Digidexo.com

Hvordan holde huset Allergy Free

Hvordan holde huset Allergy Free


Hvis du lider av allergi, vet du akkurat hvor irriterende det kan være. Allergier påvirker alle forskjellig. Noen mennesker er følsomme for utendørs allergi, mens andre mennesker er følsomme for innendørs allergi. Hvis du lider av utendørs allergi, kan disse allergener spores inn i hjemmet ditt, forårsaker symptomene dine for å skape kaos, selv når du er innendørs. Enten du lider av innendørs eller utendørs allergi, er det ting du kan gjøre for å holde deg hjemme allergi bevis. Her er noen måter på hvordan å holde huset allergi gratis.

Bruksanvisning

•  Vask sengetøy regelmessig. Vask laken og putevar i varmt vann minst to ganger i uken. Vask noen tepper eller dyner gang i uken. Støvsuge madrassen med en støvsuger som har et HEPA filter en gang i uken.

Hold dører og vinduer lukket så mye som mulig. Hvis en dør eller et vindu står åpent, kan utendørs allergener komme inn i ditt hjem enkelt.

Støvsug eller vaske møbeltrekk din en gang i uken. Stoppede møbler har en tendens til å samle mye støv, pollen og dander. Se til å kjøpe skinnmøbler, som skinn er lett å holde ren bare ved å tørke av dem med en våt klut.

Fjern klær så snart du kommer innenfor. Hvis du har vært ute i lengre tid, er pollen og andre allergener mest sannsynlig innebygd i klærne. Fjern klærne og legg dem i skittentøykurven med et lokk på den.

Vakuum gulv og tepper regelmessig. Gulv kan holde på allergener, spesielt foran en dør som fører utenfor. Støvsuge teppet eller oppføring tepper minst tre ganger i uken. Mopp fliser eller tregulv med varmt såpevann minst en gang i uken.

Hold kjæledyr ute så mye som mulig. Hunder og katter gjør fantastiske kjæledyr, men de kan bringe allergener inn i hjemmet. Å holde hjemmet allergi bevis, bør kjæledyr har en begrenset mengde tid innendørs.

Bruk en fjærkost til støv noen knickknacks eller andre elementer som samler rusk lett. Støv dine overflater og knickknacks minst to ganger i uken.