Digidexo.com

Hva er noen naturlige dietter for ADHD?

Selv om du kanskje tror at den eneste måten å behandle ADHD er en vanlig regime av reseptbelagte medisiner, bør du vite at å regulere inntak kan være like viktig for et skritt mot å redusere symptomer. En helhetlig tilnærming til behandling av ADHD er gunstig fordi det unngår muligheten for bivirkninger fra medisiner. Hvis du, eller noen du kjenner, lider av ADHD, bør du vurdere følgende glutenfrie, lav-glukose dietter for å kontrollere sykdommen.

ADHD og kosthold

Forskning har indikert at glukose (blodsukker) metabolisme og overdreven glutenintoleranse er forhold sett mer regelmessig blant personer med oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) enn den generelle befolkningen. I en nederlandsk studie av 40 barn med ADHD, vil 80 prosent av deltakerne som fullførte studien - som består av tilslutning til en glutenfri diett - hadde en betydelig forbedring i atferd, målt som en 50 prosent forbedring på ADHD Rating Scale. En glutenfri diett som kontrollerer blodsukkernivået ser ut til å være en effektiv naturlig rette for ADHD.

Generelle retningslinjer

Selv om du ikke ønsker å følge en bestemt diett for å dempe ADHD, her er noen generelle retningslinjer som kan hjelpe. Eliminere forbruket av all bearbeidet mat, spiser minst fem eller seks små måltider om dagen, spiser protein (egg, kjøtt, fisk eller ost) med hvert måltid, få alle dine karbohydrater fra frukt og grønnsaker, eliminere korn (som de inneholder gluten ), og spiser rikelig med sunt fett som fiskeolje.

Schwarzbein Prinsipp

En glutenfri diett plan for å dempe ADHD er Schwarzbein Prinsipp, presentert av Dr. Diana Schwarzbein. For å følge denne tilnærmingen, forbruker ikke mer enn 15 gram karbohydrater til enhver enkelt måltid, begrense inntaket til frukt og grønnsaker (for å fjerne gluten fra kostholdet). Bortsett fra det, er det ingen begrensninger - konsumere rikelig med protein og tilstrekkelige mengder fett. Spis kjøtt, ost, kylling, kalkun, fisk, smør, fløte og grønne grønnsaker i overflod.

Stone Age Diet

En annen metode for å kontrollere gluten forbruk er Stone Age Diet, skapt av Dr. Richard Mackarness. Konseptet: Begrens deg til å konsumere de matvarer som et individ som lever i steinalderen ville ha hatt tilgang. Disse matvarer inneholder kjøtt, fisk, kylling, egg, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Hold din daglige carb grensen til mindre enn 60 gram, med alle som kommer fra enten frukt eller grønnsaker. Dette vil holde gluten lav og glukose under kontroll, noe som minsker symptomene på ADHD.

The Go Diet

Til slutt, vurdere Go-Diet, presentert av Dr. Jack Goldberg, en biokjemiker. På denne planen, spiser ikke mer enn 50 gram karbohydrater per dag, ikke telle karbohydrater fra fiber. Faktisk, tar sikte på å maksimere fiberinntaket med minst 25 gram om dagen. Konsumere rikelig med grønt, fiber grønnsaker som brokkoli, agurk, salat og spinat. Spis minst halvparten av det totale fettinntaket fra monounsaturates som olivenolje og avokado, og konsumere alt av karbohydrater fra frukt og grønnsaker (for å eliminere gluten).