Digidexo.com

Definisjon av en Pediatric nevrolog

Definisjon av en Pediatric nevrolog


En pediatrisk nevrolog eller barnet nevrolog er en lege som har spesialisert seg på behandling av nervesystemet problemer hos barn. Dette inkluderer sykdommer i hjernen, ryggmarg og nerver, slik som epilepsi, cerebral parese, og et bredt spekter av nerve-og muskelsykdommer. Disse legene behandle sykdommer i nyfødtperioden, barndom, oppvekst. Trening for å bli en pediatrisk nevrolog krever omtrent 13 år med trening etter videregående skole.

Job Description

Pediatriske nevrologer behandle både arvet og ervervet nevrologiske problemer hos barn. De behandle nevromuskulære lidelser som muskulær dystrofi, multippel sklerose, cerebral parese og perifer neuropati hos barn. Pediatriske nevrologer diagnostisere og behandle sykdommer som påvirker hjernen slik som mental retardasjon, anfallslidelser, hjernesvulster og traumatiske hjerneskader. Disse leger også diagnostisere og behandle atferdsforstyrrelser slik som oppmerksomhetssvikt forstyrrelse, søvnproblemer og autisme, så vel som lidelser utviklings slik som forsinket utvikling i motor milepæler eller tale.

Bli lege

Kandidater interessert i å bli pediatriske nevrologer må gjennomføre tre til fire år med undervisning skole for å kvalifisere for opptak til medisinstudiet. De fleste kandidater fullføre en fire-årig bachelor & rsquo; s studium. Medisinsk skolen varer i fire år og består av to år klasserom og laboratorium opplæring og to års hands-on erfaring med å jobbe under tilsyn av en lisensiert lege. Med elevene få erfaring i familien praksis, indremedisin, pediatri, psykiatri, obstetrikk og gynekologi og kirurgi.

Lisensstatusen og Advanced Training

Alle leger i USA er pålagt å være lisensiert. Kandidatene må oppgradere fra et akkreditert medisinsk skole og passere USA USA USA Medical Licensing Examination. Å bli et barn nevrolog krever en ekstra ett til to år av pediatrisk bosted fulgt av tre eller flere år residency opplæring i barn og voksen nevrologi.

Board Certification

Ifølge HealthyChildren.org, de fleste pediatriske nevrologer få sertifisering fra American Board of Pediatrics og American Board of Psychiatry og Nevrologi. American Board of Psychiatry og Nevrologi tilbyr sertifisering i nevrologi med ekstra kvalifisering i barnenevrologi. Styret sertifisering er et bevis på engasjement og profesjonalitet. Sertifisering av American Board of Pediatrics består av en sertifisering eksamen på slutten av opplæring og vedlikehold av sertifisering gjennom hele din karriere.

Betraktninger

Feltet av pediatrisk nevrologi krever kombinere kompetanse i diagnostisering og behandling av nevrologiske problemer med kompetanse i å arbeide med barn og deres familier. Pediatriske nevrologer samarbeider tett med familie leger og barneleger, spesielt når du arbeider med barn som har flere medisinske problemer, for eksempel fødselsskader. De kan finnes i sykehus, barn & rsquo; s sykehus, universitet medisinske sentre, private praksiser og klinikker.