Digidexo.com

Hvordan redusere Scalp Itch

Hvordan redusere Scalp Itch


Ahh! Hodebunnen klør så mye at du lurer på om du har hodelus. Når du har avgjort at ut, men du må være lurer på hva du kan gjøre for å redusere hodebunnen kløe. Bakterier, kjemikalier og tilstoppede porer ofte bidra til en kløende hodebunn. Du kan også ha en underliggende hudsykdom. Her er noen nyttige måter å berolige huden din.

Bruksanvisning

•  Unngå Bad Stuff - Hvis du bruker gammeldags bar såpe for å vaske håret ditt, bør du vurdere dette: Bar såpe fjerner viktige naturlige oljer fra håret og er også skadelig for de fleste menneskers hår. Mangelen av oljer kan være årsaken til hodebunnen kløe.

Bruk Right Stuff - Bruk sjampo. Kontroller at sjampo du velger har riktig pH-nivå (ideelt mellom 4.5 og 5.5). Hvis din favoritt shampoo ikke har riktig pH-balanse, kan det være årsaken hodebunnen kløe. Også, sjampoer som inneholder Sinkpyrition inneholder anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. De er nyttig i behandling av en rekke hodebunnen problemer, inkludert flass, psoriasis, eksem og seboreisk eksem.

Bruk en Antihistamin - Antihistaminer som Benadryl er ofte nyttig for å redusere hodebunnen kløe. Vær imidlertid oppmerksom på at du bør bare ta et antihistamin hvis du vet at de ikke gjør deg døsig eller du vet at du vil være i for natten. En god, sterk antihistamin kan slå deg ut. (Dette kan ikke være en dårlig idé hvis hodebunnen kløe er å holde deg fra å være i stand til å sovne om kvelden.)

Prøv naturlig rettsmidler - Olive, jojoba, lavendel, rose, neem, og tea tree olje bidra til å redusere hodebunnen kløe. En hjemme bøte nevnt på Searchwarp.com er:

Sug 1/4 kopp havregryn i vann i 20 minutter. Bland godt og sil væsken legge det til en kopp. Tilsett 5 dråper lavendelolje og fem dråper rosmarin olje. Avkjøl til lunken. Bland væsker sammen, bruke dem til hodebunnen, og la dem i håret i 10 minutter for å berolige kløe.

Søke andre spesifikke hodebunnen kløe behandling ideer ved å besøke nettsteder som er tilpasset spesielt til essensielle oljen rettsmidler.

Se en hudlege - Ikke nøl med å søke profesjonell behandling hvis du ikke finner noen måte å berolige hodebunnen kløe. Du kan ha en underliggende tilstand som er best behandles av en hudlege.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en sensitiv hodebunn, kan du ha en reaksjon på noen ingrediens eller naturolje alternativet nevnt i denne artikkelen. Vær forsiktig.