Digidexo.com

Blli kvitt blåmerker fort

Hvordan bli kvitt blåmerker nå

Det kan være svært vanskelig å unngå å få blåmerker, men det finnes måter å bli kvitt dem raskere samt redusere forekomsten av blåmerker. Dette kan bidra til å lette både smerte forårsaket av blåmerker og den ekle utseende blåmerker noen ganger føre på huden vår. Lær hvordan du kan bli kvitt blåmerker samt minske forekomsten av blåmerker med noen enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Den første behandling som hjelper for å bli kvitt blåmerker består i å kvitte seg med blåmerke så snart det skjer. Du må bruke is til blåmerke som vil redusere blodstrømmen og hjelp segl blodkar. Dette reduserer mengden blod ut i huden som gjør fargen på blåmerke lettere og bidrar til å kvitte seg med blåmerke. Du bør også heve blåmerke hvis mulig fordi dette også reduserer blodstrømmen og vil gjøre ditt blåmerke mindre mørkt farget.

Etter den første behandlingen av blåmerke eller for å behandle en eldre blåmerke er det noen ting du kan gjøre for å bli kvitt den blåmerke. Nå som blåmerke har satt inn, vil du få mer blod til det å hjelpe det å gro raskere. Dette er lettest å gjøre ved å bruke varme til blåmerke og forsiktig masserer blåmerke. Dette vil bidra til å kvitte seg med blåmerke.

Hjem behandlinger for å bli kvitt Bruises
Hvis blåmerke er fortsatt mørkt og du har problemer med å bli kvitt det, kan du prøve noen hjemme rettsmidler. Blande eddik med vann og bruke det til blåmerke kan bidra til å redusere forekomsten av blåmerker og bli kvitt blåmerker. Dessuten er bruk vitamin E olje kjent for å hjelpe.

Tips og advarsler

 • Hvis du lett får blåmerker og ofte, sjekk med en lege.

Hvordan bli kvitt blåmerker på knærne

Hvordan bli kvitt blåmerker på knærne


Sår, også kjent som støt eller ecchymosis, er vanlige tilstander som oppstår når en del av kroppen, slik som knærne, blir skadet og kapillærer, små blodkarene under huden, brudd, søle blod inn i omgivende vev som danner en karakteristisk, øm lilla / røde merket på huden. De fleste blåmerker er mindre skader som vil helbrede på egen hånd i en uke eller to, men kan litt omsorg og behandling hjelpe kroppen helbrede blåmerker mer effektivt. Hvis et blåmerke svulmer, blir svært smertefull eller hindrer deg fra å sette vekt på kneet ditt, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Heve området over nivået på hjertet ditt så snart som mulig etter å ha skadet den. Dette oppmuntrer blodet å strømme tilbake bort fra blåmerke, bremse blødning under huden. Heve knærne er enklest ved liggende på en sofa eller på gulvet og plassere en pute under kneet.

Legg en ispose (eller pose med frosne grønnsaker hvis du ikke har en ispose) innpakket i et håndkle på kneet som du hvile. Denne hjelpen letter hevelse i området.

Påfør arnica krem over området av blåmerke. Arnica har blitt brukt lokalt for å bidra til å helbrede blåmerker og hudskader i tusenvis av år. Påfør et tynt lag flere ganger om dagen, eller følg produsentens anvisninger for bruk.

Øk inntaket av vitamin C ved å ta kosttilskudd eller spiser mer frukt og grønnsaker rike på vannløselig vitamin. Vitamin C hjelper med kroppens helingsprosess.

Tips og advarsler

 • Hvis du kan ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen, ta som anvist på flasken med rikelig med vann. Dette vil bidra til å redusere betennelse rundt kvestet kneet og hjelpe det gro - samt redusere smerter forbundet med ømhet i området.

Hvordan bli kvitt Red merker på huden

Hvordan bli kvitt Red merker på huden


Røde merker på huden din kan være forårsaket av en rekke forhold. I noen tilfeller, for eksempel akne eller Poison Ivy, tilstanden kan ikke alvorlig eller permanent truer helsen. Røde merker som er forårsaket av en alvorlig tilstand, slik som cellulitt eller en allergisk reaksjon på medisiner, kan kreve en lege omsorg. Før du kan behandle de røde merker på huden din, finne ut hva de er eller hva som forårsaker dem. Skriv ned en liste over symptomer og spørsmål du måtte ha om din tilstand før du oppsøke lege for en diagnose.

Bruksanvisning

•  Undersøk de røde merkene. Hvis de er hevet støt, eventuelt med en hvit spiss og en puss, kan det være akne. Vask huden med vann og mild såpe daglig og bruke en akne behandling salve, for eksempel en som inneholder benzoylperoksid og salisylsyre. Hvis du har alvorlig akne, kan du ønsker å se en hudlege for profesjonell behandling.

Se en lege hvis de røde merkene er ikke sannsynlig akne. Legen din vil gi en nøyaktig diagnose av huden din tilstand og anbefale en behandlingsplan. Fortell legen din om medisiner du tar, og eventuelle allergier du har.

Treat koker, noe som er smertefulle rødlige støt, med en varm klut. Trykk kluten mot dem forsiktig og bruke en antibiotisk salve. De bør åpne og avløp; ringe legen din hvis de ikke gjør det.

Treat folliculitis ved å holde den delen av huden ren. Dette er en infeksjon av en hårsekken og kan ligne på en byll. Påfør en antibiotika krem.

Påfør en hydrokortison krem til insektbitt for å lindre kløe. Hvis du finner det vanskelig å avstå fra å skrape biter, legg en bandasje over dem. Hvis du utvikler nye symptomer, som svimmelhet eller problemer med å puste, få medisinsk hjelp umiddelbart.

Observer huden for tegn på røde merker etter at du tar medisiner. Medisiner kan forårsake en allergisk reaksjon, som kan resultere i uregelmessige røde sår. Røde nupper på huden som danner plutselig kan også være en allergisk reaksjon, enten medisiner eller annen allergen. Få medisinsk hjelp umiddelbart hvis du har problemer med å puste eller erfaring hevelse. Ellers bruker et antihistamin for å lindre symptomer.

Treat allergisk kontakteksem, vanligvis kjent som Poison Ivy, eik eller Sumac, ved å vaske huden med såpe og vann. Påfør hydrokortison krem ​​og avstå fra kløe eller berøre området. Se legen din dersom du utvikler nye symptomer eller hvis utslettet ikke forsvinner i en uke. Dette skinnet tilstanden gir et kløende, rødt utslett, ofte med blemmer.

Treat cellulitt, som er en potensielt alvorlig hudinfeksjon, ved å vaske huden godt med såpevann. Påfør en antibiotika krem ​​på huden, dekke den med en bandasje og har legen din undersøke deg.

Ta umiddelbar handling dersom de røde merkene er forårsaket av en første-grads forbrenning. Burns er ikke bare forårsaket av brann; huden din kan også lider et brannsår fra over-eksponering for en oppvarming puten eller annen varmekilde. Avkjøl det forbrente området med kaldt vann inntil smerten avtar. The Mayo Clinic advarer mot å bruke is eller kaldt vann. Du bør heller ikke bruke salve, da det kan bryte huden og føre til en infeksjon. Pakk huden løst med steril kompress. For mer alvorlige brannskader, eller brannskader som blir smittet, får medisinsk hjelp så snart som mulig.

Hvordan bli kvitt Hickey hjelp av en Spoon

Hvordan bli kvitt Hickey hjelp av en Spoon


Trenger du å bli kvitt en Hickey fort? En nedkjølt skje er en av de raskeste måtene å bli kvitt en Hickey. Du trenger ikke å bekymre deg for forlegenhet av en Hickey. Bare bruke en metall skje for å bli kvitt Hickey fort.

Bruksanvisning

•  Vask og tørke en metallskje som du vil bruke for å bli kvitt en Hickey fort. Du ønsker å være sikker på skjeen er sanitær.

Pakk skjeen i et stykke pergament eller voks papir. Plasser metallskje i fryseren i ca fem minutter.

Ta metallskje fra fryseren og bli pakket opp.

Finn stedet av Hickey du ønsker å bli kvitt fort i et speil. Hvis du ikke kan se det, få noen til å hjelpe deg med de resterende trinnene for å bli kvitt en Hickey fort.

Plasser metallskje (rund side) på Hickey. Masser Hickey med den kalde metallskje i omtrent to minutter eller til skjeen har varmet opp.

Gjenta disse trinnene tre eller fire ganger. Du kan gjøre dette to ganger daglig for å bli kvitt en Hickey fort.

Tips og advarsler

 • En Hickey er et blåmerke og kan være øm hvis den ikke behandles.

Hvordan bli kvitt Cystisk Acne Rundt Chin

Når noen lider av smertefulle virkningene av cystisk akne, vil hun vanligvis ønsker å bli kvitt den så fort som mulig. I en ideell verden ville du rett og slett bruke litt salve til det berørte området og urenheter ville bli borte. Men, er det ofte ikke så enkelt som dette, spesielt når vi snakker om ganske dype former av denne huden, som ville bli sett i cystisk akne. Hvis du har begynt å oppleve denne typen utbrudd, det være seg på haken, kinnene eller pannen, er det noen tiltak du kan gjøre for å behandle denne huden.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med hudlege. En av de mest vanlige og effektive metoder for å kvitte seg med cystisk akne er å starte et kurs for behandling som består av et antibiotikum du ville ta muntlig. Din hudlege vil kunne gi deg en resept for denne type behandling.

Begynn å bruke en azelainsyre. Et topisk behandling av azelainsyre kan også være ganske fordelaktig til behandling av cystisk akne og kan ofte brukes i kombinasjon med antibiotika. Hva denne medisinen gjør er behandle bakteriell infeksjon dypt i porene, samtidig som de samme porene klar av miljøgifter. Vanligvis vil du se resultater i så lite som seks uker, men det kan ta lengre tid for andre.

Påfør benzoylperoksid. Mens mer konstruktivt for behandling av moderat (samt mild) akne, kan noen mennesker finner noen fordel i å søke en benzoylperoksid løsning på områder i ansiktet som er smittet, så å si, med cystisk akne. Mye som azelainsyre, bør du gi løsningen tid til å jobbe, normalt rundt seks uker også.

Prøv et kortikosteroid injeksjon. Selv ikke den mest behagelige form for behandling, kortikosteroid injeksjoner er en effektiv metode for å bli kvitt cystisk akne. Hva som vil skje er vil legen gi et skudd direkte inn i cystisk akne. Dette vil bidra til å redusere hevelse og behandle infeksjonen du for øyeblikket lider.

Begynn å ta en p-pille. Mange ganger, vil kvinner (og bare kvinner) finner positive resultater fra å ta en p-pille som en behandling for cystisk akne. Mye som de andre behandlinger, må du ha en resept fra en medisinsk faglig.

Har cystisk akne kirurgisk behandlet. I mer alvorlige tilfeller kan det være gunstig for legen din å "trekke ut" infeksjonen som forårsaker cystisk akne gjennom et lite snitt i huden.

Snakk med legen din om Isotretinoin. Dette er egentlig mer en siste utvei behandling for cystisk akne. Ifølge Mayo Clinic, bør det kun brukes etter andre medisiner og behandlinger har mislyktes.

Tips og advarsler

 • For å holde huden din i god helse, drikke mye vann hver dag.
 • Ikke prøv å "presse" eller "pop" cystisk akne knuter. Det vil bare forverre problemet og kan føre til en enda mer alvorlig infeksjon.

Hvordan Naturligvis bli kvitt Bruises

Hvordan Naturligvis bli kvitt Bruises


Blåmerker er ekle påminnelser om en smertefull opplevelse. De er heller ikke hyggelig å se på. Vi har alle hatt blåmerker, og sjansene er vi alle kommer til å ha dem igjen. Tross alt, selv de mest grasiøse personen til slutt kommer til å falle eller kjøre inn i noe. Ved å følge disse enkle trinn, kan du bli kvitt blåmerker raskt og naturlig.

Bruksanvisning

•  Vask forslått området med såpe og vann for å desinfisere området, spesielt hvis det er noen sår sammen med blåmerke.

Påfør en ispose til blåmerke. Dette vil bidra til å holde svelling til et minimum.

Drikk appelsinjuice i løpet av dagen. Vitamin C vil være uvurderlig i å bli kvitt blåmerke. Sitrusfrukter har naturlige flavinoider også, som er nødvendig for kollagen syntese. Dette er prosessen med å produsere bindevev, som kroppen din trenger for helbredelse.

Slapp med føttene støttet opp. Høyde er nøkkelen til å bli kvitt blåmerker raskt.

Påfør arnica til din blåmerke 3 til 4 ganger om dagen. Dette er en planteekstrakt som har blitt brukt til å behandle blåmerker i noen tid, og blir ofte brukt til å erstatte butikk-kjøpte aktuell kremer.

Hint

 • Ikke dytte eller berøre din blåmerke. Skjerpende det vil forsinke helbredelsesprosessen.

Hvordan bli kvitt en kald raskt

Hvordan bli kvitt en kald raskt


For å bli kvitt en kald raskt du må ta vare på kroppen din i det øyeblikket du først oppleve kaldt symptomer. Kroppens immunsystem forsøker å bekjempe bakterier eller virus som gjør deg syk. Hvis du ignorerer symptomene dine vil du gjøre deg mer syk. Hvis du hjelpe immunforsvaret ditt, kan du være i stand til å kvitte seg med den kalde mye raskere enn hvis du gjorde ingenting.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart vie deg til å bli kvitt din kald fort. Hvis du begynner å føle syk, men tilbringe resten av dagen jobber, spiller eller kjører rundt, kroppen din vil ikke ha en sjanse til å komme seg. Du må vie all din energi til immunforsvaret bekjempelse av kulden. Gå hjem og legg deg ned hvis du ønsker å bli kvitt din kald fort.

Ta et bad. Så snart du kommer hjem vil du få deg ren. Dette vil gjøre at du føler deg bedre og slappe av deg. Dampen av badevannet vil også rydde opp lunger hvis du har det.

Vask hendene ofte. Dette er trolig hvordan du ble syk i første omgang. Kalde bakterier gjemmer på hendene. Når du berører din munn, nese eller øyne bakteriene kommer inn i kroppen din. Du ønsker å unngå reinfecting selv og utsette andre for dine kalde bakterier. Også endre din tannbørste og holde den unna andre folks tannbørster.

Legg deg ned. Hvis du kan sove, bør du gjøre så mye av det som mulig. Hvis du ikke kan, legg deg ned med en bok eller se på TV. Nøkkelen er å bruke så lite energi som mulig. Kroppen din vil konsentrere seg om å bli frisk.

Spis godt. Hvis du er syk kan du ikke føler for å spise. Du må allikevel. Kroppen din er sulten på næringsstoffer for å kjempe mot kulde. Spis mat som er høy i protein, men lett å fordøye. Mamma hadde rett. Kyllingsuppe er en av de beste maten for å bli kvitt en kald fort. Unngå stekt mat, søtsaker og fet mat. Disse er vanskeligere for kroppen å fordøye og hindre din evne til å bli frisk.

Drikk masse, masse vann. Å være syk tørker deg. Kroppen din trenger vann for å forbrenne maten og kjempe kulden. Vann renser også systemet. Hold drikkevann og holde det gående til badet. Tenk på det som å vaske deg selv på innsiden. Ikke bytt ut vann med kaffe, brus eller alkohol. Disse vil gjøre deg dehydrert. Iste eller saft er greit så lenge det ikke er mye sukker i dem.

•  Ta kosttilskudd. Dette er den kontroversielle delen. Mange hevder at vitamin C, sink og solhatt kan kvitte seg med en kald fort. Det er motstridende studier om saken og ingen avgjørende bevis på at de fungerer. Men de sannsynligvis wont skade deg. Poenget er at du kan ta dem hvis du tror de vil fungere. Å tro at du vil bli kvitt en kald rask er et viktig skritt i å nå målet.

Hvordan bli kvitt kviser med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt kviser med hjem rettsmidler


De fleste tenåringer går gjennom vanskelige år med kviser og urenheter i ansiktet, men det er ikke begrenset til tenåringer. Voksne kan ha akne og lyte problemer i mange år. Blemmer forårsakes vanligvis av olje tilstoppet porene og stress. Blemishes er stygg og de som lider av dem ønsker å bli kvitt dem så fort og så lett som de kan. Det er ikke alltid lett å bli kvitt kviser. Men, det er forskjellige ting en person med kviser kan gjøre for å bli kvitt dem naturlig.

Bruksanvisning

•  Gni Calamine lotion på ansiktet der lyte er. Calamine lotion absorberer overflødig olje i huden og bidrar tot kvitt lyte. Bruk Calamine lotion så ofte som nødvendig.

Ta en isbit og pakk den i en vaskeklut eller kjøkkenhåndkle. Hold innpakket isbit til lyte i ca fem minutter og isbit vil kjøle lyte og redusere betennelser. Bruk en isbit så snart du føler eller se en skavank kommer på å bidra til å redusere rødhet og hevelse.

Bruk en god solkrem med faktor 15 eller høyere på huden din når du går utenfor. Solen kan gjøre blemishes verre og kan forstyrre visse akne medisiner og behandlinger.

Bland sammen en liten bit av honning, sitron og en klype gurkemeie. Påfør denne blandingen til huden regelmessig. Denne kombinasjonen kan være svært effektivt hvis det brukes riktig og regelmessig.

Legg sandeltre lim til vann og bruke den til huden din der blemishes er. Sandalwood er bra for å holde huden din klar og fri for akne eller kviser. Sandalwood lindrer også en smertefull kvise eller byll på huden.

Sett tre jordbær i en bolle og knuse dem med en gaffel. Hell nok eddik i bollen til å lage en pasta med jordbær. Spre denne jordbær og eddik lime inn på problemområdet på huden din og holde den på over natten. Bruk et håndkle i mellom ansiktet og puta for å beskytte din sengetøy. Vask lim av i morgen.

Bruk denne lim hver kveld. Gjør det til en vane å bruke det selv etter at urenheter blir borte, for å holde urenheter bort og holde huden din klar.

Tips og advarsler

 • Den beste akne og lyte behandling du kan kjøpe over-the-counter er noen form for akne medisiner som har benzoylperoksid i den.
 • Kontrollere stressnivået for å unngå eller bli kvitt kviser. Stress er en viktig årsak i kviser og urenheter.
 • Hold ut av solen og i skyggen. Solen kan sole huden og dekke opp blemishes, men det kan også gjøre blemishes verre.
 • Ikke skrubb ansiktet. Skrubbing kan tørke ut huden og gjøre kviser verre.
 • Unngå å bruke makeup med olje base i dem. Oljebasert makeup har vært kjent for å forårsake kviser.
 • Prøv å ikke pop en kvise fordi spratt kan føre til arrdannelse.

Hvordan bli kvitt Chest Congestion Fast

Brystet lunger er en infeksjon som vises når du har en forkjølelse eller influensa. Det bygger seg opp i lungene. Dette kan føre til at du hoster og gjøre brystet vondt. Det er viktig å bli kvitt brystet lunger fort av flere grunner. Med en hoste, sover en vanskelig oppgave. Når du har et viktig arbeid for å oppnå eller du tar en velfortjent ferie, fjerne brystet lunger er viktig. Det finnes teknikker som du kan bruke til å fjerne slim og slim fra brystet.

Bruksanvisning

•  Ta over-the-counter medisiner. Hoste suppressants bistå i tapping opp hoste slik at du kan sove. Men andre hoste medisiner bryte opp slim. Dette vil bidra til å bli kvitt brystet lunger raskere. Denne medisinen inkluderer Mucinex og Tylenol Cold.

Drikk varm kyllingbuljong. Dampen vil løsne slim i brystet. Pust inn dampen fra suppe før du begynner å drikke. Dette vil gi kokende kyllingbuljong til å kjøle seg mens de fortsatt hjelpe avlaste brystet lunger.

Ta en varm dusj. Stå i dusjen og la det varme vannet renne mot brystet. Puste i damp vil bidra til å bryte opp slim. Ta en 30-minutters dusj tre eller fire ganger om dagen.

Hoste. Hver gang du hoster, fungerer brystet å bryte opp slim. Dette vil tillate slim for å komme opp. Spytte ut slim hver gang. Dette er infeksjonen. Svelger slimet vil gjøre deg verre.

Hint

 • Du kan være i stand til å kvitte seg med brystet lunger innen ett til to dager. Prøv hver metode. Mer enn én fremgangsmåte kan være nødvendig å avlaste lunger raskt.

Hvordan få en flat mage raskt

Hvordan få en flat mage raskt


Hvis du føler deg oppblåst eller trenger å se slankere i en hast, det er raske, naturlige strategier for å effektivisere magen uten å utføre en enkelt knase. Fokus på tiltak for å redusere oppblåsthet og fremme sunn fordøyelse å oppnå en flatere mage raskt.

Hvordan få en flat mage raskt

Trinn

•  Drikk mye vann. For å bli kvitt magen bloat fort, må du være godt hydrert. Drikk minst åtte glass vann om dagen, og spiser rikelig med fuktighetsgivende mat som frukt og grønnsaker. Gi kroppen nok væske bidrar til å redusere væskeansamlinger, sier Leslie Bonci, RD, MPH, direktør for idrettsmedisin ved University of Pittsburgh Medical Center.

Legg til mer fiber til kosthold. Fiber bidrar til å holde fordøyelsessystemet fungerer optimalt, noe som reduserer magen bloat og forstoppelse. For maksimal magen flatere resultater, spiser mat som inneholder både løselig og uløselig fiber. Joanne Slavin, Ph.D., professor i matvitenskap og ernæring ved Universitetet i Minnesota, forteller at de to typer fiber virker sammen i kroppen til å trekke vann inn i tykktarmen, påskynde prosessen med eliminering og hjelpe deg til å føle slankere raskere. Sikt på 22 til 25 totale gram fiber om dagen, foreslår Prevention.com.

Kutte ned på natrium. Natrium fører kroppen din til å holde på vann, noe som gir magen en puffy, oppsvulmet utseende og gjør at du føler deg sløv. Ifølge Centers for Disease Control, de fleste mennesker konsumerer mer enn 3400 milligram natrium daglig --- mer enn det dobbelte av anbefalt inntak på 1500 milligram. Å redusere inntak av natrium og hjelpe miste vann vekt, legge ned saltbøsse og begynne nøye lese etiketter på alle emballerte matvarer du spiser.

Få mer søvn. Du kan bli fristet til å hoppe over søvn å gå på treningsstudio, men bor i sengen kan ha så mye effekt på midjen som en treningsøkt. "Det er en klar sammenheng mellom mangel på søvn, økt stresshormoner og vektøkning", sier Michele Olson, Ph.D., en øvelse forsker ved Auburn University. Regelmessig skimping på søvn øker nivåene av stresshormonet kortisol, som fremmer fettlagring rundt magen og midjen. I en seks år kanadisk studie fant forskerne at voksne personer som sov i fem eller seks timer i natt var 35 prosent større sannsynlighet for å få mer enn ti pounds og hadde 60 prosent tykkere waistlines at de som i gjennomsnitt syv til åtte timer i natt. Gjør søvn til en prioritet å høste magen-busting fordeler.

Spis mer protein. Protein bidrar til å bygge muskelmasse og brenne fett. Voksne som inkluderte mer protein i kosten mistet to pounds av magefett enn de som spiste mindre protein og mer karbohydrater, ifølge en koreansk forskningsstudie. Prevention.com anbefaler forbruker 25 prosent av det daglige kaloriinntaket i form av magre proteiner som fisk, hvitt kjøtt fjærkre, og eggehviter.

Vil Etofenprox Kill skabb?

Hvis du har skabb, vet du at du ønsker å bli kvitt den så fort som mulig. Skabb er en smittsom infeksjon forårsaket av parasittiske midd, og det kan forårsake intens kløe hvor som helst på kroppen, kløe forårsaket av kroppens allergisk reaksjon til de gravende midd. Det finnes en rekke fremgangsrike måter å behandle skabb, men etofenprox er ikke en.

Diagnostisering Skabb

Skabb er forårsaket av Sarcoptes scabiei, en parasittisk midd med åtte bein. En kvinnelig skabb midd tunneler inn i huden og innskudd egg i hule. Larvene klekkes i tre til ti dager, flytte om på huden, og produsere mer kløende Burrows.

Skabb midd er svært smittsom og kan spres ved hud-til-hud kontakt. Selv om det er sjelden å få skabb fra kortvarig kontakt, som skjelvende hender, mer langvarig kontakt, som seksuell aktivitet, kan hjelpe i sin overføring. Skabb er mer vanlig blant pasienter i nære levende situasjoner eller de med nedsatt immunforsvar. Skabb er diagnostisert ved å observere midd mikroskopisk og leter etter sine karakteristiske Burrows i huden.

Behandling av skabb

Skabb er svært behandles, ved hjelp av en rekke hud lotions og kremer. Permetrin er vanligvis førstevalget for skabb behandling. Pasienten dekker hele kroppen nedenfor halsen med lotion, etterlater det på i åtte til 14 timer, deretter skyller det av. En anvendelse er vanligvis vellykket. Andre scabicides (midd-drapet behandlinger) inkluderer malathion og crotamiton.

Skabb har blitt behandlet med svovel for de siste 2000 år, og svovel bar såpe er tilgjengelig over disk (leger anbefaler en prosent til 10 prosent for å drepe skabb). Lindan ble ofte foreskrevet til 2003, da det ble oppdaget at det kan føre til skade på nervesystemet. Det er nå skrevet ut kun til pasienter som ikke kan ta førstelinjemedikamenter.

I stedet for en krem ​​eller lotion, kan en lege fore oral ivermectin å behandle skabb. Dette stoffet ble opprinnelig utviklet for veterinær praksis som en anti-parasitt agent, men har de siste årene det er godkjent for behandling av skabb hos mennesker, selv de i høyrisikokategorier.

Ifølge Center for Disease Control, har ingen over-the-counter produkter er testet og godkjent for å behandle eller kurere skabb. Imidlertid kan pasienter bruke antihistaminer som Benadryl eller lotion som Calamine å redusere intens kløe.

Etofenprox er ikke godkjent for skabb behandling. Ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nation, etofenprox brukes som et insektmiddel for et bredt spekter av avlinger, inkludert ris, frukt, grønnsaker, korn, soyabønner og te. Det er aktivt mot møll, sommerfugler, sikader, bladlus, biller, fluer, veps, bier, termitter og maur, men det er verken effektivt eller anbefalt for bruk på skabb midd. Det er noen debatt om hvorvidt etofenprox er et kreftfremkallende for mennesker. Det bør unngås dersom det er andre alternativer for skadedyr fjerning.

Rengjøring etter skabb

Selv etter å ha blitt behandlet, de med skabb må helt rense sine hjem og oppholdsrom. Når flere medlemmer i en familie har skabb, bør de bli behandlet samtidig. Å tømme et hus av midd, vaske sengetøy, klær og håndklær flere ganger i varmt vann. Møbler bør behandles, og gulv, tepper og matter bør alle være rengjort, gjerne av en profesjonell. Noen harde gulv og alle bad overflater bør desinfiseres.

Hvordan Kill hodelus uten bruk av kjemikalier

Hvordan Kill hodelus uten bruk av kjemikalier


Når du eller barna dine får lus, vil du ønsker å bli kvitt den så fort som mulig. Lus kan spres lett og dine barn vil ikke få lov til å vende tilbake til skolen før du har drept smitten. Bruke disse metodene for å bli kvitt lus naturlig uten bruk av kjemikalier.

Bruksanvisning

•  Kjøp en krukke med majones. Merkenavnet spiller ingen rolle, men du ønsker ikke å få nok til å behandle alle parter i din husholdning. Hold mayo ut av kjøleskapet.

Sett en generøs mengde majones på alle deler av håret. Sørg for å få det bak ørene og på baksiden av halsen under behandling.

Plasser en dusjhette over håret etter at du har brukt majones. Den dusjhette holder mayo drypper av.

La majones på håret for en 1 1/2 til 2 timer. I løpet av denne tiden, smothers majones de lus. Etter et par timer, skyll mayo ut av håret. Shampoo håret og skyll igjen.

Bruk en nit kam til å gå gjennom håret. For å få alle eggene og gjenværende lus ut av håret, må du gre hvert hårstrå med en nit kam. Du finner disse kammer på alle apotek.

Tips og advarsler

 • For svært små barn, vil du spesielt ønsker å bruke naturlige metoder for å drepe hodelus. Mange av de kjemiske lus fjernere har advarsler mot å bruke dem på barn under 3 år.
 • Du må behandle alle i husholdningen for å kvitte seg med lus helt. Selv de som ikke viser tegn til hodelus kunne huse den.

Hva du skal ta når du har influensa?

Smerter, den snufsende, feberen --- ingen ønsker influensa, og når du får det, vil du bli kvitt den så fort som mulig. Dessverre er det ingen kur for influensa. Det må bare gå sin gang. Likevel, det er nok av hjemme rettsmidler og medisiner som trygt kan hjelpe deg å føle deg bedre før feilen har gått bort.

Non-medisinering

Det er viktig å drikke mye væske når du får influensa for å unngå dehydrering. Vann og juice er gode valg, og flat ingefærøl kan bidra til å lette en urolig mage. Ikke drikk koffeinholdige te eller brus, men som de faktisk kan gjøre deg dehydrert videre.
Hvile kan også hjelpe deg å komme gjennom den verste av influensa og gi kroppen din tid til å gro. Og, ja, varm suppe --- spesielt av kylling variasjon --- kan hjelpe hvis du er sulten.

Smertestillende

Feberen assosiert med influensa kan faktisk være bra for de fleste voksne, så lenge det er under 102 grader, som den høye temperaturen spurs kroppens immunsystem til å bekjempe viruset. Men hvis smerter og frysninger gjør det umulig for deg å hvile, så er det på tide å bruke smertestillende. Tradisjonelle over-the-counter smertestillende, for eksempel aspirin, paracetamol og ibuprofen, lette influensasymptomer, selv om de ikke kurere selve viruset. Pass på å ikke ta mer enn anbefalt mengde som en overdose kan føre til skade på magen eller leveren, og ikke gi aspirin til barn eller tenåringer, da dette kan forårsake en sjelden, men alvorlig tilstand som kalles Reyes syndrom.

Antiviral

Det er antivirale legemidler, slik som Tamiflu og Relenza, som kan forkorte influensa varighet av en dag eller to, men de kan også forårsake stygge bivirkninger, for eksempel mageproblemer og svimmelhet. Furthemore, kan overusing antivirale medikamenter gjengi virusresistent. Folk med høy risiko for å utvikle alvorlige komplikasjoner fra influensa, for eksempel personer over 65 år og de med svekket immunforsvar, er de beste kandidatene for antivirale medikamenter.

Tryggeste måten å fjerne Vorter på et barns Finger

Vorter og barns fingre går sammen som peanøttsmør og syltetøy. Ikke vær redd når du ser skjemmende område av huden spirende fra hjørnet av din sønns negl. Det er flere måter å fjerne en vorte. Noen jobber raskere enn andre, og noen er brukt for mer alvorlige behandlinger. Når du arbeider med barn, er det godt å finne et tryggere alternativ enn flytende nitrogen eller laser fjerning, som kan etterlate et arr eller forårsake ubehag.

Over-the-counter produktet

Ved hjelp av en over-the-counter vorte remover er den beste og tryggeste måten å fjerne en vorte fra et barns finger. De fleste prosedyrer som brukes i legekontoret, slik som tørris og kutte vorte off, kan skremme mange barn. Mange produkter fungerer veldig bra for fingervorter. Mest kommer i form av en bandasje som har en vorte-fjerning medisiner innebygget i den. Du vil plassere denne bind over vorte akkurat som et kutt. Bytt bandasjen som anvist av instruksjonene og vorte vil gå bort. Vorte kan gå bort i noen uker, men det kan ta opp til 12 uker.

La det gå bort Naturligvis

Vorter kan være litt flaut, men hvis du kan leve med det, vil det naturligvis gå bort mellom seks måneder og to år. Dette er åpenbart en lang tid, men det er en sikker måte å sørge for at vorten er fjernet. Du bør dekke ditt barns vorte med en bandasje og prøve å sørge for at det ikke blir infisert. Vorter også er smittsomt, så hvis en vorte på barnets finger vil være et problem for de rundt ham, er det sannsynligvis best å bli kvitt den så fort som mulig.

Knust hvitløk

I stedet for å bare la en vorte sitte på barnets finger i to år, kan du fremskynde prosessen med noen naturlig rettsmidler. Mens hun sover, plasserer knust eller skiver hvitløk på vorte. Det er en god idé å vaske vorte grundig først, slik at hvitløk vil være i stand til å sive inn i huden. Gjør dette for en uke eller to, og du kan se vorte forsvinne.

Banana Peel

Et annet trygt program du kan prøve for vorte fjerning er et bananskall. Ta et stykke bananskall og tape den til deg barnets finger. Kontroller at innsiden delen av skallet er pakket rundt vorte i en lun måte. Vask det infiserte området grundig med varmt vann før du bruker skallet. Gjør dette i en til to uker.

Hvordan identifisere insektbitt etter Pictures

Hvordan identifisere insektbitt etter Pictures


Hvis du har en kløende eller hovne insektbitt, er sjansene du er spent på å bli kvitt den så fort som mulig. Identifisere bitt kan bidra til å diagnostisere hvordan å bøte på det, eller i det minste gi deg fred i sinnet om alvorlighetsgraden av bittet. Ved hjelp av bilder, enten de er fra en bug bok eller elektroniske kilder, kan du enkelt identifisere en bug bite for å sikre at du tar skikkelig vare på den og ikke krever legehjelp.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut den faktiske bite seg selv, og se om det er en eller to hull. Hvis det er to hull, kan det være lurt å fokusere på bilder av edderkopp biter, da disse vanligvis forlate to små hull, mens ett hull kan indikere en annen type feil. Edderkopp biter kan også la ett hull bak, i stedet for to, slik at du fortsatt kan håndtere en edderkopp skyldige selv om du bare se ett hull på bite området.

Se på fargen på huden rundt bittet området. Det kan for eksempel være rød, hvit eller lilla. Sammenlign det med bildene fra boken din eller på nettet for å finne noen som matcher fargen på huden rundt bittet.

•  Sjekk ut hevelse av din bite også, og bruke det i hånd med fargeleggingen i det området for å snevre inn resultatene dine ved hjelp av bildene du har valgt. For eksempel kan du ha et bilde med samme farge, men bittet er mye mer hoven, så se til det bildet som har både hevelse og farge du har.

Forskning feilene som har gjort de biter i bildene du fant ut at din match bite. Finn ut hvilke områder de bor i og finne ut om, avhengig av områdene du har besøkt, kunne du ha vært utsatt for en av dem. Sjansen for at du vil finne en og det er trolig den skyldige.

Tips og advarsler

 • Hvis du har smalere bitt ned til noen få bilder og har problemer med å peke ut hvilken type feil gjort din bitt, bør du kontakte legen din, som ikke bare kan bidra til å diagnostisere, men kan også bidra til å gi deg medisiner for en mer rask utvinning.
 • Alltid beskytte deg mot bitt ved å bruke insektspray før du går inn i områder der du vet det vil bli mye bug liv.
 • Hvis din bite begynner å spre seg raskt i rødhet, presenterer med intens smerte, pus eller rød striper, kontakt lege umiddelbart.
 • Hvis du har blitt bitt, og begynner å føle seg svimmel, kvalm, hoven eller har pustevansker, søk medisinsk hjelp umiddelbart, som du kanskje har en alvorlig allergi mot bittet.

Hvordan behandle en nikkelallergi

Hvordan behandle en nikkelallergi


Nikkel kan finnes i en rekke metaller som sølv smykker. Noen individer har en følsomhet for nikkel, noe som får dem til å bryte ut i et utslett. Dette utslett kan klø eller brenne og er ikke bare ubehagelig, men skjemmende. Det er ingenting du kan gjøre for å bli kvitt nikkelallergi. Du må være bevisst på hva smykker du ha og hva metallet du kommer i kontakt med.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle smykker eller komme bort fra metallet som forårsaker allergi. Dette er første skritt i behandling av nikkelallergi. Hvis du ikke får bort fra metal, så ingenting du gjøre for å behandle allergi kommer til å bli kvitt det.

Vask det infiserte området med varmt vann og litt anti-bakteriell såpe. Du må få utslett rene før du kan sette noen krem ​​på den.

Påfør en over-the-counter kortison krem. Du ønsker å se etter en som inneholder aloe (se ressurser). Aloe er en naturlig healer, og vil arbeide for å bli kvitt din utslett fort. Kortison vil arbeide for å redusere eventuell kløe og inflammasjon. Påfør kremen hver 2-3 timer etter behov.

Vurder å bruke et produkt som Calamine lotion. Den Calamine lotion vil kjøle ned området berørt av nikkelallergi og holde den fra kløe. Den lotion kan administreres ved å sette den på en bomullsdott og deretter dabbing det over utslett. Den lotion vil tørke og stivne på huden din. Nytt etter behov.

Ta litt Benadryl. Voksne kan ta Benadryl i kapselform, og barn kan få det i en væske. Benadryl er et antihistamin og vil arbeide for å stoppe kløe fra innsiden og ut. Voksne vil ønske å ta 1-2 kapsler hver 4-6 timer som de har behov for. Barn må få dosen sin fra pakken som det varierer etter alder og vekt.

Spør legen din om du kan ta Zyrtec hvis du finner at Benadryl er ikke sterk nok til å lindre symptomene dine. Zyrtec er også et antihistamin som avlaster kløe forbundet med nikkelallergi. I noen stater kan du selv få Zyrtec over-the-counter.

Gå til legen din for å finne ut om din allergi er alvorlig nok til at du kan begynne å ta Prednisolon. Prednison er en muntlig form for kortison som er mer effektivt enn bare kremen fordi den fungerer gjennom hele kroppen. Dette er nyttig spesielt hvis utslettet fra nikkelallergi dekker et stort område.

Hold deg fra å skrape utslett. Det vil bare føre til riper og kanskje til og med kutt. Det vil gjøre det vanskeligere for deg å behandle din nikkelallergi. Hvis du må sette en bandasje over utslett å holde deg fra å skrape det enn å gjøre det.

Lag din egen hjemmelagde komprimere ved å plassere en del eddik og 16 deler vann i en bolle. Miks og deretter suge en vask klut i bollen. Vri vaske tøy ut litt slik at det ikke drypper og legg den over utslett. Komprimere vil kjøle ned området og bidra til å bli kvitt noen kløe. Det vil også tørke ut eventuelle blærer som har dannet seg på huden som et resultat av nikkelallergi.

Tips og advarsler

 • Hvis du er usikker på hva smykker inneholder nikkel, bør du be gullsmeden før du kjøper den. Selv glidelåser kan gjøres med nikkel. Det kan være lurt å sjekke noen av dine jakker og jeans for å sørge for at de ikke inneholder noe nikkel.
 • Aldri ta mer enn 300mg av Benadryl i en 24-timers dag. Benadryl reagerer med mange andre medisiner inkludert MAO-hemmere. Ikke ta Benadryl hvis du tar noen andre medisiner uten å sjekke med legen din først.

Hvordan bli kvitt arr og blåmerker på Legs

Hvordan bli kvitt arr og blåmerker på Legs


Arr og blåmerker kan være skjemmende og pinlig for noen som har dem. Mange mennesker ville elske å drastisk redusere fremkomsten av arr. Selv om det ikke er mulig fullstendig å bli kvitt arr uten kirurgi, kan deres utseende bli redusert ved hjelp av forskjellige metoder. Blåmerker er mye lettere å håndtere fordi de vil forsvinne av seg selv i tid, men det finnes også måter for å påskynde den helbredende prosessen med et blåmerke.

Bruksanvisning

Scars

•  Påfør et tynt lag med løk ekstrakt i gel form til overflaten av arret tre ganger daglig. Denne gel kan påføres på arr område på en daglig basis over flere måneder. Løk ekstrakt er en ingrediens som finnes i merkenavn salver og kremer som brukes til å behandle arrvev.

Legg en silikonplate over arret eller gni silikon gel over arret. Silikon har blitt funnet å lette utseendet på arr.

Bruk alfa-hydroksysyrer, som finnes i topiske kremer og lotions, for å behandle overflaten av det arret regionen. Alpha hydroxy syrer kan selvsagt fjerne døde hudceller og gjøre utseendet på arret lysere.

Blåmerker

Plasser en ispose på blåmerke å bidra til å redusere hevelse i forslått området. Isen vil også redusere blodstrømmen til blåmerke.

Bruk arnica gel på blåmerke ved å bruke den til blåmerke overflaten. Arnica gel er mye brukt til å redusere blåmerker.

6. Påfør en liten mengde lavendelolje til en vaskeklut og dekke blåmerke med kluten. Kontroller at blåmerke er helt dekket av lavendelolje. Den lavendelolje vil slå blåmerke gul. Påfør rosmarin olje til den gule blåmerke å øke blodsirkulasjonen og fjerne den gule fargen.

Tips og advarsler

 • Se din hudlege for anbefalinger om hvilken metode som kan være best egnet for å bli kvitt arr på huden din.

Hvordan bli kvitt et blåmerke eller Hickey

Hvordan bli kvitt et blåmerke eller Hickey


Blåmerker er stygge hud misfarging som varierer i farge fra mørk lilla til blått til grønt til gult. En Hickey, mens unge elskere liker å tenke på det et merke av noe slag, er også et blåmerke. I begge tilfelle de ikke ser veldig fint. Som for en Hickey, i stedet for seg en turtleneck å skjule det, kan du prøve følgende løsninger.

Bruksanvisning

•  For å hjelpe et blåmerke eller Hickey leges raskere prøve is laget av Comfrey. Bratt comfrey i en kopp kokende vann i noen minutter, dyppe en ren klut eller et tykt stykke gasbind i koppen og fryse. Når klut eller gasbind er frosset gjelder blåmerke eller Hickey.

En naturlig blåmerke eller Hickey healer er calendula krem. Calendula krem ​​hjelper fremskynde helbredelsesprosessen ved å øke sirkulasjonen som hjelper kroppen kvitte den underliggende blod og skadede hudceller. Gni calendula krem ​​på blåmerke eller Hickey tre ganger per dag. Må ikke brukes på skadet hud. Calendula krem ​​er tilgjengelig i helsekostbutikker og naturlige apotek.

For å hjelpe et blåmerke eller Hickey leges raskere sette en bit av gul løk på blåmerke eller Hickey så snart som mulig i ca 20 minutter. Gul løk hjelper lymfesystemet flyt som tar bort overflødig blod og hudceller.

Til speed blåmerke eller Hickey healing bruke fersk persille. Klipp og knuse fersk persille blader i en lime, gjelder blåmerke eller Hickey. I morgen fargen fra blåmerke eller Hickey vil bli borte.

Hvordan bli kvitt mørke merker på huden

Før eller senere, vil nesten alle få mørke flekker på huden, på grunn av en rekke faktorer, inkludert overdreven eksponering for solen, vitaminmangel, visse sykdommer eller akne. Men du kan ha kjøpt dem, hva er du antakelig mest bekymret for er å bli kvitt dem, siden de kan være ganske skjemmende. Den gode nyheten er at du ofte ikke trenger å bruke mye penger eller få medisinsk hjelp i å eliminere de fleste av disse blemishes. Over-the-counter behandlinger og noen folk rettsmidler har blitt rapportert effektive i minst noen mennesker. Prøv følgende, og sjansene er minst en av dem vil være fordelaktig.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt mørke merker på huden

•  Prøv å bruke naturlig rettsmidler til urenheter. De som har en lang tradisjon av rapporterte resultater inkluderer sitronsaft, løk juice, rømme og andre melkeprodukter, eddik, lakris ekstrakt og pepperrot. Påfør stoffet til de mørke flekker to ganger daglig, og la virke i minst 15 minutter hver gang.

Bruk en kommersiell hud bleking løsning, slik som Ambi Fade Care. Den aktive bestanddel i de fleste av disse produkter er hydrokinon, noen ganger brukt i kombinasjon med tretinoin og / eller glykolsyre.

Unngå overeksponering for solen. Bruk solkrem hvis du skal være i sollys i mer enn 15 minutter. Dette vil bidra til å forhindre dannelsen av ytterligere mørkt pigment, slik at naturlig eksfoliering å forekomme, og som resulterer i en lettet hudfarge.

Hvis de ovennevnte tiltakene vise seg mindre enn tilfredsstillende, har du også de heller dyrere alternativer av dermabrasion og / eller laserbehandling.

Tips og advarsler

 • Når det kommer til hud flekker, er det spesielt viktig å huske på at forebygging er mye, mye enklere enn kur.
 • Uansett tilnærming, husk at lightening hud flekker tar tid. Med mindre du opplever bivirkninger, ikke gi opp på noen behandling med mindre du har brukt den trofast i minst 3 måneder. Noen ganger kan det ta opp til et år.

Hvordan bli kvitt et blåmerke Fra Cellulitt

Hvordan bli kvitt et blåmerke Fra Cellulitt


Å vite hvordan man skal behandle appelsinhud blåmerker kan gjøre tilstanden mindre opplagt. Appelsinhud kan være en alvorlig hudsykdom forårsaket av bakterier får under huden. Behandles raskt, er appelsinhud ikke farlig. Det største problemet er forslått, rød, hoven hud at det fører til. Etter noen få enkle trinn kan hjelpe din blåmerke gro raskere.

Bruksanvisning

•  Sett en ispose på blåmerke. Hvis du ikke har en ispose, kan du sette isbiter i en plastpose glidelås bag. Pakk ispose i et rent håndkle og gjelder for blåmerke i 20 minutter.

Heve forslått området. Holde blåmerke forhøyet vil begrense blodtilførselen til blåmerke, begrense hevelse og blodpropp som forårsaker blåmerker.

Påfør varme hvis blåmerke er smertefullt. Sett en oppvarming puten eller varmt håndkle på området. Dette vil bidra til å slappe muskler og lindre smerten. Du kan også ta en smertestillende.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid rene håndklær ved behandling av blåmerker forårsaket av appelsinhud. Fordi denne tilstanden er forårsaket av bakterier, vil ved hjelp av rene håndklær minske risikoen for videre smitte.
 • Hvis blåmerke fortsatt smertefull eller ser ut til å være smittet, ser du lege umiddelbart.