Digidexo.com

svie hender føtter

Hvordan behandler mørke hender, føtter, knær og albuer

Hvordan behandler mørke hender, føtter, knær og albuer


Kroppens normale nivåer av melanin bestemme din naturlige hudfarge, og eksponering for ultrafiolette stråler fra solen øker kroppens produksjon av melanin, forårsaker huden å mørkne. I noen mennesker, fører dette til tilstanden av hyperpigmentering, der overdrevent mørke flekker vises på hender, føtter, knær og albuer fra for mye melanin i kroppen. En vanlig eksfolierende og fuktighetsgivende rutinekontroller mild til moderat huden mørkere, men du kan behandle ekstreme tilfeller med en hud lightening krem ​​som inneholder hydrokinon.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din for en sjekk-up i tilfelle du har en udiagnostisert helsetilstand. National Institutes of Health advarer om at hormonrelaterte sykdommer, som for eksempel Addisons syndrom, viser lignende symptomer for hyperpigmentering.

Exfoliate mildt berørte områdene daglig med en mild rensende skrubb for å fjerne døde hudceller. Frisk, ny hud vil dukke opp i din naturlige farge som de gamle, mørke hudområder er sloughed bort gjennom gjentatte økter.

Påfør en hydrokinon basert fuktighetskrem til veldig mørke hender, føtter, knær og albuer, etter produsentens anvisninger. Ifølge The American Osteopathic College of Dermatology, hydrokinon hud lysning bryte opp kroppens overflødig lagring av melanin, redusere effekten av hyperpigmentering.

Påfør en vanlig fuktighetskrem til hender, føtter, knær og albuer etter bading og før sengetid, for å øke og opprettholde hudens hydration nivå. Hydrert hud regulerer melanin mer effektivt.

Cover eksponert hud med en bredspektret solkrem når du går utenfor. Ultrafiolett lys fra solen oppmuntrer kroppen til å produsere melanin, og områder med hyperpigmentering ved behandling med hydrokinon mørkere i solen hvis du ikke beskytter dem mot UVA og UVB stråler.

Tips og advarsler

 • Kremer som inneholder kortikosteroider og retinoider er alternativer til hydrokinon basert fuktighetskremer.
 • En tre-ukers kurs av hydrokinon er anbefalt av The National Institutes of Health. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, langvarig bruk av hydrokinon, kan kortikosteroider og retinoider forårsake irritasjon.

Kløende Hender & Føtter Symptomer

Kløende hender og føtter er ofte på grunn av allergiske reaksjoner, bakterier eller sopp. De fleste årsaker til kløende hender og føtter er relativt ufarlig, men en lege bør konsulteres for å utelukke komplikasjoner og begynne behandlingen.

Allergier

En allergisk reaksjon på ytre agenter som kjemikalier, insektbitt, planter og dyr, eller til og med klær kan forårsake kløende hender eller føtter. Visse medisiner eller mat kan også forårsake en allergisk reaksjon.

Dyshidrosis

Dyshidrosis er en hud tilstand som forårsaker et kløende utslett på håndflatene og fotsålene. I alvorlige tilfeller, sprukken hud og blemmedannelse kan forekomme. Kortikosteroider kan forskrives som behandling.

Eksem

Eksem, også kalt dermatitt, er en vanlig hud sykdom som forårsaker kløe, hevelse og rødhet. Reseptbelagte kremer kan lindre symptomer og fremme helbredelse.

Psoriasis

Psoriasis kan oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert hender og føtter. Rød flassende hud, kløe og smertefulle ledd er symptomer på psoriasis.

Keratolysis

Keratolysis er en bakteriell infeksjon som påvirker fotsålene og håndflatene. Dreven svetting og tettsittende klær kan forverre tilstanden og anti-bakterielle medisiner er ofte brukt for behandling.

Fotsopp

Fotsopp vanligvis påvirker føtter og tær, men i noen tilfeller soppen kan spre seg til hendene. Dette kan føre til kløe, rødhet, blemmer og flassende hud. Anti-fungal medisiner vil vanligvis klare opp fotsopp.

Botemidler for svette hender & føtter

Botemidler for svette hender & føtter


Svette håndflater (palmar hyperhidrose) og svette føtter (plantar hyperhidrose) kan variere i alvorlighetsgrad fra en lite fuktighet her og der for å dryppende svette. For sistnevnte blir en kur for svette hender og føtter en livsforvandlende fenomen. Slike behandlinger er varierte og spenner fra enkle medisiner til all-out kirurgi. Uansett banen forfølger, de dagene av å måtte bekymre dryppende føtter ødelegger ens sandaler eller forårsaker soppvekst eller svette hender soaking papir de berører skal nå være over.

Medisiner

Medisiner utviklet for å håndtere overdreven svetting finnes, og for mange mennesker de fungerer helt fint. Kort kirurgi, disse er en plaget persons beste alternativene. Drysol er en resept antiperspirant, en aluminium klorid aktuell løsning som vanligvis foreskrevet for de med mindre ekstreme tilfeller av hyperhidrosis. Robinul er en muntlig antikolinerge medisiner som hindrer frigjøring av acetylkolin (signalstoffet som gjør eccrine svette kjertel overarbeid), selv om det har vært kjent for å ha ubehagelige bivirkninger, som tåkesyn, tørr munn, forstoppelse, og til og med urinretensjon. Selv Botox brukes til å "kurere" svette hender og føtter; det injiseres i hender eller føtter, og som Robinul, hindrer frigjøring av acetylkolin.

Kirurgi

Svette hender kan kureres gjennom kirurgi kjent som sympathectomy. A sympatektomi avtaler med roten av problemet: økt aktivitet i sympathic kjede av det autonome nervesystemet, som ligger i brysthulen. Prosedyren utføres endoskopisk, med én til to snitt er gjort på hver side av brysthulen. Den fiberoptiske kamera og andre instrumenter blir deretter satt inn, og legen fortsetter å arbeide. Dette er en poliklinisk prosedyre, som betyr at pasientene kommer til å gå hjem samme dag. En lignende operasjon, lumbar sympatektomi, som fokuserer på korsryggen av det sympatiske kjeden, kan kurere overdreven fot svette. Selv om operasjonen er nesten alltid vellykket, er det alltid en liten risiko det vil ikke hjelpe.

Hvor Go

Operasjoner som en sympatektomi er utført av spesialister, noen ganger på sykehus, men også på svært spesialiserte kirurgiske sentre som omhandler spesifikt med plantar og palmar hyperhidrosis. En lege bør konsulteres når vi leter etter det beste alternativet her.

Hvordan du løser Ekstremt tørre hender & føtter

Vinter og tørre sprukne hender og føtter ser ut til å gå sammen. Men alt fra klorerte bassenger og varme dusjer kan rane dyre fuktighet fra huden din. Disse tipsene fra Skin MD og University of Iowa Healthcare kan bidra til å løse problemet med din tørre, sprukne føtter og hender.

Bruksanvisning

Behandling av tørr hud

Vask hender og / eller føtter i varmt vann med en mild såpe og skylle vel like før du går til sengs. Selv om en varm dusj eller bad føles herlig, vil det oppløse den naturlige oljer i huden din. I stedet bruker cool-til-varmt vann.

Pat huden tørr med et mykt håndkle. Du ønsker å utslette vannet fra huden din, for ikke å vri den ut. Huden vil absorbere noe av fuktigheten fra bading naturlig.

Spre et tynt lag med vaselin i løpet av hendene. Sørg for å få webbing mellom fingrene og fra fingertuppene til håndleddene. Gjør det samme for dine føtter og ankler. Dette vil bidra til å forsegle i fuktighet fra din vask og vil oppmuntre rehydrering og healing.

Trekk på et par rene sokker og hansker. Dette vil ikke bare beskytte dine hender og føtter, men vil også beskytte dine arkene fra vaselin.

Tørk forsiktig av eventuelle gjenværende gelé påfølgende morgen. Du vil finne det meste av det har absorbert inn i huden i løpet av natten. Tørre, sprukne områder vil trolig vise tegn til bedring.

Tips og advarsler

 • Bruk en fuktighetskrem i løpet av tre minutter til å forlate dusjen ifølge The University of Iowa Hospital og klinikker.
 • Bruk hansker når du bruker husholdningskjemikalier eller gjør retter.
 • Unngå kremer og lotion som inneholder alkohol fordi de vil tørke ut huden din.

Symptomer på svette hender & føtter

Symptomer på svette hender & føtter


Svette er normalt, men når det er så mye at det forstyrrer livet ditt, forårsaker føttene å stinke og hendene til å bli så våt at du motstå skjelvende hender, dette er ikke normalt.

Hyperhidrose

Hvis du opplever ekstrem svetting i hender eller føtter, eller noen annen del av kroppen din, kan du ha en tilstand som kalles hyperhidrose, ifølge Sweaty-palms.com (referere en, nedenfor). Den svetting kan lokaliseres, som i føttene eller hendene eller armhulene, eller til og med i ansiktet ditt, eller det kan generaliseres og vises over hele kroppen.

Palmar hyperhidrosis

Hvis den ekstreme svette er først og fremst på hendene, kan du ha en tilstand som kalles palmar hyperhidrosis. Stress, emosjonelle stimuli, angst og visse matvarer kan forårsake hyperhidrosis.

Plantar Hyperhidrosis

Kraftig svetting bestemt i beina kalles plantar hyperhidrose, noe som kan resultere i stinky føtter og soppinfeksjoner. Vanligvis gjør føttene ikke pleier å svette så mye som hender, men fordi fotsvette er ofte innesperret i trange mørke områder, og kan komme i direkte kontakt med skitne flater oftere, sosiale problemer oppstår fordi tilstanden kan resultere i en forferdelig lukt som kommer fra føttene. Svetten kan også til slutt ødelegge skoene dine.

Noe av en Mystery

Det medisinske miljøet er ikke helt sikker på hvorfor en person opplever overdreven svetting, men det antas at det kan være genetisk og arvet fra ens forgjengere og forfedre. Hyperhidrose har også vært knyttet til en altfor aktiv sympatiske nervesystemet, spesielt thorax sympatisk ganglion kjeden. Denne kjeden er plassert inne i brysthulen og går langs vertebra av ryggraden. De aprocine og ekkrine kjertler, som er ansvarlig for svette, er kontrollert av det sympatiske kjeden. Ekkrine svettekjertlene er det meste i fotsålene og håndflatene.

Underliggende faktorer

Personer som lider av generalisert rikelig svette kan vanligvis tilskriver dette til en underliggende faktor som kreft eller skjoldbrusk lidelser, fedme eller febrile sykdommer.

Self-oppløsning, men sannsynligvis ikke

Hånd svetting, spesielt, kan plage en person fra tidlig i livet hans. Noen ganger tilstanden løser seg med tiden, men ikke stole på den. Den andre generasjonen av hånd-gensere er enda mindre sannsynlig å oppleve lettelse fra denne tilstanden. Det er i utgangspunktet en permanent og kronisk tilstand.

Behandlinger

Ifølge Curesweatypalms.com (referanse to), noen individer har slike svette hender som svette bokstavelig talt vil falle ut av deres hender. Disse menneskene kan ikke gjøre papirarbeid, av frykt for tilskitning blekket med sine våte hender, og er motvillige til å håndhilse på grunn av deres soggy palmer. The American Academy of Family Physicians (referanse 3) anbefaler følgende behandlinger, men vær klar over at alle har bivirkninger, så du må ta det i betraktning: Drysol, som er en aluminiumkloridoppløsning, kan brukes på huden på håndflatene hendene og fotsålene og dette vil hjelpe. Vann fra springen iontoforese, som er en annen behandling for hyperhidrose, består av en mild elektrisk strøm som sendes gjennom vann og deretter brukt til huden din. Botox-injeksjoner kan være nyttig for folk som opplever alvorlig svetting. Som en siste utvei, kan kirurgi gjøres for å kutte nervene som forårsaker svetting.

Om Refleksologi for Hender & føtter

Refleksologi er en type karosseri bruker vekslende press på spesifikke punkter på hender og føtter for å stimulere områder i ulike deler av kroppen.

Historie

Det er dokumentert at ulike kulturer i Egypt og Kina brukte former for refleksologi mer enn 4000 år siden.

Funksjoner

Hånd og fot refleks punkter representerer et speilbilde av kroppens organer og kjertler. Tær og fingre tilsvarer hoderegionen, mens ankler og håndledd matche bekkenområdet.

Funksjon

Sertifiserte reflexologists bruke refleksologi som en komplementær helse verktøy vanligvis i en helse-spa eller velværesenter. Refleksologi brukes til å øke blodsirkulasjonen, redusere stress, indusere avslapping, og redusere smerte.

Betraktninger

En sertifisert refleksolog ikke diagnostisere eller behandle sykdom. Bedring i funksjon av organer og kjertler er målet for en refleksologi økt.

Fakta

Sessions varer vanligvis 30 til 60 minutter, og det mest populære området jobbet på er føttene. Selv om mange mennesker tror refleksologi er en form for massasje, gjør den amerikanske Refleksologi Certification Board ikke. Det anser refleksologi en kunst og en vitenskap.

Hva er behandlingen for svette hender & føtter?

Overdreven svetting i ekstremitetene (hender og føtter) er en tilstand som kalles hyperhidrosis. Det skjer når en persons svettekjertlene jobbe overtid for å holde kroppen kjølig. Ifølge International hyperhidrosis Society mennesker med tilstanden ofte svetter fire eller fem ganger mer enn normalt. Dette kan føre til forlegenhet og en frykt for sosiale situasjoner. Mens tilstanden kan føre til en følelse av håpløshet for dem som berøres, det finnes måter å behandle det.

Over-The-Counter antiperspiranter

Tro det eller ei, går litt antiperspirant en lang vei og kan være nyttig i behandling av overaktiv svette på hender og føtter. Legen din bør ha en liste over effektive antiperspiranter som kan være nyttig i behandling av problemer med svette. Det er flere over-the-counter merker tilgjengelig, inkludert Certain Dri og Secret Clinical Strength.

Reseptbelagte Antiperspirants

Hvis over-the-counter antiperspiranter ikke klarer å hjelpe kontroll hyperhidrose, kan legen forskrive en sterkere antiperspirant å håndtere problemet. Vanligvis disse antiperspiranter inneholder aluminiumklorid, og brukes til å dekke tørr hud før personen går i dvale. Den antiperspirant bør vaskes av i morgen for å unngå hender og føtter fra å bli betent og kløende.

Iontoforese behandling

Iontoforese behandling innebærer bruk av elektrisk strøm for å endre de ytre lag av huden, slik at svette vil være mindre tilbøyelige til å komme gjennom. Ved å bruke en elektrisk strøm og et par vannmettede ull pads å gjennomføre lave nivåer av elektrisitet i det berørte området. Iontoforese behandling smerte varierer fra mild til moderat og behandlingen må gjøres to ganger om dagen i tre til fire uker.

Medisiner

Noen tilfeller av hyperhidrose kan kreve oral medisin for å blokkere produksjonen av svette. Det finnes tre forskjellige typer medisiner som legen din kan foreskrive; karboanhydrasehemmere som Topiramat hjelp til å blokkere svetting, antikolinergika eller glykopyrrolat, bidra til å blokkere impuls fra nervene til svettekjertlene, og klonidin reduserer nervestimulering og dermed redusere produksjonen av svettekjertlene.

Kirurgi

Hvis alt annet mislykkes, kan legen din råde kirurgi som en form for behandling for hyperhidrosis. Det er to måter som kirurgi kan bidra til å redusere svette. Den ene er ganske enkelt å fjerne et visst antall svettekjertler og dermed redusere mengden av svette. Den andre metoden innebærer å avbryte nervesignaler som fremmer svette.

Hvordan øke blodsirkulasjonen i hender & føtter

Hvordan øke blodsirkulasjonen i hender & føtter


Dårlig sirkulasjon oppstår når kroppen ikke kan levere nok blod flyte for å møte dine metabolske behov. Ifølge American Council on Exercise, de vanligste områdene av kroppen der du har dårlig sirkulasjon er hender og føtter. Dette fører til at områder å verke, føle seg kald og ofte bli nummen i løpet av dagen. Det er øvelser du kan gjøre og tiltak du kan ta for å øke blodgjennomstrømningen.

Bruksanvisning

Utfør en mini-massasje på både hender og føtter en gang om dagen. Ifølge American Council on Exercise, stimulerer massasje blodgjennomstrømningen og bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Bruk en hånd til å massere den andre, roterende tommelen i små sirkler over håndflaten. Massere føttene i en lignende måte ved å rotere tomlene i små sirkler over hælen, bue og ball. Massasje for 1-5 minutter på hver hånd og fot for å stimulere blodsirkulasjonen.

Ta korte turer i løpet av dagen for å bidra til å få blodet strømmer gjennom dine ben og føtter. Ifølge Manuel Ortiz Braschi, forfatter av "Hvordan forbedre blodsirkulasjonen til ben og føtter uten kirurgi eller narkotika," bare en fem minutters spasertur gjennom kontoret eller rundt blokken vil forbedre sirkulasjonen betydelig. Så vil to eller tre korte turer daglig, og den ekstra aktiviteten vil holde kroppen sunn.

Ta en dusj med varmt og kaldt vann til å føre blodet til å flyte raskt gjennom hender og føtter. Begynn dusj med vann så varmt som du kan stå i ca 30 sekunder. Sørg for å lede vannet på hender og føtter så mye som mulig. Dette vil øke blodtilførselen til området. Slå vannet for kaldt i 30 sekunder og blodet vil strømme ut av dine hender og føtter til brystet for å holde deg varm. Braschi skriver at du bør gjøre dette en gang daglig for å øke blodsirkulasjonen i hele kroppen din.

Utfør hånd strekninger i løpet av dagen for å få blodet strømmer gjennom hendene og fingrene. Utvid fingrene så langt som mulig til du føler en liten strekk. Hold i to sekunder før knuger hendene inn i trange nevene i to sekunder. Gjenta dette i ett minutt for å øke hånd sirkulasjon.

Utfør fot sirkler når du sitter å stimulere blodtilførselen til bena og føttene. Strekk bena ut foran deg og bevege føttene i sirkler til venstre i ett minutt, roterende anklene. Bytt til sirkler mot høyre i ett minutt for å balansere rotasjoner. Utføre denne øvelsen to ganger daglig for å øke blodsirkulasjonen.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med legen din hvis du opplever dårlig sirkulasjon, som det kunne være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand.

Hva er årsakene til Back Pain & Prikking i hender & føtter?

Hva er årsakene til Back Pain & Prikking i hender & føtter?


Minst 90 prosent av alle amerikanske voksne vil ha ryggsmerter en eller annen gang i sitt liv, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp). De fleste som lider av ryggsmerter er i stand til å vende tilbake til arbeid innen et par måneder.

Typer

Hvilke typer forhold som forårsaker ryggsmerter med prikking i hender og føtter har ryggskader og sykdommer, bekken skader eller svulster.

Årsaker

Ryggsmerter kan være forårsaket av nerve komprimering, når løfte tunge gjenstander, eller som et resultat av bilulykker eller idrettsskader. Aldring eller sykdom --- slik som degenerative plate sykdom, osteoporose eller leddgikt --- kan også forårsake ryggsmerter.

Diagnose

Legen din vil vurdere omfanget av bevegelse og smerte toleranse under en fysisk eksamen, og stille spørsmål for å finne ut om du ble skadet eller hvis smertene dine er fra en sykdom eller komprimert nerve. Røntgen eller MR kan bestilles.

Oppløsning

Mosjon og strekke ryggmuskulaturen daglig, og bruker sikre løfte praksis. Hvis du har en kontorjobb, stå opp og flytte rundt ofte, og pass på at stolen gir riktig støtte.

Behandling

Ifølge aafp, behandlinger for ryggsmerter og kribling vanligvis inkluderer anti-inflammatoriske smertestillende og hvile. Legen kan også anbefale fysioterapi, spinal justeringer, steroidinjeksjoner, muskelavslappende eller kirurgi.

Syndrom Involvering Club Føtter og hender

"Clubbing" og "klumpfot" er to urelaterte tilstander som involverer deformiteter i hender, føtter, fingre og tær. De to har forskjellige funksjoner og formål, i henhold til Merck Manual.

Clubbing

Clubbing refererer til en utvidelse av tips av fingre eller tær og et tap av vinkelen der neglene dukke opp.

Klumpfot

Klumpfoten er en medfødt misdannelse hvor foten er vridd ut av form og posisjon. Hos eldre barn, kan klumpfot være forårsaket av skade.

Statistikk

Hos voksne er 75 prosent til 85 prosent av clubbing på grunn av lungesykdom og den resulterende hypoksi, i henhold til "Encyclopedia og Dictionary of Medicine, Nursing, og Allied Health."

Koblede Disorders

Bing er ofte et resultat av hjertesykdommer, eller sykdommer i leveren og mage-tarmkanalen. Clubbing kan også være et tidlig stadium av hypertrofisk slitasjegikt.

Betraktninger

Klumpfoten er ofte et resultat av foten blir vridd på grunn av fosterets stilling i livmoren; Men dette er ikke sant klumpfot, i henhold til "Merck Manual of Medical Information:. Home Edition"

Hvordan Stopp Sweaty eller fuktige hender og føtter

Stopp Sweaty eller fuktige hender og føtter! Denne tilstanden kalles hyperhidrose, det innebærer hyper aktive svettekjertler på enten hender, føtter, og på underarmer, noen ganger alle tre. Med denne tilstanden kan du begynne å svette uten provokasjon i det hele tatt, noen ganger når du er helt avslappet. Denne tilstanden fører til mye forlegenhet og kan hindre personlige og profesjonelle relasjoner. Den mest effektive behandlingen alternativet er en iontoforese maskin. Disse er lett tilgjengelig i USA og kan bestilles på nettet. Hvis du har en legens anbefaling, vil noen forsikringer selv dekke dem. Den mest populære og enkleste å bruke er Drionic enheten ved www.drionic.com. Her er fremgangsmåten for å ha en svette fri framtid!

Bruksanvisning

Først når du har bestilt din enhet, vil den komme med filtknotter og batterier. Sett inn batteriene. Selve enheten leveres med instruksjoner, men etter mange års erfaring med denne maskinen, her er mine skritt til å bli svette gratis.

Neste, første gang du behandler, vil du ønsker å fylle opp maskinen med så varmt vann som du kan stå. Plasser håndflaten på den høye enden og fingrene i bassenget med vann. Slå maskinen på halv blast på først, og hvis det ikke bry deg, snu det hele veien opp. Dette virker veldig skummelt, men ærlig du kan knapt føle det når du er vant til det. Det hjelper å sette inn en film eller gjøre det i løpet av en god TV-show. Sittende på gulvet gir den beste hånden posisjonering. Gjør det for 30 minutter den første dagen.

Allerede neste dag, vil du begynne fulle behandlinger. Dette betyr en time om dagen i 14 dager i strekk. Plukk et TV-program eller en film, og gjør det regelmessig. I løpet av denne tiden, kan du merke at dine hender og / eller føtter er svett enda mer enn vanlig. Dette er normalt og vil forsvinne.

Etter 14 dager, selv om hendene er fortsatt svette, stoppe behandlinger. Innen 3 dager, vil hendene dine slutter å svette. For å opprettholde svette frie hender eller føtter, gjør en time behandlinger hver 2. uke. Hvis du ikke re-behandle hendene, vil de gå tilbake til sine svett tilstand.

Endelig har dette produktet vært en lifesaver for meg personlig, og jeg har brukt det i mange år med tilfredshet. Jeg merker også at når jeg har brukt det mine føtter og armhuler også svetter mindre, fantastisk! Når du er i behov av reservedeler, gå til www.drionicparts.com. Jeg pleier å kjøpe nye batterier i bulk fra dem til å spare på frakt, hvert par av batterier bare varer i noen få behandlinger. Lykke til!

Hvorfor mine føtter Swell Når jeg er på min periode?

Hvorfor mine føtter Swell Når jeg er på min periode?


Foten hevelse rundt tidspunktet i menstruasjonssyklusen kan være et symptom på premenstruelt syndrom, eller PMS. I tillegg til hovne føtter, opplever noen kvinner hevelse i hender eller underliv. Selv om foten svelling er en vanlig foreteelse, er det et symptom som skal overvåkes.

Vann Bevaring

Vannretensjon skjer når kroppen beholder bokstavelig talt for mye vann. Når dette skjer, vil vannet samle seg i visse områder av kroppen, forårsaker oppblåsthet i hender, føtter og buk. Vannretensjon kalles av oppblåsthet eller ødem. Det har flere årsaker, blant annet medisinske tilstander og medisiner bivirkninger. Den varer vanligvis i noen dager til en uke.

PMS

Vannretensjon oppstår en uke eller så før mensen begynner. Kvinner utsatt for PMS ofte oppleve det sammen med andre symptomer som kramper, tretthet, hodepine og humørsvingninger. Ifølge Mayo Clinic, årsakene til PMS og tilhørende symptomer er ukjent, selv om forskerne er sikre på at hormonelle endringer utløse dem.

Alvorlighetsgrad

Vannretensjon påvirker hver kvinne på en annen måte. Til noen, det er bare et symptom som forårsaker ingen ubehag, mens for andre kan det være ille nok til å stoppe dem fra å gjøre dagligdagse aktiviteter.

Behandling

Det finnes ingen medisiner som stopper hevelse i føttene på grunn av PMS vannretensjon. Men det er måter å minimere ubehag og omfanget av svelling. Den ene er en god øvelse rutine. Ifølge Mayo Clinic, kvinner som deltar i daglig mosjon rapporterer færre PMS symptomer. Du bør også hoppe over salt. Salt inneholder et stoff som heter natrium, noe som fører til hevelse. Du bør også begrense inntaket av matvarer som inneholder natrium, som for eksempel soyasaus, hermetiske grønnsaker og bearbeidet kjøtt.

Spesielle hensyn

Hvis symptomene varer lengre enn en uke, eller hvis de hovne føtter er ledsaget av kramper eller smerter, se din lege umiddelbart. Legen kan anbefale en p-pille resept for å redusere PMS symptomer. Orale prevensjonsmidler inneholder en lav dose av hormonet østrogen. Dette lav dose arbeider for å kontrollere menstruasjonssyklusen for å hindre graviditet, samt regulere hormoner. Hormonelle ubalanser forårsake premenstruelt syndrom, så tar disse pillene kan i stor grad bidra til å redusere den.

Hvordan redusere svette hender

Svette hender kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand, og bør diskuteres med en kvalifisert lege. Svette på hender, føtter, ansikt eller armhulen kan være forårsaket av en tilstand som kalles primær fokus hyperhidrosis. Overdreven svetting i hender kalles palmar hyperhidrosis. Overdreven svetting kan påvirke livskvaliteten. Det kan forårsake moderat til alvorlige følelsesmessige problemer på grunn av psykologisk ubehag i sosiale situasjoner.

Bruksanvisning

Se legen din hvis hendene er svett nok til å påvirke din hverdag eller hvis svetting gjør deg ukomfortabel i sosiale situasjoner.

Utdanne deg selv. Spør legen din for å forklare tilstanden og behandlingstilbud til deg.

•  Prøv en aktuell terapi. En av de første alternativene legen kan anbefale, er en aktuell AICI kloridheksahydrat brukt regelmessig i håndflatene. Det er mulige bivirkninger, inkludert hudirritasjon som kan reduseres med 1 prosent hydrokortison krem ​​eller ved å påføre kremen sjeldnere.

Finn ut mer om vann fra springen Iontoforese. Effektiv og sikker, er denne metoden ofte det første alternativ er foreslått av en lege. Vann fra springen Iontoforese tar to koke vann og kjører en elektrisk strøm gjennom den. Den elektriske strømmen stopper ekkrine kanalene og dette stopper svetting. Men noen ganger mildt ubehagelig, smerter vanligvis bare gjør vondt hvis du har sår på huden din. Du styrer mengden elektrisitet som går gjennom vannet med et hjul. Selv om svært effektive, er dette alternativet en kostbar. På mellom $ 600 og $ 1000, maskinen kan eller ikke kan være dekket av forsikringen din. Du er nødt til å fortsette å bruke maskinen et par ganger i uken.

Tenk intradermale botulinumtoksin injeksjoner. Disse injeksjonene er trygge og er effektiv i 90 prosent av personer. Injeksjonene selv kan være ganske smertefullt, men ising og lokal eller regional anestesi hjelper. Injeksjoner siste mellom 7 og 10 måneder, men de vanligvis forårsake mild svakhet i hånden muskler, som kan være et problem for noen mennesker.

Diskuter kirurgiske alternativer med legen din hvis ingenting annet har fungert. Du vil bli henvist til en hudlege som kan diskutere de forskjellige former for utpakking av ekkrine kjertler og fordeler og ulemper ved hver metode. Vanligvis er kirurgi anbefales ikke, unntatt som en siste utvei, fordi det er reelle risikoen.

Tips og advarsler

 • Som med alle medisinske prosedyrer, bør behandling av svette hender diskuteres med legen din. Det kan være begrensninger basert på din helse, medisiner du tar, eller dersom du er gravid.

Remedy for svette hender

Remedy for svette hender


Svette hender eller svette håndflater kan være en irriterende medisinsk problem og et pinlig problem, spesielt når skjelvende hender. I de fleste tilfeller er personer med svette hender diagnostisert med hyperhidrosis, som er en tilstand som fører til overdreven svetting i hender, føtter eller ansikt. Hvis du har hyperhidrosis, er det noen tiltak du kan ta på egen hånd før ty til mer ekstreme medisinske tiltak.

Diagnose

Først, få en skikkelig diagnose fra en medisinsk person. Du kunne ha en skjoldbrusk problem eller en annen medisinsk problem som krever profesjonell oppmerksomhet. Før legetimen, gå videre og prøve noen hjemme rettsmidler, men sørg for å følge gjennom med at lege besøk.

Hjem Rettsmidler

En av de enkleste løsningene er å bære talkum eller maismel med deg og bruke den til dine hender. Dette vil bidra til å absorbere svette; du må søke på nytt ofte, men. Hvis du har et alvorlig tilfelle av hyperhidrose, vil pulveret sannsynligvis ikke fungere godt.

Du kan også prøve å bruke antiperspirant med aluminiums chlorohydrate på hendene. Dette kan fungere for hendene som det gjør for armhulene, selv om det ikke kan utelukkes for ekstreme tilfeller.

Tro eller ikke, som med mange medisinske tilstander, stress kan spille en betydelig rolle. Prøv å redusere stressnivået, og du kan bli overrasket over at hendene dine er plutselig tørrere enn normalt. Har du en stikkontakt som sykling, lesing eller tyggegummi når stresset begynner å krype opp.

Medisinske behandlinger

Legen din kan foreskrive en medisin som antikolinergikum (f.eks Atrovent), som vanligvis brukes for en lungesykdom, men også bremser ned nervene i hendene.

I tillegg kan hun foreskrive iontoforese, en behandling hvor håndflatene er sjokkert med en lav-nivå elektrisk strøm. Denne strøm bremser ned nerveaktiviteten i hendene, noe som reduserer mengden av svette. Hver behandling kan arbeide i opptil seks uker, og er gjort på legekontoret.

Noen mennesker med hyperhidrose engang Botox-injeksjoner i håndflatene for å stoppe sine overaktiv svettekjertlene. Giftstoffer i Botox blokkerer utgivelsen av kroppens naturlige kjemiske heter acetylkolin, som stimulerer svettekjertlene.

Den mest effektive middel for svette hender er kirurgi kalles Endoskopisk Transtorakal sympatektomi (ETS). ETS fungerer ved å kutte det sympatiske nerve eller fjerning av en sympatisk ganglion, som i sin tur slutter det sympatiske nervesystemet fra å sende signaler til svettekjertlene til å produsere og avgir svette. Som med alle operasjoner, kommer ETS med risiko, den mest bemerkelsesverdige et stort arr, så vær sikker på at du har grundig diskutert andre alternativer og alle bivirkninger og risiko før du går under kniven.

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil


Minoxidil, markedsført under merkenavnet Rogaine, er et stoff som brukes til å regrow hår. Den brukes av menn og kvinner som lider av arvelig håravfall. Minoxidil er testet i kliniske studier og godkjent av FDA.

Minoxidil, i form av menn Rogaine 5 prosent Skum, har vært tilgjengelig over-the-counter i USA siden 2006.

Om monoxidil

Minoxidil er påført på hodebunnen i form av væske eller skum. Hårvekst oppstår vanligvis etter flere måneders bruk, og fortsetter så lenge det er brukt. Selv om bivirkninger av monoxidil bruk er sjeldne, er det et antall mulige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av monoxodil er kløe og rødme i hodebunnen. Disse symptomene vanligvis avtar over tid. Noen kvinner rapporterer veksten av uønsket ansiktshår, som vanligvis forsvinner etter en person slutter å bruke monoxidil.

Mindre vanlige bivirkninger

Den mindre vanlige og potensielt farlige bivirkninger av monoxidil inkluderer acne på applikasjonsstedet, svie i hodebunnen, hevelse i ansiktet, rødlig hud, og økt hårtap. Personer som opplever noen av disse bivirkningene bør kontakte sin lege.

Sjeldne bivirkninger

Det en rekke sjeldne og potensielt farlige bivirkninger forbundet med monoxidil, inkludert tåkesyn eller andre endringer i syn, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, rask eller uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, hodepine, rask vektøkning, hovne hender, føtter eller lavere ben, og nummenhet i hender, føtter eller ansikt. Menn og kvinner som bruker monoxidil bør umiddelbart søke legehjelp når de opplever noen av disse bivirkningene.

Betraktninger

Dette er ikke en uttømmende liste over mulige bivirkninger av monoxidil. Personer som bruker monoxidil bør rådføre seg med lege regelmessig og søke legehjelp når de opplever bivirkninger.

Østradiol bivirkninger

I en viss alder, vil kvinner finne seg å gå gjennom overgangsalder. Det er trolig en av de største endringene i den kvinnelige kroppen ved siden av svangerskapet. Mange kvinner vil søke hjelp for å minske symptomene som ofte følger denne tiden av livet ved å gjennomgå et kurs av hormonbehandling. Et slikt hormon som du kan ende opp med å bruke er Estradiol. Men det har sine bivirkninger; les videre for å lære mer.

Identifikasjon

Østradiol er i utgangspunktet en form av hormonet østrogen som administreres gjennom injeksjon, oral tablett, depotplaster eller aktuell spray / gel hovedsakelig som en del av en hormonbehandling for kvinner går gjennom overgangsalder. Det kan også brukes av kvinner som lider av eggstokksvikt eller hypogonadisme, en defekt i funksjon av eggstokkene som i hovedsak resulterer i tidlig overgangsalder. Vanligvis vil kvinner bli gitt Østradiol å behandle symptomer på overgangsalder, bidrar til å redusere virkningene av hetetokter og irritasjon, svie eller tørrhet i skjeden.

Effekter

Mens Østradiol har sine fordeler i hormonbehandling, er det en rekke vanlige bivirkninger som mange kvinner kan oppleve, inkludert oppblåsthet, kvalme, kramper, svingninger i vekt, ømme bryster, svimmelhet, hodepine, vaginal infeksjon, rødme (episodiske anfall med rødhet og varme), håravfall eller unormal hårvekst, ryggsmerter og en endring i sexlyst. Imidlertid vil de fleste kvinner opplever liten eller ingen bivirkninger mens du bruker hormonet. Hvis ett eller flere av disse symptomene blir tydelig, bør du ta kontakt med lege umiddelbart.

Advarsel

Selv om de fleste Estradiol bivirkninger er relativt små, noen kan være ganske alvorlig, blant annet sterk hodepine, besvimelse, unormal vaginal blødning (spotting eller langvarig blødning), uvanlig utflod samt en kløe eller uregelmessig lukt, oppkast, problemer med vannlating, mental endringer (depresjon, svingninger i humør eller forvirring og hukommelsestap), en endring i syn, en endring i tale, kortpustethet, hoste blod, bryst klumper, svakhet og brystsmerter. Hvis du opplever ett eller flere av disse bivirkningene, bør du søke legehjelp umiddelbart.

Betydning

Noen kvinner kan også ha en allergisk reaksjon på Estradiol som kan resultere i tilsynelatende små til ganske akutte symptomer, inkludert en kløe, utslett eller elveblest, tetthet i halsen eller brystet, pustevansker, hevelse i tungen, en betennelse i munn eller lepper, og en samlet hevelser i ansiktet. Noen kvinner kan også lide en hevelse av hender, føtter og ben.

Expert Insight

Bivirkninger vil variere sterkt mellom kvinner og avhengig form av Østradiol brukes i din bestemt kurs av hormonbehandling. Før du starter noen behandling for overgangsalder, sørg for at du forstår fordelene og risikoen ved å være på denne slags hormon. Langvarig bruk av Østradiol har vært forbundet, selv om det ikke definitivt, med en øket risiko for uterin og andre former for kreft.

Hvordan identifisere Mercury Poisoning

Tusenvis av mennesker er diagnostisert med kvikksølvforgiftning hvert år. Mange av disse menneskene ikke var i stand til å identifisere sine problemer før de søker medisinsk hjelp. Kvikksølvforgiftning forårsaker mange symptomer oppstår. Å vite hva du skal se etter kan hjelpe i å søke riktig medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere Mercury Poisoning

•  Identifiser kilder i ditt hjem eller dagliglivet som kvikksølveksponering kunne komme. Intern eksponering kan komme fra konsum av fisk. Ekstern eksponering varierer fra puste forurenset luft til deponering av kvikksølvholdige gjenstander som fluorescerende lyspærer.

Identifisere fysiske symptomer som kløe, svie eller smerte; vanligvis i et konsentrert område.

Se etter eventuelle hud misfarging, spesielt i fingre og tær. Kvikksølvforgiftning kan ofte føre til slike områder for å bli en veldig mørk rosa. Også se etter eventuelle områder som kan være hevelse, kjent som ødem.

Kontroller for andre tegn på forgiftning som nedsatt syn, alvorlig mangel på koordinasjon, muskelsvakhet, humørsvingninger, hukommelsestap; nummenhet rundt hender, føtter eller munn.

Kontakt lege umiddelbart dersom du har noen symptomer og få sjekket ut.

Tips og advarsler

 • Hvis du skal male, sjekk din innendørs latex maling for kvikksølv.
 • Visse vaksiner inneholder en liten mengde kvikksølv. Sjekk med legen din for å se hvilke som kan inneholde kvikksølv, og spør om noen uønskede bivirkninger. Dette inkluderer barnas vaksiner.
 • Mange tannfyllingsmaterialer, kjent som "silver", inneholder kvikksølv. Sjekk med din tannlege som til mengden og eventuelle risikoer.
 • Unngå å spise fisk som er høy i kvikksølvinnhold.
 • Ikke kast fluorescerende lyspærer bort i husholdningsavfall. De fleste steder tilbyr trygge måter å kvitte seg med dem.

Giftig Mold Symptomer

Giftig Mold Symptomer


Mold, gjær og andre sopp er ofte gunstige organismer, men når feil type mold vokser på feil sted, kan resultatene være forferdelig for vertsorganismen. Giftig muggsopp skille mykotoksin, et stoff som kan forårsake bihulebetennelse, astma eller kan også kompromittere immunsystemet. Symptomer er ofte ligner på allergi eller bakterielle infeksjoner.

Luftveiene

Vanlige respiratoriske indikatorer på inge mykotoksin er hoste, nysing, sår hals, allergiske reaksjoner, tette bihuler og symptomer assosiert med rhinitt (også kjent som forkjølelse).

Smerter og plager

Inge mykotoksin kan forårsake dype verkende smerter i armer og ben, magesmerter eller kramper, og i ekstreme tilfeller, fibromyalgi, en nevrologisk tilstand som manifesterer seg som utbredte smerter, tretthet og overfølsomhet for berøring.

Nevrologisk

Mykotoksiner kan utløse nevrologiske symptomer som nummenhet i hender, føtter og andre ekstremiteter, og infeksjoner kan be angst, skjelvinger og humørsvingninger.

Breathing

Kortpustethet og tungpustethet kan utvikle seg til astma.

Primære Infeksjoner

Svelging av mykotoksiner kan bli tydelig i kløe eller svie soppinfeksjoner i nese, hals og lunger. Dermal (skin) kontakt skaper utslett, og soppinfeksjoner på hud og bæres inn i øynene ved kontakt med hendene.

Sytemic Infeksjon

Mold infeksjoner kan kompromittere immunforsvaret, forårsaker åpne huden sår og økt mottakelighet for bakterieinfeksjoner.

Andre symptomer

Hår og hukommelsestap er sporadiske symptomer.

Kronisk Skabb Cure

Kroniske skabb er forårsaket av midd som hjemsøke huden, noe som fører til kløe. Disse midd vil fortsette å klekkes og reinfest huden din hvis du ikke blir behandlet på riktig måte. Hvis du har kroniske skabb, er det viktig å snakke med legen din om riktig behandling.

Behandling

Det er flere viktige skritt du må ta for å behandle kroniske skabb. Det første steget er tatt før du går til sengs og fjernes 8 til 14 timer senere. Du vil gjelde 5 prosent permetrin krem ​​over hele kroppen fra halsen og ned, inkludert hender, føtter, lyske og under neglene. Hvis dette ikke kvitte kroppen av kroniske skabb, da blir du nødt til å bruke på nytt denne behandlingen etter en uke med den første behandlingen. Den 5 prosent permetrin behandling kan ha noen bivirkninger som svie og mild brenning. Hvis du utvikler lesjoner av denne behandlingen, de er vanligvis helbredet innen fire uker.

En annen form for behandling for kroniske skabb er 1% lindan lotion. Man vil anvende denne behandlingen den samme som 5 prosent permetrin fløte, fra halsen og ned om natten. I kroniske reinfestation tilfeller kan denne behandlingen gjøres på nytt en uke senere. Du bør ikke brukes 1% lindan lotion på små barn, spedbarn, gravide eller ammende kvinner, de med en nevrologisk sykdom eller mennesker utsatt for anfall.

Spedbarn som er infisert med kroniske skabb bør bruke 10% prosent svovel salve og crotamiton krem. En oral medisin som heter ivermectin kan være nødvendig for crusted former for kroniske skabb. Denne behandlingen bør ikke brukes på gravide kvinner, kvinner som er sykepleier eller spedbarn.

Kløe

For å lindre kløe, kan du få foreskrevet et antihistamin. Dette kløe forebyggende behandling kan vare i flere uker. Etter midd av kroniske skabb er borte, kan man fortsette å kløe i noen uker. Hvis huden din ikke er skadet fra riper og du ikke har noen åpne sår, kan du søke crotamiton krem ​​eller lotion for å lindre kløe. I løpet av natten kan du bruke sederende antihistaminer for å stoppe kløe. Det er best å ta kontakt med apotek eller lege om den beste anti-kløe behandling for deg.

Administrerende Kroniske Skabb

Uansett om din familie eller nære venner opplever kløe, er det viktig å behandle hele familien og noen nær deg på samme tid. Symptomene på kløe eller utslett av vanligvis oppstår etter 2 til 3 uker etter infeksjon. Når du søker behandling, bør huden være kjølig og tørt. Alle sengetøy og klær må vaskes umiddelbart.

Homøopatisk vorte fjerning

Vorter leve som et virus, som arbeider inn i kroppen din gjennom fysisk kontakt. Siden vorter er et virus, må du behandle tilstanden ikke bare lokalt, men helhetlig. Brenning av en vorte er bare en midlertidig løsning. For Homeopatiske midler til å fungere best for deg, har en løsning som passer for dine egenskaper. Det er noen generelle rettsmidler som er spesifikke for å fjerne vorter.

Homøopatiske midler

Thuja salve er et homøopatisk middel. Spre et lag med salve på vorte og deretter dekke det med en bandasje. Gjør dette to ganger om dagen i opptil 12 uker. Det rette er også bra for svake negler, hodepine, kviser og menstruasjonsproblemer.

Causticum er bra hvis du har mange vorter. Det kan hjelpe hvis du opplever små harde vorter som brodd, siver og blø. Hvis dine vorter ser ut som blomkål, kløe og svie og blø prøve Nitric ac. Harde glatte og kjøttfulle vorter fungerer best med Dulcamara. For vorter på hendene, prøv Kali mur. Store sorte vorter som er sprouting hår er best behandles med Sepia. Hvis du opplever hardt brennende, bankende vorter, er Sulpur den rette. Antimonium crudum granulater arbeide på vortene og øke immunforsvaret og du kan ta dette midlet hver 12. time.

Hva er vorter?

Warts vises på huden som vekster som er forårsaket av et virus. HPV, (humant papillomavirus) er vanligvis den skyldige. Viruset kommer gjennom alle hud som er sprukket eller peeling. Det kan ta måneder for vorter å begynne å vise. Skrape, gni eller barbering kan hjelpe warts finne et sted å trives.

Hvis immunforsvaret er svekket, kan du begynne å se mange vorter. Ved hjelp av homøopatiske midler for å øke immunresponsen og bidra til å bekjempe viruset. Bare å fjerne en vorte ikke lindre viruset.

Typer av vorter

Vanlige vorter er på dine hender, føtter, armer og ben. Flate vorter viser seg i ansiktet ditt. Plantar eller fotvorter er tykke, callused og smertefull. Ano-genital warts vokse i underlivet og er kjøttfulle. Subungual vorter er i neglene.