Digidexo.com

arvelig nevropati smerter fingre

Nevropati smerte symptomer

Nevropati er en lidelse som påvirker nervene i det perifere nervesystemet. Ofte referert til som perifer neuropati, denne tilstanden i stor grad påvirker hender og føtter, men det kan også diffundere ut i nervene dine armer, ben og andre områder av kroppen. Trauma til nerver er en av de vanligste årsaker til nevropati; imidlertid er det mulig å utvikle denne tilstand på grunn av en komplikasjon av diabetes, autoimmune sykdommer, nyresykdommer eller alkoholisme. For noen er det enda en arvelig egenskap.

Pain

De fleste mennesker som lider av nevropati vil oppleve en viss grad av smerte. Og avhengig av alvorlighetsgraden av nerveskader, er denne smerten føltes som en brennende ubehag for en skarp, skyting verke. Denne spesielle symptom kan starte i løpet av de tær eller fingre og deretter spredt seg inn i føttene eller hendene. Ettersom tilstanden vedvarer, kan denne smerten utvide ut i ben og armer.

Nummenhet

Noen ganger følger med denne smerten er symptomet av nummenhet. I begynnelsen kan du begynne å legge merke til en subtil mangel på følelse i tærne eller fingre som gradvis forverres inn i en mer uttalt nummenhet. Og mye som symptom på smerte, kan dette fraværet av følelse diffundere ut i andre områder av kroppen, gradvis beveger seg inn i føttene, ankler og deretter ben eller hender, håndledd og deretter armene. I noen tilfeller er dette nummenhet fraværende av smerte. I stedet er det ledsages av en prikkende eller prikkende følelse i de berørte områdene.

Følsomhet

For noen mennesker, nevropati faktisk forårsaker nervene i de berørte områdene av kroppen (oftest i hender eller føtter) til å bli umåtelig følsomme for berøring. Selv en liten pensel av huden kan forårsake ubehag, ømhet eller smerte. Hansker, sokker eller alle klær som er restriktiv kan bli ganske ubehagelig å ha på.

Mobilitet

I noen tilfeller av nevropati, er nervene skadet til et punkt der de begynner å påvirke mobilitet, forårsaker du å lide et tap av koordinasjon, en manglende evne til å bære objekter eller manglende evne til å flytte et vedheng. Intensiteten av dette symptom avhenger sterkt av de motoriske nervene som påvirkes av nevropati, så vel som alvorlighetsgraden av denne skaden.

Inkontinens

Det er også mulig for å forårsake nevropati symptom på inkontinens. Når nerveskader begynner å påvirke disse nervene forbundet med det autonome funksjon av blære eller tarm, kan du ha problemer med å kontrollere evakueringen av urin eller avføring.

Hva er årsaken til nevropatisk smerte?

Om Peripheral Nerve Damage

Nevropatisk smerte kan starte med prikking eller nummenhet i fingre og tær. For noen mennesker, er det fortsatt en liten ulempe. Disse menneskene kan føle seg relativt heldig. For andre mennesker, det utvikler seg til brennende smerte, svakhet, lammelse og livsforvandlende funksjonshemninger. Nevropatisk smerte resultater fra et avbrudd til nettverket av nerver som stråler ut fra ryggmargen til alle deler av legemet. Denne smerten, også kalt perifer neuropati, kan være forårsaket av mange faktorer - sykdom, skade og til og med genetikk.

Skade- og livsstilsfaktorer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), er fysisk skade den vanligste årsaken til nevropatisk smerte. Plutselige fall eller slag kan strekke eller på annen måte straffe nerver, forårsaker nervene til å miste funksjon og sender smerte meldinger til hjernen.
Gjentatte skader, forårsaket ved å utføre samme bevegelse om og om igjen, kan komprimere nerver og føre til smerte eller hevelse.
Mineral- og vitaminmangel kan også føre til nerveskader, som kroppen krever niacin, tiamin, flere B-vitaminer og vitamin E for å opprettholde sunne nerver. Skade på nerver kan også oppstå på grunn av eksponering for toksiner eller giftstoff, som arsenikk, bly eller giftig forurensning.

Sykdom og medisinering

Infeksjoner og sykdommer kan føre til nevropatisk smerte. Bakterier eller virus kan føre til at kroppens eget forsvar for å angripe nerver, som fører til smerte og tap av funksjon. Forhold som kan føre til nerveskader og smerter inkluderer HIV, difteri, spedalskhet, Lyme sykdom, herpes, helvetesild, autoimmune sykdommer, inflammatoriske sykdommer og Epstein-Barr virus.
Diabetes er ofte knyttet til perifer nevropati. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse (NDIC), kan flere faktorer føre til nerveskader som følge av diabetes, inkludert høyt blodsukker og lave nivåer av insulin, skade på blodårene som tjener nervene, betennelse og risikofylt atferd, inkludert tobakk eller alkohol bruke.
Kreftformer og andre tilstander kan også føre til nervesmerter på grunn av en tumor å trykke ned på nerve og begrense dens funksjon.
Den ninds advarer om at noen noen medisiner som brukes til å behandle alvorlig sykdom kan forårsake perifer nerveskade som en bivirkning. Disse inkluderer medikamenter for å bekjempe kreft, epilepsi og virus- eller bakterieinfeksjoner.

Genetiske faktorer

Ifølge ninds, kan en risiko for nerveskader kjøre i noen familier. Disse gruppene har en genetisk mutasjon eller feil som forårsaker nerve smerter å utvikle. Milde tilfeller kanskje ikke før i voksen alder, og kan ikke forårsake alvorlig ubehag. Noen alvorlige former for arvelig nevropati utvikler seg i barndommen, og kan føre til et liv med smerter, nummenhet og uførhet.

Nevropati Pain Relief

Nevropati er et begrep som brukes for å beskrive nerveskader i kroppen. Den har en rekke mulige årsaker, inkludert direkte traumer, diabetes, autoimmun sykdom, alkoholisme, toksin eksponering, vitaminmangel og genetisk predisposisjon. Blant sine mange effekter, kan nevropati utløse smerter i hender, fingre, føtter, tær, armer, hofter, rumpe og lår. Det finnes flere behandlingsalternativer for å lindre eller redusere disse smertene.

Over-the-counter smertestillende

Ifølge Mayo Clinic og National Diabetes Information Clearinghouse (NDIC), kan legen din velge å behandle nevropati smerte med en av flere ulike klasser av medisiner.

Hvis din smerte er relativt små, kan legen din foreslå begynner behandlingen med en over-the-counter smertestillende som ibuprofen eller paracetamol. Vær oppmerksom på at disse stoffene, som er effektive i andre smerterelaterte forhold, er ikke spesielt egnet for de fleste former av nervesmerter. Hvis du tar disse medikamentene, er det mulig at bivirkninger fra deres bruk vil oppveie eventuelle fordelene du kan motta. Konsultere legen din for en passende alternativ dersom dette er tilfelle.

Antidepressive Behandlinger

Legen din kan også behandle symptomene ved bruk av trisykliske antidepressiva, en gruppe medisiner som gir smertelindring i tillegg til sine mer tradisjonelle humørendrende roller. De oppnår denne effekten ved å forstyrre visse kjemiske signaler i ryggmargen og hjernen. Eksempler på disse forbindelsene omfatter imipramin, desipramin (Norpramin), nortriptylin (Pamelor) og amitriptylin. Legen din kan også foreskrive en annen klasse av antidepressiva som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Disse medikamentene virker ved å blokkere de normale absorpsjon priser av signalstoffet serotonin i visse nerveceller i hjernen. Eksempler på vanlige SSRI inkluderer duloksetin (Cymbalta), citalopram (Celexa) og paroksetin (Paxil, Pexeva). Cymbalta er spesielt godkjent av US Food and Drug Administration for å behandle nevropati smerter relatert til diabetes.

Antikonvulsive Behandlinger

Visse krampestillende medisiner kan også brukes til å behandle nevropati smerte. Vanlige eksempler er gabapentin (Neurontin, Gabarone), lamotrigin (Lamictal) og karbamazepin. Den krampeløsende pregabalin (Lyrica) er spesielt godkjent av FDA for diabetisk nevropati smerte.

Aktuelt Behandlinger

Legen kan også bruke aktuelle behandlinger for å håndtere dine symptomer. Lidokain patcher inneholde en bedøvelse, og kan brukes på smertefulle områder av kroppen din så mange som tre ganger om dagen. De er mest brukt på føttene. Du kan også få smertelindring fra aktuelle programmer av capsaicin krem, samt nitrat patcher og spray. Den NDIC siterer også nattlysolje og antioksidant alpha-lipoic acid for sine smertelindrende egenskaper. Disse forbindelsene kan også bidra til å forbedre nervefunksjon.

Opioide Behandlinger

Hvis smertene er særlig alvorlig og kan ikke lindres gjennom andre metoder, kan legen også foreskrive en opium-baserte medikamenter som kodein eller oksykodon. Han kan også forskrive opioider tramadol, som er både en smertestillende og antidepressiva. Som alle muntlige medisiner for nevropati, disse forbindelsene bære risikoen for alvorlige bivirkninger. Konsultere legen din for en full forklaring av eventuelle medisiner han kan foreskrive.

Alternative behandlinger

I tillegg til narkotika-baserte metoder, kan legen anbefale alternative behandlingsmetoder som biofeedback, akupunktur eller fysioterapi.

Hvordan kontrollere nevropati

Nevropati er den medisinske betegnelsen på nerveskader, oftest i armer, ben, fingre og tær. Det kan skyldes visse tilstander som diabetes, fra medisiner eller fra giftige eksponering eller en skade. Nevropati kan være en smertefull tilstand. Du kan gjøre flere ting for å kontrollere nevropati smerte, inkludert en kombinasjon av medisiner og egenomsorg tiltak. The Mayo Clinic og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilbyr flere forslag.

Bruksanvisning

Bruk medisiner som bidrar til å kontrollere smerterespons i kroppen din. Trycyclic antidepressiva som Pamelor og anti-anfall medisiner som Dilantin og Neurontin er de vanligste behandlingene. Det kan ta flere uker før du ser en forbedring. For mer alvorlige tilfeller kan reseptbelagte smertestillende medikamenter være nødvendig. Ta alle medisiner nøyaktig som anvist og aldri endre eller stoppe doser uten å konsultere legen din.

•  Prøv akupunktur. Både Mayo Clinic og Dr. Weil indikerer forskning har vist positive resultater for behandling av nevropati. Du trenger vanligvis flere økter for optimal nytte. Utøveren kan anbefales en behandlingsplan.

Bruk naturlige kosttilskudd som støtter nerve helse. Ta en B-vitamin kompleks daglig og 300 mg alfa-liponsyre to ganger om dagen. Alpha lipoic syre kan forstyrre blodsukkeret, så snakk med legen din før du tar dette tillegget, spesielt hvis du er diabetiker.

Bruk TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) for å lindre smerte. Denne terapien innebærer å plassere elektrodene på huden og milde levere en elektrisk strøm i hele kroppen. Spør du legen hvordan du skal bruke denne maskinen.

Spis et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner. De inneholder gunstige stoffer som oppmuntrer sunne nerver.

Spør legen din om en passende øvelse diett. Det kan bidra til å lette smerter.

Flittig håndtere alle forhold som bidrar til din nevropati. Dette vil holde den fra å bli verre. Ta alle medisiner som anvist, mottar nødvendig testing og holde seg til livsstil og egenomsorg anbefalinger fra helsepersonell.

Typer Perifer nevropati

Perifer nevropati er en tilstand som rammer nervene som sender sensorisk informasjon tilbake til hjernen og ryggmargen. Ofte denne tilstanden fører til smerte, prikking eller brennende følelse og nummenhet og følelsen tap i hender og føtter.
I tillegg til sine mange årsaker, inkludert traumatiske skader, infeksjoner, sykdommer, metabolske problemer og eksponering for giftstoffer, er det mange typer av perifer nevropati.

Idiopatisk nevropati

I tilfeller der ingen spesifikk årsak kan diagnostiseres, leger vil identifisere perifer neuropati som "idiopatisk". Disse typer nevropatier vanligvis påvirke de 60 år og eldre. Progresjon av nevropati er langsom (hvis noen skjer), men på grunn av alderen demografiske, kan det være forstyrrende for hverdagen.

For behandling, kan leger anbefale over-the-counter medisiner eller reseptbelagte medisiner. I tillegg er det vanlig å anbefale at pasienter tar sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjon tap.

Diabetisk nevropati

Når diabetes fører til nerveskader, oppstår diabetisk nevropati. Ifølge Jack Miller Center for perifer nevropati "nesten 60 prosent av diabetikere som har noen form for nerveskader." Som et resultat, er denne type nevropati de mest vanlige. Det forekommer oftest hos personer som er overvektige, har høyt blodtrykk, og er over en alder av 40. I tillegg, de som har problemer med å håndtere sine blodsukkernivået er også en høy risiko. Progresjon av nevropati kan være treg (i løpet av flere år), kan resultatet bli et tap av følelse i føttene, avbrudd med fordøyelsessystemet fungerer, og interferens med normale funksjoner av kjønnsorganene. Eller det kan utvikle seg plutselig, og rammer en spesifikk gruppe av nerver, forårsaker muskel atrofi eller muskelsvakhet.

For behandling, kan leger anbefale over-the-counter medisiner eller reseptbelagte medisiner for smertene. Andre behandlingsalternativer kan inkludere vekttap, regelmessig overvåking blodsukkernivået, daglig fotpleie og sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjon tap.

Arvelig nevropati

Når en genetisk overført nerve lidelse fører til forringelse av muskler (som regel under knærne, og i hendene), leger henviser til disse nevropatier som arvelig motorisk eller sensorisk nevropati. Felles arvelige lidelser som forårsaker perifer neuropati er Charcot-Marie-Tooth sykdom og arvelig nevropati med ansvar for trykk palsies.

Ofte er den genetiske defekten kjent på forhånd, og prenatal veiledning og tester er tilgjengelige for å forutsi starten av neuropati og raskt å ta opp symptomer.

For behandling, kan leger anbefale over-the-counter medisiner eller reseptbelagte medisiner for smertene. Andre behandlingsalternativer kan omfatte spesielle terapeutiske sko og ben bukseseler, fysioterapi, moderat aktivitet, og sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjon tap.

Toksin-Related nevropati

Enkelte perifere nevropatier skyldes eksponering for giftstoffer og kjemikalier.

Bevisst eksponering, som det av narkotika eller kjemisk misbruk, fører ofte til perifer nevropati. Kronisk alkoholforbruk er en primær eksempel på denne type eksponering. Alkoholikere som har nerveskader kan være i stand til å lindre nevropati eller i det minste hindre ytterligere skade hvis de slutte å drikke. Imidlertid, på grunn av alkoholens ødeleggende innvirkning på nervevev, er vanligvis permanent skade.

Utilsiktet eksponering for kjemikalier som bly, kvikksølv, arsenikk, thallium, kan noen organiske insektmidler og løsemidler føre til nevropati også. Disse eksponeringene er vanligvis knyttet til yrkesmessig kontakt eller miljømessige faktorer.

Behandling for alkoholholdige nevropati omfatter opphør av å drikke alkohol, alkohol behandling og terapi og ernæringsmessig justering (for å redegjøre for underernæring vanligvis forbundet med alkoholisme).

For behandling for ikke-tilsiktet eksponering, må kontakt til miljøgifter stoppe. I tillegg kan leger anbefaler over-the-counter medisiner eller reseptbelagte medisiner for smerter og sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjon tap.

Drug-Related nevropati

Medisiner --- spesielt de som brukes ved HIV / AIDS og kjemoterapi --- ofte har perifer neuropati som en bivirkning. I de fleste tilfeller med legemiddelrelaterte neuropatier, vil opphør eller endring av medikamentet bevirke at nevropati å stoppe. Ifølge Jack Miller Center for perifer neuropati, medikamenter som ofte forårsaker perifer neuropati inkludere "anti-alkohol narkotika disulfiram, den krampeløsende medikament fenytoin (Dilantin), den kreft medisiner cisplatin og cincristine, hjertet eller blodtrykket medisiner amiodaron, hydralazin, og perheksilin;. infeksjonen-kampene narkotika metronidazol (Flagyl), nitrofurantoin, thalidomid, INH (isoniazid) og hudens tilstand behandling narkotika Dapsone "

Behandling for narkotikarelaterte nevropatier inkluderer opphør eller endring av medisinering eller dosering. I tillegg kan leger anbefaler over-the-counter medisiner eller reseptbelagte medisiner for smerter og sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjon tap.

Komprimering nevropatier

Kompresjons nevropatier oppstå når nervene blir komprimert eller begrenset. Dette presset kan være et resultat av traumer eller betennelse. Et godt eksempel på komprimering nevropati resultater fra carpal tunnel syndrom.

Behandlinger for komprimering nevropatier fokusere på å identifisere og fjerne eller korrigere den underliggende årsaken til nervedysfunksjon. Metoder for korrigering inkluderer yrkes eller yrkesmessig rådgivning, fysioterapi, kirurgi, og håndleddet splinter. Leger kan anbefale over-the-counter medisiner eller reseptbelagte medisiner for smerter, og mange vil anbefale sikkerhetstiltak sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjons tap.

Ernærings / vitaminmangel nevropati

Ernæringsmessige og kosttilskudd problemer kan også forårsake perifer neuropati. Ifølge den nevropati Association "disse (neuropati-induserende vitamin) manglene kunne være på grunn av feilernæring (f.eks, alkoholisme) eller en redusert absorberende overflate som et resultat av fysisk endring (f.eks kirurgisk reseksjon / bypass) eller tarmveggen infiltrering (f.eks Crohns sykdom). I tillegg, i henhold til Foundation for perifer neuropati, forskere og ernæringseksperter har bekreftet at mangel på vitamin B12 (et vitamin viktig for magesyre og fordøyelse) er en vanlig og direkte årsak til perifer neuropati.

Behandling for en nevropati skyldes ernæring eller vitaminmangel inkluderer økningen av B12 inntak med mat som kjøttprodukter, melkeprodukter eller B12 kosttilskudd. Injeksjoner av B12 er vanligvis nødvendig. I tillegg er det vanlig å anbefale at pasienter tar sikkerhetstiltak for å gjøre opp for sensasjon tap.

Holistisk behandling for nevropati

Nevropati forårsaker smerter, nummenhet og svakhet i nerver, oftest nervene i føttene og hendene. Nevropati lider ofte føler en brennende eller prikk i disse ekstremiteter og oppleve en nedgang i følelse, sammenlignes med de forminskede følelser når iført en hanske eller strømpe. Denne tilstanden kan skyldes en rekke medisinske tilstander, men er oftest funnet hos diabetikere. Medisiner for å behandle smerter og nummenhet som følge av nevropati er tilgjengelige, selv om mange foretrekker en helhetlig tilnærming.

Kosthold og trening

Siden diabetikere er særlig utsatt for å utvikle nevropati, kontrollere blodsukkernivået er ekstremt viktig i behandling og forebygging av symptomer på tilstanden. Unngå alkohol så mye som mulig, så høyt alkoholforbruk kan gjøre nevropati symptomene verre. Spis et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og helkorn. Unngå raffinert sukker, fete kjøttstykker, søtsaker og høy kolesterol matvarer for å holde blodsukkeret under kontroll. Regelmessig trening kan bidra til å redusere nevropati smerte og lavere blodsukker nivåer. Tretti minutter med moderat trening, som gåing, vil bidra til generelle trivsel (se referanse 2).

Andre livsstil endringer

Personer med nevropati bør ikke røyke. Røyking kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i ekstremiteter. Ifølge Mayo Clinic, røyking øker risikoen for fotproblemer, inkludert nevropati, og selv amputasjon (se referanse 2). Ta vare på føttene, spesielt hvis du har diabetes. Wear løse, behagelige sokker og sko. Langvarig press kan gjøre nevropati vondt verre, og bidra til dårlig sirkulasjon. Sitt komfortabelt og unngå å sette vedvarende press på albuer, knær, hender og føtter for å unngå ytterligere skade nerve.

Urter og kosttilskudd

Herbal behandlinger og naturlig kosttilskudd kan bidra til å lindre smerter og betennelser i forbindelse med nevropati. De fleste er trygt for friske voksne med få bivirkninger, men det er best å sjekke med legen din før du legger noen kosttilskudd eller urter til din nevropati omsorgsplan. Lite vitenskapelig forskning har blitt gjort på de fleste urte og naturlige behandlingsformer, men mange mennesker opplever en stor lettelse fra innlemme dem i deres daglige rutine. Prøv en kamille eller marshmallow root te for å lette betennelse og hevelse. White willow bark og skullcap har smertestillende egenskaper som ligner på aspirin som kan bidra til å lette nerve smerte. Kalsium og magnesium kosttilskudd støtte nerve funksjon og slappe av spente muskler. Capsaicin, den ingrediensen som gjør chilipepper krydret, kan også bidra til å avlaste nevropati smerter når den brukes lokalt. Mange kommersielle smertestillende kremer bruke capsaicin som aktiv ingrediens, men du kan knuse chilipepper i vanlig fuktighetskrem eller krem ​​for å skape et mer naturlig versjon (se referanser 1 og 3).

Andre alternative behandlinger

Fysioterapi kan bedre holdning og gi deg utøve ideer for å opprettholde god sirkulasjon i ekstremiteter. Massasje terapi kan også forbedre blodsirkulasjonen, samt avlaste nerve smerte og stimulere nerver å hindre ytterligere skade. Selv om ikke vitenskapelig bevist, noen nevropati pasienter rapporterer opplever lindring fra magnet terapi, etter å ha brukt magnetiserte skoen setter inn eller armbånd for å hjelpe med nevropati smerter i hender og fingre (se referanser 2 og 3).

Er det allikevel å Reverse nevropati?

Er det allikevel å Reverse nevropati?


Nevropati (nerveskade) har mange mulige årsaker. Potensial til å reversere nevropati avhenger av hvilken type av nerve berørt og om du har arvet eller ervervet nevropati.

Årsaker

Årsaker til nevropati inkluderer eksponering for giftige stoffer eller sykdommer som diabetes eller alkoholisme. I mange tilfeller er årsaken ikke kan identifiseres. Å bremse utviklingen av nevropati eller reversere skader avhenger identifisere årsaken.

Arvelig nevropati

Arvelige sykdommer, som Charcot-Marie-Tooth sykdom eller Friedreichs ataksi noen ganger føre til nevropati. Arvelig nevropati er mindre sannsynlighet for å være reversible enn ervervet nevropati. Ifølge Medline Plus, de fleste arvelige nevropatier har ingen kur. Noen av disse forhold fører til permanent, irreversibel nerveskader.

Underliggende tilstander

Nevropati forårsaket av underliggende forhold kan behandles. For eksempel, hvis du har nevropati som en komplikasjon av diabetes, kan du arrestere progresjon av nevropati ved å holde stram kontroll over blodsukkeret.

Eksterne årsaker

Hvis du har nevropati fra eksponering for giftige stoffer, kan eliminere årsaken reversere skader. Avvikling rusmisbruk kan arrestere nevropati forårsaket av alkoholisme eller narkotikamisbruk.

Betraktninger

Å gjøre sunne livsstilsvalg som for eksempel å opprettholde en sunn vekt, spise en balansert diett, være aktiv og unngå alkohol misbruk kan bidra til å forsinke den fysiske utviklingen av enkelte former for nevropati.

Hvordan Enkel nevropati

Nevropati er en smertefull tilstand som forårsaker smerte, prikking og nummenhet i hender og føtter. Vanlige årsaker er diabetes, skader, giftstoffer og infeksjoner. Du kan ta flere tiltak for å lette nevropati; de inkluderer en kombinasjon av medisiner og egenomsorg tiltak.

Hvordan Enkel nevropati

Bruk medisiner som lette symptomer. Snakk med legen din for å finne de mest hensiktsmessige behandlinger for deg og ta som foreskrevet. Du kan få smertestillende midler, en lidokain patch, antidepressiva eller anti-beslag medisiner; mens vanligvis brukes til andre forhold, har de to siste vist seg å behandle nerve smerter.

Hvis du allerede bruker medisiner for å behandle din nevropati, ta dem som anvist og ikke slutte uten å konsultere lege.

forplikte seg til sunne livsstilsvaner. Regelmessig mosjon kan lette nevropati smerte. Tretti minutter med trening fem ganger i uken er et godt mål. Bryte øvelsen i mindre biter av gangen hvis det er nødvendig. Du kan starte sakte og jobbe deg oppover. Hvis du har nevropati, snakk med legen din om egnede øvelser for din tilstand; han kan hjelpe deg å designe en diett.

Spis et kosthold rikt på frukt og grønnsaker og spise magre kjøtt og meieriprodukter. Spis komplekse karbohydrater; sitt høye fiberinnholdet får dem til å bryte ned saktere, holde blodsukkeret stabilt. Eksempler inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn som brun ris og havregryn og bønner. Dette er spesielt viktig for diabetikere. Unngå enkle karbohydrater som cookies, godteri og hvitt mel produkter; de føre til en rask økning i blodsukkeret og føre til betennelse, noe som vil forverre nerve smerte.

Masser de berørte områdene. Du kan gjøre dette selv eller har noen gjøre det for deg. Gni de berørte områdene i en mild, sirkelbevegelse. Ikke gjør det så vanskelig at du føler smerte eller ubehag. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen og letter nerve smerte. Du kan kjøpe fot og hånd massører for hjemmebruk også.

Bruk kosttilskudd som oppfordrer sunne nerver og lindre smerte. Ta en B-kompleks vitamin daglig. Denne inneholder alle B-vitaminer i riktige doser. Ta 100mg av alfa-liponsyre daglig; etter en måned, økes til 300 mg daglig.

Prøv akupunktur. The University of Maryland Medical Center anmeldt studier og fant at akupunktur effektivt lettet symptomer på nevropati. Sørg for å besøke en lisensiert utøveren.

Hint

  • .

Slik Cure nevropati

Nevropati er et annet navn for nerveskader. Det er ofte preget av en brennende, prikkende eller skyting smerter i ekstremitetene (hender, føtter, ben og armer). Nevropati kan også påvirke nervesystemet i hele kroppen din, forårsaker inkontinens, vanskelighets gripende gjenstander og balansere problemer. Å behandle nevropati, kan du prøve alternative helse alternativer, for eksempel kosttilskudd, samt reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om medisiner. Noen legemidler som er godkjent for andre forhold kan også hjelpe behandle nevropati. Disse er gabapentin, pregabalin, topiramat, fenytoin og karbamazepin.

Prøv en Lidokain patch hvis du ikke ønsker å ta muntlig medisiner. Bruk opptil tre av disse oppdateringene per dag for å avlaste nevropati smerter, plassere plasteret på det berørte området. Noen mennesker kan oppleve et utslett på lappen området som følge av denne behandlingen.

Unn din nevropati med alternative helse alternativer. Påføring capsaicin lokalt på området kan bidra til å lindre smerte. Du kan også supplere din diett med B-kompleks vitaminer, alpha lipoic syre, actyl L-karnitin og krom.

kontrollere blodsukkeret hvis nevropati er forårsaket av diabetes. Dette er den beste måten å forebygge eller behandle diabetisk nevropati.

Hint

  • Hvis nevropati har forårsaket føttene til å gå nummen, sjekk føttene daglig for mulige skrubbsår som kan bli smittet.
  • Sørg for å diskutere med legen din alle kosttilskudd og medisiner som du kanskje allerede være å ta for å unngå eventuelle interaksjoner.

Hvordan Stå med diabetisk nevropati

Diabetisk nevropati resulterer ofte i en kriblende, nummenhet eller smertefull følelse i ekstremiteter. Dette skyldes nerveskader. Hvis nevropati er avansert, kan du få problemer står normalt. Du kan også ha problemer med å gå fordi saldoen er berørt. Den sunneste måten du kan kontrollere dette problemet er å opprettholde et jevnt blodsukker nivå. Blodsukker pigger vil forverre nevropati. I mellomtiden er det noen enkle triks du kan prøve å gjøre stående enklere.

Bruksanvisning

•  Strekk dine føtter og ankler sakte i ett minutt før du prøver å stå. Dette vil hjelpe blodsirkulasjonen og kan gjøre det lettere for deg å stå. The Mayo Clinic anbefaler også at etter du står, bør spenner musklene i bena deg. Du kan gjøre dette mens plassere det ene beinet over det andre, som også vil øke blodsirkulasjonen. Du må kanskje holde på noe for å stabilisere mens du gjør dette.

•  Stå sakte. Diabetisk nevropati kan forårsake svimmelhet når du endrer posisjon plutselig. Hvis du står fra en utsatt posisjon, sitte opp først, og deretter gradvis stå opp. Holde på noe, for eksempel veggen, mens du står opp slik at du ikke faller over.

Combat din nevropati smerte. Hvis smertene er å holde deg fra å stå eller gå ordentlig, spør legen din om din medisinering alternativer. Noen smertestillende alternativene inkluderer gabapentin, pregabalin, fenytoin og trisykliske antidepressiva. Du kan også prøve over-the-counter alternativer, for eksempel en capsaicin krem ​​som påføres lokalt på de smertefulle områder.

Bruk en sko som passer ordentlig. Hvis skoene er for trange, kan de være å gjøre symptomene verre ved å redusere blodsirkulasjonen. Bruk sko som har rikelig med "slingringsmonn" i dem. Du kan også prøve å kjøpe en sko med en rocker bunn såle. Denne type sko styrer bevegelsene for å gjøre dem mer naturlig.

Be legen din for å anbefale en fysioterapeut. Fysioterapi kan hjelpe deg med eventuelle balanse problemer du måtte ha. En fysioterapeut kan vise deg hvordan å styrke visse muskler til å gjøre stående og gående enklere for deg. Selv om aktiviteten kan være vanskelig med nevropati, kan trening bidra til å øke blodsirkulasjonen, noe som kan redusere symptomene.

Hint

  • Du ønsker kanskje å prøve å bruke en stokk eller annet gang enhet.

Idiopatisk nevropati Behandling

Idiopatisk nevropati Behandling


Idiopatisk nevropati er en lidelse i nervesystemet av ukjent opprinnelse som rammer millioner av mennesker over hele verden. Symptomene varierer, men de vanligvis inkluderer prikking, nummenhet og / eller smerter i føttene eller hendene. Det er foreløpig ingen kur, og de fleste behandlinger er utformet bare for å få symptomlindring. Dette lindring oppnås ofte gjennom ulike medisiner. Imidlertid er den lidelsen gjenstand for videre forskning, og nye behandlingsformer dukker opp for å forbedre livene til dem som er rammet med sykdommen.

Bakgrunn

Nervesystemet er delt i to deler: det sentrale nervesystemet og det perifere nervesystem. Den sentrale nervesystemet er sammensatt av hjernen og ryggmargen, mens nerver forgrenet ut av disse områdene utgjør det perifere nervesystemet. Nevropati er en lidelse som rammer det perifere nervesystemet.

Årsaker

Nevropati påvirker millioner av amerikanere, og det har mange årsaker. De mest fremtredende årsakene til nevropati er diabetes og kjemoterapi. Imidlertid nesten en tredjedel av alle tilfeller er nevropati idiopatisk i naturen, noe som betyr at det ikke er noen kjent årsak. Idiopatisk nevropati kan være frustrerende mest fordi dens underliggende årsak er aldri kjent, og dermed kan det være vanskelig å behandle.

Funksjoner

Idiopatisk nevropati er ofte preget av varierende symptomer basert på hvilke nervegrupper er skadet. For eksempel, hvis en motor nerve er skadet, kan pasienten oppleve muskelsvakhet eller muskel forverring. Derimot, hvis sensoriske nerver er skadet, kan pasienten oppleve smerte eller tap av følelse. Typiske symptomer forverres over tid, men i enkelte tilfeller visse symptomer forsvinner og erstattes av nye, forskjellige dem.

Forebygging / løsning

Medisiner kan brukes til å behandle idiopatisk nevropati. Avhengig av hvilke nerver er rammet, kan følgende grupper av medisiner brukes:
Analgetika - dvs. ibuprofen, paracetamol, aspirin;
Antidepressiva - dvs. gabapentin, amitriptylin;
Antiepileptika - dvs. karbamazepin, lamotrigin; og
Aktuell kremer - dvs. capsaicin.
Ingen medisiner kan kurere idiopatisk nevropati som sin årsaken er ikke kjent. I stedet er medisinering terapi brukes til å kontrollere symptomer.

Potensial

Forskere fortsette å lete etter alternative behandlinger for idiopatisk nevropati smerte. Blant nyere behandlinger er Anodyne Lysterapi og electrostimulation terapi. Anodyne Lysterapi omfatter bruk av en infrarød lysterapi enheten til det berørte området av huden. Elektrosimuering terapi involverer elektrisk stimulering av nerver i det berørte området. Begge behandlinger er velig smertefri, men de kan være kostbart. Produkter i begge kategorier er blitt registrert hos FDA.

Hvordan avlaste nevropati

Nevropati er en form for nerveskader som rammer så mange som 20 millioner amerikanere, ifølge The Nevropati Association. Perifer nevropati er den mest vanlige formen av sykdommen. Personer med perifer neuropati opplever smerte, svie, kribling eller nummenhet i sine ekstremiteter, spesielt i føttene. Endringer i livsstil, behandle underliggende medisinske tilstander og medisiner kan alle avlaste nevropati.

Bruksanvisning

•  Planlegg en fysisk eksamen med din primære omsorg lege for å fastslå årsaken til nevropati. Diabetes står for opptil 30 prosent av perifer nevropati tilfeller fastslår The nevropati Association. Behandle den underliggende årsaken kan lindre mange av symptomene på nevropati. Noen pasienter kan lide av idiopatisk neuropati, noe som betyr at årsaken til problemet er ikke kjent.

Trening, hvis du er i stand til, å bidra til å avlaste nevropati smerte. The Mayo Clinic forklarer at regelmessig trening kan bidra til å redusere mengden av ubehag, og kan også bidra til å holde blodsukkeret på riktig nivå, noe som er gunstig for nevropati lider. Snakk med legen din om typer trening som du kan prøve.

Spis en godt balansert kosthold. National Institutes of Health rapporterer at noen mennesker som lider av nevropatisk smerte er mangelfull i vitamin B-12 og andre essensielle næringsstoffer. Spis et utvalg av ferske råvarer, helkorn og magre proteinkilder for å holde seg frisk. Diskuter med legen din eller ernæringsfysiolog muligheten til å bruke vitamintilskudd for å øke inntaket hvis nødvendig.

Ta medisiner for å kontrollere smerte. Dr. Thomas H. Branagan III forklarer i en artikkel lagt ut på The Nevropati Association nettsted som tri-cylic antidepressive medisiner kan effektivt behandle nevropatisk smerte hos noen pasienter. The Mayo Clinic sier at over-the-counter NSAID medisiner som ibuprofen, eller aktuelle patcher som inneholder bedøvelsesmidler, kan også bidra til å avlaste nevropati symptomer.

Hva er behandlingen for Nevropati etter kjemoterapi?

Nevropati er en betegnelse for nerveskader som kan oppstå en eller annen grunn. I tillegg til skadelige og ødelegge kreftceller, kjemoterapibehandlinger har potensiale til å skade nerveceller, som fører til nevropati.

Time Frame

I noen tilfeller, symptomene på nevropati forårsaket av kjemoterapi gå bort med ingen behandling. Dette kan ta opptil to år å skje, ifølge American Cancer Society.

Funksjoner

Vanligvis innebærer behandling for nevropati på grunn av kjemoterapi kontrollere smerte forbundet med nerveskade, som vanligvis nervene ikke kan repareres.

Typer behandlinger

Medisinske behandlinger for nevropati etter kjemoterapi inkludere kortvarig bruk av kortikosteroider, patcher som distribuerer numbing medisiner topically til smertefulle områder, anti-depressiva og anti-convulsants. For svært alvorlige tilfeller av nevropati smerte, leger noen ganger er avhengige av narkotiske smertestillende midler, for eksempel opioider.

Alternatives

Arbeids- og fysioterapi hjelp noen pasienter lære å overvinne virkningene av nevropati eller styrke områder berørt av nerveskader. Akupunktur og biofeedback gir også noen pasienter lettelse.

Self-Care

Unngå alkohol og ting som gjør din nevropati smerte verre, som varme eller kalde temperaturer eller tettsittende klær, foreslår American Cancer Society. Hvis du er diabetiker, kontrollere blodsukkernivået, fordi hyperglykemi vil gjøre nevropati forårsaket av kjemoterapi verre.

Legemidler for behandling av nevropati

Neuropati er en tilstand som oppstår nerveskader i hele kroppen. Mer enn 100 typer nevropati påvirker millioner av mennesker, ofte i form av nummenhet, prikking eller smerter i føtter og hender. Om lag en tredjedel av nevropatier er forårsaket av diabetes, og The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK) sier at 60 til 70 prosent av diabetikere har noen form for nevropati.

Behandling av nevropati

Hester J. Chong, MS (Department of Neurology, Medway Hospital NHS Trust, Kent, UK) antyder grupper av legemidler inkludert aldosereduktaseinhibitorer, ACE-hemmere, og lipidsenkende medikamenter kan være effektive. Trisykliske antidepressiva, antiepileptika, og opioider og opioider-lignende medikamenter gi lindring fra nevropatisk smerte. Nedenfor er en nærmere titt på noen av de narkotika alternativer.

Trisykliske antidepressiva

Denne klassen av antidepressiva ser ut til å tilby bedre smertelindring fra nevropati. Noen trisykliske antidepressiva inkluderer amitriptylin, imipramin og desipramin. Selv om disse stoffene tilby noen lettelse, kan noen mennesker ikke tolerere dem. Blant andre bivirkninger, kan disse stoffene forårsake tørr munn og svelg hos noen pasienter.

Antiepileptika

Gabapentin (Neurontin) er evidensbasert å være foretrukket legemiddel blant antiepileptika. Gabapentin er tilgjengelig som en mindre kostbar generisk, og har lengre erfaring med bruk enn noen nyere medikamenter. Andre antiepileptika som kan være til hjelp, er lamotrigin (Lamictal) og pregabalin (Lyrica). Duloksetin og pregabalin er FDA godkjent for behandling av diabetisk nevropati smerte.

Opioider

Opioider som oksykodon og opioid-lignende medikamenter brukes ofte for smertelindring. Tramadol (Ultram) er et opioid stoff som virker som en antidepressant. Disse stoffene har bivirkninger som forstoppelse og fysisk avhengighet som må vurderes før bruk.

The Role of andre legemidler

Administrerende komplikasjoner av diabetes kan inneholde stoffer som ACE-hemmere og lipidsenkende midler. Opprettholde optimale blodsukker kan bremse utviklingen av komplikasjoner som høyt kolesterol, høyt blodtrykk og hjertesykdom. I tandem, disse komorbiditet akselerere skade på kroppen forårsaket av diabetes. Ytterligere bevis tyder på at en lav dose kombinasjon av medikamenter kan tilby bedre smertelindring enn ett medikament, og med mindre bivirkninger.

Nevropatisk smerte Retningslinjer

Nevropatisk smerte, også kjent som nevropati, smerte er oppleves når en nerve er blitt skadet eller ødelagt. Nerve smerte kan være kortvarig eller bli kronisk avhengig av nerve og type skade. Nerver sender smertesignaler til og fra hjernen, og når de blir skadet, vil nervesignalene svikte.

Årsaker

Nevropatisk smerte kan være forårsaket av sykdom så som helvetesild, diabetes, multippel sklerose og AIDS. Andre forhold som bidrar til nerveskader inkluderer alkoholisme, spinal kirurgi, cellegift, rygg, hofte og ben problemer og amputasjon.

Symptomer

Symptomer på nevropatisk smerte inkluderer prikking, nummenhet, svie eller skyting smerter. Smerte kan komme og gå eller bo i lange perioder av gangen. En klype kan føles som en stikkende smerte eller du kan føle smerte fra noe så mykt som en fjær eller en kjølig bris. Følelse opplevelser kan også bli kompromittert og inkluderer ikke følelsen intens varme eller kulde.

Diagnose

Legen din vil undersøke smertefulle områder, og stille spørsmål om hvilken type smerte opplevd. Han kan be om blodprøver for å se om en underliggende tilstand som diabetes forårsaker nerveskader.

Medisiner

Behandling for nevropatisk smerte vil omfatte behandling av sykdommen hvis det er årsaken til nerveskader, eller ved å behandle symptomene så det er ingen kur for nevropati. Anti-convulsants som Lyrica og Neurontin har fått foreskrevet for nerve smerter. Medikamentene avskjære smerte signaler fra hjernen og kan forbedre søvnen og fjerne smerte. Tricylic antidepressiva som Elavil har blitt foreskrevet for å hjelpe med nerve smerter og depresjon. Reseptbelagte smertestillende midler kan være foreskrevet for kortsiktig bruk bare på grunn av fare for avhengighet.

Injeksjoner

En nerve block injeksjon er et skudd av bedøvelse i eller rundt den skadde nerveområdet. Denne type behandling blokker smerte meldinger fra hjernen. Smertestillende medikamenter kan leveres direkte inn i ryggraden med en serie av injeksjoner eller kontinuerlig ved hjelp av en implantert pumpe.

Kirurgi

Kirurgi for nevropatisk smerte kan omfatte kirurgisk dekompresjon, som innebærer å fjerne vev som er å komprimere en nerve. Ryggmargs stimulering innebærer en kirurg å sette inn en liten ledning nær ryggmargen. Ledningen er koblet til en enhet som vil sende små mengder elektrisitet til skadede nerver blokkerer smertesignaler til hjernen.

Botemidler for nevropati Pain

Nevropatisk smerte kan stamme fra flere underliggende årsaker, inkludert helvetesild, fibromyalgi, kjemoterapi og diabetes. Hvis det er en underliggende sykdom, er det best å behandle årsaken til neuropatisk smerte å lindre symptomene. Det kan ikke være en sykdom forbundet med denne smerten, men det er flere behandlingstilbud tilgjengelig for å lindre symptomene dine.

Vitaminer og hormoner

Mangler i sink og i vitaminer B12, B1, B6, D og E kan føre til nevropatisk smerte. Legen din kan anbefale å ta høye doser av disse vitaminene i tre måneder. Nevropatisk smerte kan også være forårsaket av hormonelle mangler samt en underactive skjoldbruskkjertelen. Hvis du har en aktiv skjoldbruskkjertel, kanskje du har andre symptomer som achiness, tretthet, lavt antall blod temperaturer og vektøkning.

Behandling

Ikke-steroide anti-inflammatoriske kan bidra til å redusere smerter forbundet med nevropatisk smerte. Medisiner som inneholder morfin kan være nødvendig i mer alvorlige tilfeller. Antidepressiva og trisykliske antidepressiva er også nyttig i å lindre smerte. Disse medikamentene er Amitriptyline og Nortriptiline. Du kan være foreskrevet selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) som Prozac å redusere smerte, men de er ikke like effektivt som trisykliske antidepressiva.
Nevroleptika, også kjent som antiepileptika, kan være en effektiv form for smertelindring. Disse medikamentene inkluderer karbamazepin, felbamat, valproinsyre, klonazepam og fenytoin.
Den Lidokain patch påføres direkte over området at du opplever mest smerte. Denne oppdateringen er igjen på området i 12 timer, deretter fjernet og brukt på nytt etter 12 timer. Denne metoden bringer lindring til nøyaktig det området av smerte. Bivirkningene er minimal, og kan omfatte en mild utslett. Du kan bruke opptil tre plastre samtidig.

Aktuelt gels kan lette nerve smerter ved å øke opptaket av medisinen. De har også færre bivirkninger enn oral medisin. Anti-anfall medisiner som Neurontin kan også redusere nevropatisk smerte. Svimmelhet, sedasjon og mild hevelse er vanlige bivirkninger av Neurontin. Denne medisinen er vanligvis tatt i 600 mg doser tre eller fire ganger om dagen.

Diabetes-relaterte nevropatiske smerter

Diabetes er den vanligste underliggende årsak til neuropatisk smerte. En reduksjon i omløp og overflødig giftige biprodukter, ernæringsmessige mangler eller skader fra forhøyede sukker er felles faktorer som bidrar til denne smerten. Du kan lindre nevropati smerter forårsaket av diabetes ved å legge til legen anbefalte næringsstoffer til ditt daglige kosthold. Det er flere muntlige medisiner som kan være nødvendig for å forbedre nerve funksjon.

Meksiletin for nevropati Pain

Meksiletin for nevropati Pain


Meksiletin er et generisk navn for stoffet Mexitil. Det er vanligvis brukes til å behandle uregelmessig hjerterytme som kan være livstruende. Det kan også være foreskrevet for pasienter som lider nevropati smerte, som er forårsaket av nerveskade. Før du bruker Meksiletin, fortelle legen din om dine forhåndseksisterende medisinske tilstander, samt eventuelle andre medisiner du tar.

Dosering

Tar Meksiletin på regelmessig basis vil gi mest nytte for nevropati smerte. Bare ta dosen forskrevet av legen din. Ta denne medisinen sammen med mat eller antacida.

Advarsler

Diskuter din koffein inntak med legen din før du bruker denne medisinen. Meksiletin kan samhandle med andre stoffer og medikamenter, for eksempel lidokain, cimetidin og fenobarbital. Hvis du regelmessig konsumerer store mengder koffein, må du kanskje vurdere en annen medisiner for nevropati smerte.

Betraktninger

Før du bruker Meksiletin for nevropati smerter, legen din hvis du er vegetarianer, da dette kan påvirke din bruk av stoffet. Diskuter om du bruker mye av sitrusfrukter, grønnsaker, tyttebær, meieriprodukter eller kjøtt.

Milde bivirkninger

Du kan oppleve noen bivirkninger med denne medisinen, inkludert hodepine, kvalme, oppkast, halsbrann, svimmelhet, ørhet, skjelvinger og sløret syn. Hold orden på bivirkninger, slik at du kan diskutere dem med legen din.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger fra Meksiletin, få medisinsk hjelp. Dette kan omfatte brystsmerter, smerter i øvre del av magen, gulsott og influensalignende symptomer.

Alternativ behandling for nevropati

Nevropati er en lidelse som påvirker det perifere nervesystemet. De perifere nerver styre motoren, sensoriske og autonome nerver. Disse nervene romme funksjonen mellom ryggmargen, muskler, hud og indre organer. De som lider av nevropati ofte oppleve nummenhet, smerter, spasmer og prikking i huden i sine hender og føtter. Selv om de fleste former for nevropati er ikke kureres, de behandles. Alternative medisinske behandlinger er et levedyktig alternativ for dem som lider av nevropati, og de som er interessert i å ta kontroll over sin helse. Men noen leger anbefaler ikke bruk av alternative legemidler, og før innlemme alternative behandlinger, sjekk med din fastlege.

NeuropathyRx

NeuropathyRx er kosttilskudd som inneholder Alpha-Lipoic-Acid og L-karnitin. Ifølge nevropati Solutions, et supplement produsent arbeider med nevropati samt kreft, smertefulle symptomer kan lindres gjennom visse næringsstoffer. NeuropathyRx brukes spesifikt til å ta tap av fysisk funksjon, og redusert mental kapasitet.

Vitamin B12 og Folat

Nevropati er forårsaket av sykdommer som diabetes, lupus og vitaminmangel. Vitaminer B12 og folat er vanlige næringsstoffer mangler i nevropati lider, og kan løses ved å inkludere enten en B12 og folat supplement, eller grønne grønnsaker, som spinat og brokkoli, i kostholdet.

Capsaicin Cream

Capsaicin, en komponent i hot chili peppers som skaper den varme følelsen, brukes i en aktuell krem ​​form for å avlaste nevropati smerte. Den felles handelsnavn for capsaicin krem ​​er Zostrix eller Zostrix-HP. Men, cayenne pepper, knust versjon av en chili pepper, har blitt brukt historisk av mange kulturer for lindring av leddgikt, ryggsmerter og andre lignende forhold.

WSN Nerve Support Formula

WSN Nerve Support Formula er et homøopatisk middel spesielt utviklet for å løse nevropati. I tillegg til å lindre prikking og brenning touch, fungerer dette midlet for å øke balanse og fysisk stabilitet. Tillegget inneholder Benfotiamine, en form for B1 som har vist seg å ha evnen til å reversere effektene av nevropati.

Body Cleanse

I tillegg til ernæringsmangler, nevropati pasienter ofte at når de har overdrevet konsumert kjemiske-Laden eller altfor bearbeidet mat, de er mer tilbøyelig til å føle smerte. Som giftstoffer bygge opp i kroppen, nevropati pasienter merke en økning i sine symptomer. Ifølge Cure Zone, en medisinsk ressurs sponset av Google, vil en full body avgiftning fjerne skadelige stoffer fra kroppen, og lindre noe av smerten forbundet med nevropati.

Diabetes nevropati Pain

Diabetes nevropati Pain


Diabetes kan være en ødeleggende tilstanden når blodsukkernivået ikke er riktig håndtert. Om igjen uten tilsyn, andre områder av kroppen begynner å bryte ned. Nevropati smerter kan bli resultatet når skader begynner å spre seg gjennom nervesystemet. Statistikk fra National Institute of Health rapporten så mange som 60 til 70 prosent av diabetikere har utviklet en form for nerveskader.

Identifikasjon

Folk som har lidd av diabetes for en periode kan begynne å oppleve symptomer på nerveskader i ulike områder av kroppen. Prikking i bena eller armene, eller hender eller føtter kan forekomme. Nummenhet, eller smerte i disse områdene er imidlertid også mulig nerveskader også kan opptre i en hvilken som helst område av kroppen. Diabetisk nevropati er den kliniske betegnelsen for nervelidelser som følge av diabetes 'effekter på kroppen. Det er ikke uvanlig for diabetikere å ha denne tilstanden, og ikke vet det.

Funksjon

Høyt blodsukker problemer er knyttet som årsak for diabetisk nevropati smerte. Som nervestrukturer kjøre gjennom alle områder av kroppen, høye sukkernivået i blodet svekker signaloverføring mellom nervebaner. Høyt sukker nivåer også arbeide for å skade veggene i blodårene. Blodkarskader betyr trengte oksygen og næringsstoffer forsyninger er ute av stand til å bevege seg gjennom fartøyet vegger og nå nervebaner. De lengre sukker nivåer forblir forhøyet, jo mer skade kan oppstå.

Typer

Det er fire forskjellige kategorier av diabetisk nevropati smerte: autonome, perifer, brennvidde og proksimale. Smerter, nummenhet eller prikking som dukker opp i lår, rumpe eller hofter regnes proksimale nevropati. Skader som oppstår i en nerve, eller en gruppe av nerver er klassifisert som fokal. Muskelsvakhet kan skyldes proksimale eller focal nerveskader. Autonom skader kan dukke opp innen ethvert område av kroppens autonome nervesystemet. Disse områdene omfatter hjertet, organer involvert i fordøyelsen, den reproduktive organer og blæren. Symptomer på autonom skade inkluderer fordøyelsesproblemer, nedsatt seksuell funksjon, blæren kontroll problemer og blodtrykk problemer.

Testing

En rutinemessig fysisk eksamen vil avdekke tegn på mulig diabetisk nevropati smerte. En typisk undersøkelse der reflekser, muskel tilstand og berøringsfølsomhet er sjekket bør avsløre mulige tegn på nerveskader. Trege eller ikke-eksisterende reflekser, dårlig muskelstyrke og nummenhet er indikatorer på mulige nerveskader. En prosedyre kalt filament testen bruker en myk, fjær-lignende tråd for å teste for nerve følsomhet i føttene og hendene. Hvis en lege mistenkte skade er til stede, kan andre tester administreres for å avgjøre hvilken kategori av nevropati er til stede.

Behandling

Behandling for diabetisk nevropati smerte innebærer å håndtere sine symptomer, siden det er ingen kjent kur for diabetes. Behandlingsmetoder fokus på smertelindring, gjenopprette normal nervefunksjon og hindre ytterligere skade. Riktig kosthold, mosjon og administrere blodsukkernivået er løpende behov for håndtering av diabetes. Møte disse kravene vil også bidra til å avlaste nerve smerte. Det finnes medisiner som kan tas for å lindre anfall av akutt smerte. Anti-anfall medisiner, trisykliske antidepressiva og smertestillende patcher kan forskrives som rettsmidler, avhengig av hvilken type nevropati som er tilstede.

Medisin for depresjon og kronisk smerte

Ifølge Rachel Wurzman, MS; Wayne Jonas, MD; og James Giordano, Ph.D., mer enn 65 prosent av personer med kroniske smerter har en historie med alvorlig depresjon, som er nesten fire ganger hastigheten av alvorlig depresjon i den generelle befolkningen. Medisiner er tilgjengelig som behandler både kroniske smerter og depressive symptomer.

Typer medisiner

To typer antidepressiva blir ofte brukt for å behandle kroniske smerter: trisykliske antidepressiva (TCA) og serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI). TCA inkluderer Elavil (amitriptylin), Tofranil (imipramin) og Anafranil (klomipramin). SNRI inkluderer Effexor (venlafaxine) og Cymbalta (duloksetin).

Typer av smerte

Antidepressiva er vanligvis brukes til å behandle visse typer smerte, inkludert diabetisk nevropati, smerte forårsaket av helvetesild, spenningshodepine, migrene, fibromyalgi og smerter i korsryggen.

Funksjon

Det er uklart hva den eksakte rollen til TCA og SNRI er i behandling av kroniske smerter. Men TCA og SNRI øke nivåene av visse nevrotransmittere, inkludert noradrenalin og serotonin, som spiller en rolle i å regulere humøret.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av TCA og SNRI er tretthet, tørr munn, forstoppelse, vektøkning, forandringer i blodtrykk og gastrointestinale forstyrrelser.

Opiat smertestillende medikamenter

Opiat smertestillende medikamenter, for eksempel hydrocodone og oksykodon, kan føre til depressive symptomer til å bli verre. Disse medikamentene har også et stort potensial for misbruk, og kan brukes til "selvmedisinering" for depresjon.

Advarsel

Seponering syndrom kan føre til etter seponering SNRI etter lang tids bruk. Symptomer på seponering syndrom omfatter svimmelhet, humørsvingninger, angst, søvnløshet, irritabilitet, "elektriske støt" fornemmelser i hele kroppen, skjelving og frysninger, og vanligvis vare i en til tre uker.