Digidexo.com

Kaloriinntak Guide for Weight Loss

Det er mange måter å gå ned i vekt, men ikke alle metodene eller dietter spioneringen på internett eller i media er trygge. Den tryggeste og mest effektive måten å gå ned i vekt er å ta inn færre kalorier enn kroppen bruker, og å engasjere seg i regelmessig mosjon. Informasjonen som gis her er kun ment som en kaloriinntak guiden vekttap og bør ikke erstatte råd fra din lege eller ernæringsfysiolog.

Kalorier Needed

For å bestemme antall kalorier du trenger per dag bare for å holde seg i live - din hviler metabolic rate (RMR) - du kan bare multiplisere vekten din med 10. For eksempel må en person som veier 165 pounds 1650 kalorier bare til opprettholde normale kroppsprosesser.

Men fordi vi ikke bare ligge i sengen hele dagen, trenger vi flere kalorier for de vanlige aktivitetene vi driver. Dette vil variere noe fra person til person, men en stillesittende person bør legge 20 til 40 prosent av deres RMR, en moderat aktiv person bør legge 40 til 60 prosent av deres RMR, og en meget aktiv person bør legge 60 til 80 prosent av sin RMR for å bestemme minimum antall kalorier de trenger per dag. Bruker eksempelet ovenfor, hvis denne personen er moderat aktiv, de trenger å konsumere 2310 til 2640 kalorier per dag.

Kalorier forbrukes

Når du har bestemt minimum antall kalorier du trenger per dag, må du sammenligne det med antall kalorier du faktisk forbruker. Mens vekttap krever at du redusere antall kalorier du forbruker, bør du ikke få færre kalorier enn din RMR. Dette betyr at en 165-kilos person bør alltid ha minst 1650 kalorier per dag, eller de kunne gi en betydelig skade kroppen sin og kaste av normale kroppsprosesser.

Vekttap

Det første trinnet i vekttap er å redusere antall kalorier du faktisk forbruker til antall kalorier du trenger. Når du har nådd en konsekvent vekt ved å gjøre det, hvis du føler at du trenger å gå ned mer i vekt, så bør du begynne å redusere kalorier igjen. Dietitians og leger anbefaler at du reduserer med 500 kalorier hver 4-6 uker før din vekt-tap mål er nådd, men hevder at regelmessig fysisk trening og et sunt kosthold er også nødvendig for at dette skal være en trygg og sunn prosess. I tillegg er det betydelige bevis for at mindre disse livsstilsendringer er gjort, er det svært sannsynlig at en person vil få tilbake vekten de har mistet.

Få støtte

Det er også svært viktig at du diskuterer dine vekt-tap planer med en lege, kostholdsekspert, eller personlig trener, som de kan hjelpe deg til å gjøre mer næringsrik mat valg som vil sikre at du får kalorier som kroppen din trenger for å fungere skikkelig mens du gå ned i vekt.

Hvis du er betydelig overvektig eller overvektig, så er det meget mulig at du kan ha visse helsemessige forhold som kan bli negativt påvirket av endringer i kostholdet ditt, og etter trening, som trenger å bli overvåket av en lege for sikkerhet. Mens miste vekt og bli mer fysisk form kan gjøre disse forholdene bedre i det lange løp, overganger fra våre normale rutiner er alltid vanskelig for kroppen. Vennligst ikke forsøk å gjøre endringer som er nødvendig for god helse livsstil uten støtte fra helsevesenet utøvere, familie og venner.