Digidexo.com

Slik fjerner Glassfiber Tetting Splinters fra Fingers

Slik fjerner Glassfiber Tetting Splinters fra Fingers


Glassfiber splinter, men ekstremt fine, kan være svært smertefullt, særlig hvis de er dypt under huden. Dessverre, i motsetning til tre- eller metallsplinter, er glassfiber splinter laget av klart glass og vanskelig å se. Teknikken for å fjerne glassfiber tetting splinter fra fingre eller annen eksponert hud er den samme som for andre typer fliser. Imidlertid krever den skjøre natur av glassfiber forsiktighet.

Bruksanvisning

•  Vask det området av splinter nøye med såpe og varmt vann. Vær forsiktig med å skrubbe området, eller du vil bryte ut i slutten av splinter.

Skjær et lite stykke tape. Den type tape spiller ingen rolle. Bruk kontortape, pakketape eller duct tape, avhengig av hva som er mest praktisk.

Plasser tape over området av splinter og trykk lett ned.

Trekk tapen forsiktig av fingeren. Hvis du kan se retning av splint, trekker i motsatt retning. Hvis flisen ikke er fjernet på den første trekk, på nytt båndet og trekke i motsatt retning. Skulle glassfiber splint fortsatt i fingeren, går du videre til trinn 5. Hvis ikke, gå til trinn 8.

Plasser en liten mengde voks hår remover over området av splinter og la den avkjøles. Voksen vil encase splinten og utøve større kraft når du trekker ut en dypt forankret splinter.

skrelle forsiktig voks fra huden i retning av det splint hvis mulig. Hvis flisen ikke er fjernet på den første trekk, på nytt voks og skallet i den motsatte retning. Skulle glassfiber splint fortsatt i fingeren, fortsett til STEP 7. Hvis ikke, gå til trinn 8.

Sug fingrene i varmt såpevann for å trekke ut splinten. Gjenta trinn 2 til 6 til splinten fjernes.

Påfør antibiotisk salve til området av den fjernede splint og overvåke for tegn på infeksjoner som rødhet og hevelse.