Digidexo.com

Herbal sopp kur

Sopp lever naturlig i menneskekroppen, og når den naturlige floraen i kroppen vår kommer i ubalanse, kan soppinfeksjoner forekommer i en rekke måter. Kvinner får soppinfeksjoner i form av vaginal gjær infeksjoner, kan atletiske mennesker finner seg selv med soppinfeksjoner i form av fotsopp, og babyer får ofte soppinfeksjoner i form av trost i eller rundt munnen.

Typer sopp

Det finnes flere gode urte rettsmidler for sopp infeksjoner, men du må ta en bestemt metode, avhengig av hvilken type infeksjon du har. Yoghurt er den mest skånsomme kur for små babyer eller kvinner med vaginal infeksjoner, for eksempel, men flere urte alternativer er tilgjengelige for behandling av soppinfeksjon på føttene eller tånegler.

Hvitløk

Hvitløk inneholder naturlige antibiotika og soppdrepende egenskaper i oljen den produserer når den er knust. Medisinen i denne olje, kjent som allicin, dreper bakterier som produserer infeksjoner og dreper soppvekst i tillegg. Hvitløk er så potent at det er blitt brukt i krigsmarkene å kle sår i århundrer.

Å behandle sopp med hvitløk, rengjøre området helt og klapp tørr. Hvis du behandler føtter og tånegler, sørg for å fjerne død hud, skitt eller annet rusk fra under og rundt tåneglene ved rengjøring. Skjær åpne en rå hvitløk fedd, og deretter gni den saftige delen av fedd på det infiserte området. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen til soppen er helt borte.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en annen populær urte rette for mange typer soppinfeksjoner, fordi det er en sterk naturlig antiseptisk. Dette betyr at det renser og steriliserer området den er påført, og det dreper bakterier som forårsaker sopp å vokse.

Å behandle sopp infeksjoner med tea tree olje, rense det infiserte området fullt og klapp tørr. Som tidligere nevnt, sørg for å fjerne død hud eller rusk rundt tåneglene. Tilsett noen dråper tea tree olje til en cotton, og tørk ned alle infiserte områder og la dem tørke. Gjenta denne prosessen to ganger hver dag til infeksjonen er ryddet opp.

Tea tree olje er ekstremt sterk luktende og kan være vanskelig for noen mennesker å tolerere. Det er også veldig potent, så vær forsiktig med å bruke det på noen områder av følsomt vev, fordi det kan føre til svie eller generell irritasjon.

Yoghurt

Selv om ikke en urt, en av de bredeste kjente og brukte naturlig rettsmidler for gjær infeksjoner er gammeldags nonsweetened yoghurt.

Yoghurt inneholder vennlige flora, eller bakterier, kjent som Lactobacillus acidophilus, og bruke det hjelper balansere bakterier nivåer i kroppen og løse gjær infeksjoner. Du kan enten spise den eller bruke den direkte til det infiserte området.

For babyer med trøske, for eksempel, gni vanlig yoghurt på og i deres munn der trost ligger. Vær forsiktig med å bruke for mye på små babyer, men fordi tykkelsen på yoghurt kan føre dem til å kvele.

Unn vaginal gjær infeksjoner ved å lage en hjemmelaget yoghurt douche, eller setter over-the-counter acidophilus stikkpiller.

Gjær trives på sukker, så det er viktig å bruke nonsweetened yoghurt for hvilken behandling metode du velger.