Digidexo.com

Hvordan bruke Ølgjær å forbedre helse

Ølgjær (Saccharomyces cerevisiae) kan gi betydelige helsemessige fordeler for mennesker. Mens vokst som et supplement til mat, er det oftest dyrket på sukkerroer. Det blir tørket ved en høy temperatur for å drepe levende enzymer, og for å produsere et ikke-syring gjær som ikke vil gjære. Gjær er gunstige effekter på helse har vært kjent i hundrevis av år, men det var ikke før begynnelsen av det 20. århundre at de ernæringsmessige komponenter ansvarlige ble identifisert, sammen med oppdagelsen av B-vitaminer.

Hvordan bruke Ølgjær å forbedre helse

Tar Ølgjær tilbyr et bredt spekter av helsefordeler, inkludert senke trigycerides, heve nivåene av gunstig kolesterol samtidig som man reduserer nivået av dårlig kolesterol, kontrollere blodsukkeret, bidrar til å rydde opp hudproblemer som akne og redusere risikoen for leverkreft.

Velg hvilken form av ølgjær er mest egnet for deg. Den er tilgjengelig i pulverform (som er den mest potente form), flak (bra for å legge til shakes og protein drinker) eller tabletter (best for deg hvis du ikke liker smaken).

Sjekk ingrediensene av merkevaren du vurderer. De beste kvalitet kosttilskudd inneholder god kvalitet protein og et stort utvalg av B-vitaminer, samt mineraler inkludert magnesium, kalium, selen, sink, kalsium, krom og kobber.

Begynn med en liten mengde. Hvis du ikke er vant til ølgjær, kan en stor porsjon utløse kvalme eller diaré. En 1/4 teskje er et bra sted å begynne. Doble beløpet tas hver 2 eller 3 dager til du har nådd den anbefalte dosen på 3 spiseskjeer per dag.

Hint

  • Oppbevar Ølgjær i en en ugjennomsiktig lufttett beholder, på et kjølig og tørt skap eller pantry. Det bør holde for 6 til 8 måneder. I kjøleskapet, vil den holde seg i opp til 3 år.
  • Strø en spiseskje i løpet kalde frokostblandinger eller bland inn med varm havremel.
  • Legg en spiseskje til sauser, gryteretter eller supper.
  • Legg en spiseskje ølgjær til bakt god som cookies, brød eller kringle.
  • Bland en teskje ølgjær i med en kartong med yoghurt.
  • Ølgjær har et høyt innhold av purin, som gjør det uegnet for alle lider av høyt blodtrykk, gikt eller nyresykdom.
  • Ikke mer enn tre spiseskjeer om dagen skal konsumeres av hvem som helst annen måte de høye nivåer av purin kan føre til forhøyet blodnivå av urinsyre.