Digidexo.com

Raskeste vekttap metoder

De raskeste vekttap metoder krever en umiddelbar endring i kostholdet. Eliminere all bearbeidet mat er det første skrittet. Ytterligere vekttap kan oppnås ved å legge til en hjerte-aktivitet lik din helse og kondisjon. Rådfør deg med legen din før du deltar i noen kosttilskudd og livsstil endringer som resulterer i rask vekttap. Brenne flere kalorier enn du forbruker er den eneste måten å gå ned i vekt.

Slutte å spise Sodium

Du kan slippe en kjole størrelse raskt hvis du slutter å spise slutte å spise matvarer med tilsatt salt. Salt er viktig for levende organismer, men vestlige dietter inneholder en overdoser av det. Bearbeidet mat og noen naturlige matvarer, som saltet nøtter, inneholder tilsatt salt og er høy i natrium. De raskeste vekttap metoder anbefaler du fjerner salt fra tabellen. Høye natrium dietter forårsake vannretensjon som resulterer i pounds av vann vekt og at oppblåst følelse. Erstatt salt med tørkede urter som oregano, timian og basilikum eller løk og hvitløk pulver. Mrs. Dash gjør en rekke saltfrie blandinger du kan kjøpe på en hvilken som helst supermarked.

Kutte kalorier

Kutte kalorier fra ditt daglige kosthold er enkelt og det er avgjørende for å miste vekt raskt. Ikke spis hvitt mel, hydrogenerte oljer eller høy fruktose mais sirup. Les innholdsstoffene i alle dine favoritt mat for å avgjøre om de får lov mat i løpet av denne raske vekttap tid. Mens noen dietter anbefaler eliminere karbohydrater, kan du gå ned i vekt raskt hvis du holder deg til begrensede mengder hele korn carb kilder.

Vann, vann, vann

Den eneste drikke du bør være forbruker er vann eller grønn te. Varmt eller kaldt er akseptabelt. Vann holder kroppen hydrert og skyller ut giftstoffer. Diett brus med kunstige søtstoffer ikke bør forbrukes. Fruktjuice også bør elimineres. Hvis smaken av rent vann er lite appellerende for deg, bland en del 100 prosent juice med fire deler vann eller grønn te. Eller tilsett 2 ts honning og en sitron til 2 liter vann.

Cardiovascular Fitness

Engasjere seg i den maksimale mengden av kardiovaskulær trening legen din tillater for den raskeste måten å gå ned i vekt. Løping er ikke nødvendig. Betydelig vekttap kan oppnås ved ganske enkelt å vandre; når din kondisjon har blitt bedre, går raskere. Spesielle sko er ikke nødvendig, men hvis du kan, kjøpe støttende walking joggesko. Trene med en MP3-spiller er en fin måte å få tid pass raskt. Load din MP3 med favorittmusikken din og motiverende høyttalere. Bli med i treningsstudio eller støv av den gamle cardio maskin i kjelleren.