Digidexo.com

Slik fjerner Små Vorter

Slik fjerner Små Vorter


Mens de kan være skjemmende, de fleste vorter tendens til å være ufarlig. Noen ganger kan de være smertefulle, eller de kan blø. Hvis du er bekymret for en vorte, se din lege for profesjonell medisinsk hjelp. I noen tilfeller kan det vorte forsvinner av seg selv; Men dette kan ta måneder eller år. Du kan være i stand til å fjerne en vorte selv med hjem behandlinger. Hvis disse er ineffektiv for deg, kan legen anbefale andre behandlinger som for eksempel å fryse vorte av med kryoterapi eller bruke et medikament.

Bruksanvisning

Salisylsyre

•  Væt området av huden hosting vorte i en bolle med varmt vann i ca 10 til 20 minutter, som anbefalt av Mayo Clinic.

Påfør salisylsyre til vorte. Dette er en ingrediens som finnes i mange over-the-counter vorte fjerning produkter. Det kan påføres som en løsning eller gel som et plaster. Hvert produkt vil ha bestemte retninger, men generelt er det bør anvendes minst en gang daglig.

Gni en pimpstein over vorte ved hjelp av milde strøk. Gjør dette i mellom behandlingene av salisylsyre. Dette kan bidra til fil vorte ned, men slutte å gjøre dette hvis huden blir irritert.

Duct Tape

Dekk vorte med et stykke duct tape. La duct tape til å forbli på huden hele tiden for ca seks dager, som anbefalt av Mayo Clinic. For bading formål, dekke duct-tapet med et stykke plastfolie for å unngå å tisse det.

Fjern duct tape etter seks dager, og suge vorten i varmt vann i ca 10 til 20 minutter. Forsiktig fjerne hudceller fra vorte ved å gni den med en pimpstein.

Gjenta denne prosessen ved å bruke mer duct tape. Du må kanskje gjenta disse trinnene for ca to måneder å fjerne vorte. I noen tilfeller er denne fremgangsmåte ikke tilstrekkelig for fullstendig fjerning, og man kan kreve faglig medisinsk hjelp.

Hint

  • Hvis du er diabetiker eller har et svekket immunforsvar, ikke forsøk å fjerne vorte hjemme. Få hjelp fra en lege.