Digidexo.com

Den beste måten å detox reseptbelagte legemidler

En avhengighet til reseptbelagte legemidler kan skje med hvem som helst. For de som er foreskrevet reseptbelagte legemidler, som for eksempel smertestillende eller beroligende midler, kan det være en glatt skråning fra sin forskrevet bruk til misbruk. Narkotikamisbruk fører til ulykker og overdoser hver dag, men det finnes måter å detox fra reseptbelagte legemidler og få livet ditt tilbake igjen.

Å snakke med legen din

Når du er avhengige av reseptbelagte legemidler, trenger du hjelp av en profesjonell å detox fra dem. Fortell legen din om din avhengighet. Legen din kan hjelpe deg med å finne den hjelpen du trenger å detox fra narkotika og kan gi deg råd om hvilke bivirkninger å forvente fra å trekke seg fra narkotika. Du bør også ta med alle stoff som du tar før du snakker med legen din, så hun vet hva jeg skal fortelle deg om abstinenssymptomer.

Å snakke med forsikringsselskapet

Ring ditt forsikringsselskap for å se hvilke typer, om noen, av rehabilitering eller detox-programmer, dekkes av forsikringen. Du kan være kvalifisert for innleggelse eller polikliniske tjenester som kan hjelpe deg detox fra reseptbelagte stoffet som du har blitt avhengige. Hvis du ikke har noen forsikring, snakk til nærmeste sosiale tjenester kontoret for å se om det er noen lav inntekt programmer som kan være tilgjengelige for deg.

Bestem deg for din løpet av handlingen

Hvis legen din er enig, kan du være i stand til å detox fra narkotika hjemme. Mange mennesker reagerer bedre når de er i et kjent miljø, omgitt av sine kjære. For en mer alvorlig avhengighet, kan sjekke inn på et rehabiliteringssenter gi trygghet og sikkerhet som mange trenger å detox. En ekstern tjeneste kan også hjelpe ved å holde den rusavhengige bort fra cravings av narkotika. Bestemme hvilken vei som fungerer best for dine individuelle behov bør først bli diskutert med familien og etter legens råd.

Finne Alternatives

Vanligvis, de fleste mennesker blir avhengige av reseptbelagte legemidler fordi de var lovlig foreskrevet dem for en skade eller noen form for smerte. Finne en annen måte å administrere og håndtere eventuelle smerter som du kan ha er viktig, som er å håndtere mentalt med ikke å ha narkotika. Terapi kan hjelpe, det samme kan andre smerte-management teknikker, som legen din kan hjelpe deg.