Digidexo.com

Slik fjerner ørevoks Trygg

Vanligvis er din ørevoks en svært nyttig stoff. Øregangen avhenger av ørevoks å samle skitt og bakterier. Dessverre, noen mennesker lider av et overskudd av ørevoks, og andre opplever blokkering av herdet ørevoks. Herdet, overdreven ørevoks fører til smerte og mindre hørselstap. Hvis dette skjer med deg, må du fjerne det ørevoks gjennom trygge metoder. Unngå å bruke bomullspinner, som kan påvirke ørevoks videre og føre til enda verre problemer, inkludert trommehinne perforasjon.

Oppmykning Herdet ørevoks

Å prep for hjem fjerning, må du først å myke opp den harde ørevoks. Du kan bruke ulike væsker som du kan ha rundt hjemmet for denne prosessen, for eksempel babyolje, hydrogen peroxide eller olivenolje. Du kan også kjøpe en over-the-counter ørevoks oppmykning produktet fra ditt lokale apotek. To ganger om dagen, bruker en pipette til å bruke et par dråper inn i den berørte øret. Tillate stoffet tid til å få til å fungere; oppmykning kan ta flere applikasjoner. I løpet av to til fire dager, bør ørevoks myke nok for enkel fjerning.

At Home Vanning

Når du har tilstrekkelig myknet din ørevoks, kan du bruke en gummi pære sprøyte for å vanne øret. Fyll sprøyten bare med varmt vann; varmt vann kan brenne delikat indre øret, og kaldt vann vil ikke gjøre mye for å fjerne voks. Bøy hodet over en stor bolle, som vil fange voks og vann som du vanne øret. Klem varmt vann inn i øret, ved hjelp av milde press. Gjenta om nødvendig.

Ettervern

Tørke alltid ørene etter vanning; vann igjen inne i øret kan føre til ytterligere problemer. En hånd håndkle eller en hårføner på den laveste innstillingen burde holde. Ofte vil det første forsøket på øret voks fjerning ikke fjerne alt påvirket ørevoks. Du må kanskje gjenta behandlingen en eller flere ganger i løpet av et par dager. Hvis problemet ikke løser etter tre eller fire behandlinger, se din primære helsepersonell.

Når skal gå til en lege

Mens ørevoks fjerning kits er lett tilgjengelig på apotek og er betraktet som sikre, noen ganger kan de ikke fullt løse problemet. Av og til, de forårsake ørevoks å losjere videre mot trommehinnen, noe som skaper mer smerte. Legen har verktøy og erfaring til å raskt og trygt fjerne dypt påvirket ørevoks. Legen vil bruke en curette å dra forsiktig bort voks i en enkelt økt.

Hint

  • Bruk tipsene i denne artikkelen for å fjerne ørevoks trygt.