Digidexo.com

Slik fjerner Belly Fat Fast

Det er mye lettere å få vekt enn det er å gå ned i vekt. Mens diett moter kommer og går, det er fortsatt bare én måte å miste overflødig magefett. Stikker til en kjepphest diett for et par uker eller måneder kan godt hjelpe deg med å gå ned i vekt, men i all sannsynlighet vil du være tilbake til gamle vaner og gammel midje størrelse på kort tid. Ifølge US Air Force Staff Sgt. Lisa Reed, en skvadron fysisk trening leder, vekttap krever mer enn permittering karbohydrater for et par uker - det krever en livsstilsendring.

Slik fjerner Belly Fat Fast

•  Skjær ut brus og erstatte den med vann. Hvis du absolutt ikke kan leve uten din pop, begrense deg til en en dag. Drikkevann vil hjelpe kroppen din til å fordøye maten bedre og raskere, samt holde deg hydrert og uthvilt.

•  Spis. Sult dietter bare frustrere og la deg craving mat kroppen din trenger. I tillegg vil kroppen din begynne å lagre fett hvis den tror du sulter den. Staff Sgt. Reed anbefaler sine tropper til å spise seks små måltider hver dag.

Start hver morgen med frokost. Spis frokostblanding med skummet melk eller havregryn med lett yoghurt og en frukt. Den neste dagen spise et egg, to brødskiver og et stykke frukt. Alternativ slik at kroppen ikke blir utbrent. Spise rå grønnsaker for snacks.

Spis en tunfisk eller kalkun sandwich på lav-kalori brød med en kopp rå gulrøtter eller en liten salat med lett dressing.

Hold deg til kylling, kalkun eller fisk til middag. Spise en potet eller en kopp ris og dampede grønnsaker. Tillat deg selv et par spiseskjeer med fett hver dag. Ved å tillate deg selv å spise fettet du begjærer, vil du være mindre sannsynlighet for å ha svake øyeblikk hvor du spiser alt i sikte.

Øvelse fem dager i uken. Gjør cardio, som løping, kan brenne kroppsfett raskt, spesielt når du er å opprettholde sunne matvaner. Gjør cardio tre dager i uken og styrketrening de to andre dagene. Gammeldags crunches og sit-ups er gode øvelser for å flate mager og fjerne magefett. En annen øvelse som vil brenne buk fett er den russiske vri. Sett deg ned, og deretter sakte heve bena opp fra gulvet slik at du balanserer på halebeinet med ryggen og bena hver i en 45 graders vinkel. Lås hendene foran deg. Beveg hendene frem og tilbake til begge sider av kroppen din, berøre gulvet på hver side av deg. Har 40 først, deretter jobbe deg opp til 60. fett vil smelte av og tone dine magemuskler alt på samme tid.

Hold denne øvelsen diett før du har møtt målet ditt, Deretter minske det til tre dager i uken for å opprettholde din nye og sunn figur. Staff Sgt. Reed program har hjulpet utallige flyvere møte sine personlige vekttap mål.

Hint

  • Kom i form med en kompis. Finn en venn til å trene og spise sunt med deg. Det vil gjøre fremskritt så mye lettere.
  • Konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram.