Digidexo.com

Vil Stretching Hjelp stive muskler hos eldre mennesker?

Vil Stretching Hjelp stive muskler hos eldre mennesker?


Aldring kan skape kaos på kroppen din, særlig hvis du er genetisk utsatt for visse vilkår. Dette er absolutt sant hvis du ikke har holdt tritt med din kondisjon gjennom årene. Musklene vil miste sin styrke over tid, og med mindre du føre en aktiv livsstil i senior år, kan musklene bli stiv. Stretching på en daglig basis vil bidra til å lette stive muskler hos eldre mennesker, og hvis det kombineres med et sunt kosthold og et mål på aerob aktivitet, kan føre til en bedre utvalg av bevegelse.

Velge Dine tøyningsøvelser

Velge hva slags tøyningsøvelser du vil bruke for å lette din stive muskler er første bestilling av virksomheten. Det er de grunnleggende strekninger som du kan ha brukt da du var yngre å varme opp før en cardio trening, men du bør kanskje vurdere yoga. En rekke Hatha yoga, både sittende og stående, vil lette stivhet fra musklene på en skånsom måte. Du oppfordres til å begynne sakte og fremgang i ditt eget tempo. De er strekninger du kan utføre på en daglig basis for å holde deg limber.

Warm Up Først

Selv den unge bør nærme seg en strekk rutine med et mål av forsiktighet; som faktisk gjør det enda mer viktig for de unge til sinns. Stretching i seg selv er ikke iboende dårlig-det er den holdningen som mer og lengre er bedre. Det tar tid å lette stivhet ut av musklene og siste du ønsker er å ha et tilbakeslag på grunn av en skade. Bruk litt tid på å varme opp før du strekker. Ta en rask 15 minutters tur rundt kvartalet eller, hvis du er begrenset til huset på grunn av dårlig vær, marsjere på stedet, pumping armene i takt med dine skritt.

Take Your Time

Som med et treningsprogram, må du starte sakte og bygge momentum når din kondisjon har økt. Enten du utfører nakke rundstykker eller strekke å røre hendene mot føttene, er det bedre å stoppe i god tid før du opplever ubehag eller overdreven trekke sensasjoner. Lettelser dine stive muskler vil være et arbeid som pågår. Begynne med strekker seg i 15 minutter senere på ettermiddagen en gang om dagen. Når musklene er mindre stiv, jobbe i en 15-minutters økt i morgen også.

Safety Tips

Sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du starter et treningsprogram for første gang, hvis du har vært borte fra treningsprogrammer for en stund, eller hvis du har noen kroniske helseproblemer.