Digidexo.com

Viktigheten av å holde det menneskelige øret Clean

Viktigheten av å holde det menneskelige øret Clean


Ifølge American Academy of Øre, som består av øret, nakke og hals leger, bør det menneskelige øret aldri å bli renset. Dette er under ideelle forhold. Gjennom normal tygging, det ørevoks, eller ørevoks, som er produsert i den ytre tredjedel av øret, er naturligvis arbeidet gjennom ørekanalen, som har en smørende og antibakteriell virkning. Den beveger seg til øret åpningen, der det naturlig flak og faller ut.

Natural Cleaning

Smuss, hår og støv er fanget av voks produsert i hudens kjertler i ytre del av øregangen. Denne voks er dannet for å holde partiklene fra å nå trommehinnen. Vanligvis vil akkumulere voks og deretter faller ut av seg selv, bærer smuss og støv med den. Så det menneskelige øret er helt i stand til å holde seg ren. Ved å sette inn bomullspinner inn i øret ditt, kan du skyve voksen lenger inn i øregangen, noe som kan føre til en voks toppelse.

Forstyrre Process

Sondering øret med bomullspinner eller andre redskaper kan skyve voks tilbake i øret, har en tilstopping effekt på trommehinnen. Når dette skjer, kan øret bli tørr og kløende og kan forårsake ubehag. Denne tilstanden kalles ørevoks else. Du kan ha en påvirket trommehinnen hvis du merker ringing, øreverk, plugget følelse, delvis progressive hørselstap, kløe, lukt eller utflod. Hvis du merker noen av disse symptomene, bør du vurdere en hjemme-behandling.

At-Home Behandlinger

Det er mulig å mykne og løsne voks hjemme. Tilsett noen dråper mineralolje eller babyolje i øret. Detergenter slik som hydrogenperoksyd eller karbamidperoksid kan også arbeide. Mange velger også å vanne øret ved hjelp av en saltblanding og et øre sprøyte. Hvis disse metodene ikke er effektive, kan du besøke en lege, som kan fjerne voks ved hjelp sug eller foreskrive dråper.

Ting du bør unngå

Vokt dere for øret candling, som har blitt et populært alternativ helse praksis. Ear candling gjøres ved å sette lange, kjegleformede lys inn i øret med den hensikt å trekke ut voks. Ifølge otolaryngologists, er det ikke påvist fordelene ved å bruke øret lys. Faktisk, har den amerikanske Food and Drug Administration tatt flere regulatoriske tiltak mot salg og markedsføring av øret lys, basert på brudd på Food, Drug, og Cosmetic Act, som advarer mot en overhengende fare for helse. Vanlige Candling skader inkludere brannsår, blokkering av øregangen av stearin, eller punktering av øregangen membran.

Når skal man oppsøke lege

Ifølge otolaryngologists, er det viktigste vi kan gjøre for øret tilstand for å unngå sondering øret med noe, inkludert vattpinner og øret lys. Dette vil tillate øret for å beholde sin naturlige balanse. Hvis du frykter at du har et hull i trommehinnen eller en sterkt påvirket trommehinnen, bør du oppsøke lege umiddelbart.