Digidexo.com

Ear Sopp i Humans

Ear Sopp i Humans


Ifølge Mayo Clinic, tusenvis av encellede sopp finnes, og de er funnet overalt i verden. Sopp sporer kan bli luftbårne som pollen og finne veien inn i ørene gjennom bihulene eller øregangene.

Geografi

Øret tilbyr sopp et optimalt miljø for å formere seg i Sopp elsker mørke, varme og fuktige steder.; ørene er alle de ovennevnte.

Beliggenhet

Sopp kan finnes i vannforekomster som svømmebassenger, boblebad og innsjøer. Hvis du ofte disse typer vann hull, har du en økt risiko for å utvikle øre sopp.

Betraktninger

Sopp som mugg og gjær kan føre til irritasjon og infeksjon i bihulene. Bihulene koble til mellomøret. En alvorlig sopp bihulebetennelse kan spre seg til øret forårsaker en sopp ørebetennelse.

Identifikasjon

Det mest vanlige navnet for øre sopp er svømmere øret. Ifølge American Academy of Øre, er svømmer øre en smertefull tilstand som følge av betennelse, irritasjon eller infeksjon. Disse symptomene oppstår når vann eller ørevoks bli fanget i øregangen, slik at sopp og bakterier å spre seg.

Forebygging / løsning

Etter bading, plasserer 02:58 dråper hydrogen peroxide i hvert øre kanalen. La peroxide i øret i ett minutt. Plasser en bomullsdott over øret og drenere overflødig peroxide.

Hvis du mistenker en aktiv øret eller bihulebetennelse, bør du kontakte legen din. Anti-sopp dråper kan være nødvendig å stoppe veksten av sopp i øret.