Digidexo.com

Hvordan virker Candida albicans Live?

Hvordan virker Candida albicans Live?

Hva er Candida albicans?

Candida er en slekt av gjær, kan mange arter av som finnes levende hos mennesker og de fleste andre pattedyr. I de fleste tilfeller, Candida (vanligvis Candida albicans hos pattedyr) er kommensal, noe som betyr at det bor med de andre flora i tarmen uten å forårsake noen særlig skade. Endringer i miljøet, slik som en plutselig mangel på balanse mellom gjær og bakterier i kroppen, vil noen ganger utløse ufarlige encellede candida albicans å bli en flercellet inntrenger. Dette manifesterer seg i flere forskjellige måter, blant annet bleie og hudutslett, trost, nailbed infeksjoner, og gjær infeksjoner. Når gjær overgrows, er det referert til som candidiasis.

Reproduksjon og kultivering

Candida albicans reprodusere på to måter: en i hyphal form som deler de i fragmenter og skape nye gjærlignende former (mycelia), og den andre av spirende og danner en ellipsoidiske knopp. Gjæren bor i de orale og vaginale hulrom og fordøyelseskanalen, kolonisere på slimhinneoverflater. Holde soppen i å vokse ut av kontroll er de probiotiske bakterier, også kjent som "gode" bakterier. Candida albicans er vanligvis redusert i antall på grunn av kommensal balanse av disse bakterier og sopp i kroppen, men de senere trender for anvendelse av antibiotika, immunosuppressive behandlinger, langvarig kateterisering, og lengre levetid av immunologisk kompromitterte mennesker har stoppet begrensning av candida albicans. Siden antibiotika og disse andre behandlinger drepe bakterier, men ikke skiller mellom probiotika og patogener, de kaster balansen i favør av soppen. Candida albicans strømmer på enkle sukker og hvis uhindret av probiotiske bakterier kan det vokse ukontrollert. En overflod av Candida albicans er kjent som candidiasis.

Naturlige behandlinger

Det er en stor beredskap av alternative leger som tror mange sykdommer er forårsaket av overskytende Candida i systemet. De sitere symptomene på "systemisk candida" som: kronisk tretthet, kroniske infeksjoner, ekstreme humørsvingninger, diaré, kortsiktig hukommelsestap, lymfatisk hevelse, nattesvette, søvnløshet og økt matallergier. For å håndtere denne full-system problem, krever behandling i seks til 12 måneder med naturlig terapi for å gjenopprette balansen i kroppen. De anbefaler produkter som gjenoppretter kroppens probiotiske bakterier som acidophilus og bifidobakterier for å hindre vekst av candida. Noen flere anbefalinger er olje av oregano kapsler, glutamin kapsler, grapefruktkjerneekstrakt og malurt. De mener også at en diett lav på sukker vil bidra til å frata candida av sin matkilde. Når candida begynner å reagere på behandlingen vil den begynne å dø av, noe som vil føre til flere symptomer i kroppen for alt fra noen dager til noen uker. Disse symptomene er hodepine, kvalme, gass, store energitap, uskarpt syn og sukker cravings.