Digidexo.com

Hvordan behandle Psoriasis på brystene

Når psoriasis oppstår under brystene, det heter invers psoriasis. Denne typen psoriasis oppstår vanligvis i hudfolder, slik som under armene, brystene, baken og i lysken. Det er mest alvorlig i overvektige mennesker.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene. Symptomer på invers psoriasis er annerledes enn andre typer av psoriasis. Røde, glatte områder på huden kan klø eller være smertefullt.

Unn din psoriasis hjemme med Dødehavet salter. Det er dokumentert at bading området med Dødehavet salter har fremmet helbredelse i psoriasispasienter, og nye utbrudd er mindre alvorlige og mindre hyppige.

Be din helse-omsorg leverandøren om Protopic og Elidel. Disse to medikamentene har godkjenning av US Food and Drug Administration for eksembehandling og synes å være effektive på psoriasis av brystet, armhulen og andre hudfolder.

Støv det berørte området med medisinert pulver, som Gold Bond, for å bidra til å holde fuktighet ut av irritasjon. Vanlig maisstivelse kan også være effektive.

Be legen om å forskrive Castellanies Paint. Denne væsken er faktisk malt på området for å tørke ut psoriasis i hudfolder. Castederm er et lignende produkt som er tilgjengelig over disk.

Tips og advarsler

  • Bruke en aktuell behandling ikke alltid fungerer godt med invers psoriasis, selv om det vanligvis er en gjær-type utslett. Huden gni sammen forverrer psoriasis under brystene.