Digidexo.com

Diet Tips for masete Eaters

Diet Tips for masete Eaters


Selv om det kan være utfordrende å holde fast med en diett og mosjon rutine hver dag, er det viktig å sikre at kroppen din generelle helse og vitalitet. Hvis du finner deg selv en masete og kresen i matveien, kan dette legge til utfordringen med slanking og begrenser matvarer fra din nåværende livsstil. Masse tips er tilgjengelig for å hjelpe de som anser seg selv som «masete eaters" for å hjelpe med å holde seg til en diett og holde sunne matvaner en topp prioritet.

Porsjonskontroll

Hvis du anser deg selv en masete eller kresen i matveien, kan det føles vanskelig å holde fast med en streng diett plan. Hvis du ønsker å innlemme tilpassede matvarer som passer dine egne smaksløker eller til og med noen av dine favoritt mat, kan du gjøre det mens du trener riktig porsjonskontroll. Diett bøker på biblioteker og bokhandlere veilede og gi ressurser og oppskrifter samt porsjons diagrammer for hver type mat. Alternativt nettsteder som WebMD andel størrelse plate og Mayo Clinic tilby verktøy og informasjon på informasjon om porsjonsstørrelsen.

Releasing Restriksjoner

Selv om det er viktig å holde fast med en rutinemessig kosthold og ernæring plan så mye som mulig, er det også viktig å ikke begrense deg helt fra mat du liker. For mye restriksjon etter en diett kan føre til binging og overspising, noe som resulterer i å avslutte dietten. Du kan stille belønninger for å nå visse vekt-tap mål, samtidig som stikker med riktig porsjonskontroll fortsatt.

Alternativer og Erstatninger

Foods i dag kommer i fettfritt, glutenfrie, og selv sukkerfrie alternativer for å forbedre din generelle matvaner og livsstil. Prøv alternativer til noen av dine favoritt mat som du ønsker å fortsette å innlemme i din daglige diett. Du kan prøve forskjellige merker av fett-fri mat av ditt valg, og velge snack-størrelse mat vil du spare penger mens du tester ut en rekke alternative mat merkevarer. Fettfri, sukkerfrie, og glutenfrie produkter er tilgjengelig på nasjonalt dagligvarebutikker, så det er ingen grunn til å gå ut i veien for å spise sunnere.

Blanding Sunn og deilig

Hold deg til å spise så mye ubehandlet mat som mulig, for eksempel å holde grønnsaker og frukt i kostholdet ditt for å erstatte sukkerholdig og stivelsesholdige snacks. Når du har en craving for potetgull eller en av dine egne comfort food valg, og det rett og slett ikke vil gå bort, ikke erstatte den med overspising andre matvarer, da dette ikke løser craving. I stedet er det greit å unne deg å trøste mat av og til i mindre porsjoner. Bare bland ekstra mat - grønnsaker, frukt og fullkorn - til din del av comfort food å sikre at du fremdeles spise innenfor en sunn kalori-og fett rekkevidde.