Digidexo.com

HCG behandlinger for Weight Loss

HCG (humant choriongonadotropin) er et naturlig hormon som finnes i menneskekroppen. Det er det hormonet som er oppdaget i en graviditetstest for å finne ut om en kvinne er gravid. Den HCG hormon er blitt syntetisert og brukt som et vekttap supplement. Kevin Trudeau bok, "The Weight Loss Cure", støtter bruk av HCG for vekttap.

Bruk

Legene har begynt å bruke HCG hormonet for ekstremt overvektige pasienter. Pasientene får injeksjoner av HCG og overvåkes under tilsyn av lege.

Vitenskapelige fakta

Det er ingen vitenskapelige fakta som støtter HCG er effektiv i å miste vekt. Leger som bruker det også plassere sine pasienter på en streng diett og treningsprogram.

Historie

Studiet av HCG og vekttap begynte i 1960. Fagfolk og forskere har gjennomført tester som ikke støtter Kevin Trudeau påstander.

FDA

Kunstig HCG ble forbudt i USA i 1974 av Food and Drug Administration. Siden da, kan produsenter av hormonet ikke gjøre vekttap krav på emballasjen.

Kritikk

Kevin Trudeau har hatt juridiske problemer og sonet fengselsstraff for flere FTC brudd. Kritikere kaller ham og bøkene hans en rip-off og en måte å tære på intetanende vektige mennesker.