Digidexo.com

Gymnema Sylvestre bivirkninger

Gymnema Sylvestre bivirkninger


Gymnema Sylvestre er en urt som har vært brukt i Ayurveda praksis i århundrer. Dens primære effektivitet antas å være i tilstander som er relatert til blodsukkernivå (for eksempel diabetes). I tillegg urten skryte antiviral, anti-allergisk, og lipid-avtagende egenskaper. Det er ikke mye bivirkninger og advarsler om Gymnema Sylvestre; Men det er også begrensede data rundt sin samlede bruk og effektivitet.

Betydning

Gymnema sylvestre blir brukt til å redusere nivåene av blod sukker, som kan være fordelaktig i noen tilfeller og skadelig i andre.

Effekter

Hvis en persons blodsukkeret er for lavt, kan han gjennomgå symptomer på svakhet, skjelvinger, tretthet, forvirring, erfaring overdreven svetting og miste kontrollen over sine muskler.

Advarsel

Hvis bruk av urten forårsaker hypoglykemi og det er ikke riktig behandlet, kan en person mister bevisstheten, og det kan være dødelig.

Urolig mage

Gymnema Sylvestre kan også føre til gastrointestinal nød inkludert kvalme, magekramper og oppkast. Urten bør ikke inntas på tom mage.

Legemiddelinteraksjoner

Gymnema Sylvestre kan øke effektiviteten av medisiner som brukes av diabetikere å senke blodsukkeret. Bortsett fra insulin, kan urten påvirke narkotika Actos, Avandia, glimepirid Glyset, Metformin, Prandin og Precose.

Forholdsregler

Folk som tar andre medisiner (over-the-counter eller reseptbelagte) eller naturmidler bør rådføre seg med lege før du bruker Gymnema Sylvestre. I tillegg, de med pre-eksisterende medisinske tilstander eller som er gravide eller ammer anbefales å bruke urten bare under medisinsk tilsyn.