Digidexo.com

Hvordan Unn Pre-diabetiker Insulin Resistance Naturligvis

Hvordan Unn Pre-diabetiker Insulin Resistance Naturligvis


Insulinresistens er en tilstand som fører til at kroppen, som naturlig produserer insulin, for å bruke det feil, ifølge US Department of Health and Human Services. Når kroppen ikke bruker insulin på riktig måte, skaper bukspyttkjertelen mer, forårsaker glukose til å bygge seg opp. Dette kan til slutt føre til type 2 diabetes, en kronisk tilstand av høye glukosenivåer i blodet. Hvis du har pre-diabetiker insulin resistens, må du jobbe tett med legen din. Livsstilsendringer kan bidra til å holde insulinresistens under kontroll, men du må kanskje medisiner for å forebygge type 2 diabetes. Over tid kan type 2 diabetes føre til alvorlige problemer med øyne, nyrer, nerver, hjerte, føtter og blodkar, ifølge PubMed Health.

Endre din diett

Spise et sunt kosthold er en viktig å behandle pre-diabetiker insulin resistens og redusere risikoen for å utvikle type 2 diabetes og hjertesykdommer. Velg mat som er rik på fiber og lite mettet fett som bladgrønnsaker, hele korn og bønner. Substitute frisk frukt for bearbeidet mat som kjeks og kaker. Hvis du er veldig overvektig eller overvektig, bør du snakke med legen din eller en ernæringsfysiolog om å utvikle en diett plan som er både sikkert og effektivt.

Tren regelmessig

Regelmessig trening er en viktig del av behandlingen ved pre-diabetiker insulin resistens, spesielt hvis du er overvektig. MayoClinic.com anbefaler minst 30 til 60 minutter med moderat intensitet trening minst fem ganger per uke. Jogging og løping, svømming, sykling eller ta en rask spasertur all telle som moderat intensitet trening. Hvis øvelsen virker som et ork for deg, prøv å spille en sport som tennis eller basketball - spillet kan ta tankene bort fra det faktum at du trener. Hvis du ikke kan få en full 60 minutter på en gang på grunn av timeplanen din, bryte opp ditt treningsprogram. Prøv 30 minutter om morgenen og 30 minutter før middag, eller en hvilken som helst annen kombinasjon som passer din timeplan.

Gå ned i vekt

Hvis du er overvektig, mister bare 5 til 10 prosent av kroppsvekten din kan redusere risikoen for å utvikle type 2-diabetes, ifølge MayoClinic.com. Kombiner et sunt kosthold med regelmessig trening for å miste vekt og holde den av, og unngå diett planer der du slippe en betydelig mengde vekt hver måned. Disse diett planer er sannsynlig usunn og kan ikke opprettholdes over lengre tid. Mål å miste 1-2 pounds per uke.

Lifestyle Choices

Menn og kvinner med pre-diabetiker insulin resistens bør ikke røyke eller drikke i overkant, råder John Hopkins Medicine. Menn bør begrense sitt alkoholforbruk til ikke mer enn to drinker per dag, og kvinner bør ikke ha mer enn én drink per dag. Alkoholholdige drikker inneholder også kalorier, noe som gjør vekttap vanskeligere.