Digidexo.com

clostridium morfologi

Clostridium tetani Informasjon

Clostridium tetani Informasjon


Clostridium tetani er en art av bakterier som finnes i fruktbar jord og tarmkanalen hos dyr. Organismen er en obligat anaerob, noe som betyr at det ikke vil vokse i nærvær av oksygen. Clostridium tetani fører tetnus, en svært dødelig sykdom som påvirker nervesystemet. (Se referanse 1)

Morfologi

Gram-stain er en vanlig fargingsteknikk som brukes til å klassifisere bakterier og forbedre utseendet av deres fysiske egenskaper. Når undersøkt under et mikroskop, vises Gram-positive bakterier lilla og Gram-negative bakterier vises røde, ifølge University of Pennsylvania Health System nettside. Clostridium tetani er en Gram-positiv, stavformet, sporedannende bakterie. De runde sporer lokalisert ved en ende av bakterien gi den dens karakteristiske trommestikke utseende.

Toksin Produksjon

Clostridium tetani produserer en nerve toksin kalt tetanospasmin. Tetanospasmin blokkerer utgivelsen av spesifikke kjemiske budbringere, som kalles nevrotransmittere, som hemmer muskelsammentrekninger. Fraværet av nevrotransmittere forårsaker generalisert, vedvarende muskelspasmer.

Stivkrampe

Kontraktfestet kjevemusklene er en av de første tegn på stivkrampe; Dette er grunnen til at stivkrampe er ofte kalles stivkrampe, ifølge Palomar College nettside. Kjeve immobilitet følges av progressiv stivhet og alvorlig spastisitet av lem og muskulaturen i underkroppen. Stivkrampe forårsaker slutt respirasjonssvikt og død.

Infeksjon

En Clostridium tetani infeksjon er forbundet med dype sår, spesielt når skaden er forårsaket av en rusten spiker eller andre spore-forurenset objekt. Dype sår gi anaerobe forhold som er nødvendige for spore spiring og toksin produksjon. Immunisering med inaktivert tetanustoksin hindrer stivkrampe.

Hva er behandlingen for Clostridium tetani?

Clostridium tetani er en bakteriell spore som inneholder en gift som forårsaker stivkrampe, som stivner din kjeve og andre muskler, som fører til spasmer som kan forstyrre med å puste. Bakteriene som regel inn i huden gjennom et sår og begynner å blande seg med de nervene som er ansvarlige for muskelfunksjon. Du må gå til sykehuset for behandling.

Generell behandling Informasjon

Tetanus er en alvorlig infeksjon og behandling er ikke alltid effektive. Mens en standard behandling protokollen eksisterer, fungerer det ikke det samme i alle. Til tross for medisinsk behandling, kan stivkrampe være en fatal. Behandlingen består av medisiner og støttebehandling. Sykehusinnleggelse vanligvis varer i minst en måned. Hvis du overlever infeksjonen, vil du mest sannsynlig komme seg helt uten varige effekter. Hvis du presentere komplikasjoner, vil legen din fortelle deg hva oppfølging omsorg eller testing du trenger.

Ved å søke behandling

Symptomer på stivkrampe manifest alt fra tre dager til tre uker etter at bakteriene har kommet inn i kroppen gjennom et sår. I gjennomsnitt, symptomer ca åtte dager etter at infeksjonen begynner. Hvis du nylig har opplevd et dypt sår, kontakt lege umiddelbart hvis du opplever spasmer og stivhet i kjeven, halsen, magen, brystet eller ryggen; vanskeligheter med å svelge; eller pustevansker. Du kan også oppleve feber og muskel irritabilitet.

Medisinering

Tetanus immunglobulin, eller TIG, er et medikament som gir kroppen din med antistoffer for å bekjempe infeksjonen, beskytte kroppen din og gi det tid til å gjøre sine egne antistoffer mot stivkrampe. Det injiseres direkte i muskelen. Denne medisinen brukes alltid for en aktiv tetanus infeksjon.

Antibiotika hjelper drepe bakterier. Penicillin G er den mest brukte antibiotika for tetanus infeksjon. Du kan få det muntlig eller intravenøst.

Supportive Care

Hvis du har en tetanus infeksjon, vil du mest sannsynlig være i sykehusets intensivavdeling, hvor du vil bli motta medisiner som vil sedate deg og slappe av musklene dine. Disse medikamentene kan forstyrre med å puste, og du trenger en ventilator midlertidig. Fenobarbital og Diazepam er de mest foreskrevet beroligende midler, og Lioresal og Dantrium er de mest brukte muskelavslappende for tetanus infeksjon.

Såret er ansvarlig for infeksjon vil bli revideres, som innebærer fjerning av infiserte hud og sunn margin på omkringliggende vev, vanligvis 2 centimeter. Dette skjer normalt noen få timer etter at TIG blir administrert for å redusere risikoen av toksinet å spre seg videre gjennom blodet. Du vil bli matet intravenøst.

Vaksinasjon

Mens du blir behandlet, vil du også motta stivkrampe vaksine for å hindre fremtidige infeksjoner.

En stivkrampe vaksine er vanligvis gitt til barn sammen med skudd for difteri og kikhoste. Denne kombinasjonsvaksine gis i fem skudd på alderen 2 måneder, 4 måneder, 6 måneder, 15 til 18 måneder og igjen på 4 til 6. En booster shot er anbefalt mellom 11 og 18; voksne rådes til å få en booster hvert 10. år.

Sårpleie

Hvis du får et sår, kan visse tiltak hindre en tetanus infeksjon. Rense såret grundig med rent vann og såpe. Oppsøk lege hvis noe sitter fast i såret. Bruk en aktuell antibiotika og dekke såret for å beskytte den mot smitte. Endre bandasjer minst en gang om dagen, eller hvis den blir våt eller skitten.

Visse skader sette deg på en økt risiko for stivkrampe; de inkluderer punkteringer eller andre dype kutt og dyrebitt. Hvis såret er spesielt dyp og skitne, se en lege. Han kan rense den ut riktig, og gi deg antibiotikabehandling og en booster skutt av stivkrampe vaksine.

Hvordan Test for Clostridium Botulinum

Clostridium botulinum eller botulisme, er en bakterie som forårsaker lammelse. I sjeldne tilfeller resulterer det i døden. Den sporer av bakterier er ofte funnet i ubehandlet vann, smuss eller feil hermetisk mat. Flere typer av denne bakterien kan gi sykdom hos mennesker, inkludert sår, spedbarn og matbåren botulisme. Vanligvis symptomer på botulisme vises innen 18-36 timer, mens sårbotulisme tar 10 dager å manifestere. Det er vanskelig å diagnostisere botulisme på symptomer alene. Symptomene kan etterligne andre sykdommer, slik som slag eller Guillain-Barré syndrom, en muskelforstyrrelser. Testing for botulisme er nødvendig å skille mellom andre sykdommer og bekrefte en diagnose.

Hvordan Test for Clostridium Botulinum

•  Se en lege som er spesialist i nevrologi eller smittsomme sykdommer. Fortell legen din når symptomene dukket opp.

gjennomgå en fysisk undersøkelse. La legen vite om du har noen sår på kroppen din. Tillate ham å sjekke deg for svakhet og hengende øyelokk, potensielle tegn på botulisme.

Gi en blodprøve. En blodprøve kan identifisere botulisme giftstoffer. Alternativt gi en vevsprøve hvis du har et sår. Siden en helsearbeider kan ha behov for å sette inn en vattpinne inn i såret for å tilstrekkelig få en vevsprøve, kan du oppleve smerte. Varsle helsepersonell arbeideren hvis smerten blir uutholdelig.

Send inn en avføringsprøve. Ved innsamling av prøven din, unngå å inkludere toalettpapir eller urin.

Få en CT scan hvis du utvikler anfall og muskelsvakhet. En CT-skanning undersøker hjernen din til å skille mellom botulisme og hjerneslag.

Fortsett med en Spinal Tap når legen ønsker å finne årsaken til sykdommen din. Testen undersøker cerebrospinalvæsken for botulisme giftstoffer.

Ta en Tensilon test for å finne ut om du lider av myasthenia gravis, en nevromuskulær sykdom. Testen kan også hjelpe legen finne ut om du lider av andre forhold. Følg dine leger retninger, som han administrerer Tensilon og ber deg om å utføre repetitive bevegelser med musklene dine.

Hint

  • Hvis du gir et sår vevsprøve, spør helsepersonell for å hjelpe deg med sårbehandling. Dette hindrer smitte fra utviklingsland.
  • Oppsøke lege umiddelbart hvis du utvikler problemer med å svelge eller puste, og hvis du utvikle kortpustethet.

Måter å forbedre morfologi Sperm

Forskerne vet nå at sperm morfologi, eller hvordan sperm er formet, påvirker mannens fruktbarhet på samme måte som sperm count og motilitet (hvor sperm trekk). Pasienter med normal sperm morfologi har forbedret mulighetene til å bli gravid en baby, enten ved samleie, intrauterin inseminasjon, eller in-vitro fertilisering. Selv med dårlig sperm morfologi, kan graviditet fortsatt være mulig, men å forbedre sperm morfologi kan resultere i økt mannlig fruktbarhet.

Spermmorfologi

Normal sædceller har en oval-formet hode som er 5 til 6 mikron lange og omtrent 3 mikrometer i diameter. Et lokk dekker 40 til 70 prosent av hodet, og bør være godt definert. Det bør ikke være synlige defekter på sperm, og ingen væskedråper i antall spermier som er større enn halvparten av størrelsen på sædceller. Sperm er gradert på deres morfologi i henhold til en skala som måler en kombinasjon av disse faktorene.

Hvis en mannlig fruktbarhet test har kommet tilbake med en sperm morfologi lavere enn 4 prosent på spermmorfologi skala, test igjen. Den lave sperm morfologi kan være midlertidig, og noen ganger bedre på egen hånd. Andre ganger, er den lave spermmorfologi et resultat av en testicular abnormitet, skade eller livsstilsvalg, og vil teste det samme på en senere test.

Livsstilsfaktorer

Slutte å røyke, kutte ned på alkoholforbruk og trene mer. Ikke bruk illegale rusmidler. Leve en generelt sunn livsstil forbedrer mannlig fertilitet generelt og forbedrer kvaliteten og antall spermier produseres i kroppen. Kutte ned på fet mat og øke antall frukt og grønnsaker porsjoner du spiser hver dag.

Tester utført av Allan Pacey, dosent i Andrologi ved University of Sheffield, viste at menn som spiste frukt og grønnsaker høy i antioksidanter, sammen med å kutte ned på fet mat og alkohol bedre spermier og kvalitet. Sine dietter inkludert smoothies spesialdesignet av en dietetiker å være høy i antioksidanter. Bland smoothies med blåbær, mango, bringebær, og appelsiner. Legg honning for sødme eller mineralvann for gnisten.

Medisinske alternativer

Hvis din livsstil er allerede generelt sunt, og sperm morfologi problemene vedvarer, kan du se en spesialist på området. Leger kan behandle lav sperm morfologi med reseptbelagte medisiner eller kirurgi. Hvis en vakuole er funnet på testikkelen, kan en lege utføre kirurgi for å fjerne det. I noen tilfeller vedvarer lav sperm morfologi til tross for behandling.

Hvis dårlig sperm morfologi vedvarer til tross for behandling, ta hjertet. Ingen bevis knytter misdannelser hos barn unnfanget til dårlig sperm morfologi. Et par kan fortsatt tenke seg en sunn graviditet til tross for lav sperm morfologi gjennom samleie i noen tilfeller, eller ved hjelp av ufruktbarhet behandlinger som IUI eller IVF.

Dårlig Embryonic Morfologi grunn Sperm

Dårlig Embryonic Morfologi grunn Sperm


Semen tester som indikerer tilstedeværelse av unormal sperm er ikke uvanlig, og ikke nødvendigvis dårlig, ifølge Dr. Todd Nippoldt fra Mayo Clinic. Selv spermmorfologi påvirker mannlig fruktbarhet til en viss grad, er det usannsynlig at misdannede spermier vil ha noen innvirkning på befruktede egg. Dette skyldes i stor grad kjønnsceller (sædcelle) konkurranse, som sikrer at bare de sunneste sperm er i stand til å befrukte eggceller.

Sunn Befruktning

Normal sperm i hovedsak bestå av to deler: en ovular hode og en whiplike hale. Bevegelsen av denne halen er det som gjør at sædcellene å svømme gjennom passasjene av det kvinnelige reproduksjonssystemet og muligens befrukte et egg. Egg og sperm sikringen på befruktning og danne en encellet zygote, som vil dele flere ganger for å danne en flercellet embryo. Ved fosterstadiet, celler av de store kroppslige systemer begynner å skille; derav, er riktig embryonale morfologi avgjørende for utvikling.

Sperm Competition

Ved menneskelig mannlig utløsning, er et gjennomsnitt på 280 millioner sædceller frigjøres fra kroppen hans. Av disse 280 millioner bare én (eller, i tilfelle av noen tvillinger, to) vil til slutt sikring med en kvinnelig egg celle for å danne en zygote, forløperen til et embryo. Med andre ord må 280000000 sperms celler konkurrere å trenge inn i eggcellen. I tillegg må sperm livnære i det harde miljøet av den kvinnelige reproduktive system før en celle er i stand til å befrukte et egg.

Befruktning

På grunn av den enorme mengden av konkurranse mellom sædceller, usunn sperm ha en redusert sjanse for vellykket gjødsling eggceller. Vanlige sperm abnormaliteter inkluderer sperm med to hoder, flere haler, eller andre motilitet problemer. Den normale sædceller vil ha en hastighet fordel over de unormale celler, og vil derfor være mer sannsynlig å befrukte eggene å danne zygotes. Sakte eller immobile sperm vil også bli mer utsatt for de sure forholdene i den tidlige delen av den kvinnelige kanalen, som til slutt vil drepe sædcellene.

Embryo Morfologi

Hvis ved en tilfeldighet en unormal sperm gjorde sikring med en eggcelle og vokse inn i et embryo, sier Dr. Nippoldt er det ingen økt sjanse for unormal embryo morfologi eller fremtidige fødselsskader. Unormale embryoer er vanligvis et resultat av en kromosomfeil, som er like sannsynlig å skje i sperm eller egget. Benkhalifa og Menezo bekrefte at kromosom avvikelser er den viktigste årsaken til dårlig embryonale morfologi.

Embryoutvikling

Dersom et embryo var å utvikle alvorlige problemer på grunn av morfologiske kromosomale defekter (enten fra sæd eller egg), vil embryoet opphøre å utvikle seg på grunn av utilstrekkelig genetisk informasjon eller utbredt cellulære død som et resultat av det kromosomale aberrasjoner. Som det fremgår av Sunn Befruktning, er morfologi avgjørende for utvikling. Defekte embryoer kunne ikke utvikle seg til en levedyktig menneske, og kroppen ville iverksette nødvendige tiltak for å stanse videre vekst. Fødselsskader er et resultat av traumer senere i svangerskapet eller mindre kromosomforandringer, ikke fra unormalt i tidlig stadium embryonale morfologi.

Clostridium Difficle Treatment

Clostridium difficile, noen ganger forkortet til C. difficile eller C. diff., Er en bakterie som påvirker den gastrointestinale system. C. difficile bakterier som normalt lever i kroppen din, men deres vekst kan bli ansporet av bruk av antibiotika som dreper de "gode" bakterier som holder C. difficile i sjakk. Det er spesielt vanlig i sykehus, og kan spres via kontakt med avføring. Flere metoder for behandling eksisterer, fra medisiner til kirurgi.

Symptomer

Symptomene er primært gastrointestinal i naturen, og alvorlighetsgraden kan variere. De fleste tilfellene har hyppig, vandig diaré og magesmerter og kramper. Mer alvorlige tilfeller kan resultere i en betent tykktarm, som igjen kan føre til mer alvorlige symptomer som overdreven og vandig diaré, blod og puss i avføringen, og influensaliknende symptomer som feber, kvalme og tap av appetitt.

Initial Treatment

Initial behandling innebærer umiddelbart avvikle antibiotika mistenkt for å forårsake infeksjoner. Disse inkluderer penicilliner, cefalosporiner, fluorokinoloner og klindamycin. Den neste linje av behandlingen er en annen form for antibiotika, slik som metronidazol for mild og moderat symptomer, og vancomycin for mer alvorlige symptomer. De hindre vekst av bakterien i magen, slik at den "gode" bakterier trives igjen.

Legen din vil overvåke utviklingen og symptomer, samt eventuelle mulige bivirkninger fra medisiner, som for eksempel kvalme og en dårlig, bitter smak i munnen. Som med de fleste antibiotika, bør du ikke drikke alkohol mens du tar noen av disse medikamentene.

Probiotika

Alternative behandlinger som brukes til å behandle tilbakevendende C. difficile inkluderer probiotika. En probiotisk er bakterier eller gjær, slik som Saccharomyces boulardii, som bidrar til tarmkanalen blir frisk igjen. En studie publisert i juni 1989 utgaven av American Journal of Gastroenterology viste kombinasjonen av Saccharomyces boulardii og vancomycin å være en effektiv metode for behandling mot tilbakevendende C. difficile. En annen studie, publisert i Journal of American Medical Association i 1994, bekreftet at denne kombinasjonen var sikker og effektiv.

Kirurgi

Dersom infeksjonen blir alvorlig og resulterer i organskade eller ekstrem smerte ikke slått ned ved hjelp av medisiner, kan kirurgi være nødvendig å fjerne en del av tykktarmen som er infisert.

Clostridium tetani Infeksjoner

Bakterier som infiserer menneskekroppen kan forårsake skade på vev og organer som direkte eller indirekte. Clostridium tetani lever i miljøet og produserer sporer å overleve tøffe forhold. Når C. tetani inn i kroppen som et resultat av en dyp rift eller punktering sår, sporene spire og produsere et toksin. C. tetani toksin lammer musklene, som er en tilstand som kalles stivkrampe. En vaksine som er tilgjengelig for å hindre tetanus.

Bakterielle infeksjoner

Bakterier som kommer inn i kroppen og forårsake sykdom er patogener som kan forårsake sykdom direkte når de ødelegger vev som de formerer seg og bevege seg rundt inne i kroppen. De forårsaker sykdom indirekte når immunsystemets respons forårsaker vev ødeleggelse eller når bakterienes metabolisme biprodukter forårsake vev ødeleggelse eller sykdom.

Clostridium tetani

Clostridium tetani er en art av bakterier som finnes overalt i miljøet, spesielt i skitt eller jord. C. tetani bakterier er anaerobe bakterier, bakterier som ikke bruker oksygen. I nærvær av oksygen eller en hvilken som helst annen belastning (som tørr luft), C. tetani bakterier danner sporer. Sporer er hardt skall rundt bakterier for å holde dem trygge. Når sporene inn i kroppen gjennom et dypt sår, forholdene inne i kroppen er perfekt for sporene til å spire, og bakterier multipliserer.

Stivkrampe

Som C. tetani bakterier formerer seg inne i kroppen, de produserer et giftstoff. Dette toksinet virker på nerveender som fører til musklene, noe som får dem til å trekke seg sammen og bli kontrahert - en tilstand som kalles stivkrampe. Stivkrampe er også kalt "lockjaw" fordi ofre for sykdommen ikke kan åpne kjevene fordi musklene som holder kjeven stengt er kontrahert av toksinet. Ubehandlet stivkrampe utvikler seg til alle musklene i kroppen, inkludert musklene som hjelper med å puste. I siste instans kan døden følge.

Behandling og forebygging

Behandling for tetanus omfatter å administrere anti-toksin for å motvirke effektene av enhver toksin i kroppen. Antibiotika er også gitt for å drepe bakterier og stoppe produksjonen av nye toksin. Pasienten kan bli satt på mekanisk ventilasjon hvis musklene som hjelper med å puste er kompromittert. For å hindre tetanus, er en vaksine tilgjengelig. Vaksinen inneholder et toksoid, et svekket versjon av toksinet. Dype sår eller flenger bør vaskes med såpe og vann for å bli kvitt eventuelle bakterier som kan spire i såret. Dersom vaksinen ikke er blitt administrert i løpet av 10 år med såret, kan en boosterskudd gis.

Andre Clostridium Infeksjoner

Clostridium perfringens bakterier produserer et giftstoff som fører gass koldbrann på stedet av infeksjonen. Clostridium botulinum er bakterier ansvarlig for botulisme, en lam sykdom som skyldes inntak av C. botulinum sporer eller gift i maten. Clostridium difficile bakterier er et problem i innstillinger helsevesen, der pasienter på tunge antibiotika har sine normale tarmfloraen eliminert. C. difficile overtar og fører blodig diaré og betennelse i tykktarmen.

Clostridium Infeksjoner

Clostridium-infeksjon, også kjent som pseudomembranøs kolitt, er forårsaket av bakterien kalt Clostridium difficile (eller C. diff), som lever i tarmen hos de fleste mennesker. Det rammer hovedsakelig eldre mennesker som er innlagt på sykehus eller som tar antibiotika.

Milde symptomer

Symptomene på en C. diff infeksjon er vanligvis milde til moderate, og omfatter tre eller flere forekomster av vannaktig diaré hver dag, og mage kramper eller smerter.

Alvorlige symptomer

I alvorlige tilfeller kan en C. diff infeksjon forårsake kolitt (betennelse colon), alvorlige magesmerter eller kramper, feber, kvalme, tap av appetitt, vekttap, dehydrering og gjentatte tilfeller av diaré.

Komplikasjoner

Clostridium infeksjon kan føre til komplikasjoner som alvorlig dehydrering, nyresvikt, tarmperforasjon og toksisk megacolon (en forstørret tykktarm som kan briste). Hvis venstre ubehandlet, kan clostridium infeksjon føre til døden.

Behandling

Behandling for clostridium infeksjon inkluderer spesifikke antibiotika (for eksempel Flagyl og Vancocin) som retter seg mot C. diff bakterien, probiotika (for eksempel en gjær som heter Saccharomyces boulardii) og tykktarmskirurgi.

Forebygging

Omsorgspersoner kan bidra til å hindre eldre fra å bli smittet ved å ta ordentlige sanitære forholdsregler. De eldre bør unngå høye doser av antibiotika med mindre absolutt nødvendig.

Clostridium tetani Diagnose

Clostridium tetani er stavformet bakterie som forårsaker tetanus hos mennesker. Disse bakteriene er vanlig i jord og dyr avføring. Selv om bare ca 50 tilfeller av tetanus forekommer i USA hvert år, er det fortsatt en betydelig årsak til død i andre deler av verden. Laboratorieprøver er generelt ineffektiv i å identifisere infeksjon av Clostridium tetani. Derfor leger ofte diagnostisere tetanus ved å identifisere symptomene og de forhold som fører til infeksjon.

Infeksjon

Den vanligste årsak til infeksjon av Clostridium tetani verdensbasis er dårlig hygiene som fører til infeksjon av navle stump hos spedbarn. I USA er infeksjon vanligvis forårsaket av forurensning fra jord, gjødsel eller rustet metall. Hyppig bruk av intravenøse medikamenter øker risikoen for stivkrampe. Personer med åpne sår, inkludert brannskader, biter, sår, koldbrann eller kirurgiske arr, også har en høyere risiko for stivkrampe infeksjon.

Symptomer

Symptomene på stivkrampe er en viktig del av diagnosen. Kjeve og nakkestivhet, ofte fører til en tilstand som kalles "lockjaw," er et avslørende tegn. Svelgeproblemer, smerter på stedet av infeksjon og kramper i nakke, rygg, mage og pustemuskulaturen er ikke uvanlig. Luftveisspasmer kan føre til blokkering av luftveiene og kvelning.

Onset

En oppholdstid for alt fra fem dager til to uker typisk passerer mellom hendelse som forårsaker infeksjonen og forekomst av symptomer. Denne forsinkelsen fører de fleste leger å administrere antimikrobiell og immunglobulin behandling preemptively når en høy-risiko hendelse inntreffer. Dette gjør medisinsk historie, særlig forekomsten av noen spesiell mulighet for infeksjon, det viktigste aspektet av tetanus diagnose.

Progresjon

Når infeksjon av Clostridium tetani har satt inn, vises de første symptomene i hodet og nakken og gradvis spre seg gjennom resten av kroppen. Spasmer som Arch ryggen vises i bølger, sammen med generell muskelstivhet og dysfunksjon i det autonome nervesystemet. I lokaliserte tetanus, hvor en forholdsvis mindre infeksjon har produsert en liten toksin belastning, kan spasmer være begrenset til en del av kroppen i nærheten av området for infeksjon. Hvis venstre ubehandlet, utvikler cephalic stivkrampe og resulterer i nerve dysfunksjon og skader, hjerte arytmi og feber.

Medisiner

De foretrukne medisiner for behandling av tetanus, i henhold til Johns Hopkins, er 7,5 mg / kg metronidazol gitt intravenøst ​​i løpet av seks timer. Alternativt kan penicillin, erytromycin, tetracyklin, kloramfenikol eller klindamycin benyttes. I de tilfeller hvor toksinet produsert av infeksjonen har ennå ikke vært i kontakt med kroppsvev, kan tetanus-immunglobulin (TIG) anvendes for å nøytralisere infeksjon. Vaksinasjon mot stivkrampe er den vanligste formen for forebygging.

Typer av Clostridium

Typer av Clostridium


Clostridium er en slekt av stavformet anaerob (uten bruk av oksygen) bakterier som danner endospores når under stress. Endospores er en sovende form av Clostridium, er mye mer motstandsdyktig mot sterk varme, kulde og sterke kjemikalier.

På grunn av deres evne til egenbeskyttelse, har Clostridium utviklet seg til å være ansvarlig for sykdommer som gass koldbrann, stivkrampe, botulisme og matforgiftning, gjennom produksjon av eksterne giftstoffer.

Clostridium perfringens

Når du skriver inn i kroppen gjennom et sår, forårsaker C. perfringens gass koldbrann gjennom sine fire toxins.The sykdom ofte angriper muskel ekstremiteter, der en tilførsel av oksygen kan være mindre, i tilfeller av traumer eller kirurgi.

Gass koldbrann er "preget av en høy feber, brunaktig puss, gassbobler under huden, misfarging av huden, og en stygg lukt," ifølge Todar sin Online Textbook of bakteriologi. Det er en sjelden form for koldbrann - bare 1000 til 3000 tilfeller per år i USA - men det kan være dødelig hvis den ikke behandles umiddelbart.

Dersom det svelges, kan C. perfringens forårsake matforgiftning.

Clostridium tetani

Disse bakterier er bevegelige og kan bli funnet i jord og avføring. C. tetani forårsaker stivkrampe, gjennom toksinet tetanospasmin, ifølge Southern Illinois University i Carbondale.

Dødelighet stivkrampe varierer 40-78 prosent, ifølge Todar sin Online Textbook of bakteriologi. Imidlertid kan den sykdom forebygges enkelt ved vaksine.

Clostridium Botulinum

De åtte giftstoffer produsert av C. botulinum er blant de mest giftige for mennesker. Botulisme resultater fra inntak av forurenset mat. Endospores av C. botulinum kan overleve i kokende vann i mer enn en time. Mat fra bulged containere er en kilde til forurensning og bør alltid bli ødelagt.

Clostridium sordellii

Disse sjeldne arter av Clostridium kan forårsake endokarditt, lungebetennelse, leddgikt og peritonitt. C. sordellii er ofte relatert til gynekologiske infeksjoner.

Clostridium difficile

Clostridium difficile forårsaker diaré, kolitt og pseudomembranøs kolitt. Disse sykdommene resulterer fra tilstedeværelsen av bakterier i tykktarmen, vanligvis etter lange perioder med antibiotikabehandling.

C. difficile angriper ofte de som har gjennomgått gastrointestinal kirurgi, må forlenge bruk av antibiotika eller har redusert immunforsvar.

Årsakene til Clostridium tetani

Årsakene til Clostridium tetani


Clostridium tetani er bakteriell infeksjon som forårsaker tilstanden kjent som stivkrampe eller stivkrampe. Med rundt 1 million tilfeller på verdensbasis hvert år - i henhold til MayoClinic.com hjemmeside - clostridium tetani er mest sett i underutviklede land. Stivkrampe kan føre til kjeve og nakke smerter, smertefulle muskelsammentrekninger og pustevansker. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden være dødelig. Det finnes en rekke årsaker til tetanus, men det er viktig å huske at tetanus ikke overføres fra person til person.

Stikksår

Clostridium tetani kan komme inn i kroppen gjennom en lesjon på huden din. Dype kutt er et ideelt miljø der stivkrampe kan trives fordi infeksjoner kan vokse i områder med lite eller ingen oksygen. Sår som blir forurenset med skitt eller jord er også mer sannsynlig å utvikle Clostridium tetani.

Forurenset Needles

Bruken av forurensede nåler kan også føre til utvikling av Clostridium tetani. Personer som bruker uhygieniske nåler mens du utfører piercinger er på et høyere risiko. Å få en tatovering fra en virksomhet som ikke bruker rene sprøyter kan også øke risikoen for å utvikle stivkrampe. Nåler som brukes med illegale rusmidler kan også være problematisk.

Avføring

Hester og andre dyr har et reservoar av clostridium tetani i sine intestinal traktater. Mennesker har også denne bakterien i tarmen. Selv om dette er normalt og vil føre til noen skade, kommer i kontakt med avføring kan transitt stivkrampe. Eksponering for avføring skjer oftest ved håndtering forurenset jord.

Medisinske prosedyrer

Mens sjeldne, kan stivkrampe være forbundet med kirurgiske og tannbehandling. Tetanus kan oppstå som et resultat av en dental-infeksjon, feil vare på et kirurgisk sår og forurensede kirurgiske instrumenter. Omskjæring har også vært forbundet med Clostridium tetani.

Andre årsaker

På grunn av vaksinasjoner og ekstreme forholdsregler og steriliseringsmetoder tatt når det gjelder å bruke nåler og kirurgiske instrumenter, legene sjelden ser denne typen infeksjon. Imidlertid kan clostridium tetani også oppstå som følge av brannskader, dyr biter, kroniske sår, kroniske infeksjoner, skrubbsår, insektbitt, i de med nekrotisk vev og gjennom intravenøs bruk av narkotika.

Hvordan hindre spredning av Clostridium difficile

Hvordan hindre spredning av Clostridium difficile


Clostridium difficile (også kjent som C. difficile) er en type bakterier som forårsaker en rekke symptomer, diaré til tykktarmsbetennelse, som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. C. difficile-infeksjon kan forekomme i sykehus. Men det kan forebygges ved anvendelse av enkel personlig hygiene og en kurs av antibiotika.

Hvordan hindre spredning av Clostridium difficile

•  Praksis lyd håndhygiene. C. difficile produserer sporer som ikke kan bli drept av alkohol-basert hånd rensemidler, så vaske hendene regelmessig med såpe og vann. Sørg for at du gjør dette i minst 15 sekunder, spesielt etter å ha besøkt badet eller nysing.

Fullfør løpet av noen antibiotika foreskrevet til deg, selv om du føler deg mye bedre før de er borte. Dette er for å hindre at bakterier utvikler motstandskraft mot antibiotika, som vil gjøre det mye vanskeligere å utrydde.

Vask klærne separat fra andre plagg i et varmt vann syklus, tørket på den høyeste varmen mulig, hvis de har blitt forurenset med avføring.

Tren regelmessig, ikke røyke og spise sunt. Hvis du holde deg i form, vil immunsystemet være i en bedre posisjon til å motstå infeksjon av C. difficile.

Ta probiotika på en jevnlig basis. Dette vil holde fordøyelsessystemet sunn og frisk, og bidra til å forhindre C. difficile infeksjon fra re-forekommende.

Hvordan Desinfiser et miljø av Clostridium difficile

Hvordan Desinfiser et miljø av Clostridium difficile


Clostridium difficile, vanligvis referert til som C. difficile, er en farlig og smittsomme bakterier som kan drepe de eldre, mennesker med svakt immunforsvar eller barn med en historie av antibiotikabruk. Bakteriene er vanlig, men fører til problemer når den produserer giftstoffer som er farlige for mennesker. Utbrudd av Clostridium difficile oppstår vanligvis på sykehus, men kan skje andre steder. Desinfisering et miljø av Clostridium difficile er vanskelig fordi det kan overleve på overflater i månedsvis.

Hvordan Desinfiser et miljø av Clostridium difficile

•  Kast bort elementer som ikke kan tørkes av med blekemiddel eller vasket med blekemiddel, for eksempel gardiner og vaske noen tepper eller ark med blekemiddel.

Bland en del klor blekemiddel med ti deler varmt vann.

Tørk ned så mange flater som mulig med klorløsning, inkludert pulter, bord, benker og gulv med microfiber kluter og blekemiddel. Bruk en ny mikrofiberklut for hvert rom og kaste brukte microfiber kluter.

Tørk ned mer delikate overflater som tastaturer og elektronikk med desinfiserende våtservietter. The University of Carolina rapporterer at bruk av klorholdige kluter vil drepe opptil 95 prosent av Clostridium difficile.

Desinfiser bord og gulv daglig og rene elementer som vegger og persienner når de virker skitne.

Hint

  • Hyppig håndvask bidrar til å hindre spredning av Clostridium difficile. Imidlertid håndrensemidler som alkohol-baserte ikke er effektive mot bakterier fordi den er gnidningen og skylling virkningen av håndvask som virker.

Hvordan Cures for Clostridium tetani

Hvordan Cures for Clostridium tetani


Clostridium tetani er en bakterie som forårsaker en sykdom som kalles stivkrampe, eller stivkrampe, som påvirker nervesystemet. C. tetani kan finnes i jord og avføring, og du kan bli infisert hvis du bryter huden din med et objekt som inneholder bakterier. Symptomer på stivkrampe inkluderer stivkrampe, stivhet i nakken, svelgeproblemer, muskelspasmer og kramper. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 10 til 20 prosent av stivkrampe tilfeller føre til døden, særlig blant de eldre. Det finnes flere effektive vaksiner mot stivkrampe og for optimal forebygging bør du få vaksinert hvert 10. år. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen kur for stivkrampe. Behandlingen består av sårpleie og medisiner for å lette symptomer, og støttende behandling.

Hvordan Cures for Clostridium tetani

•  Rengjør såret for å hindre vekst av bakterier. Fjern skitt, fremmedlegemer og dødt vev fra såret. Vask såret med varmt vann og såpe. Kontroll blødninger ved å legge press på såret til blødningen stopper. Etter at såret er ren, gjelder antibiotisk salve til området. Dette kan motvirke bakterievekst. La det skadde vevet avdekket så lenge det ikke er noen risiko for å få skitt i såret; ellers, dekker den med en bandasje.

•  Gå til sykehuset eller legen din hvis såret er dypt og skitne. Legen din kan gi deg en motgift for å nøytralisere tetanus toksin. Imidlertid kan bare toksin som ikke er blitt bundet til nervevev nøytraliseres med antitoxin.

Ta antibiotika i henhold til legens ordre. Legen din kan forskrive antibiotika for å hjelpe kroppen din bekjempe C. tetani bakterier. Antibiotikaene kan gis oralt eller ved injeksjon. Legen kan også gi deg beroligende midler for mulig muskelkramper og andre medisiner for å behandle symptomene på stivkrampe.

Hint

  • Få vaksinert. Stivkrampe er lett forebygges med vaksinasjon. Ifølge Mayo Clinic, de fleste stivkrampe tilfellene oppstår hos personer som aldri har blitt vaksinert eller som ikke har hatt en booster skutt i løpet av de foregående 10 årene.

Clostridium Botulinum Informasjon

Clostridium Botulinum Informasjon


Clostridium botulinum er navnet anvendt på en gruppe av bakterier. Disse er anaerobe, stavformede bakterier som vanligvis finnes i jord. Fire av de syv typer av Clostridium botulinum produserer et neurotoksin som er farlig for mennesker.

Botulisme

Eksponering for Clostridium botulinum kan resultere i tilstanden kalles botulisme. Botulisme er en lammende tilstand som kan være dødelig.

Metoder for Exposure

De vanligste metodene for voksen eksponering er gjennom forbruker matvarer som bærer Clostridium botulinum eller sår blir infisert med bakterier. Infant eksponering, som Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporter er den vanligste type eksponering, kommer ofte fra jord eksponering eller honning.

Effekter av eksponeringen

Effektene av eksponering for Clostridium botulinum bakterier kan inkludere tåkesyn eller dobbeltsyn, sløret tale, muskelsvakhet og problemer med å svelge. Disse effektene normalt satt i løpet av 18-36 timer.

Behandling

Avhengig av hvor raskt eksponeringen blir diagnostisert, behandlinger varierer fra en motgift, tid på en ventilator, og kirurgi for å fjerne infisert vev for sårbotulisme. Antibiotika er også administreres for kirurgisk behandling.

Prevalens

Eksponering for Clostridium botulinum som induserer sykdom er svært sjeldne. Ifølge CDC, er det ca 145 tilfeller av Clostridium botulinum indusert sykdommer i et gitt år.

Clostridium Klassifisering

Clostridium Klassifisering


Clostridium er slekten for en gruppe av fire arter av bakterier. Hver art produserer forskjellige sykdommer, inkludert gass koldbrann, matforgiftning, botulisme, stivkrampe og kolitt. Alle de Clostridium arter forårsaker infeksjoner i deres verter, noe som gjør dem patogener. De har evnen til å danne sporer under ugunstige forhold. Under vekst, de produserer exotoxins, som er gift slippes ut sin vert.

Clostridium perfringens

Clostridium perfringens er ansvarlig for matforgiftning og gass koldbrann. Hva er kjent som vanlig matforgiftning innebærer alvorlige magekramper og diaré innen åtte til 22 timer etter å ha spist mat med et stort antall Clostridium perfringens, i henhold til Food and Drug Administration. De fleste tilfeller involverer mat som ikke var riktig tilberedt ved en høy nok temperatur for lenge nok til å fjerne bakteriene. Symptomene opphøre i de fleste tilfeller i løpet av 24 timer. Clostridium perfringens også fører gass koldbrann, som innebærer dårlig blodtilførsel etter et traume til kroppen eller kirurgi. Symptomene inkluderer feber og smerte sammen med celledød på stedet, med infeksjonen sprer seg i kroppen. Uten rask og riktig behandling, er gass koldbrann dødelig.

Clostridium botulinum

Clostridium botulinum er en bakterie som finnes i næringsmidler og påvirker nervesystemet. Lammelse og død kan resultere fra botulisme. Selv en liten mengde av toksinet kan forårsake alvorlig sykdom, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Symptomer på botulisme inkluderer tåkesyn, sløret tale og generell svakhet. En type av bakterier er det sterkeste eksotoksin er kjent å eksistere, som det fremgår av Southern Illinois University, og i tilstrekkelige mengder vil være dødelig. I mange tilfeller er botulisme skyldes feil hermetikk prosedyrer som gjør at bakterier for å leve i matvaren.

Clostridium tetani

Infeksjon med Clostridium tetani, også kalt stivkrampe eller stivkrampe, oppstår etter bakterier som lever i jord rundt om i verden, inn i kroppen gjennom et sår eller åpning. Symptomer innen 7 til 21 dager. En tetanus vaksinasjon gir beskyttelse mot bakterier i en periode på omtrent 5 år. Bakterier frigjør exotoxins som blokkerer signaler fra sentralnervesystemet til musklene, forårsaker kramper. Uten behandling kan stivkrampe være dødelig.

Clostridium difficile

Clostridium difficile forårsaker tarmproblemer, feber, tap av matlyst, kvalme og diaré og kan føre til kolitt, eller betennelse i tykktarmen. Langvarig bruk av antibiotika kan være en risikofaktor for denne sykdommen. Normalt gjør friske individer ikke bli infisert med Clostridium difficile. Eldre mennesker er mer sannsynlig å bli smittet som er mennesker som har vært innlagt på sykehus, ifølge MedlinePlus.

Forskjeller i Bacillus & Clostridium

Forskjeller i Bacillus & Clostridium


Omfatter to slekter av bakterier som forblir svært farlig for mennesker, basiller og clostridia utgjør en eksklusiv undergruppe av sporedannende, stavformede bakterier. Best kjent som anthrax (Bacillus anthracis) og tetanus (Clostridium tetani), kan disse bakteriene separeres ved deres behov for oksygen. Begge bakteriene fortsatt viktige verktøy i studiet og behandling av sykdom.

Clostridium

Karakterisert som opportunistiske patogener som produserer sykdom hos mennesker gjennom utgivelsen av exotoxins, clostridia livnære overalt rundt oss: i jord, kloakk og mennesker og dyr tarmen. Clostridia er like av utseende til bacilli grunn av deres stang-lignende form, og både bakterier utstyrt med tykke cellevegger slik at de gram-positive. Dannelse av sporer angir også disse to bakterier fra andre slekter. Imidlertid clostridia avvike fra basiller ved at den sistnevnte er anaerob - clostridia ikke krever oksygen for å overleve.

Sykdommer og Bruk av Clostridium

Hos mennesker, Clostridium arter produsere en rekke livstruende sykdommer: gass koldbrann, stivkrampe og botulisme. Men botulinum toxin, bedre kjent som "botox", har blitt høstet fra Clostridium botulinum for sine som ønsket muskel avslappende effekter for ansiktet, noe som kan redusere fremkomsten av rynker. De fleste Clostridium arter også drive fermentering for å produsere det organiske oppløsningsmiddel butanol, som brukes i de kommersielle løse industrier.

Bacillus

Som klostridier, basiller er stavformede, sporeproduserende, gram-positive bakterier, men disse bakteriene varierer i at basiller krever oksygen - de er aerobe. Videre, i motsetning clostridia, basiller trives i ulike miljøer over hele verden, i ekstrem varme og kulde og selv sure miljøer, og har et rykte for ekstreme miljø toleranse. I motsetning clostridia, bare to av de kjente 48 arter av Bacillus påvirke mennesker.

Sykdommer og Bruk av Bacillus

Bacillus anthracis har blitt godt kjent for sine evner til å produsere svært dødelig anthrax spore, mens Bacillus cereus går heller ubemerket, men er ansvarlig for matforgiftning. Miltbrann må behandles med penicillin raskt for å unngå død og er den eneste kjente bakterier med sitt eget protein kapsel. De andre Bacillus arter har ingen negative effekter på mennesker, og mange er vant til å syntetisere enzymer i vaskemidler og farmasøytisk industri.

Kontroll

Vaksiner til forebygging av Clostridium tetani har vært tilgjengelig og nødvendig i flere tiår, mens Clostridium botulinum kan bekjempes med antitoxins. Verken tiltaket har vist seg effektiv mot Clostridium perfringens, bakterien som forårsaker gass koldbrann. Bacillus anthracis kan forebygges med en avirulent spore vaksine, og penicillin er ofte foreskrevet i tilfeller av alle disse infeksjonene med varierende tiltak for å lykkes.

Hva er Clostridium difficile kolitt?

Clostridium difficile kolitt er en type spore som finnes i områder hvor det er syke mennesker. Sporene kan lett komme inn i kroppen gjennom puste i sporene eller gjennom et åpent sår. Når smittet av sporene, kan personen lider av kolitt og andre forhold.

Definisjon

Clostridium difficile Colitis er en type bakterier som finnes i forskjellige områder. Det skjer i form av sporer som infiserer legemet, vanligvis gjennom nesen.

Funnet

Clostridium difficile kolitt er ofte funnet i sykehus, sykehjem og områder med syke mennesker. Sporene er funnet på elementer som bekken, gulv og under neglene på pasientene.

Årsaker

Clostridium difficile Colitis har vist seg å føre til tilstander som kolitt, så vel som former for botulisme og tetanus. Dette er mer vanlig hos pasienter vil en lav eller svekket immunsystem som babyer og eldre.

Symptomer

De som blir smittet med Clostridium difficile kolitt spores erfaring diaré, magekramper og feber. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, disse symptomene forverres.

Behandling

Leger behandler Clostridium difficile kolitt ved hjelp av antibiotika som dreper spores i kroppen. De øker også fluidene pasientenes drikker å eliminere dehydratisering forårsaket av sporene.

Slik unngår du at Clostridium perfringens

Clostridium perfringens er en bakterie som er utbredt, men vanligvis sovende i husdyr dyr og i miljøet. Ved inntak, blir spiren til en spore, noe som gjør den enkelte som inntok bakterie syk. Vanligvis skjer dette når kjøttet ikke er tilberedt nok til å drepe bakterie helt, og det blir luftbårne. Clostridium perfringens matforgiftning manifesterer seg som diaré og magesmerter, men vanligvis bare varer i 24 timer. Med litt kunnskap om hvordan du kan forebygge sykdommen, kan du unngå en dag med syk elendighet.

Slik unngår du at Clostridium perfringens

•  Stek kjøttet grundig. Kjøp et termometer og sørg for at den er tilberedt godt med en indre temperatur på over 165 grader Fahrenheit, spesielt i skjøtene der Clostridium perfringens primært bor.

Serve maten umiddelbart eller holde den i ovnen oppvarming på over 140 grader Fahrenheit. Dette er den temperatur over hvilken sporer av Clostridium perfringens ikke overlever.

Ikke la maten sitte på bordet i mer enn to timer. Dele restene i porsjoner og legg dem i små grunne beholdere. Kjøle dem umiddelbart og flytte inn i fryseren etter at de er avkjølt hvis du planlegger å holde dem mer enn fire dager. La maten kjølig sakte bare oppmuntrer spores til å vokse.

Varm opp eventuelle rester til minst 165 grader Fahrenheit.

Hint

  • Vask hendene før og etter håndtering kjøtt for å unngå Clostridium perfringens eller annen kjøtt-borne matforgiftning.

Hvordan unngå Clostridium Infeksjoner

Clostridium difficile er en type bakterier som kan forårsake diaré og noen ganger alvorlige kolitt. Clostridium difficile-infeksjoner er mest vanlig hos eldre mennesker tar antibiotika mens du bor på et sykehus eller langsiktig omsorg anlegget, og infeksjoner er lett spre seg. Hvis du er en vanlig besøkende til et helsevesen anlegget eller en ansatt, eller hvis du har omsorg for en infisert person hjemme, du kan unngå en Clostridium infeksjon og forhindre spredning det ved å ta visse forholdsregler.

Hvordan unngå Clostridium Infeksjoner

Visiting helseinstitusjoner

•  Vask hendene regelmessig med såpe og varmt vann, spesielt før og etter kontakt med pasienter. Dette er det viktigste tiltaket for å unngå Clostridium infeksjoner.

Unngå å berøre overflater i helseinstitusjoner så mye som mulig for å unngå en Clostridium infeksjon, spesielt på bad. Clostridium bakterier kan overleve i mange timer på og rundt toaletter, på benkeplater og vasker, og hvor som helst en smittet person har berørt uten å vaske hendene etter å gå på do.

Unngå å sette fingrene i munnen. Med mindre du er sikker på at hendene er rene, ikke spise, spesielt ved hjelp av fingrene, og unngå å berøre nesen eller øynene, fordi slimhinnene kan absorbere bakterier.

Omsorg for pasienter

Vask hendene regelmessig med såpe og varmt vann, spesielt før og etter kontakt med pasienter. Som med personer som besøker pasienter, er dette den mest viktige metode for forebygging.

Kontroller at bad rengjøres grundig hvis du jobber i et helsevesen anlegget eller hvis du bor med en infisert person. Bruk vaskemiddel, og deretter desinfisere badene med klor blekemiddel eller et annet desinfeksjonsmiddel.

Skille en smittet pasient i et enkelt rom bort fra andre mennesker.

Unngå å dele personlige hygieneartikler med en infisert person, som lett kan være et spørsmål om vane hvis du leve med denne personen. Disse inkluderer håndklær og vaskekluter, hårbørster og kammer, og tannbørster. Ikke del drikkeglass eller bestikk.

Bruk engangshansker og engangsforkle, kittel, eller skrubber når omsorg for pasienter infisert med Clostridium.

9. Vask pasientens sengetøy i varmt vann med vaskemiddel og klor blekemiddel.

Hint

  • Hold deg oppdatert på dagens nyheter relatert til Clostridium infeksjoner. Vær oppmerksom på eventuelle helseinstitusjoner opplever utbrudd. The Mayo Clinic nettsiden forklarer at vaksiner blir utviklet for å forebygge denne infeksjonen, og avhengig av din situasjon, kan du vurdere å få vaksinert når vaksinene er tilgjengelige.