Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Blemish kontroll

Rikelig med tenåringer og noen voksne må forholde seg til urenheter og kviser hver dag. Selv om mange kommersielle produkter finnes for å bli kvitt disse kviser, noen er ikke så effektiv som andre. Produkter som fungerer for noen mennesker kan ikke fungere for andre. Det kan være frustrerende og kostbart å prøve flere produkter for å se hva produktet eller kombinasjon av produkter som fungerer best for deg.

En løsning er å bruke hjemme rettsmidler for å behandle akne. Mange mennesker har allerede disse billig, nødvendige elementer i deres hjem. Disse hjem rettsmidler kan heller ikke reagere så strengt på huden som noen kommersielle produkter gjør.

Baking Soda tannkrem

Påfør litt natron tannkrem til dine lyter hver kveld rett etter at du pusser tennene. Natron bidrar til å redusere rødhet og hevelse i løpet av natten ved å absorbere oljer og bidrar til å drepe bakterier. Skyll tannkrem av neste morgen med litt kaldt vann.

Hvis du bruker gel tannkrem (som ikke vil fungere for akne), kombinere litt varmt vann med natron til du får en tynn pasta. Bruk denne lim til kvisene dine. Den skal fungere på samme måte; det krever bare litt mer innsats.

Lemon Juice

Sitronsaft er en av de mest anbefalte løsninger for mange hudproblemer, acne være svært høyt på listen. Bruke ren sitronsaft; ferdigblandet sitron drikke er ikke så konsentrert og virker kanskje ikke så godt. Plus, hele sitroner er vanligvis billig.

Bare juice en sitron og press ut frøene; du kan belastningen ut fruktkjøttet hvis du ønsker det, men dette er ikke nødvendig. Sug en bomullsdott i sitronsaft og gni den over ansiktet ditt før sengetid. I morgen, skyll den bort med kaldt vann. Den sitronsyre tørker olje, fjerner døde hudceller og dreper bakterier, fjerner kviser og arr.

Lag en sitron exfoliant ved å blande litt sukker med saften. Dette gjør helbredelsesprosessen.

Apple Cider Eddik

Saltene i eple cider eddik døde hudceller som kan tette porene, mens surhet fjerner olje og dreper bakterier. Dypp en bomullsdott i eple cider eddik og gni det på de berørte områdene hver kveld før sengetid. Skyll den av med kaldt vann etter ca 15 minutter. Det bør la huden din myk og begynner merkbart redusere kviser og urenheter i ca to uker.