Digidexo.com

Hvordan føle energi før jobb

Hvordan føle energi før jobb


Får klar for arbeid kan føle skremmende når du føler deg søvnig. Mens noen få heldige mennesker føler energisk i morgen, resten må jobbe på den. Det gjelder spesielt hvis det er på slutten av arbeidsuken, eller du var oppe sent kvelden før. Lær hvordan du kan føle energi før jobb og og få dagen startet rett.

Hvordan føle energi før jobb

•  Spis et protein-fylt frokost. I stedet for å inhalere en sukkerholdig smultring, koble hardkokte egg med hel-hvete toast og en banan. Kombinasjonen av karbohydrater, frukt og protein holder blodsukkernivået og gir deg en energi boost før du drar på jobb.

•  Gå for en 15 minutters spasertur. Dette fungerer best hvis det allerede er lys ut når du gjør det. Sollyset bidrar til å stimulere din døgnrytme, slik at du våkner raskt.

Legg hendene under kaldt rennende vann. Hold ansiktet over vasken, lukk øynene og splash ansiktet med vann. Dette er en rask måte å våkne opp og vaske ansiktet samtidig. Tørk den av med et håndkle.

Nipp på en kopp kaffe. I stedet for å gulpe ned store krus med kaffe, fylle en middels stor kopp med kaffe. Sakte drikker det før du går på jobb kan hjelpe deg å føle energi uten en stor hit av koffein.

Slip på din favoritt skjorte. Putting på klær som gjør at du ser og føles bra gjør at du føler deg mer energi og klar til å treffe bakken kjører

Hint

  • Hvis du ikke drikker kaffe, nippe til et krus grønn te i stedet.