Digidexo.com

Hvordan lage en Crossfit Rutine for menn

Hvordan lage en Crossfit Rutine for menn


Crossfit trening er en voksende trend på trening krets. Utviklet av sin skaper for å fylle en ønsket nisje mellom muskel hodet narcissist og Ironman fyr, er Crossfit trening definitivt ikke pen, og det vil sparke baken, uansett hvor god en idrettsutøver du er. Følgende er en lett innføring i, og hva du kan forvente fra, menns Crossfit trening.

Hvordan lage en Crossfit Rutine for menn

•  Forstå Crossfit. Fokus for Crossfit trening er funksjonell bevegelse med høy intensitet, med konstant variasjon av bevegelse. Du kan forvente utformingen av Crossfit workout å inkludere olympiske vektløfting bevegelser, gymnastikk og metabolske condition.

•  Kjenn kondisjon. Til tross for Crossfit trening hensynsløse omdømme, er det en trening for alle fitness nivå. Trenere aldri endre rutiner uavhengig av alder, størrelse eller evne, men de justere belastning og intensitet. Crossfit trening vil levere styrke, utholdenhet, balanse, hurtighet, kraft, koordinasjon, utholdenhet, smidighet, nøyaktighet og fleksibilitet.

Forstå hva Crossfit kan gjøre for kroppen din! I tillegg til å få kroppen din til nivået av sin maksimale ytelse, det er noen fordeler med å velge Crossfit trening som din treningsprogram. Korte treningsøkter Ekstremt effektiv Sikker skalert til ditt nivå endeløs rekke Utfordrende

Godta kaoset. Den eneste spesialitet Crossfit trening er at er ikke spesialister på noe. Det retter seg mot alt for generelle egnethet som forbereder deg for topp ytelse i noen idrett eller fysisk utfordring som livet kaster din vei.

Spor rutinen. Tradisjonelt er en Crossfit rutine spores på en stor tavle, eller tørr slette bord. Ved hjelp av listen over favorittøvelser, lage en plan for hver dag i uken, uten å gjenta en settliste to ganger. Disse øvelsene trenger å flytte fra den ene til den neste med svært lite tid i mellom.

Hint

  • Crossfit handler om å jobbe hele kroppen, så sørg for å hvile hver kroppsdel ​​for en dag etter å ha jobbet ut.