Digidexo.com

Hvordan bli tynnere uten å miste Curves

Hvordan bli tynnere uten å miste Curves


Komme i form ofte innebærer å miste vekt. En påminnelse når slanking ned er tendensen til å gå ned i vekt over på samme tid - et prospekt som, for noen, kan forårsake kurver til å forsvinne. Hvis du ønsker å slanke seg, men holde dine kurver, bruke riktig kombinasjon av kosthold og mosjon. Bor fokusert og overvåke fremgangen din over tid vil hjelpe deg å oppnå den kroppsformen du ønsker.

Hvordan bli tynnere uten å miste Curves

Endre din diett til en lav i fett og høy i proteiner, frukt, grønnsaker og korn. Endre matvaner å senke kaloriinntaket, som vil bistå med generelle vekttap. Redusere fett i kosten hjelper med generelle vekttap, og økende proteiner og komplekse karbohydrater gir deg den energien du trenger for å holde seg frisk og aktiv. Supplere kostholdet ditt for å hjelpe deg å holde fyldigere lenger med frukt og grønnsaker.

Oppgave på rutinemessig basis for generell vekttap. Bruk aerobic øvelser som gåing, jogging og kjører for cardio trening for å brenne kalorier. Total-kroppen treningsøktene vil hjelpe deg å miste vekt over alt, forårsaker du å slanke seg. Brukes sammen med redusert kaloriinntak, vil en god treningsøkt diett hjelpe deg å miste vekt.

Legg til målrettede kroppen øvelser til din trening diett. For å beholde og videre definere kurver, bruk øvelser spesielt rettet mot arbeids midje, hofter, lår, rumpe og bryst området. Bruk crunches å definere midjen din og bidra til å skape en svingete midsection. Leg heiser med ankelen vekt for økt motstandsdyktighet bidra til å definere baken. Frie vekter som brukes for butterfly bevegelse arm heiser bidra til å definere armene og bygge brystmuskelen, og legger en svingete utseende til overkroppen.

Hint

  • Opprettholde en mat og mosjon journal på en daglig basis. Bruk samme journal for å spore din vekt og kropp målinger ved å logge informasjonen en gang per uke. Gjennomgå journal hver tre til fire uker å følge utviklingen din.
  • Konsultere med en lege før du foretar noen ny diett eller treningsprogram - spesielt hvis du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander.