Digidexo.com

Hvor lenge må Typisk Migrene Siste?

Migrene er en bestemt type av kronisk hodepine som ofte ledsages av kvalme og lysfølsomhet. Varigheten av migrene kan noen ganger variere fra stimuli og behandling.

Varighet Utvalg av Migrene

Migrene har en tendens til å vare alt fra noen få timer til noen dager hvis de blir stående ubehandlet. Hyppigheten av migrene kan variere fra person til person, basert på deres stimuli.The migrene lidende kan ha dem bare en gang i blant eller flere ganger i måneden. I sjeldne tilfeller kan en person lider av en tilstand som kalles "status migrainosis", som er når migrene varer i over 72 timer.

Medisiner for å redusere migrene Varighet

Ved utbruddet av en migrene, kan du ta en over-the-counter medisiner for å prøve å stoppe det før det blir for alvorlig. OTC meds som ibuprofen, aspirin eller paracetamol-aspirin-koffein kombinasjon funnet i excedrin kan være nok til å avverge den påfølgende hodepine. Andre mennesker kan kreve reseptbelagte medisiner, kjent som triptaner, for å lindre smerten. Legen kan også foreslå et forebyggende resept tas daglig eller forut for utbruddet av en trigger, for eksempel menstruasjon.

Hjem tiltak som reduserer migrene Varighet

Ved utbruddet av en migrene, mange mennesker liker å ligge i et mørkt rom, så mye lys kan være irriterende. En varm dusj, sitter i et dampbad, eller en varm vaskeklut kan også være beroligende. Noen foretrekker kald terapi som en ispose, head-on, eller en mentholated produkt som Mentholatum eller Icy Hot. Avslapping teknikker, for eksempel meditasjon eller yoga, kan også hjelpe. Hold deg hydrert, spesielt fordi kroppen din kan miste væske gjennom oppkast fra kvalme.

Alternative behandlinger for å redusere migrene Varighet

Noen mennesker er i stand til å redusere varigheten og hyppigheten av deres migrene av biofeedback og akupunktur terapi. Noen nytte av bruk av urter, for eksempel Feverfew og Pestrot (hvis du ikke er gravid), eller vitaminer og mineraler, som riboflavin og Koenzym Q10. Atter andre foretrekker å bruke homøopatiske midler finnes i naturlige butikker. Når du bruker urter, sjekk med din lege eller apotek om eventuelle reaksjoner med medisiner du kan også ta.

Livsstil endringer for å redusere migrene Varighet

Redusere hyppigheten og varigheten av migrene ved å gjøre endringer i livsstil. Hold en hodepine dagbok for å identifisere triggere, merk hva behandlinger som fungerer og hva som ikke fungerer. Unngå disse triggere. Tren regelmessig og få nok søvn.