Digidexo.com

Hvordan lage Møte livet enklere

Hvordan lage Møte livet enklere


Det er mange ting som kan gjøres for å gjøre handikappet livet enklere. Det kan være vanskelig å utføre visse oppgaver som en handikappet person. Hvorvidt en person er rullestol bundet eller bruker en walker, finnes det måter å gjøre livet enklere med hjelp av teknologi og kreativitet Hjemmet kan flyttes for å gjøre å komme rundt enklere og kan gjøres uten å bruke mye penger.

Hvordan lage Møte livet enklere

Fjern veier av ting som kan forårsake en hindring for en funksjonshemmet person. Fjern løse tepper, som kan forårsake snubling og pute skarpe møbler kanter. Fjerne rot ut av trasé kan frigjøre flytte plass.

Juster arrangementer av servise og bestikk for å gjøre handikappet livet enklere. Dette vil bidra til å forsterke følelsen av selvstendighet. Sett elementene som ofte brukes på kjøkkenet, på nederste hylle.

Installer håndtak som gir ekstra sikkerhet for en funksjonshemmet person. Målingen av rekkverk varierer fra person til person. Målingen for skinner som vanligvis brukes av personer i rullestol er 27-29 inches i høyde med en diameter på 1 1/4 til 2 1/2 inches.

Redusere forvirring i hjemmet ved å bruke nøytrale farger i stedet for fargerike gardiner eller stoff møbler. Dette vil komme en funksjonshemmet person som har synsproblemer.

hindre utilsiktet brannskader ved å installere en skålde-vakt ventilen på kraner på kjøkkenet. Dette er en anordning som vil hindre at temperaturen i vannet fra å bli for varm.