Digidexo.com

symptomer på insulinresistens

Tegn og symptomer på insulinresistens

Tegn og symptomer på insulinresistens


Insulinresistens er navnet gitt til en tilstand der kroppens lever, fett og muskelceller er ikke lenger reagerer på hormonet insulin. Insulin, som produseres av bukspyttkjertelen, er et hormon som regulerer blodsukkernivået. Som mat er fordøyd, glukose eller sukker blir sendt gjennom blod. Glukose skal bli tatt opp av hver eneste celle i kroppen for å tilveiebringe energi for livet. Kroppens blodglukosenivåer, men må holdes innenfor et bestemt område. For mye blodsukker og diabetes resultater. For lite, og hypoglykemi oppstår. Insulinresistens er ofte en av en klynge av symptomer som tyder på at kroppens mekanismer for å svare på blodsukker og insulin begynner å sammenbrudd. Noen ganger er det ytre tegn og symptomer, mens andre ganger kan mennesker har insulinresistens og ikke vet det. Bare en lege kan diagnostisere insulinresistens og relaterte lidelser.

Betydning

Insulinresistens er en av flere symptomer som når så sammen kalles metabolsk syndrom. Metabolsk syndrom omfatter insulinresistens, fedme, høyt blodtrykk og redusert toleranse for høye karbohydrat måltider. Noen ganger pasientenes blod arbeid avslører høye triglyseridnivåer også. Samlet utgjør disse faktorene varsle leger at pasienter kan være på vei mot type 2 eller voksen angrep diabetes, en alvorlig sykdom.

Symptomer

Tegn og symptomer på insulinresistens kan være så mild at de passere ubemerket av pasienten. De kan inneholde tretthet etter måltider, særlig etter måltider som inneholder 30 prosent eller mer karbohydrater. Pasienter kan føle intense humørsvingninger eller glupske hunger etter å ha spist sukkerholdig snacks eller høye karbohydrat måltider. Andre symptomer kan være høye triglyserider og kolesterol. De fleste som er insulinresistente er overvektige eller overvektig og bære sine fett i mageområdet. Mørke flekker i huden på halsen og armhulen området er et annet symptom på insulinresistens.

Misforståelse

Insulinresistens er ikke diabetes, men det er en advarsel tegn på at kroppens evne til å håndtere blodsukker og svare på insulin ikke virker som den skal. Noen ganger diagnostisering av insulinresistens og diabetes er laget på samme tid, men dette betyr ikke at de er de samme. En person kan være insulin resistent for en lang tid uten noen symptomer før diagnosen er gjort. Tilsvarende kan diabetes har få symptomer, men en diagnose kan stilles etter at laboratorieprøver og klinisk undersøkelse.

Advarsel

Tegn og symptomer på insulinresistens kan etterligne de tegn og symptomer på andre alvorlige sykdommer. Diabetes, hjertesykdommer, og mange andre lidelser forårsaker også tretthet, humørsvingninger, mørke flekker av hud og sultfølelse. Bare en lege kan diagnostisere insulinresistens. Tålmodighet mistanke insulinresistens bør gjøre en avtale med sin lege for en fullstendig fysisk.

Forebygging / løsning

Tegn og symptomer på insulinresistens kan reduseres gjennom livsstil modifisering. Selv om ikke alle vil svare på denne behandlingen alternativet, gjør de fleste mennesker korrigere sin insulinresistens. Å spise en fettfattig diett, får moderat trening, og å miste vekt er metoder for å forbedre symptomer på insulinresistens.

Slik finner du ut insulinresistens

Slik finner du ut insulinresistens


Insulinresistens, pre-diabetes, kan virke som en overveldende og forvirrende problem å forstå. Symptomer på insulinresistens er tretthet, dårlig hukommelse, agitasjon, skjelvinger og langvarig hypoglykemi (fall i blodsukkeret ved måltidene). Insulinresistens oppstår når insulinet i kroppen din blir mindre i stand til å senke blodsukkeret i kroppen din, forårsaker høyere blodsukkeret. Å vite hvilke tester å spørre legen din om og risikofaktorer kan hjelpe deg å avgjøre om du er insulinresistente.

Slik finner du ut insulinresistens

•  Se på din risikofaktorer for insulinresistens. Risikofaktorer inkluderer følgende: å være overvektig; fører en stillesittende livsstil; være eldre enn 45; familiehistorie; høyt blodtrykk; høyt kolesterol; og å være afroamerikansk, Asian American, Hispanic eller American Indian. Jo flere risikofaktorer du har, desto høyere er sannsynligheten for å ha insulin-resistens.

Snakk med legen din om dine symptomer og risikofaktorer for å bestemme insulinresistens. Legen din kan bestille en av tre tester eller alle tre for å finne ut om du er insulinresistent.

Få en glykosylert hemoglobin (HbA1c) blodprøve. Denne testen måler blodsukkernivået for to til tre måneder. Prosentandelen av blodsukkeret som festes til hemoglobin bestemmer risiko. Hvis blodsukkernivået er høyt og dine hemoglobinnivået er høyt, er du insulinresistent.

Skaff en legens ordre for en fastende blodsukker test. Denne testen krever at du raskt for åtte timer å bestemme mengden av glukose i blodet, som kommer fra karbohydrater og brukes av insulin for energi. Resultater under 100 mg / dl regnes som normalt, 100-125 mg / dl kan være insulinresistent / pre-diabetiker og noe over 126 mg / dl kan være diabetes.

Få en oral glukosetoleransetest fra legen din. Denne testen krever en åtte timers fastende blodsukker test etterfulgt av å bli gitt en sukkerholdig løsning, og deretter blir re-testet to timer senere for å finne ut hvor fort du forbrenne sukker. Resultatene under 140 mg / dl er normale, kunne 140-199 mg / dl er insulin-resistente / pre-diabetiske og noe over 200 mg / dl kan være diabetes.

Hvordan behandle insulinresistens

Hvordan behandle insulinresistens


Insulinresistens er en form for diabetes som fett, muskler og leverceller ikke klarer å svare riktig på normale nivåer av insulin. Insulinresistens kan føre til tilstander som forårsaker metabolske syndrom og type 2 diabetes. Selv om denne tilstanden krever drastiske endringer i livsstil, er det mulig å behandle.

Hvordan behandle insulinresistens

gjenkjenne symptomer på insulinresistens. Disse kan omfatte: lagre mye fett i magen i stedet for hofter, høyt blodtrykk, høyt blod triglyseridnivåer og lave nivåer av det gode HDL-kolesterolet.

oppsøke lege for å få en riktig diagnose. Hun kan be deg om å ta en blodprøve som kalles en HbA1c. Dersom testresultatene viser det er høy, så har du diabetes.

Unngå mat som fører til en høy økning i blodsukkeret. Matvarer som ofte får blodsukkeret til å stige inkluderer brød, spaghetti, makaroni, bagels, rundstykker, kjeks, hvit ris, cookies, donuts og pretzels. Andre produkter for å unngå å inkludere de med raffinert korn og tilsatt sukker.

Spis mat som ikke får blodsukkeret til å stige. Disse inkluderer: grønnsaker, un-bakken hele korn, bønner, frø og nøtter. Frukt og rotgrønnsaker er greit å spise, men bør bare brukes når servert med andre matvarer.

Ta Glucophage før måltider, med mindre du blir fortalt ikke til av en lege. Dette stoffet hindrer blodsukkeret stiger altfor høy.

Varsle legen din om eventuelle uregelmessigheter. Hvis Glucophage ikke fungerer, kan en lege forskrive Avandia eller Actos.

Se legen din regelmessig.

Hint

  • Glucophage fungerer bare sammen med en trygg kosthold. Det holder ikke blodsukkeret stiger hvis du ikke holder deg til et riktig kosthold.

Hva er symptomene på insulinresistens hos barn?

Insulinresistens hos barn oppstår når kroppens vev og organer ikke riktig svare på insulin. Bukspyttkjertelen vil produsere mer insulin for å avhjelpe situasjonen, noe som resulterer i unormalt høye nivåer i blodet. Insulinresistens er ikke det samme som diabetes.

Årsaker

Genet er ansvarlig for insulinresistens er delvis arvet, sier Driscoll Children Hospital of Texas. Fedme, feil kosthold og mangel på mosjon fører til insulinresistens.

Symptomer

Mens det er ingen åpenbare symptomer på insulinresistens, uforklarlig og overdreven vektøkning, økt appetitt og acanthosis nigricans, (mørke flekker i huden) er alle forhold som tilsier at barnet bør få testing for insulinresistens.

Diagnose

Grundige personlige og familiens medisinske historie sammen med en fastende blodprøve for insulin og glukose nivå avgjøre om barnet er insulinresistente.

Behandlinger

Riktig kosthold og mosjon vil reversere insulinresistens. Ekstreme tilfeller resultere i behov for reseptbelagte medisiner. Noen symptomer på insulinresistens som er til stede vil øke raskt.

Betraktninger

Ubehandlede insulinresistens resulterer i diabetes, hjerte-problemer og hypertensjon. Jenter er i faresonen for å utvikle polycystisk ovariesyndrom.

Utvikling av insulinresistens

Insulinresistens (ofte referert til som pre-diabetes) er en tilstand hvor kroppen ikke skal reagere på insulin, et hormon som muliggjør utnyttelse av glukose til å gjøre energi. Dette svekket respons resulterer i økte nivåer av insulin i kroppen, til slutt fører til type 2 diabetes.

Definisjon

I insulinresistens, er en større enn normal mengde insulin som kreves for å hjelpe glukose inn i cellene i kroppen. Insulinresistens oppstår som oftest når fett, muskler og lever vev ikke klarer å svare riktig på insulin. Bukspyttkjertelen reagerer ved å jobbe hardere for å produsere mer insulin for å forbrenne det sirkulerende blodglukose og holde tritt med kroppens energibehov.

Årsaker

Insulinresistens har blitt tilskrevet både genetiske og miljømessige faktorer. Viktige risikofaktorer inkluderer overvekt og lav fysisk aktivitet. Mer spesifikke risikofaktorer inkluderer tidligere slektninger med type 2 diabetikere, eldre alder, kvinner som tidligere hadde svangerskapsdiabetes og fedme (definert som kroppsmasseindeks, eller BMI, som er større enn 30).

Diagnose

Insulinresistens utvikler typisk tidlig i progresjon mot type 2 diabetes. Blodprøver for å bestemme mengden av insulin i blodet, slik som fastende glukosetest og glukosetoleransetest, blir brukt som en del av diagnoseprosessen. Hvis testene viser at personen er pre-diabetiker eller type 2 diabetiker, da insulinresistens er mest sannsynlig den underliggende årsaken.

Symptomer

Symptomer på insulinresistens er vanligvis ikke tydelig og kan vare i flere år før type 2 diabetes utvikler seg. Noen mennesker med insulinresistens skjerm acanthosis nigricans, som er mørke sirkler eller mørke flekker i huden rundt halsen, elows, knær og armhulene.

Behandling

Behandling planer for insulinresistens generelt består av en kombinasjon av kosthold og trening som tar sikte på å opprettholde konsekvente blodsukkernivået. Diett planer generelt overvåke karbohydrat, protein og sukker inntak. Mosjon planer er også anbefalt å stimulere til mer sensitive muskler opptaket av glukose.

Acne & Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)

Acne & Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)


Akne er et vanlig symptom og bivirkning av polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS. PCOS er en tilstand som rammer alt fra 3 til 10 prosent av kvinner, ifølge DermNet NZ. Ovariene overprodusere androgyne hormoner, slik som testosteron. Sammen med hormonelle symptomer som hirsutisme (hann-mønster hårvekst), uregelmessig menstruasjon og cystisk eggstokker, PCOS fører også veldig fet hud og akne blant mange pasienter.

Årsaker til Acne i PCOS Pasienter

Fordi akne er en hud lidelse som involverer hormon interaksjoner, uregelmessigheter eller bølger i noen hormoner kan manifestere seg gjennom betennelse i huden. Som tenåringer som organer justere til nye nivåer av hormoner, kan PCOS pasienter utvikle akne som en reaksjon på overdreven hormon, nemlig dihydrotestosteron, eller DHT.

DHT stimulerer oljeproduksjonen i huden, som kan tette porene, ifølge eggstokkene-cyster-pcos.com. Når en pore er tilstoppet, bygger videre utskilte olje opp og utvikler bakterier, som deretter forårsaker betennelse i form av kviser.

Insulinresistens og Acne

Pasienter med PCOS oppleve vanlig symptom av insulinresistens, noe som betyr at kroppen ikke klarer å absorbere insulin fullstendig, og dermed heve insulin i blodet. Disse forhøyede nivåer av insulin og deretter utløse produksjon av androgyne hormoner, nemlig DHT.

Siden insulinresistens, i seg selv, kan føre til akne, er det ingen overraskelse at pasienter med PCOS, som generelt utviser symptomer på insulinresistens, oppstår de samme problemer med akne.

Muntlige behandlinger

Mens markedet er fylt med muntlig og aktuelle behandlinger for akne og andre hudproblemer, behandling av akne som et symptom på PCOS betyr å behandle syndromet selv. Dette kan ofte gjøres med en kombinasjon av medikamenter som målretter både hormonnivåer, så vel som insulin nivåer.

Ofte er symptomer på PCOS behandlet ved hjelp av en diabetisk medikament, slik som metformin. Dette medikament bidrar til å regulere nivåene av insulin i kroppen. Når riktige insulinnivåer er nådd, er kroppen mer tilbøyelige til å utskille kun de nødvendige nivåer av hormoner, og dermed forbedre symptom på akne.

Hormonelle behandlinger er ofte brukt til å behandle akne og PCOS. Spironalactone, tidligere foreskrevet for å senke blodtrykket, hjelper også regulere hormon hos kvinner. I tillegg er piller ofte brukt til å levere nødvendig hormoner.

I mer alvorlige tilfeller kan antibiotika være foreskrevet for å drepe bakterier tetter porene.

Aktuelle behandlinger

Aktuelle behandlinger for akne og PCOS er vanlig og effektiv. Isotretinoin, kjent som Retin-A, renser akne follikler som er ansvarlige for kviser og betennelse. Retin-A må forskrives av lege.

Over-the-counter behandlinger er også tilgjengelig. Kremer som inneholder benzoylperoksid og svovel kan forbedre akne i PCOS-pasienter.

Diagnostisering Acne og PCOS

For å finne ut om en pasients akne er et symptom på PCOS, kan en lege utføre flere blodprøver. Disse tjener til å måle de hormonnivåene hos en pasient, så vel som kontrollerer aktiviteten av glukose og insulin i blodet. Familiær historie insulinresistens og diabetes er en sterk indikator på PCOS.

Når diagnosen, kan en lege så anbefaler behandling for både PCOS og akne.

Hva er farene ved fruktose?

Hva er farene ved fruktose?


Fruktose er et søtningsmiddel som brukes i mange næringsmidler og drikkevarer. Det er en ingrediens i sukrose, som er dannet ved en blanding av glukose og fruktose er kondensert. Fruktose er populær blant matprodusenter av to grunner: det er ganske billig å produsere, og det er søtere enn sukrose og alle andre naturlig forekommende karbohydrater, noe som gjør det til et effektivt valg som mat og drikke søtningsmiddel. Overdreven fruktose forbruk bringer visse helserisiko.

Høy Kolesterol

I en studie ledet av Dr. Peter Havel ved University of California-Davis, ble 32 frivillige delt i to grupper. Den ene gruppen ble gitt fruktose holdig drikk, og den andre ble gitt drikker søtet med glukose; I begge tilfeller utgjorde dette forbruk 25 prosent av deres kaloriinntak. Over 10-ukers studie, gruppen som inge fruktose viste en markant økning i total kolesterol og i low-density lipoprotein (LDL, også kjent som dårlig kolesterol). Et høyt LDL-nivå kan øke risikoen for hjertesykdom.

Insulinresistens

Samme studie viste også en sammenheng mellom fruktose og insulinresistens. Symptomer på insulinresistens inkluderer høyt blodsukker, hjernetåke, tretthet og depresjon. Forskning publisert i 1930 av professor Wilhelm Falta tyder på at insulin resistens kan være en underliggende årsak til type-2 diabetes.

Vektøkning

En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition har knyttet høye nivåer av fruktose forbruket med vektøkning. Dette vektøkning er vanligvis ganske konkret: økt magefett. Ifølge tall publisert av Mayo Clinic, indikerer høye nivåer av magefett øker risikoen for hjertesykdom, hjerneslag og enkelte typer kreft.

Overforbruk

Det er viktig å nevne at når konsumert i moderate mengder, er fruktose ikke skade. Ifølge helhetlig ernæringsfysiolog Dr. Bill Misner, er kroppen i stand til å sunt forbrenne daglig fruktose inntak av under 40 gram (1,5 gram) per dag.

Problemet ligger med overforbruk, noe som er farlig ikke bare med fruktose, men med alle sukker. I sin arbeidsbok, seks uker til en Ultra-Mind, nevner Dr. Mark Hyman at den gjennomsnittlige amerikaner bruker 158 pounds av sukker hvert år, eller ½ pund per dag. Han sier at kroppene våre rett og slett ikke ble gjort for å behandle sukker i så store mengder. Våre forfedre vanligvis spiste bare 20 teskjeer sukker hvert år, og mye av det var fra frisk frukt.

Mat som inneholder Fruktose

Fruktose er funnet naturlig i mange frukter og grønnsaker, men det er til stede i relativt små mengder. De fleste av de helseproblemer som stammer fra overforbruk av fruktose er et resultat av inges bearbeidede matvarer og drikker søtet med store mengder av fruktose. Av spesiell interesse er høy fruktose mais sirup, som er funnet i en rekke bearbeidede matvarer, inkludert brus, bakevarer og salatdressinger. Hvis du ønsker å unngå slike matvarer, er det viktig å lese etiketter når du handler.

Normal Insulin Resistance Test

Normal Insulin Resistance Test


Insulinresistens beskriver en tilstand der kroppen produserer insulin, men ikke bruke den riktig. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer sier at forskere har oppdaget at insulinresistens er genetisk, men legger til at manglende fysisk aktivitet og overvekt kan også forårsake tilstanden. Er det to tester som vanligvis brukes til å identifisere insulinresistens.

Symptomer

Insulinresistens fører til at fett, muskel og leverceller til å slutte å bruke insulin riktig. Insulin fører vanligvis disse cellene til å ta i glukose og bruke det som energikilde. Når lider av insulinresistens, cellene krever mer enn vanlig insulin til å gjennomgå denne prosessen. Omsider bukspyttkjertelen, som produserer insulin, ikke kan holde tritt med etterspørselen, og slutter å produsere insulin, øker blodsukkeret i blodet. Insulinresistens i seg selv har vanligvis ingen symptomer, men det kan føre til andre tilstander som utviser symptomer, så som diabetes. Extreme insulinresistens kan føre til mørke flekker på huden, spesielt på baksiden av halsen.

Fasting Glukose Test

I denne testen blir du bedt om å faste i åtte timer før en blodprøve er tatt. Hvis blodsukkeret er over 100 etter denne tiden, er det en sjanse for at du lider av insulinresistens.

Glukosetoleransetest

I denne testen blir du bedt om å ikke spise i åtte timer. To timer etter å ha drukket en søt væske, er en blodprøve tatt. En blodsukkeret på 140 eller høyere kan tyde på at du lider av insulinresistens.

Euglykemiske Clamp

En euglykemiske klemme, også kjent som en-euglykemiske hyperinsulinemiske klemme, innebærer en IV infusjon av insulin inn i den ene armen. Den klemme, en variabel glukose IV infusjon, er festet til den andre armen. En rekke blodprøver blir deretter tatt på ulike tidspunkter for å se hvor godt insulin hjelper muskel, fett og nyreceller bruker glukose. Jo mer glukose igjen i blodet, jo mer insulin resistent pasienten.

Betraktninger

En euglykemiske klemmen er den eneste testen er laget spesielt for å teste for insulinresistens. Men som insulinresistens har sjelden noen symptomer og testen er så dyrt å utføre, vil legen vanligvis bruker fastende glukose testing og glukose toleranse testing for å identifisere insulinresistens. Hvis du opplever symptomer på lavt insulinnivå, for eksempel vekttap ledsaget av økt tørste, kvalme og oppkast, kontakt legen din umiddelbart.

Hva blodsukkeret er Advanced diabetes?

Pasienter med diabetes har forhøyet blodsukkernivå. Dette betyr at pasienter kan ikke effektivt konvertere glukose (finnes i mat) til energi. Når diabetes er diagnostisert, er pasientens blodsukkernivået måles for å avgjøre om nivåene falle i riktig område. Dersom nivåene er gjennomgående for høy, kan en pasient ha diabetes.

Diabetes Typer

Flere ulike typer av diabetes eksisterer, inkludert type 1, type 2, svangerskapsdiabetes og pre-diabetes. Type 1 diabetes er vanligvis diagnostisert hos unge mennesker, og oppstår når en pasientens kropp er ikke lenger i stand til å produsere insulin som er nødvendig for kroppen å bruke glukose. Denne typen diabetes også er kjent som insulinavhengig diabetes, noe som betyr at pasientene vil alltid kreve insulininjeksjoner for å opprettholde blodsukkernivået.

Type 2 diabetes hovedsakelig rammer voksne og ofte begynner med symptomer på insulinresistens, som oppstår når kroppen ikke er i stand til å bruke insulin riktig. I avanserte tilfeller, insulin injeksjoner er nødvendig, men noen pasienter kan kontrollere sin diabetes gjennom kosthold og mosjon.

Selv om disse er de to viktigste formene for diabetes, andre former inkluderer svangerskapsdiabetes, som forekommer hos gravide kvinner. En ytterligere form er pre-diabetes, hvor pasienter har høyere glukosenivåer enn normalt, men er høy nok til å bli diagnostisert med diabetes. Pasienter diagnostisert med pre-diabetes ofte utvikle type 2-diabetes i løpet av 10 år, ifølge National Kidney Foundation.

Hvordan er Blood Sugar nivå Bestemmes?

Pasienter som kanskje opplever symptomer på diabetes som ekstrem tørste, plutselig vekttap eller gevinst, hyppig behov for å urinere, tretthet, tåkesyn eller irritabilitet, bør ta to separate former for testing på forskjellige dager for å bekrefte diagnosen diabetes. Tester som kan diagnostisere diabetes og pre-diabetes inkluderer fastende plasmaglukosetest eller oral glukosetoleransetester, som begge krever faste. En tilfeldig plasmaglukose test kan anvendes for å måle blodglukose, men likevel kun diagnostiserer diabetes, ikke pre-diabetes.

Måle Resultater: Fasting Plasma Glukose Test

For fastende plasmaglukosetest, en blodsukkernivå av 99 milligram per desiliter (mg / dl) eller lavere anses normalt; pasienter med et nivå på 100 til 125 blir vurdert på pre-diabetes nivåer; og de med nivåer av 126 mg / dL eller høyere er diagnostisert med avansert diabetes, betyr at de vil kreve medisiner og endringer i livsstil for å regulere blodsukkeret, ifølge National Kidney Foundation.

Måleresultater: Oral glukosetoleransetest

Det glukose testen krever drikker sukkerholdig drikke, og deretter måle nivåer etter en to-timers span. Pasienter behandles på normale nivåer har et blodsukkernivå på 139 mg / dL eller nedenfor; de med pre-diabetes har nivåer 140-199 mg / dl; og de med diabetes har en blodsukkernivå på 200 mg / dL eller høyere, ifølge National Kidney Foundation.

Måle Resultater: Random Plasma Glukose Test

Denne testtype kan måle en persons blodsukker til enhver tid, og krever ikke faste. For denne testen, et blodglukosenivå på 200 mg / dl eller høyere i tillegg til diabetes symptomer, betyr at personen har diabetes. Denne testen skal gjennomføres på en ekstra dag for å bekrefte diagnosen.

Hvordan å miste det vekt fått Grunnet Adrenal Fatigue Syndrome

Hvordan å miste det vekt fått Grunnet Adrenal Fatigue Syndrome


Hvis du har lidd med binyretretthet i flere måneder, vet du at tilstanden kommer med en vektøkning preget av et tykt lag av magefett.

Tradisjonelle vekttap forsøk fungerer ikke for de med binyretretthet, fordi mange sunn fornuft tilnærminger til vekttap kan føre til en forverring av andre symptomer på binyretretthet.

Hvordan å miste det vekt fått Grunnet Adrenal Fatigue Syndrome

vektøkning assosiert med binyretretthet ble forårsaket av mange medvirkende faktorer: depresjon, senket insulinfølsomhet (også kjent som insulinresistens), økte nivåer av blod kortisol, og cravings for søt og stivelsesrik mat. For å kvitte seg med vekt, må alle disse problemene tas opp.

Først, start ved å fjerne alle hvite stivelse (for eksempel hvitt hvetemel, hvitt brød og kjeks, hvit pasta, rise, sukker og poteter) fra kostholdet ditt. Din binyretretthet fører til at du ønsker dem, men til slutt, har du kontroll over hva du putter i munnen. Fighting disse cravings vil også hjelpe de andre symptomer, som insulinresistens og depresjon.

Øk inntaket av protein, i form av magert kjøtt. Etter en streng lavkarbo diett og spise low-carb oppskrifter vil være av ekstrem fordel. Eventuelle karbohydrater du spiser bør være hele korn (for eksempel fullkornspasta).

Foreta en mild treningsprogram. Mens konvensjonelle vekttap programmer kan foreslå aerobic eller vektløfting å øke stoffskiftet, er disse øvelsene kontraindisert for personer med binyretretthet. I stedet trener kroppen din ved å ta avslappende spaserturer, eller delta i et program for skånsom yoga. Som din kropp og sinn helbrede, kan du begynne å intensivere treningen, men i begynnelsen månedene, er det viktig at du behandler kroppen din forsiktig.

Adresse og behandle symptomer på mild depresjon. Dette kan gjøres ved å se på komedie filmer som gjør deg til å le. Latter øker nivåene av "feel good" hormoner, som bidrar til å løfte symptomene på mild depresjon.

Ved å lindre din depresjon, vil du legge til rette for å bli mer motivert til å fortsette med sunt kosthold og skånsom treningsprogram slik at du kan fortsette å gå ned i vekt.

Symptomer og Diagnose av metabolsk syndrom

The American Heart Association rapporterer at minst 50 millioner voksne i USA har metabolsk syndrom, en tilstand som påvirker ikke én, men flere områder av kroppens stoffskifte. Folk som har flere metabolske problemer har større risiko for å utvikle hjertesykdommer og diabetes eller å ha et hjerneslag. Rutinemessig testing og fysisk eksamener kan oppdage symptomer på metabolsk syndrom og føre til riktig behandling.

Body Shape

Ett av tegnene på metabolsk syndrom er å være overvektige, spesielt å ha en tung overkropp. Folk som er beskrevet som å være formet som et eple kan ha metabolsk syndrom.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk, i forbindelse med andre metabolske faktorer, kan være et symptom på metabolsk syndrom.

Triglyserider

Personer som har metabolsk syndrom har ofte høye triglyserider, en type fett i blodet. For å bli betraktet som et symptom på metabolsk syndrom, høye nivåer av triglyserider korresponderer med lave nivåer av HDL.

Insulin

Insulinresistens, en tilstand der kroppen ikke kan bruke insulinet på riktig måte, er en viktig symptom på metabolsk syndrom. Personer som har metabolsk syndrom kan allerede ha diabetes eller være disponert for tilstanden.

Diagnose for menn

En rekke diagnostiske tester vil vise metabolsk syndrom hvis en manns midje er større enn 40 inches rundt og hvis hans HDL (godt kolesterol) måler lavere enn 40 mg / dL. Fastende glukose nivåer av over 100 mg / dL for både menn og kvinner kan tyde på metabolsk syndrom.

Diagnose for kvinner

Metabolsk syndrom kan være diagnosen for kvinner som waistlines måle 35 inches rundt eller mer. Triglyseridnivåer av under 50 mg / dl kan bidra til diagnose. Blodtrykk over 130/85 for både menn og kvinner kan også indikere metabolsk syndrom.

En liste over PCOS Symptomer

En liste over PCOS Symptomer


Polycystisk ovariesyndrom, vanligvis kjent som PCOS, rammer for tiden opp til 5 millioner kvinner i USA, ifølge US Department of Health and Human Services. PCOS er en endokrin lidelse som rammer kvinner i alle aldre - inkludert jenter så unge som åtte eller ni år gammel - og noen av symptomene kan vedvare inn i overgangsalderen. Det påvirker mange områder av kroppen, og antas å være forårsaket av en motstand mot hormonet insulin. Symptomene varierer mye mellom individer.

Sjelden eller fraværende menstruasjon

Kvinner med PCOS har sjeldne, uregelmessig eller fraværende menstruasjon og har ofte væskefylte cyster på eggstokkene. Imidlertid er det ikke nødvendig å ha "polycystiske ovarier" å ha PCOS. Disse cystene, når den er tilstede, er faktisk unruptured egg - et resultat av ufullstendig eggløsning. The Department of Health and Human Services sier at hormonet progesteron ikke er produsert når eggløsningen ikke skjer. En kvinnes menstruasjonssyklus kan være uregelmessig eller fraværende hvis hun produserer for lite eller ingen progesteron.

Infertilitet

Eggløsningen skjer når en hårsekken som har bygget opp på eggstokken pauser åpne og frigjør et egg. Kvinner med PCOS ofte ikke gjør alle de hormoner som trengs for egg å modnes og frigjøring. Disse follikler kan forbli som cyster. The Department of Health and Human Services sier at kvinner med PCOS har en hormonell ubalanse og eggstokkene produserer mer androgener enn normalt. "Androgener er mannlige hormoner at kvinner også gjør", ifølge deres hjemmeside. Mange kvinner med PCOS er i stand til å bli gravid med fruktbarhet narkotika eller medisiner som bidrar til å redusere insulinresistens. Gravid kvinne med PCOS har en høyere risiko for spontanabort, svangerskapsdiabetes, svangerskapsforgiftning og for tidlig fødsel.

Fedme

Mange kvinner med PCOS er overvektige eller fete, noe som kan føre til helseproblemer, ifølge Department of Health and Human Services. Det er viktig for kvinne med PCOS spise sunt og mosjon, noe som bidrar til å senke blodglukosenivåer og forbedre kroppens anvendelse av insulin. En 10 prosent tap i kroppsvekt kan gjenopprette en normal menstruasjon og øke fruktbarheten.

Hirsutisme

Hirsutisme er overdreven eller unormal hårvekst og distribusjon hos kvinner. Personer med PCOS kan ha mørk, tykk hårvekst i ansiktet, bryst, mage, rygg, tomler og tær. Medisiner som kontrollerer produksjonen av androgener i kvinne kan bidra til å redusere denne hårvekst.

Hudproblemer

Mange kvinne med PCOS har fet hud, kviser eller flass. Som overdreven hårvekst, kan disse hudproblemer reduseres med medisiner. I tillegg hud koder - små utstående biter av hud på stammen av kroppen - er et hyppig symptom på PCOS.

Tegn og symptomer på PCOS

Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en tilstand der kvinnens eggstokker blir fylt med små, væskefylte cyster. Årsaken til PCOS er fortsatt ukjent, men kvinner som har tilstanden har høye nivåer av hormoner som kalles androgener. Forskere tror også det kan være en genetisk kobling, fordi kvinner med PCOS er mer sannsynlig å ha en søster eller mor som også har tilstanden. Ifølge US Department of Health and Human Services, så mange som 5 millioner kvinner kan ha PCOS. Symptomer vanligvis begynner å utvikle seg etter en unge kvinner første opplever hennes periode.

Uregelmessig menstruasjonsblødning

Den mest vanlige tegn på polycystisk ovariesyndrom er menstruelle uregelmessigheter, ifølge Mayo Clinic. Avvik kan inkludere savnet eller uregelmessige perioder, lengre enn normalt menstruasjonssykluser, tunge menstruasjonsblødning og snaut menstruasjonsblødning. Kvinner med PCOS kan oppleve åtte eller færre perioder i året, og i noen tilfeller kan gå fire måneder eller mer uten å oppleve en periode.

Hårvekst

PCOS kan også føre til en tilstand som kalles "hirsutisme," som er unormal hårvekst på visse deler av kroppen, ifølge US Department of Health and Human Services. Hirsutisme fører oftest unormal, økt hårvekst i ansiktet, rygg, bryst, mage, tær og tommelen. Kvinner med PCOS kan også oppleve hann-mønster skallethet og tynt hår.

Infertilitet

Kvinner med polycystisk ovariesyndrom ofte har problemer med å bli gravid på grunn av sine sjeldne og uregelmessig eggløsning mønstre. Faktisk er PCOS den ledende årsak til infertilitet hos kvinner, ifølge US Department of Health and Human Services.

Vektøkning

Noen kvinner med PCOS kan oppleve vektøkning som et symptom. Spesielt er det vanlig for kvinner med tilstanden å få ventetiden rundt midjen og magen, ifølge US Department of Health and Human Services. I tillegg, omtrent halvparten av kvinner som har PCOS er overvektige, ifølge Mayo Clinic.

Hudforandringer

Et annet tegn på polycystisk ovariesyndrom er mørke, misfargede flekker i huden, ofte på lår, bryster, armer og nakke. Huden er ofte tykkere enn normalt og brun eller svart i fargen. Denne type hud misfarging er også ofte et tegn på diabetes type 2 og insulinresistens, som er mer vanlig hos kvinner med PCOS, ifølge Mayo Clinic.

Noen kvinner med PCOS også utvikle hud koder, vanligvis på halsen og i armhulene. Andre hudforandringer som kan oppstå hos kvinner med PCOS inkludere akne, flass og fet hud.

Hva er årsakene til insulinresistens hos barn?

Insulinresistens kan også bli referert til som prediabetes. Denne tilstanden oppstår når kroppen blir resistente mot insulin, som fører til unormalt høye blodglukosenivået. Etter å ha insulin-resistens som et barn i vesentlig grad øker sannsynligheten for senere å utvikle diabetes.

Genetiske faktorer

Barn kan bli født predisponert for å utvikle insulinresistens. Barn som har foreldre med insulinresistens, metabolsk syndrom eller diabetes er mer sannsynlig å utvikle insulinresistens.

Fedme

Barn som er overvektige eller overvektige er mer utsatt for å utvikle insulinresistens. Overvekt forstyrrer kroppens evne til å bruke insulin riktig.

Inaktivitet

Barn som får svært lite fysisk aktivitet er også i fare for å utvikle insulinresistens.

Forebygging / løsning

Selv om et barn har insulinresistens, kan progresjon til diabetes forebygges. Å miste vekt og trene regelmessig kan hindre utbruddet av diabetes.

Type 2 Diabetes

Insulinresistens kan, over tid, utvikle seg til type 2 diabetes. I det siste type 2 diabetes i hovedsak påvirket voksne, men det kan også påvirke barn. Symptomer på type 2 diabetes kan inkludere hyppig vannlating, ekstrem tørste og tretthet.

Symptomer på hypotyreose i menopausal kvinner

Symptomer på hypotyreose i menopausal kvinner


Hypotyreose, også kalt treg eller svak skjoldbruskkjertelen, er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon. Under overgangsalderen, kvinner har også svingninger i andre hormonnivåer, primært progesteron og østrogen. Noen ganger de to problemene kan sameksistere og forårsake utfordringer i å få riktig behandling.

Forståelse Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen er en liten, sommerfugl-formet kjertel i halsen som er en del av det endokrine systemet. Når det er en ubalanse i dette systemet, kan det noen ganger være utfordrende å finne den eksakte årsaken. I hypotyreose, ikke skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av hoved thyroid hormon, kalt T4 (også kalt tyroksin). Den T4 hormonet har også å bli endret til en annen form som kalles T3, i leveren før den brukes av kroppen. Under enhver forstyrrelse i denne delikate prosessen, kan et sammenbrudd føre til hypothyroid symptomer, ifølge Womentowomen.com.

Symptomer

Vanlige tegn på en treg skjoldbruskkjertelen kan være tretthet, vektøkning, tørr hud og hår, håravfall, forstoppelse, depresjon, irritabilitet, hukommelsesproblemer, intoleranse for kulde, unormale menstruasjonssykluser og muskelkramper, ifølge Endocrineweb.com. Mange av de samme symptomer er en del av menopause.

Betydning

Lav skjoldbruskkjertelen blir ofte ignorert som et potensielt problem hos kvinner som går gjennom overgangsalder. Fordi symptomene på begge hypothyroid og menopause er like, og av og til begge problemer eksisterer på samme tid, er mange kvinner bare behandlet med østrogen og / eller progesteron for menopause, selv om den underliggende årsak til problemet kan være thyroid-relatert, i henhold Dr. Richard Shames, MD, på Thyroid-info.com.

Identifikasjon

Testing thyroideafunksjonen gjøres vanligvis i form av blodprøver som kalles TSH (Thyroid hormon), T3 og T4 tester. Noen leger foretrekker å teste T3 og T4 med en test kalt en gratis T3 og fritt T4, som mer nøyaktig måler mengden sirkulerende skjoldbruskkjertel hormon. En skjoldbrusk antistofftest kan også bestemme autoimmune problemer som kan være årsaken en svak skjoldbruskkjertelen.

Behandling

Behandling for hypotyreose i overgangsalderen er lik behandling av skjoldbrusk problemer under enhver tid i en kvinnes liv. Skifte skjoldbruskkjertel hormon med medisiner kan bidra til å gjenopprette metabolsk funksjon av skjoldbruskkjertelen. Den vanligste syntetisk form av skjoldbruskkjertelen er levotyroksin natrium og selges under navnet Synthroid, Levothroid og Levoxyl. Naturlige former for skjoldbruskkjertelen kan være foreskrevet og kalles Armour eller Natural Thyroid en eller Natural Thyroid 2 (NT1 eller NT2).

Både syntetiske og naturlige former arbeide for å gjenopprette funksjon og gi lindring fra hypothyroid symptomer innen et par uker. Mange kvinner må ta thyroid replacement therapy utover overgangsalder og for resten av sitt liv.

Betraktninger

I tillegg til menopause og hypotyroidisme, lignende symptomer eksisterer og er vanlig for kvinner i form av adrenal tretthet, hvor binyrene er overstreket, og insulinresistens, noe som henviser til glukose behandlingen i kroppen.

Begge disse situasjonene bør vurderes som potensielle kilder til symptomene når de behandles for overgangsalder og hypotyreose.

Symptomer som følge av høye østrogennivået

Symptomer som følge av høye østrogennivået


Tror du at du kanskje opplever symptomer fra høye østrogennivået? Det er fullt mulig, så høyt østrogennivå er ikke uvanlig. Høy østrogennivåer forekommer når nivået av østrogen i kroppen er ute av balanse med nivåene av andre hormoner, for eksempel progesteron. Begrepet for dette er "østrogen dominans." Du kan finne ut om høy østrogennivå kan være årsaken noen av dine symptomer ved å få hormonnivået testet av en lege.

Angst og depresjon

Høye nivåer av østrogen kan forårsake eller forverre angst og depresjon. Det kan også føre til angstanfall. Østrogen kommuniserer direkte med den kroppslige systemet som skaper stressresponser, og høye nivåer disponere kvinner til større angst og depresjoner generelt. Høye østrogennivået forårsake større hormonelle svingninger, noe som fører til en forverring av post menstruasjons symptom (PMS). Dette i sin tur fører til stress og depresjon som kanskje allerede eksisterer for å forverres.

Sukker cravings og vektøkning

Østrogen samvirker med glukose, til tider forårsaker insulin nivåer til å bli høyere. Blir østrogen dominerende ganske mye garanterer at du vil oppleve sukker cravings. Dessverre, kan dette bli et tveegget sverd. Hvis du opp i vekt fra dine krav, vil østrogennivået øke enda mer, så fettcellene er østrogen produsenter. Dette kan føre til en nedadgående spiral av vektøkning. Fettcellene produserer så mye østrogen at overvektige kvinner i overgangsalderen kan produsere like mye eller mer østrogen enn tynne kvinner som er pre-menopausal.

Fibroids

Fibroider kan være forårsaket av høye nivåer av østrogen. Fibromer har mange østrogenreseptorer, og i virkeligheten vil krympe når legemer kilde av østrogen blir redusert. Behandling for fibroids ofte innebærer behandling av høye østrogennivået også.

Kraftige eller uregelmessige menstruasjonsblødninger kan tyde på at du har fibroids. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, ta kontakt med legen din, da dette er en lett å behandle lidelse.

Smertefulle bryster

En av de vanligste symptomer på høyt østrogennivå er fibrocystic bryster. Fibrocystic bryster er klumpet og smertefullt, og kan bli mer under PMS. Ofte er smertefulle, cystisk brystene assosiert med andre symptomer på høyt østrogen, for eksempel uregelmessig menstruasjon og insulinresistens. Endre kosthold kan ofte bidra til å redusere noe av smerten av fibrocystic bryster, men var å finne en måte å redusere høye østrogennivået er nøkkelen til å redusere den generelle problemet med fibrocystic bryster.

Redusere høyt østrogennivå

En av de mest effektive tingene du kan gjøre for å redusere høye østrogennivået er å gå ned i vekt hvis du er overvektig. Fat produserer østrogen, ergo, hvis du ikke har så mye av det, vil du ikke ha så mye østrogen sirkulerer i kroppen din.

Spør legen din om progesteron krem, som er ofte foreskrevet for østrogen dominans, som det bidrar til å bringe den totale hormonelle profilen i balanse. Hvor effektiv progesteron behandling vil være varierer mellom individer.

Unngå xenoestrogens, som er miljø østrogener som finnes i plast, kommersielt reist kjøtt og kosmetikk, blant andre kilder. Unngå også fytoøstrogener, som er plantebasert østrogener som finnes i matvarer som linfrø og soyaprodukter.

Reduser stress. Stress fører til en reduksjon i progesteron, noe som fører til østrogen for å bli enda mer dominerende. Gode ​​måter å redusere østrogen dominans forårsaket av stress inkluderer trening og meditasjon.

Koronarsykdom Symptomer, Tester og diagnose

Koronarsykdom er forårsaket når plakk bygger seg opp i koronararteriene som leverer oksygenrikt blod til hjertet. Tilstanden utvikler seg over tid, noen ganger flere tiår, og er ofte ikke lagt merke til personen lider et hjerteinfarkt. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er koronarsykdom den ledende dødsårsaken i USA. Tilstanden blir ofte referert til som CAD, eller koronarsykdom.

Årsak

Røyking, ukontrollert diabetes eller insulinresistens, høyt kolesterol og høyt blodtrykk skader koronararteriene. Kroppen prøver å løse problemet ved å gjøre forbindelser å helbrede arteriene, forårsaker pest oppbygging. Plague føre til at arteriene til å begrense og stivne, som fører til koronarsykdom. Noen ganger plage klumper bryte ut og danne blodpropper som forårsaker hjerteinfarkt, angina eller slag.

Symptomer

Angina, eller en innstramming og trykkende følelse i brystet, nakke, skuldre, arm, rygg eller kjeve, er det vanligste symptomet av koronarsykdom. Kortpustethet, tretthet, hevelse i føtter, ankler, ben og mage er symptomer assosiert med koronarsykdom som har ført til hjertesvikt. Vimsete følelser eller hjertebank er andre symptomer på koronarsykdom.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for CAD inkludere får eldre, å være mann, familiehistorie, har høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, diabetes og fedme, en stillesittende livsstil og overflødig stress nivåer, sammen med røyking.

Selvhjelp

Livsstilsendringer som bidrar til å forbedre koronarsykdom inkluderer å spise et hjerte sunt kosthold, å miste vekt og bli aktive, slutte å røyke, og redusere stress.

Behandling

Kolesterolsenkende midler, aspirin, blodtrykks medisiner, nitroglyserin, ACE-hemmere og kalsiumantagonister blir brukt til å behandle symptomer assosiert med koronar hjertesykdom. Angioplastikk der en stent er satt inn i blodårene til å åpne dem og gi rom for mer blodgjennomstrømning og koronar bypass kirurgi er andre behandlingsalternativer ansatt for å bekjempe koronarsykdom.

Tegn og symptomer på høy DHEA nivåer i kvinner

Tegn og symptomer på høy DHEA nivåer i kvinner


DHEA, også kjent som Dehydroepiandrosteron, er et steroid hormon som skilles ut av binyrene. Det fungerer som en forløper for østrogener (kvinnelige kjønnshormoner) og androgener (mannlige kjønnshormoner). Når kvinner har høye DHEA nivåer, kan visse tegn og symptomer presentere seg selv.

Polycystisk ovariesyndrom

Dette skiltet er faktisk en medisinsk tilstand. Eggstokkene av kvinner med denne tilstanden inneholder mange små cyster langs hver eggstokk ytterkant, og eggstokkene er forstørret. Kvinner med denne tilstanden opplever ofte overflødig hår vekst, langvarig menstruasjon, overvekt og kviser, ifølge Mayo Clinic.

Insulinresistens

Insulinresistens oppstår når legemet blir motstandsdyktig mot insulin effekter. Dette fører til at kroppen trenger mer insulin for virkningene av insulin som skal merkes. Ifølge Diabetes Life, kan de med insulinresistens opplever tretthet, høyt blodtrykk, dårlig hukommelse, vektøkning, trøtt etter å ha spist, og korte, milde perioder med lavt blodsukker.

Addisons sykdom

Kvinner med høye DHEA nivåer kan oppleve Addisons sykdom. Denne tilstanden oppstår når binyrene ikke produserer nok av visse hormoner. Symptomene er tretthet, depresjon, muskelsvakhet, irritabilitet, nedsatt appetitt, leddsmerter, vekttap, muskelsmerter, hud mørkere, kvalme, lavt blodtrykk, diaré, besvimelse, oppkast, lavt blodsukker og salt cravings, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer på polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom, også kalt PCOS, er en tilstand som er rettet mot eggstokkene av kvinner. Det er ikke livstruende, men det kan være vanskelig å håndtere. Det første trinnet i å finne ut om du har PCOS er ved å være klar over symptomene. De kan være mindre, eller de kan være ødeleggende.

Betydning

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand der små væskefylte blærer vises på eggstokkene, som er de kvinnelige kjønnsorganer. Dette kan gå ut over muligheten for en kvinne å bli gravid, og det kan også føre til smertefulle menstruasjonssykluser.

Funksjoner

Normale eggstokkene produserer egg som finnes i sekker som kalles follikler. Noen ganger disse folliklene ikke er riktig formet, noe som fører til egg som ikke er modne. Av denne grunn danner de cyster, og ovariene ikke kan slippe dem.

Menstruasjonssykluser

En av de mest vanlige symptomer på PCOS foregår i menstruasjonssyklusen. Perioder kan være uregelmessig, fraværende eller svært lys.

Mannlige egenskaper

En kvinne med PCOS kan også utvikle noen mannlige egenskaper. Noen av disse inkluderer en dypere stemme, mannlig mønster skallethet, utvikling av ansiktshår og mer kroppshår generelt.

Andre symptomer

En annen indikasjon på polycystisk ovariesyndrom er manglende evne til å gå ned i vekt. Noen andre symptomer inkluderer acne, infertilitet og insulinresistens, noe som kan muligens føre til diabetes.

Tegn og symptomer på alkoholisk leversykdom

Alkoholisk leversykdom har tre grunnleggende kategorier - fettlever, alkoholisk hepatitt og skrumplever. Fettlever ofte utvikler seg etter år med drikking, selv om det vanligvis utvikler før alkoholisk hepatitt og skrumplever. Fettlever er vanligvis ganske lindres, og vil på de fleste anledninger, gå bort når forbruket av alkohol er stoppet. Moderasjon er nøkkelen i å hindre retur av fettlever. Alkoholisk hepatitt oppstår når et stort volum av alkohol konsumert i løpet av en forholdsvis lang tidsperiode. Det kan noen ganger bli reversert, men det er ikke så lett å behandle som fettlever. Skrumplever utvikler etter år med alkoholisme, og behandling er vanligvis ikke nyttig for å reversere eller bremse sluttstadiet leversvikt.

Hvis du har symptomer som gulsott, feber, magesmerter, mental forvirring, eller kvalme, og du drikker alkohol regelmessig, bør du oppsøke lege. Disse symptomene kan være tegn på leversykdom.

Risikofaktorer

Alkoholisk leversykdom kan være forårsaket av flere ting. Forkjærlighet til alkoholmisbruk, samt sosiale faktorer som tilgjengelighet av alkohol, sosial aksept av alkoholbruk innenfor bestemte kulturer og peer grupper og kjønn er de vanligste områdene studert av forskere.

Fatty Liver

Pasienter diagnostisert med fettlever sjelden tilstede symptomer som indikerer leversykdom. Noen ganger leveren vises jevn og noe forstørret, men fettlever er generelt vanskelig å diagnostisere. Fettlever er assosiert ikke bare med alkohol, men også med fedme, insulinresistens og feilernæring.

Alkoholisk hepatitt

Alkoholisk hepatitt pasienter ofte tilstede symptomer som kvalme, oppkast, vekttap og magesmerter. Fysiske symptomer inkluderer gulsott, ascites, en opphoping av væske i magen, og encefalopati, en lidelse som fører til generell brain dysfunction. Pasienter med mer alvorlige tilfeller av alkoholisk hepatitt noen ganger har akutt viral hepatitt og Wilsons sykdom, en genetisk lidelse som hindrer kroppen fra å bli kvitt unødvendig kobber.

Skrumplever

Alkohol-indusert cirrhose følger ofte tilfeller av fettlever, og alkoholisk hepatitt i pasientens historie. Symptomer på alkoholisk levercirrhose er vanskelig å skille fra generelle skrumplever. Noen symptomer på generell skrumplever omfatter gulsott, kløe, en følelse som gjør lider ønsker å klø, hypertensjon og variceal blødning, en tilstand som gjør strekke blodårene blør, og noen ganger brast.

Diagnose

Fettlever er vanligvis diagnostisert hos pasienter som behandles for unormal leverfunksjon. Det er generelt oppdaget gjennom svært spesifikke laboratorietester som viser at nivåene av leverenzymet aminotransferase er nesten dobbelt så normale nivåer funnet hos friske voksne. Alkoholisk hepatitt er ofte funnet gjennom lignende laboratorietester, med testresultater som viser høyere aminotransferasenivå enn med fettlever. Noen ganger er disse testene viser abnormaliteter som anemi. Alkoholisk levercirrhose vises vanligvis hos pasienter som har lang tradisjon for alkoholmisbruk og symptomer på sluttstadiet leversvikt. Leverbiopsi er gjort på anledningen hvis diagnosen er tvilsom.