Digidexo.com

Slik hindrer du en øreverk

Øreverk kan være forårsaket av mange ting, blant annet svømming, flygende og bihulebetennelse. Vanligvis, når ørene vondt bør du oppsøke lege, men hvis du ikke kan få en umiddelbar avtale, er det noen metoder du kan prøve å forhåpentligvis lindre smerte raskt.

Slik hindrer du en øreverk

Slå på håret tørker til varme omgivelser, og satte farten på lav. Hold det ca 18 inches fra hodet og sikte den varme luften på din verkende øret.

Tygg et par stykker av tyggegummi, og sørg for at det er nok til at du virkelig tygge. De fleste husker å gjøre dette på et fly hvis ørene pop, men få mennesker tenker å gjøre det mens føttene er på bakken.

Trekk pusten dypt mens du presser nesen. Hold pusten, deretter handle som om du blåser nesen (mens munnen er fortsatt stengt). Ørene kan åpne opp med en pop, trykkavlastning.

Varm en flaske babyolje eller mineral olje i en gryte med kroppstemperert vann. Etter det blir varmt, plassere en dråpe eller to i øret som gjør vondt. Hvis, derimot, mistenker du at trommehinnen er ødelagt eller revet, skal du ikke plassere væske inn i ørekanalen.

Ta Tylenol eller ibuprofen for din smerte. Ibuprofen er en anti-inflammatorisk, så det kunne hjelpe med hevelse, men Tylenol kan fungere bedre for smerte. Prøv dem separat for å se hvilken som fungerer bedre før du gjør det til legekontoret.