Digidexo.com

Slik unngår du at Kviser på ryggen når du bruker solkrem

Noen mennesker er utsatt for akne eller kviser. Og hvis du er ikke fremmed for kviser, ved hjelp av dagligdagse produkter som fuktighetskrem eller solkrem, kan utløse kviser på ulike deler av kroppen, inkludert ryggen. Tilbake akne kan resultere i stygge humper som kan klø eller skade. Heldigvis kan du bruke noen teknikker for å hindre acne fra forming på ryggen mens du bruker solkrem.

Bruksanvisning

•  Kjøp en oljefri solkrem. Oljer fra solkrem kan sive inn i porene og forårsake kviser ved å tette porene. Snarere enn å plukke en tilfeldig solkrem på apotek, se spesielt for oljefrie produkter for å redusere akne på ryggen.

Påfør en hypoallergenic solkrem. Solkrem allergi kan utløse et kviselignende utslett på kroppen og tilbake. Bruk kun allergi solkrem eller produkter hensikt at mennesker med sensitiv hud.

Bade etter bruk av solkrem. Bruk en anti-bakteriell dusj eller badekar gel etter friluftsaktiviteter for å fjerne alle spor av solkrem fra ryggen din, og for å fjerne oljer og bakterier som kan bringe på akne.

bruker jevnlig en acne kroppsvask. Daglig bruk av en acne kroppsvask vil hjelpe krympe porene på ryggen og kroppen. Denne metoden kan resultere i færre kviser og kviser fordi oljer og bakterier er mindre sannsynlig å tette porene.