Digidexo.com

Kan massere hjelpe vekttap?

Kan massere hjelpe vekttap?


Du kan alltid bruke en god unnskyldning for å slå stort på en massasje, men dessverre, vil massasje alene ikke magisk hjelpe deg å miste vekt. I stedet, du gå ned i vekt ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Imidlertid kan de omfattende fordelene med massasje utfylle en vekt-tap plan og indirekte hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.

The Weight-Loss Connection

Massasje kan bidra til å redusere risikoen for mange helsemessige forhold som er veisperringer til å nå din vekt-tap mål. Pressing og rubbing av musklene, sener, ledd og leddbånd kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, forbedrer fordøyelsessykdommer og redusere leddsmerter og angst. Vellykket vekttap krever fokus og engasjement, og en vanlig massasje kan hjelpe deg med å slappe av, slik at du kan tømme hodet og fjerne stressfaktorer som kan holde deg fra dine vekttap mål.

Stress Reducer

Stress frigjør hormonet kortisol, som aktiverer "fight or flight" respons, men kroppen er ikke ment å være i høy beredskap hele tiden. Over tid, dette setter deg i fare for vektøkning, fordi det forstyrrer fordøyelsessystemet og øker sannsynligheten for trøstespising. Du er mer sannsynlig å spise høy-kalori mat når du er stresset, forårsaker du å pakke på pounds. En studie publisert i "International Journal of Neuroscience" også funnet massasje reduserer nivået av kortisol, som er knyttet til vektøkning, og øker tilstedeværelsen av feel-good hormoner serotonin og dopamin. Når humøret er positiv, vil du ha mer motivasjon til å holde seg til et vekttap plan og motstå stresset spising.

Massasje og trening ytelse

Du må brenne kalorier for å gå ned i vekt, og dette gjøres vanligvis gjennom et treningsprogram. Massasje hjelper fremskynde utvinning av verkende muskler, som betyr at du kan trene på høyere intensitet oftere, noe som resulterer i mer kalorier brent. Regelmessig massasje kan også bidra til å forhindre skader ved å redusere muskelspenninger og øke omfanget av bevegelse, noe som betyr at du er mindre sannsynlig å bli satt på sidelinjen fra regelmessig mosjon. The American Massage Therapy Association anbefaler massasje for personer som ønsker å nå sitt trenings potensial, forbedre sin condition og komme seg raskere.

Finne en massasje terapeut

Massasje terapi gir vanligvis en sikker måte å forbedre trivsel. Men det er viktig å finne en lisensiert massert terapeut, spesielt hvis du er sykepleier en skade eller lider av kroniske smerter. Sørg for at din terapeut er nasjonalt sertifisert gjennom organisasjoner som American Massage Therapy Association eller National Certification Board for terapeutisk massasje og karosseri. Spør dine venner eller familie om referanser å hjelpe begrense søket.