Digidexo.com

Virkningene av for mye protein i kosten

Virkningene av for mye protein i kosten


Protein er en viktig næringsstoff kroppen bruker til å bygge, vedlikeholde og reparere seg selv. Det anbefales at voksne får 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt, ifølge Institute of Medicine. Noen folk følger høy-protein dietter for påståtte fordeler som vekttap og bygge muskler. Idrettsutøvere ofte spiser dietter høy i protein for å opprettholde lean mass og reparere musklene fra anstrengende trening. Mens kroppen din ikke trenger protein, kan spise for mye ha uønskede effekter på lang sikt.

Negativt Påvirker hjertet helse

Forskere har funnet en sammenheng mellom langsiktig, høy-protein inntak og uønskede kardiovaskulære effekter som for eksempel hjerteinfarkt. De gjennomførte en befolkningsstudie med over 8461 voksne og justert for kjente kardiovaskulære risikofaktorer. Den gjennomsnittlige daglige inntak av protein var 1,2 gram per kilo kroppsvekt. Forskerne fant ut at å spise en diett høyere enn gjennomsnittet, og lavere enn gjennomsnittet i protein var knyttet til en negativ innvirkning på hjertehelsen. Studien ble publisert i august 2009 utgaven av "Journal of the American Society of nefrologi."

Fremmer Bone Mineral Loss

Bein beholde mineraler som kalsium for å holde dem sterke, og kroppen din jobber for å hardt for å opprettholde beinmineralbalanse. Tyder spise for mye protein kan forstyrre beinmineralbalanse, ifølge en klinisk gjennomgang publisert i juni 2013 utgaven av tidsskriftet "International akademisk forskning merknader." Forfatternes anmeldt studier som viser at overflødig protein hindrer nyrene fra reabsorbing kalsium, øker urinutskillelse og reduserer kalsiumbalanse.

Hever Kidney Stone Risk

Å spise for mye protein øker risikoen for nyrestein, i henhold til "International akademisk forskning Merknader" gjennomgang. Spise en høy-protein diett øker syremengden i nyrene, noe som øker risikoen for nyrestein. En høy-protein diett rik på animalsk protein kan føre til en betydelig økning i mengden av urinsyre nyrene må skille ut, i henhold til gjennomgangen. Hvis du har en eksisterende nyre problem, kan den økte protein gjøre ting verre.

Anbefales ikke for Weight Loss

The American Heart Association fraråder bruk av høy-protein diett for vekttap. Noen high-protein dietter begrense ellers næringsrik mat som korn eller frukt. I tillegg er noen høy-protein vekttap dietter legger vekt på mat som er høy i mettet fett, som kjøtt og ost. Noen high-protein dietter kan føre til raskt vekttap i utgangspunktet, på grunn av karbohydrat begrensning, men data som viser langsiktig nytte mangler, ifølge foreningen.