Digidexo.com

hvordan tape senebetennelse

Hvordan Tape et kne for basketball

Hvordan Tape et kne for basketball


Du elsker å spille basketball, men du hater den verkende smerter i kneet som følger alt det harde arbeidet på banen. Den McConnell Taping Technique, skapt av australske fysioterapeut Jenny McConnell, er en enkel måte å redusere smerte og for å hjelpe deg trene med større intensitet. Denne artikkelen vil vise deg trinn-for-steg hvordan å vikle kneet for både på og utenfor banen handling.

Hvordan Tape et kne for basketball

Hvordan Tape et kne for basketball

•  Samle eller kjøpe de leverer det du trenger for å tape kneet.

Shave området på kneet hvor båndet vil dekke. Pass på at det ikke er olje eller lotion på kneet. Tapen holder seg best å tørre overflater.

•  Påfør den hvite beskyttelsestapen først. Du vil ønske å vikle denne stramt rundt kneet flere ganger. Ikke pakk den så hardt at det gjør vondt. Du fortsatt ønsker å være i stand til å bevege kneet.

Påfør brunt bånd på toppen av det hvite bånd. Dette båndet vil styrke wrap og også beskytte hvit tape mot slitasje. Ikke påfør brun tape direkte på huden din.

Ha på båndet hver dag i ca to uker. Etter to uker, begynner å avvenne deg fra tapen enten ved å ha det annenhver dag i to uker eller bruker det bare når du spiller basketball.

Hint

 • Endre tape en gang om morgenen og en gang om kvelden.
 • Hvis huden blir kløende fra tapen, bruke en hydrokortison krem.

Hvordan Tape en rehabiliterende akillessene ruptur

Oftest brudd på en Achilles sene resultater i kirurgisk korreksjon og en måned eller så i en støpt, men nå er det nye rutiner i behandling for akillessene brudd som ikke involverer kirurgi av noe slag. Dette er gunstig for å påskynde den helbredende prosessen og også i å få pasienten tilbake på hans eller hennes føtter igjen raskere. Når pasienten er ute av kastet, er rehabilitering i orden, men sjansene er ankelen vil fortsatt kreve noe taping for å støtte healing senen mens du trener.

Bruksanvisning

Hvordan Tape en rehabiliterende akillessene ruptur

•  Begynn med å tape rundt buen på foten og igjen rundt leggen. A 'bøylen' blir så tapet fra toppen av leggen til bunnen av foten og opp til den andre siden. Ofte blir en underwrapping er utført for å gi båndet med en overflate til følge.

Tape rundt baksiden av gro der akillessene ligger. Dette vil støtte senen og holde den plassert der den er ment å være.

Tape i løpet av de allerede tapede områdene to ganger til, beveger seg plasseringen av bånd noe for å skape en vevd innvirkning.

Criss-cross båndet i et åttetallsmønster bak hælen og over og rundt buen på foten. Dette skulle gi tilstrekkelig støtte til den skadde senen.

Hold deling før hele foten og ankelen er dekket. Den akillessene skade bør holdes tapet eller støpt i minst en måned for å gi den en sjanse til å gro skikkelig.

Hint

 • Du kan utføre varianter av denne taping teknikken uten å forårsake ytterligere skade på senen.
 • Ikke pakk båndet for hardt, da dette vil utrydde sirkulasjonen i foten, noe som kan føre til dårlig helbredelse.

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse


Quadriceps senebetennelse påvirker den store senen over kneet. Symptomer kan inkludere betennelser og smerter som gjør at normale fysiske aktiviteter vanskelig. I tillegg til tradisjonelle behandlinger som hvile, is og medisiner, innpakning quadriceps senen kan hjelpe immobilisere kneleddet og hindre ytterligere forverring av quadriceps senebetennelse.

Bruksanvisning

Slik Tape Dine Quadriceps

Plasser en 1,5-tommers rull med ustrekkbart tape på gulvet. Plasser hælen på toppen av rull med tape, slik at beinet er litt bøyd. Klipp to remser av den 2-tommers ustrekkbart tape slik at hvert segment er lang nok til å strekke seg fra kneet til litt over midten av låret. Trykk tapen ned på begge sider av den berørte kneet som to ankere.

Plasser skum underwrap mot dine lår flere inches over kneet. Fest den med to-tommers elastisk bandasje. Deretter bøye låret litt og holde den bøyes gjennom hele taping økten. Ta 1,5-tommers ustrekkbart tape og rull ut en del av det. Fest den første delen av tape på 2-tommers anker tape, litt under den skadde området på innsiden av låret. Kjør tape over låret i en 45 graders vinkel. Skjær tape med saksen, så sikrer den mot 2-tommers anker tape på utsiden av låret. Deretter rulle et stykke 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape på utsiden av låret, litt under det berørte området. Kjør 1,5-tommers tape over låret og den andre stykke 1,5-tommers tape på 45 grader i en X-mønster. Skjær 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape som er plassert på innsiden av låret.

Fortsett å skjære og stikke biter av den 1,5-tommers ustrekkbart tape opp låret, alternerende hver brikke ved kryss og tvers over hver eneste en i en X-mønster. Hver gang kjøre en 1,5-tommers stykke tape fra innsiden ankeret på utsiden anker, overlappe foregående stykke tape med omtrent en halv tomme. Overlappe 1,5-tommers tape på samme måte når du kjører 1,5-tommers tapen fra utsiden av låret på innsiden.

Legg ved alt av båndet inne i 6-tommers-klebende elastisk crepe bandasje.

Tips og advarsler

 • Hold lår litt bøyd hele taping prosedyren.
 • Ikke gjør dette taping prosedyren uten først å lese gjennom instruksjonene.

Hvordan behandle senebetennelse smerter i skulder

Hvordan behandle senebetennelse smerter i skulder


Komme skulder senebetennelse kan være ganske smertefullt og forårsake ubehag. Jeg har nylig fått senebetennelse i skulderen min. Ikke så alvorlig, men nok til å innse mer om det.Det er forskjellige måter å få det. En rift i rotator cuff, er et vanlig sted å få det. Senebetennelse er betennelse i leddet som forårsaker smerter og stivhet. Tendonoitis skyldes vanligvis i skulderen fra en skade. Hvis du er over 40, er du mer utsatt for å få det, spesielt hvis du trener. Muskler har en tendens til å svekkes som du blir eldre. Hvis du er kjent med sport, mye mugger, eller Quarterbacks en tendens til å få det ganske ofte. En sene tårer, og det blir smertefullt. Direkte kontakt, slik som et fall kan være en årsak i tillegg. Symptomene er at du vil føle en brennende følelse i skulderen din, spesielt når du er pålagt noen aktivitet ved hjelp av at skulderen.

Bruksanvisning

Hvil skulderen. Hvis du arbeider ut, eller bruk at skuld spesifikt i noen form for aktivitet, er det best å hvile skulderen og la sener helbrede. Hvis du fortsetter å løfte vekter, eller løft generelt, kan det føre til ytterligere skade og operasjon kan være nødvendig. Du kan fortsatt plukke opp en pose, ting som naturen, med mindre du er i alvorlig smerte når du beveger skulderen din i det hele tatt. Jeg ville bare unngå noen trening aktivitet som dreier mer slitasje på rotator cuff. La det hæl naturlig.

Bruk is på skulderen din. En god og naturlig måte å bidra til å helbrede, og nummen smerten bort. Ice kan være en fin naturlig måte å helbrede en rekke skader. For sterke smerter, vil du sannsynligvis trenger noen form for medisiner, men å bruke isposer sikkert ikke vondt. Is og jevn varme kan bidra til å redusere betennelse. Tar en virkelig varmt bad kan hjelpe så godt.

sove i riktig posisjon. Sove kan være en reell smerte, og noen ganger hvordan du sover kan også føre til senebetennelse i skulderen din. Spesielt hvis du har senebetennelse, kan finne en sovestilling være vanskelig. Ikke sove på din side, hvor smerten kommer fra at direkte skulder. Det er sunn fornuft. Jeg vil foreslå å sove på magen, med vekt din direkte til motsatt skulder. Ha hodet sving i retning av der senebetennelse kommer fra. Fordi den måten kroppsvekten din vil ikke gjelde noe press på at skulderen i det hele tatt. Å sove på ryggen er kanskje ikke bra, siden du kan føle smerte på baksiden av skulderen din også. Finn en behagelig sovestilling, en som ikke vil føre til ytterligere skade eller ubehag.

Gjør rutine strekninger. Spesielt i fremtiden når du arbeider ut, men selv med smerte, strekke at skulderen ut. Det virkelig hjelper, det trenger fortsatt litt aktivitet og trening for å bidra til å helbrede. Bare ingenting alvorlig, som løfting, som kan skade den enda mer for deg. Gjør rutinemessige strekninger som er dreid med skulderen.

Snakk med legen din. Hvis du lider av ekstrem ubehag, og deretter få en slynge for skulderen din. Sterke smerter er når noen du bokstavelig talt flytte noen del av rotator cuff, er du i ekstremt ubehag hvor du kan knapt bevege seg i det hele tatt. Tilfeller som at du definitivt bør oppsøke lege. Ellers kan du behandle det selv, hvis det ikke er så ille. Du muligens kan trenge kirurgi hvis det er virkelig alvorlig, eller visse smertestillende medikamenter for å hjelpe deg å helbrede.

Hvordan Tape Svake håndledd Sport

Hvordan Tape Svake håndledd Sport


Deltakelse i idrett er en fin måte å holde seg i form, men det er også viktig å ta nødvendige forholdsregler for å unngå skader. For svake ledd og muskler, bukseseler og taping blir ofte brukt metoder for å forebygge skade eller belastning. Her er noen tips for å følge når taping svake håndledd.

Bruksanvisning

•  Kjenn dine svake punkter. For å effektivt tape svake håndledd når du spiller sport, må du forstå problemet og hvordan du kan unngå skader. Før du begynner noen idretter som tennis, basketball eller fotball som kan forårsake håndleddsskade, diskutere dine helsespørsmål med en lege som fullt ut kan forklare årsakene til at taping håndleddene vil være fordelaktig.

Bruk kvalitetssportstape. Rimeligere tape, enten disponibel eller gjenbrukes, kan virke som et godt kjøp, men billigere produkter vil slites ned raskere, må skiftes oftere og vil ikke tilby håndleddene så mye støtte. Billig tape kan også være mer slitende på huden og gnage håndleddet når du svetter.

Tape i én retning. Påfør tape over håndleddet og pakk i en konsistent nedadgående bevegelse. Innpakning i en retning og deretter overlappende i motsatt retning vil ikke gi deg ekstra støtte og faktisk vil begrense bevegelsen til håndleddet for mye.

Påfør tape jevnt. Vikle båndet omtrent samme tykkelse over, over og under håndleddet. Hvis du er usikker på hvor mange lag med tape du bør bruke eller hvor tykk lag med tape bør være, bør du oppsøke lege.

La håndleddet for å flytte. Den sportstape bør støtte håndleddet, men bør ikke holde den fra å bevege seg helt. Gjør du det kan føre til skade eller belastning til andre deler av armen eller hånden.

Få hjelp fra en ekspert. Sport leger og personlige trenere er svært kunnskapsrik om muskel og ledd svakhet og måter å unngå skade. Dobbeltsjekk pakketeknikken med en av disse fagfolk til å sørge for at du har gjort alt rett.

•  Vær forsiktig. Hold din oppgave diett moderat og unngå aktiviteter som kunne sliter på håndleddene og andre svake ledd på tross av båndet.

Hvordan Tape Hands for Boxing

Boksing er en livsstil, og for andre er det en fin måte å kaste uønsket vekt og redusere stress. Uansett hvorfor du boksen, må du vite hvordan du nøyaktig vikle hendene. Innpakning hendene for boksing vil hindre enhver form for håndskader skjer og vil holde hendene i riktig posisjon for slåssing. Les videre for å lære å tape hender for boksing.

Bruksanvisning

•  Start med å åpne hånden i en avslappet stilling. Pass på at fingrene dine er spredt fra hverandre. Ta din handwrap og plassere tommelen gjennom tommelen loop. De fleste bandasjer vil ha ordene "This Side Down" på den ene siden av wrap, og dermed sørge for at det er den siden som vender ned. Begynn pakkeprosessen ved å pakke den over baksiden av hånden din og rundt håndleddet (gjør dette to eller tre ganger, avhengig av størrelsen på hendene). Hold wrap minst 2 inches over håndleddet felles.

Flytting fra håndleddet, vil du ønsker å ta wrap over baksiden av hånden din, og deretter gå rundt å håndflaten. Avslutte denne bevegelsen ved å pakke den over knokene.

Du vil ønske å vikle knokene to til tre ganger, igjen, avhengig av størrelsen på hendene. Når du har pakket knokene, flytte den over baksiden av hånden din, ned til håndleddet, og tilbake rundt. Gjenta dette mønsteret to til tre ganger.

Fra håndflaten din, flytter wrap til bunnen av tommelen, innpakning nedre halvdelen av tommelen helt. Deretter tar wrap tilbake til håndleddet, og flytt den til håndflaten din. Kontroller at wrap ikke vri når du reiser rundt tommelen.

Ta wrap og flytte den rundt til baksiden av hånden din og rundt til tommelen. Du vil begynne å vikle tommelen igjen, men denne gangen går i motsatt retning.

Fra tommelen, flytter wrap til baksiden av hånden din, og deretter rundt håndleddet.

Du vil ønske å fortsette denne bevegelsen rundt håndleddet til baksiden av hånden din, og deretter ta wrap mellom ringfingeren og din pinkie. Ta wrap ned håndflaten og deretter tilbake mot håndleddet. Gjenta denne bevegelsen for hver av fingrene. Nå vil vikle være i mellom hver av fingrene. Når du har helt innpakket mellom hver av fingrene, ta wrap ned over håndflaten din, og flytte den til håndleddet.

8. Ta wrap og flytte den over baksiden av hånden din mot øvre-knokene der du vil flytte handwrap rundt knokene en gang til. Fortsett bevegelsen ved å ta wrap mot håndleddet.

Med resten av wrap, vil du sørge for sikkerhet for håndleddet ved å pakke den rundt håndleddet-joint. Ta wrap kroken og fest den godt. Dette kan ta praksis, men snart vil det bli andre natur.

Tips og advarsler

 • Ikke bli overrasket om du ikke kan vikle hendene på den første go-round.
 • Kontroller at wrap holder seg så flat som mulig med ingen rynker.
 • Du kan oppleve at etter femte forsøk på å pakke hendene, er du klar til å slå et hull gjennom en vegg.

Hvordan Tape Arch of Your Foot

Hvordan Tape Arch of Your Foot


Taping buen av foten din kan bidra til å lindre smerter forårsaket av en rekke forhold - blant annet plantar fasciitis og senebetennelse. Det kan også bidra til å gi stabilitet og støtte til foten din. Stabilitet og støtte gjør at du kan gå tilbake til idrett før etter foten eller tillate deg å delta i øvelsen med en underliggende foten tilstand.

Bruksanvisning

•  Forbered foten for taping. Rengjør foten din med såpe og vann. Tørk grundig. Hvis du har hår på foten, kan det være lurt å barbere, for å hindre den atletiske tape fester seg til foten din.

Spray huden forsterker på foten. Skin flexibilizer vil bidra til å hindre huden din fra å bryte ned. Det gir også et beskyttende lag mellom foten og atletisk tape.

Pakk et stykke av 1 1/2-inch atletisk tape rundt ballen av foten din. Tapen bør foreta en komplett sirkel rundt foten.

Bruk et stykke av 1-tommers atletisk tape til tape fra hodet av den første metatarsal - de lange beina i føttene - under buen av foten og rundt hælen. Påfør et ekstra stykke tape kjører fra femte metatarsal, under buen av foten og rundt hælen.

Kjør et stykke av 1-tommers tape rundt utsiden av foten. Begynn på bunnen av din store tå og kjøre et stykke tape hele veien rundt på siden av foten din, bak hælen og opp på motsatt side av foten din, til du kommer til bunnen av den lille tå.

Hvordan Tape patellofemoralt

Hvordan Tape patellofemoralt


Patellofemoral taping er en mye brukt metode for å lindre patellofemoral smerte, men det er ikke helt forstått hvordan denne metoden fungerer. Patellofemoral smerte er et begrep som brukes for å beskrive smerter på forsiden av kneet som er årsaken er ikke kjent. Den McConnell metode for patellofemoral taping ble utviklet av Jenny McConnell i 1984 og er designet for å skifte og stabilisere patella eller kneskålen på femur eller lårbeinet.

Bruksanvisning

•  Har pasienten la seg på ryggen med kneet bøyd. Rull håndkle og legges under deres bøyd kneet. Be pasienten om å slappe av sine ben.

Klipp av en 6 tommers stykke atletisk tape og plassere den ene enden over den ytre kant av kneskålen. Hold tommelen på båndet for å sørge for at det ikke sklir ut av huden som du bruker tommelen til å forsiktig trykk på kneskålen mot den indre delen av leggen. På samme tid, bruker resten av hånden til å skyve huden på den indre delen av kneet i motsatt retning som presser kneet.

Ta den frie enden av båndet med den ledige hånden og trekk den over og la seg over kneskålen og hud. Gjenta trinn 1-3 for å oppnå den ønskede mengden av kneet støtte.

Hvordan Tape Cracked Ribs

Hvordan Tape Cracked Ribs


Skader i ribbeina produsere nesten uutholdelig smerte. Forskjellen mellom en ribbe og sprakk en brutt man kan bare bli definert som differansen av smerte grad mellom dem. En sprukket rib vil føre til intens smerte når du nyser eller hoster, tar plutselige bevegelser og selv puste. I "gamle dager", sprakk og brukne ribben ble tapet i den tro at dette ville øke stabiliteten og redusere smerte. Men vær advart om at mange leger ikke tape eller bind ribbeina lenger fordi det hindrer dyp pusting, som kan føre til lungebetennelse eller lungekollaps. Les følgende retningslinjer for å lære hvordan man skal behandle en sprukket rib.

Bruksanvisning

Kontroller hva som er galt er en sprukket rib. Symptomer på en sprukket ribbe (r) kan omfatte mild til alvorlig smerte. Det kan være smertefullt å puste. Hvis du må bryte ribbeina for å lindre smerten, ikke pakk for hardt, og fjerne bindinger innimellom for å ta et dypt åndedrag en gang i timen eller så. Strimler av tøy eller atletisk wraps (den typen som brukes til å pakke inn boxer hender) kan brukes.

Plasser en stripe av bindende ovenfor den skadde ribben. Har den skadde personen puster så mye luft som mulig, og deretter starter på den ene siden av brystkasse, komplett rundt kroppen med wrap en eller to ganger. Du kan enten feste bindingen (på uskadde side) eller fortsette å bruke samme lengde for trinn 3.

Gjenta pakkeprosessen under den skadde ribben. Noen mennesker bruker en figur-åtte utforming fordi det vil holde sin posisjon bedre.

Besøk en legevakten umiddelbart hvis pusten er i det hele tatt begrenset, da dette kan føre til kortpustethet og mangel på oksygen til vitale organs.Cracked ribbeina kan ikke dukke opp på en x-ray, men en lege vil trolig behandle skaden som en pause. Han eller hun kan foreskrive smertestillende eller foreslå over-the-counter smertestillende medikamenter for å håndtere smerte og ubehag.

Vær tålmodig. Sprukne ribbeina vil leges på egen hånd. De behøver ikke å bli tapet eller innpakket, som nevnt ovenfor. De som lider av en sprukket rib må være tålmodig, så det tar rundt seks uker for en sprukket eller ødelagt ribbein å helbrede. Sikre skadeområdet og gi den nok hvile. Helbredelsesprosessen kan gjøres lettere ved å ta et dypt åndedrag en gang i timen for å holde lungene fri. Selv om dette kan føre til ekstremt ubehag, er det den beste måten å forebygge lunge lunger som fører til lungebetennelse.

Hint

 • Bruke sunn fornuft når man behandler en sprukket rib. Unngå ytterligere skade og la ribben å fullstendig helbrede før du gjenopptar mange fysiske aktiviteter.
 • Ikke la tape eller bindinger på ubestemt tid. Ta ut og ta et dypt åndedrag en gang i timen for å forhindre lungekollaps eller lunger som fører til lungebetennelse.

Hvordan Tape å støtte akillessenen

Akillessene holder leggen til hælen bein. Fordi kalv muskler er involvert i nesten alle aktiviteter du deltar i, er senebetennelse (betennelse i sene) ganske vanlig. En måte å lindre smerten forbundet med en anstrengt akillessene er å bruke tape for å støtte den.

Bruksanvisning

Tape Din Leg å støtte din akillessene

•  Spør en venn til å tape beinet for deg. Det kan være vanskelig å holde beinet i riktig posisjon når du prøver å tape opp senen selv.

Sitt ned med beinet utvidet foran deg. Hold foten i en avslappet stilling. Tærne bør ikke være pekte forover eller holdt tilbake. Dette vil sikre at båndet ikke vil spenne eller binde når den er på plass.

Shave noen overdreven håret av leggen. Dette vil sikre at tapen kleber godt til huden. Riktig vedheft er nødvendig for tape til å støtte akillessene.

Plasser to strimler av tape rundt toppen av foten. Disse bør overlappe hverandre og sitte rundt ballen av foten.

Påfør to strimler av tape rundt leggmuskelen, omtrent halvveis opp leggen. Disse, sammen med båndene på tåballen, vil tjene til å forankre resten av taping på plass med spenning.

begynner en vertikal stripe av tape på undersiden midten av foten ankerstrimler. Mens å holde båndet stramt, fortsetter stripe hele veien opp til sentrum av de kalveankerstrimler.

Plasser en annen stripe av tape vertikalt, men kjøre tape bare til den ene siden av hælen, snarere enn nedover midten av det som du gjorde med den siste biten. Fest til kalven anker.

8. Gjenta denne vertikale taping prosessen, passerer den ved siden av stripen over den andre siden av hælen.

Lag en senere ankel lås for å gi enda større ankelstøtte. Begynn en stripe av tape på innsiden av kalve anker. Vikle tape rundt ankelen og rett under hælen.

Fullfør ankellåsen ved å plassere en vertikal stripe av tape på midten av hælen. Trekke båndet stramt og fortsetter å tape opp til kalven anker.

Fyll ut eventuelle gjenværende utsatte områder med tape. Dette vil bidra til å forhindre blemmer og kutte fra båndkanter mot bar hud.

Tips og advarsler

 • Juster eller fjerne tape hvis beinet sveller.

Hvordan Tape en Broken Pinky Toe

Hvordan Tape en Broken Pinky Toe


Bryte minste tå kan være en svært smertefull opplevelse. Dessverre, på grunn av hvordan beina er plassert, er det ikke mye legen din kan gjøre for å fikse det annet enn å spenne den opp. Derfor kan du enkelt gjøre det selv. De fleste tå frakturer helbrede på eget initiativ og trenger bare å være fastspent for å sikre tå setter seg rett. Innen seks uker din lille tå bør være tilbake til det normale.

Bruksanvisning

•  Bruk is til ødelagte tå til nummen smerte og redusere hevelse.

Tørk tå nøye og kutte gasbind inn i en stripe som måler 1 tomme med 3 inches. Brett stripen i to og en halv gang.

plasser gasbind forsiktig mellom fjerde tå og din lille tå. Dette vil stoppe huden mot gnagsår og gjør tåen mer smertefull.

Skjær 6 inches av medisinsk tape og sakte vikle tape rundt fjerde tå og din lille tå. Prøv å holde båndet i midten av tåen og av tånegl. Tilsett mer tape hvis tærne ikke føler som om de er godt festet sammen.

Endre bryting etter hver dusj, så gasbind ikke bli våt mot huden din. Prøv å holde vekten av din skade foten og holde det løftet når det er mulig.

Tips og advarsler

 • Smertestillende kan bidra til å redusere smerter etter den første skaden.
 • Hvis tåen fortsatt vondt, bruke is og holde foten hevet.

Hvordan Tape for Trigger Finger

Hvordan Tape for Trigger Finger


Finger er en tilstand som påvirker sener i hendene. Ofte er det dukker og smerte på fingerledd. Imidlertid, når betingelsen skrider frem, og en hvilken som helst sene i finger kan ikke riktig strekker seg, blir fingeren låst og ikke er i stand til å rette. Å vite hvordan du skal tape de berørte fingrene kan gjøre deg i stand til å holde tilstanden fra framdrift. Det er spesielt viktig for å stabilisere de berørte fingrene under søvn slik at du ikke utilsiktet bøye fingrene på unaturlige vinkler og gjøre tilstanden verre.

Bruksanvisning

Mål 1 tomme av medisinsk tape. Klipp stykke tape fra rullen.

Fest den ene enden av båndet til de berørte finger, slik at lengden på båndet vil vikle rundt fingeren. Tapen bør være over rste ledd.

Pakk tape komfortabelt rundt hele rste ledd.

Glatt tape med fingrene for å sikre at den holder seg på plass.

Hvordan Tape en lyskeskade

Noe som gjerne kalles en lyskeskade, eller lysken pull, er vanligvis overstrekk av en eller flere av adductor musklene i hofte og bekken. Musklene i lysken kan bli veldig sår eller rive når strukket for langt. Hensikten med taping en lyske skade er å tillate at så mye normale bevegelses i musklene som er praktisk gitt alvorligheten av skaden uten å tillate ytterligere overstrekk som kan forverre tilstanden.

Hvordan Tape en lyskeskade

•  Pakk låret. Start med å sikre den ene enden av bandasjen til låret. Starten på innsiden av låret og vikle frem en gang rundt låret, tett nok til å anvende moderat strekk på tvers av forsiden av låret.

•  Vikle rundt midjen. På den andre vikle rundt låret, i stedet for å pakke tilbake mot baksiden av låret, fortsetter rundt baksiden av midjen til fronten over lavere magemusklene. Etter å ha passert rundt midjen, brytes over hoften og ned til den opprinnelige startpunktet.

Gjenta. Fortsett å pakke på den måte som er beskrevet i trinn to, går halvveis rundt låret og hele veien rundt midjen tilbake til den opprinnelige startpunktet. Bruk tape for å feste enden av bandasjen.

Påfør tape. Sporet av bandasjen vil nå fungere som en overflate som til å anvende bånd som vil begrense bevegelsen av lukkemuskelen. Påfør bare ett lag av bånd følge den nøyaktige fremgangsmåte som er beskrevet i trinn 2.

Hint

 • En alternativ måte å tape lyske skader presenteres av SpiderTech kinesiologi tape, som ligner en hånd med tre fingre. Snarere enn å bruke avfall som en motkraft for å feste lysken muskelen, er dette båndet påføres kun til låret. For mindre skader eller påkjenninger, er det mulig å unngå helt taping med bruk av en neopren lårstøtte.

Hvordan Tape en Winged scapular

Hvordan Tape en Winged scapular


Taping en bevinget scapula kan utgjøre forskjellen mellom å ha en aktiv eller inaktiv skulder. En skadet scapula - skulderblad - kan svekke funksjon i omliggende muskler og hindre deg fra å delta i daglige aktiviteter. En bevinget scapulær refererer til et skulderblad som presser ut av stilling. Søker profesjonell fysiske og ergoterapi behandling er ideelt. I tillegg kan pasienten ta en økt med akupunktur terapi for å rhomboids større og mindre og dårligere trapezius muskler. Denne behandlingen kan riktig trekke og stimulere musklene i forberedelse til å tape scapula for økt stabilitet.

Hvordan Tape en Winged scapular

•  Sitt pasienten oppreist. Trykk på hælen av et stykke Kinesio tape scapulær tape i midten av skulderblad - på dårligere trapezius muskler. Kinesio tape er formet som en hånd - så pass på strengene - eller "fingre" - er vendt mot motsatt skulder. Kinesio tape mater informasjon til nervesystemet. For eksempel, når skuldrene bevege seg fremover i Kinesio tape vil sende en melding til pasientens sanser for å trekke sammen musklene - og unngå å overbelaste.

Fortell pasienten til kontrakten hans skulderblad mens du gå videre med trinn tre. Kontrahering scapula engasjerer musklene og gir tape en bedre hold over det behandlede området.

og trykk alle tråder utover for å dekke scapula stabilisator muskler - trapezius og serratus anterior muskler, for eksempel. Utvid trådene før de strekke ut som en hånd gripe tak musklene - og ender før krysset over ryggraden. Trykk alle tråder godt inn i huden. La pasienten til å slappe av skulderen hans.

Hvordan Tape en Heel Spur

Hvordan Tape en Heel Spur


Hælspore er et resultat av unormal benvekst på bunnen av foten, spesielt i området av hælen. Selv om det høres smertefullt, ikke hæl anspore seg selv ikke føre til ubehag. De smerte mennesker med hælspore føler er forårsaket av betennelse og irritasjon av plantar fascia, tykk, elastisk bindevev som har sin opprinnelse ved hælen og løper tvers over sålen av foten, å koble til tærne. Når for mye spenning er plassert på plantarfascien av overdreven gange, løping, eller tunge løft, hælspore og plantar fasciitt forekomme. For å rette opp dette, kan atletisk tape brukes til foten. Fordi atletisk tape ikke strekker seg, er spenningen overført fra fascia til tape, slik at fascia å hvile og komme seg fra overforbruk.

Hvordan Tape en Heel Spur

•  Riv av en stripe av atletisk tape lenge nok i bredden av foten på det bredeste stedet, og har nok tape til å komme opp over sidene av foten.

•  Plasser tape over foten på tå leddene slik at båndet dekker ballen av foten. Hvis du ikke er sikker på hvor dette er, vrikke stortåen. Du kan føle tå joint når tåa beveger seg. Glatt tape ned og trykk den godt på plass, trekke endene av båndet opp over sidene av foten. Dette er kjent som festestrimmelen.

Legg en stripe av tape rundt i og utenfor kantene på foten. Dette stykke av båndet begynner på én ende av festestrimmelen, løper rundt hælen og stopper ved den andre ende av festestrimmelen.

Lag en støtte bånd form med neste stykke tape. Begynnelsen på festestrimmelen like under lilletåen, bringe båndet tvers over sålen av foten og rundt hælen. Så ta det med tilbake over sålen, stopper rett under stortåen. Sluttresultatet er et stykke tape som ser ut akkurat som en støtte eller bevissthet bånd; hælen er i sløyfen når båndet danner en "X" over midten av foten.

Gjenta trinn 4, som begynner med stortåen.

6. Dekk bunnen av foten med korte stykker av båndet, som går fra den ene siden til den andre. Start ved festestrimmelen og jobbe deg ned foten, gjør at hver brikke er godt fast til det siste.

Hint

 • Tape bør fjernes hver kveld og på nytt hver morgen. Påføring hårspray på huden før taping kan hjelpe tape til å feste. Ved hjelp av tape med bue støtter forbedrer ytelsen av begge.
 • Ikke pakk båndet for høyt på baksiden av hælen. Når vandre, vil huden i dette området må være i stand til å strekke seg. Bruk bare atletisk tape.

Hvordan Tape Eye Shields

Leger og optikere ofte foreskrive øyevern for pasienter som har hatt en skade på øyet. De beskytter også øyet etter kirurgiske prosedyrer. Ofte er øyelokket tapet lukket under øyet skjoldet. Noen ganger må pasienten også en bandasje eller bandasje over øyet og under skjoldet. Hvis legen har foreskrevet øyedråper eller salve, administrere medisiner før taping øyet skjold. Følg alltid legens nøyaktige instruksjoner, og ta kontakt med klinikken hvis du har noen problemer.

Hvordan Tape Eye Shields

•  Kontroller øyelokk; det bør være ren og helt tørr.

Klipp av et stykke teip om to inches i lengde. Bruk bare vanntett, lett tape.

Be pasienten om å lukke begge øynene. Hold tapen horisontalt.

Fest den øverste delen av båndet til den nedre delen av øvre øyelokk. Trykk forsiktig den nederste delen av båndet til huden under nedre øyelokk.

Sørg for at tapen er på en sikker måte ved å be pasienten om å åpne øynene. Han bør ikke være i stand til å åpne teipet øyet.

Klipp to stykker av teip, hver ca to inches i lengde.

•  Plasser øyet skjold over tapet øyelokket. Sikre toppen av øyet skjoldet med ett stykke tape og bunnen med den andre. Ikke plasser tape over luftekanalene i øyet skjold; disse at luften kan sirkulere.

Hvordan Tape en skadet skulder

Hvordan Tape en skadet skulder


Idrettsutøvere som bruker våpnene igjen og igjen i løpet av kontaktsport er utsatt for skulderskader. Taping en skadet skulder gir støtte og lindrer smerte mens utøveren fortsetter å delta i sport. Taping hjelper også hindre forvridning.

Bruksanvisning

•  Rens huden rundt skulderområdet med såpe og vann for å fjerne kroppsolje. Tapen vil holde bedre på ren, tørr hud.

Plasser skulderen i en 45 graders vinkel. Plasser en skum brystvorte ringen over brystvorten for å forhindre irritasjon mens taping.

Dekk huden med ElastoWrap å forhindre irritasjon før påføring av tape. Påfør en stripe av 38mm Strapping tape starter under brystvorten går over skulderen ender på ryggen og rundt brystet under armen, som starter under brystvorten møte opp med det første stykket på ryggen. Vikle en mer stykke tape rundt det øvre parti av armen.

Påfør to eller tre strimler av 38mm tape fra skulderen til armen. Påfør begynnelsen av båndet på toppen av forsiden av skulderen går over i armen og slutter på baksiden av armen båndet. Overlappe to eller tre strimler av tape.

Påfør to eller tre strimler av 38mm tape i motsatt retning. Begynne fra toppen av ryggen og vikle seg rundt på forsiden av armen båndet. Overlappe to eller tre strimler av tape. Dette vil skape en X på overarmen.

6. Påfør 2-3 flere strimler av tape over de opprinnelige strimler. Fest dem fra brystvorten over skulderen ender på ryggen, fra brystet under brystvorten rundt under armen til baksiden og rundt overarmen.

Pakk skaden med plaster. Start på armen og vikle en gang rundt den øvre del av armen, som strekker seg over forsiden av skulderen og over brystet til den andre siden av legemet, under armen. Vikle bandasje rundt den andre siden av legemet og langs baksiden og bringer det opp rundt det skadde skulderen på nytt.

Fortsett overlappende bandasjen ved hjelp av et åttetall teknikk på skulderleddet for å øke stabiliteten og gi beskyttelse. Vikle minst tre ganger rundt kroppen. Bruke et stykke av stropping tape for å feste bandasjen på plass.

Hvordan Tape Myself Snorking

Hvordan Tape Myself Snorking


Høyt Snorking er et problem at mange mennesker har, og det kan være veldig irriterende og frustrerende for sine partnere. Høyt Snorking kan også være et tegn på en underliggende helseproblem. Problemet med snorking er at folk flest vanligvis er ikke engang klar over at de snorker. For å finne ut hvor ille din snorking problemet er, tape deg selv mens du sover. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av en liten taleopptaker.

Bruksanvisning

•  Kjøp en digital eller analog taleopptaker hvis du ikke allerede har en. Disse vanligvis er billig i pris og svært liten. De kan finnes på nesten alle elektronikk eller butikk.

Still den digitale stemmeopptaker for stemmeaktivert opptak, som du finner i innstillingene til opptakeren. Når denne er stilt, vil spilleren starte opptaket automatisk når en lyd blir plukket opp.

Koble til en ekstern mikrofon, som kan kobles til opptakerens ekstern mikrofon eller line-in, jack. En ekstern mikrofon er anbefalt for best mulig mottak av snorking lyd. En god mikrofon til bruk er en liten klipp mic. Dette er en liten mikrofon som kan festes på skjorten din, og er følsom nok til å plukke opp lyder tydelig.

Gjennomgå innspilt lyd. Trykk på avspillingsknappen og lytte nøye til lyden av snorking. Hvis du oppdager at snorking er unormalt høyt, eller at noe høres rart ut, ta opptakeren til legen din og spille ham innspilt lyd.

Hvordan Tape en Skadet Toe

Hvordan Tape en Skadet Toe


Tå skader er ganske vanlig, enten de oppstår fra idretter som fotball og fotball eller dagligdagse ulykker. Ødelagte og skadde tær kan ikke settes i kastene som større ødelagte lemmer, så de er som regel tapet. Tape en skadet tå ved hjelp av riktig førstehjelp teknikker og utstyr slik at tåa vil gro ordentlig og raskt.

Bruksanvisning

•  Vurdere skader på tå. Se etter eventuelle åpne sår, blødninger eller utstående bein. Tær med slike skader krever mer medisinsk behandling enn bare taping, så søke medisinsk hjelp umiddelbart. Kontroller at toe kan fortsatt bøye og flex. Hvis ikke, kan det bli ødelagt, og resten av foten bør sjekkes ut for ytterligere skade før tåen er tapet.

Rett den skadde tå, slik at det er så rett som mulig. Gjør dette sakte og forsiktig; avhengig av alvorligheten av skaden, kan dette være en smertefull trinn.

3 Rett den skadde tå med tåa til venstre eller høyre for den. Rett den andre tå ut slik at det er side om side med den skadde tå, som vanlig.

Bruk førstehjelp tape til tape den skadde tå. Førstehjelp tape er laget for å immobilisere og stabilisere den skadde sifret. Det er vanligvis vanntett og er slitesterk nok til å tåle daglig slitasje-og-tåre.

Begynn taping ved foten av den uskadde tå, holder de to tær godt sammen som du vikle tape rundt begge. Den sunne toe vil fungere som støtte og stabilisere den skadde tå en slags skinne.

6. Pakk tape jevnt rundt begge tær, overlapp hvert lag av tape litt over forrige nivå. Dette vil gi enda stabilisering hele lengden av tåen uten ytterligere å skade den. Pakk sakte og jevne ut eventuelle støt eller rynker som du går.

•  Fortsett innpakning til endene av begge tær. Fest enden av båndet ved å pakke den under siste lag med tape på den sunne tå eller ved å bruke en mindre del av førstehjelp tape for å feste den til tå.

Hvordan Tape en Lateral Ankel forstuing

Mens en forstuet ankel helbreder vanligvis raskt, og er ikke en invalidiserende skade, for mange forstuinger grunn friidrett eller andre fysiske aktiviteter kan svekke den samlede styrken av ankelen over tid. Innpakning en forstuing vil redusere ubehag forbundet med en forstuing og også legge til støtte for å hindre at dette gradvis svekkelse. Taping en ankel før anstrengende aktivitet kan også brukes til å hindre forstuinger og skader.

Bruksanvisning

En Pre-wrap ankelen med underwrap i et åttetall, "omvikles" mønster. Bruk underwrap å puten ut ankelen.

Bruk 38-mm sportstape til å vikle tre ankerfester i underkant av leggmuskelen. Disse ankrene vil hjelpe holde ytterligere bånd wraps på plass.

Påfør tre stigbøyle wraps til ankelen. Starter fra innsiden - eller medial - av beinet, pakk under hælen og fest tapen på utsiden - eller lateral - av benet.

Påfør en halv hæl-lock wrap til ankelen. Begynne på den laterale side av det nedre ben og bevege seg til den mediale side av ankelen, og til forsiden av hælen. Vikle båndet under foten og over den laterale siden av hælen ved en 45 graders vinkel. Passerer over den mediale side av ankelen og fester seg til den nedre laterale side av benet, hvor den vikle startet.

Bruk 5-cm elastisk plaster til overwrap hele tapet del av leggen, ankel og fot. Pakk i et åttetall mønster for å gi ytterligere kompresjon og fest båndet.

Tips og advarsler

 • Du kan bruke en mid-fots slynge for å gi ytterligere støtte i denne regionen av foten. Vikle tape rundt midten av foten fra lateralt for den mediale, og fest på den laterale.
 • Ytterligere låse stropper kan brukes for å feste båndet og dekke eventuelle eksponerte områder av ankelen.
 • Vikle tape fast, men ikke så tett som å forårsake ubehag når han går. Test alltid wrap for komfort og støtte før engasjerende i noen aktiviteter som vil understreke ankelen.