Digidexo.com

Måter å gå ned i vekt uten å bruke penger eller bruke piller

Ca 60 millioner voksne i USA er overvektige, ifølge National Institutes of Health. Å være overvektig belastning kroppen og er knyttet til helseproblemer som kreft, diabetes og hjertesykdommer. Å miste vekt er ikke om å bruke en masse penger på treningsutstyr eller tar piller. Effektiv vekttap som kan oppnås ved hjelp av mat som det var ment, som drivstoff for legemet og ved å få vanlig fysisk aktivitet.

Kosttilskudd hensyn

Unngå bearbeidet mat. Bearbeidede matvarer har ofte konserveringsmidler, tilsatt sukker og salt, og mange av fordelene med den opprinnelige hele mat har blitt fjernet. Matvarer som bearbeidede bakevarer og raffinert sukker bør elimineres eller reduseres drastisk for optimal vekttap. Kom tilbake til det grunnleggende med gode karbohydrater inkludert korn, nøtter, bønner og hele frukter og grønnsaker. Proteiner er en annen viktig del av vekttap og hjelpe drivstoff kroppen for trening. Sats på lav-fett protein kilder som magert kjøtt eller belgfrukter.

Porsjonskontroll

Øv porsjonskontroll og bli kjent med kroppens signaler. Mange mennesker prøver å gå ned i vekt finner at selv om de spiser riktig mat og trener, vil vekten ikke kommer av. Optimalt bør du føle deg tilfreds, men ikke altfor full når du er ferdig med å spise. Øv spise sakte slik at kroppen får tid til å behandle at full følelse. Feil bedømme porsjonsstørrelser vil også sabotere vekttap. En halv kopp pasta eller korn og 03:57 gram kjøtt er tilstrekkelig serverer størrelser for de fleste voksne. Grønnsaker og frukt tillate mer lenience med porsjonsstørrelser, med en visning i en-til to-cup-serien.

Get Moving

Få flytte for 45 til 60 minutter hver dag. Turgåing, løping og jogging er alle gode øvelser som ikke koster noe, og kan gjøres hvor som helst. Hvis været er ikke behagelig, opt for trening DVDer. DVD-er kan bli sjekket ut på biblioteket for gratis, og du kan få nye hver par uker for å endre opp rutine for enda bedre resultater. Å bli motivert og legge til litt moro, spør en venn til å bli med deg eller bli med i en sport gruppe på et samfunnshus eller skole.

Bli sterkere

Bygge muskelmasse for ekstra fettforbrenning. Økt muskel øker metabolismen. Hvis du har hånd vekter, det er flott. Men det er ingen grunn til å gå ut og kjøpe treningsutstyr. Du kan bruke din egen kroppsvekt som motstand og fortsatt bli slank. Pushups, pull-ups, leg heiser, crunches, utfall og knebøy fungerer de store muskelgruppene. Sikt på 3:57 styrke-trening hver uke med en hviledag i mellom for å gi musklene en sjanse gjenopprette.

Betraktninger

Hindre dehydrering når du trener ved å drikke rikelig med vann hele dagen. Vann hjelper også en person føler fyldigere, noe som kan bidra til å kontrollere overspising. Ikke overse dine søvnvaner. A 2004 studie ved University of Chicago indikerte at folk som var sove ute hadde økt appetitt og craved mer usunn mat enn folk som var uthvilt.