Digidexo.com

Typer urter og hva de betyr

Typer urter og hva de betyr


Blomstrer i hagen, kjøkken og medisinskapet, plante urter har flere bruksområder enn vann. Økende urter forbedrer jord og har avansert moderne medisin. Med tusenvis av varianter av urte decoctions, tinkturer og te, kan plante urter være den eldste grenen av biologi. Enten å øke immunforsvaret eller lettelser hodepine, urter er kraftige nok til å berolige sansene i noe så enkelt som en kopp varm te.

Alternativ Healing

For irriterte mager, sår hals, athleteâ € ™ s fots eller tannpine, homøopatiske midler er kommet for å bli. Suge på krystallisert ingefær fra helsekostbutikk vil redusere gastrointestinale plager. Bløtlegging kamille te blader i vann vil berolige en sår hals. Legg litt honning og hosten forsvinner. Suge føttene i tea tree olje for å drepe sopp, eller spe den og strø den på huden din som en bug frastøtende. En kraftig smertestillende, fedd olje eller eugenol kan redusere tannpine smerte, men vær forsiktig, fordi det kan brenne huden. Bakke feverfew kan redusere hodepine og migrene smerte. Rubbing lavendelolje på templer mens soaking i en Epsom salt bath reduserer muskelsmerter og tretthet. Bruk et grøtomslag av kanel og muskat for å redusere virkningene av hevelse fra en forstuet ankel. De anti-inflammatoriske egenskaper er ikke så irriterende for huden som nellikolje.

Immune System Boosters

Echinacea er en potent lilla blomst som forbedrer immunforsvaret og forebygger sykdom. Echinacea er vanligvis selges i helsekostbutikker i kapselform. Også kjent som den lilla membran blomst, er det en kraftig urt som kan øke immunceller i benmargen. Brukes i et grøtomslag eller massasje olje, timian, rosmarin, merian og basilikum kan behandle infeksjon og betennelse, ifølge Jane Buckle, forfatter av "Clinical Aromaterapi:. Eteriske oljer i praksis" Motstå fristelsen til å bruke tradisjonell matlaging urter med mindre de er friske eller konservert i olje, for å sikre deres effektivitet. Ved hjelp av urter i et bad suge, knusing blader til te eller blande friske urter i en salat all beskytte kroppen mot sykdom. Med muligheten til å angripe kreftceller og stimulere healing, kan rosmarinekstrakt inngå i anti-kreft dietter, bemerker Herb Research Foundation.

Stress relievers

En beroligende, vendelrot reduserer smerte og induserer søvn. Stress kan forstyrre nervesystemet, forårsake smerter og forstyrre søvnen. Se i skapet: Earl Grey-te bærer olje av bergamott, så selv om du ikke drikker te, suge med 10 teposer i karet. Bland melissa og sandeltre i druekjerneolje for en avslappende massasje. Får regelmessig massasje roer nervene og reduserer nervesystemet følsomhet. Velg urtete som grønn eller hvit te, Earl Grey, kamille, vanilje og chai enn kaffe og cola. Urtete fremme trivsel og reduserer stress.

Kost Aids

Å miste vekt trenger kanskje ikke å være en kamp. Drikke grønn eller hvit te med acai blader kan stimulere kroppens stoffskifte, hjelpe deg å kaste pounds. Late-night sult kan drepe en diett, men noen urter bland godt i salat, for eksempel løvetann rot og brennesle blad. Knuse disse plante urter i en sen salat eller ettermiddagen godbit for å redusere appetitten. Drikker 60 gram av avkjølt grønn te i løpet av dagen kan øke vekttap. Amfetamin er vanedannende og potensielt farlig, men naturlige urter kan styrke immunforsvaret, samtidig som du øker stoffskiftet. Sliping pinjekjerner og drue-frø blader i korn, grønnsaker eller smoothie blandinger legger tekstur til matvarer. Legg hvetekim eller hvete gress for å øke en følelse av fylde i løpet av dagen.