Digidexo.com

hodelus og babyolje

Hvordan bruke babyolje for å bli kvitt hodelus

Hvordan bruke babyolje for å bli kvitt hodelus


Hodelus er ofte funnet i skolealder barn som er mer utsatt for deling av elementer som kan føre til spredning av lus. Kjemiske midler er tilgjengelige for å kvitte seg med lus. Imidlertid kan overdreven eksponering for disse stoffene være skadelig for barn og noen ganger kjemikaliene ikke er effektive. Når konvensjonelle behandlinger er ineffektiv, kan du bruke alternative behandlingstilbud i stedet. Babyolje kan brukes til å bli kvitt lus.

Bruksanvisning

Baby Oil Alone

•  Gni babyolje sjenerøst i tørt hår. Bruk nok babyolje for å belegge alle håret grundig. La den i håret for ikke lenger enn en time.

Skyll håret med vann.

Shampoo håret med oppvaskmiddel for å fjerne oljen fra håret.

Plasser fire dråper tea tree olje i en anvendelse av vanlig sjampo. Vask håret som normalt med shampoo. Bruk tea tree olje i sjampo for å hindre reinfestation.

Babyolje og Petroleum Jelly

Coat tørt hår og hodebunn med vaselin, ca 2 oz., For å kvele lus og egg.

Cover håret med en dusjhette og la den sitte i to timer.

Fjern dusjhette.

Gni baby olje inn i håret og hodebunnen grundig.

Klem håret for å fjerne så mye av baby olje som mulig.

Vask håret med oppvaskmiddel for å fjerne så mye av olje og fett som mulig. Bruk varmt vann og la oppvaskmiddel til å sitte i noen minutter før du skyller.

Gjenta opptil tre ganger om nødvendig.

Best Working Hjem rette for å bli kvitt hodelus

Hodelus er en pinlig problem, men svært vanlig blant familier med barn i skolealder. Det er naturlig urte hjem rettsmidler som vil arbeide for å bli kvitt en hodelus infestation som du kan bruke i personvernet ditt eget hjem. Det første trinnet i å sørge for å stoppe et angrep er å se etter tegn og symptomer i dine barn.

Fra Kitchen

Sitron og lime juice er brukt i en rekke hjem rettsmidler for å fjerne lus og egg fra hodebunnen. Sitronsaft har vært nevnt som effektivt for å forhindre et angrep oppstår i det hele tatt. Bare bruke frisk sitronsaft på hodebunnen din en gang i uken for å holde lus fra infesting ditt hår og hodebunn.

Mandler og lime juice er et annet hjem rettsmiddel som vil drepe hodelus. Male opp ti mandler, tilsett 2 ts limesaft, og lage en lime. Påfør lim til hodebunnen din og holde den på i minst en halv time.

Vask håret med eddik for å drepe lus og luseegg i løpet av to dager. Du kan også blande eddik med babyolje og holde det på håret for en time før sjamponering å kvitte håret lus.

Hvitløk lim og lime juice er et annet kjøkken middel for hodelus som vil drepe lus og egg. Hold blandingen på håret i minst 30 minutter før vasking av. Gjenta prosessen så ofte som nødvendig til det ikke er nits eller lus sett på hodebunnen.

Shaving Cream

Barberskum er et hjem rettsmiddel som har vist seg å effektivt drepe lus og egg i hodebunnen. Bruk disse behandlingene så ofte som nødvendig for å eliminere lus og egg.

Vaselin og oljer

Vaselin kan majones og olivenolje på håret og hodebunnen over natten gjøre det vanskelig for lusa å puste. Det kan være litt vanskelig å fjerne vaselin fra håret etter behandlingen, så vel. Oppvaskmiddel er noen ganger nødvendig for å bryte ned vaselin og få det ut av håret ditt. Bruk en dusjhette når du forlater disse behandlingene på håret over natten for å beskytte din pute og seng fra fet ingredienser.

Listerine

Listerine merkevare munnvann har vært svært effektiv på å drepe lus og fjerne dem fra hodebunnen. Listerine inneholder eukalyptol, tymol og mentol som er de viktigste ingrediensene for å drepe lus og luseegg.

Når du arbeider med en lus, må du også grundig vaske alle sengetøy, puter og håndklær som du eller barnet ditt har brukt mens du var infisert med lus. Hold et øye for ytterligere infeksjoner blant resten av familien. Når lus er i hjemmet, kan det være vanskelig å kurere dem blant alle. Vask alles hår med ditt hjem rette for å være sikker på at det ikke er noen levende lus igjen i huset.

Hvordan bli kvitt hodelus for Free

Hodelus lever i hodebunnen eller håret av et menneske kan lett spre seg fra person til person gjennom direkte kontakt. Voksen lus kan leve opp til 30 dager, trenger bare menneskeblod for å overleve. For å oppdage hodelus, bør en nøye inspeksjon av håret og hodebunnen skal utføres. Eggene kan bli funnet festet til håret, mens de umodne og adulte lus bevege seg raskt. Selv om det er lus-drapet medisiner tilgjengelig, er det lus hjemme behandlingsmetoder med ikke-plantevernmiddel, trygge husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

Vegetabilsk Oil Treatment

Påfør en vegetabilsk olje på håret og massere inn for å sikre fullstendig dekning. La oljen i håret i 3 timer. Vegetabilsk olje vil kvele og drepe det meste av lus.

Shampoo håret grundig og skyll å fjerne vegetabilsk olje.

Gni en liten mengde eddik i håret for å gjøre gre enklere.

Gjenta vegetabilsk olje behandling igjen en uke senere. Hvis eventuelle spor av lus fortsatt etter den andre behandlingen, gjenta behandlingen for en tredje gang en uke senere.

MayonnaiseTreatment

Påfør majones å grundig dekke alt håret. Enten en ny krukke eller en fra kjøleskapet vil fungere; en nedkjølt ene, kan imidlertid være for kald til å være komfortable.

Dekk med plast dusj cap, hvis tilgjengelig, og holder på i to timer. Majones vil kvele lus og egg.

Shampoo håret grundig. Gjenta sjamponering inntil majones har blitt grundig vasket ut.

Petroleum Jelly Treatment

Gni en generøs mengde vaselin på håret og la på i to timer.

Mett hår i babyolje. Gni grundig håret grundig og deretter presse ut så mye som mulig.

Vask håret tre ganger med oppvaskmiddel og varmt vann. La oppvaskmiddel på i noen minutter med hver vask før du skyller ut. Dette vil tillate såpen å fjerne vaselin lett.

Hodelus Homepathic Treatment

Ifølge American Journal of Managed Care, leder lus i USA oppstå i noen 6-12 millioner mennesker. Noen foreldre og pasienter selv behandle opptil fem ganger uten å lykkes før de søker medisinsk behandling, noe som resulterer i flere skolefravær og foreldrenes tapt lønn. Homeopatiske behandlinger for hodelus lover resultater uten bruk av sterke plantevernmidler finnes i enkelte over-the-counter og reseptbelagte behandlinger. Foreldre ønsker å sørge for at deres barn ikke blir unødig eksponert for produkter som kan inneholde alvorlig hudirritasjon hvis de brukes på feil måte, men før du kommer inn i pantry eller våg til butikken for å kjøpe homøopatiske behandlinger for hodelus, er det fornuftig å diskutere effekten av disse alternative behandlinger.

Hva er homeopatisk behandling?

Homeopatiske behandlinger stole på prinsipper som adresserer årsaken til en tilstand, ikke symptomene. Homeopatiske behandlinger er vanligvis tatt i ekstremt fortynnet form. Bare ett middel brukes, uansett hvor mange symptomer noen opplever. Homeopatiske midler er tilsynelatende effektive og 100 prosent sikker, ofte avhengig av planter, blomster og botaniske oljer og ekstrakter til å behandle visse vilkår. Men mange bruker begrepet "homeopatisk behandling" om hverandre med "hjem rettsmidler" --- og disse er ofte ineffektiv eller til og med farlig. Når det gjelder behandling av hodelus, er det en rekke hjem behandlinger eller bruk av homøopatiske produkter som hevder komplett effektivitet.

Manuell fjerning

Fysisk fjerning av hver enkelt lus og nit er den sikreste og mest non-invasiv rute til å ta. Denne "våtkjemmings-" metoden innebærer å bruke et sterkt lys, forstørrelsesglass, og svært stramt kam spesialdesignet for lus og nit fjerning. Hver lus og nit blir fysisk fjernet fra håret og plassert i en pose. Dette må gjøres hver tre til fire dager i minimum to uker. Denne "hit and miss" metoden er generelt ansett virkning med mindre kombinert med andre behandlinger som er bevist å være effektive. Men dette er den første behandlingen er anbefalt av Mayo Clinic for barn under 2 år.

Herbal sjampo & Natural Products

Urte sjampo som inneholder ekstrakter av Paw Paw, tymol og tea tree olje har vist seg å være noe effektivt i begrensede undersøkelser, selv om mer grundig undersøkelse er nødvendig. Produkter som inneholder andre "naturlige" ingredienser, slik som natrium (salt) og dimetikon, ikke har vist seg å effektivt drepe lus og deres egg.

Behandlinger fra Pantry

Noen foreldre slår til pantry eller medisinskapet for å finne en behandling som "smothers" lus. Disse metodene kan være svært ubehagelig for barnet som behandles og kan inkludere slathering håret i olivenolje, vaselin, majones, hår styling gel, salat dressing eller babyolje, og dekker hodet med en dusjhette eller plastfolie over natten. Det finnes ingen kliniske bevis som støtter påstanden om at bruk av disse hjemmespunnet rettsmidler kvele lus eller drepe sine egg.

Farlige Hjem Behandlinger

De farligste lice behandlinger innebærer bruk av svært brannfarlige stoffer, som for eksempel bensin og parafin eller noen ganger også industriell styrke diazinon, som kan forårsake hjerneskade til et barn. Disse folk rettsmidler er ekstremt farlig og bør aldri brukes i noen omstendigheter.

Så Hva er effektive i behandling av hodelus?

Ifølge Mayo Clinic, over-the-counter shampoos som Rid og Nix er den mest effektive behandlingen for hodelus i barn over 2 år. Hvis brukt riktig og sikkert, må disse produktene bare brukes én gang og vanligvis tillater barna å gå tilbake til skolen neste dag etter behandling. Hvis lusa har blitt resistent overfor apotek behandlinger, kan en lege foreskrive en sterkere behandling.

Hvordan Løsne hodelus Nits og egg

Hodelus er parasitter som lever av blod. Ifølge Mayo Clinic, hodelus er en svært vanlig infeksjon. Det er viktig raskt å behandle en infeksjon lus for å hindre spredning av de til andre insekter. I løpet av behandlingen, bør du ta forebyggende tiltak som for eksempel å vaske sengetøyet for å sikre at du ikke blir smittet. Det finnes en rekke ikke-giftige metoder som kan brukes for å bli kvitt lus luseegg, eller egg. Men hvis disse metodene ikke fungerer, må du være foreskrevet medisiner fra en lege for å utrydde en infeksjon.

Bruksanvisning

Oppvask Såpe

•  Kjøp en lusekam som har metalltenner. Denne type kam er spesielt konstruert for fjerning av nits fordi tennene på kammen er dannet tett sammen og er i fastere tekstur.

Grundig slukke håret i et oppvasksåpe. Det er bedre å bruke såper som inneholder et avfettingsmiddel, som disse typer såper kan bidra til å oppløse materialet som hjelper nit feste seg til håret. Bruk mer såpe rundt i hodebunnen, og la såpen holde på hodebunnen din i minst 10 minutter.

Trekk forsiktig lusekam gjennom håret ditt, som starter på hodebunnen og jobbe deg nedover skaftet av håret ditt. Dypp kammen i varmt vann, og gjenta prosessen med å flytte kammen fra hodebunnen gjennom håret ditt.

Hvis du fjerne nits fra barnets hår, identifisere en nit med sin ovale form og gråaktig til hvitaktig farge. Som du grer gjennom barnets hår, kan du fjerne en nit med fingrene og tørk av nit på et papirhåndkle.

Når du har gredd gjennom håret ditt, vaske håret med varmt vann for å skylle såpe fra håret ditt. Sug din kam i eddik og varmt vann for å ødelegge eventuelle nits igjen på kammen. Du må gjenta prosessen med soaping og gre håret hver fjerde dag i opptil to uker.

Eddik og vann

Bruk en eddik og vann behandling. Du kan bruke denne metoden etter å gjøre en behandling med Nix eller kvitt, noe som er over-the-counter shampoo produkter for fjerning av lus. Følg instruksjonene for shampoo metoder før du bruker eddik og vann på hodebunnen din.

Bruk tre kopper eddik og tre kopper vann for å lage en eddik og vann. Helt mette håret og pakke inn håret i et håndkle. Ifølge Washington County i "A Guide til hodet Lice behandling og forebygging", bør du suge håret i løsningen i opp til 60 minutter, og ikke mindre enn 30 minutter.

8. Vask løsning fra håret ditt. Begynn å gre håret med en lusekam, og fjern eventuelle nits som du gå langs.

Petroleum Jelly

Coat hodebunnen med et tykt lag med vaselin. Ta håret og hoper det under en dusj cap. Denne metoden er rotete, så det kan være lurt å vikle et håndkle rundt skuldrene før påføring.

La vaselin i håret i noen timer. Hvis du har en dårlig angrep, kan du sove med vaselin i håret over natten. Pass på å legge et håndkle over sengen din før du går til sengs hvis du sove med vaselin i håret.

Bruk en oppvask såpe for å fjerne gelé fra håret. Babyolje kan hjelpe, men det kan gjøre håret fettete og mer vanskelig å shampoo både vaselin og olje ut av håret.

Når du har sjamponert håret, begynne prosessen med å gre nits ut av håret ditt. Du kan bruke denne metoden så ofte som nødvendig.

Tips og advarsler

 • Når du behandler deg selv for hodelus, vaske sengetøy regelmessig.
 • Vask sengetøy og utstoppede dyr i den varmeste innstillingen mulig. Tørke sengetøy på de hotteste innstillingen i minst 20 minutter for å drepe nits.
 • Hvitvaske elementer som ellers ikke kan vaskes.
 • For leker som ikke kan vaskes, plassere elementene i en lukkbar plastpose i mer enn 48 timer.
 • Hvis du har lus, ikke noen gang dele hårprodukter, for eksempel hår børster med andre.
 • Ikke del håndklær eller klær med andre.
 • Hvis ingen av de ikke-giftige metoder ikke tilstrekkelig drepe hodelus, vil du trenger å se en lege for å være foreskrevet sterkere medisiner for å drepe nits og lus.

Hvordan identifisere hodelus

I motsetning til det mange trodde, trenger hodelus ikke bare påvirke folk som er skitne eller dårlig. Hvem som helst kan fange hodelus. Mest hodelus er identifisert basert på deres nits, som er de egg som de lå. Følg disse trinnene for å identifisere hodelus.

Hvordan identifisere hodelus

Se etter hvite, gjennomskinnelige egg på størrelse med en fint. De vil bli tett "limt" til siden av håret, og du vil ikke være i stand til å flick dem bort med fingrene.

Se etter voksne lus, som er seks-legged, vingeløse insekter. De er 2 til 4mm lang med gjennomsiktig, grå-hvite kropper.

Se etter insekter som er rødbrun hvis du ikke ser noe som er grå-hvit. Hodelus endre farge etter fôring, når de er engorged med blod.

Hint

 • Eggene klekkes 6 til 10 dager etter at de er lagt.
 • Nits flytte som håret vokser. Nits funnet i nærheten av tuppene på håret indikerer langsiktig infestation.
 • Hodelus kan overføres fra en person til en annen.
 • Bruk alltid et apotek eller lege anbefalte behandling for å bli kvitt lus.

Olive Oil Treatment Prosedyre for hodelus

Hodelus er svært smittsomt, spesielt blant barn. Disse små, vingeløse insekter legge sine egg eller luseegg på individuelle hårstrå. De kan være svært vanskelig å se, noe som gjør fjerne dem spesielt vanskelig. Selv om kjemisk-baserte sjampo er et populært middel for lus fjerning, ville noen foreldre foretrekker en mer naturlig måte å fjerne lus. Olivenolje har vært spioneringen som en stor kvelningsmiddel av leger og spesialister, som det er bevist å drepe lus og gjøre nit fjerning mye enklere.

Identifikasjon

Catching lus på sitt tidligste stadium kan være avgjørende i behandling som angrep kan skje ganske raskt. Hvis du ikke ser noen faktiske feil, identifisere at lus er til stede kan være vanskelig. Se etter overdreven hodet skrape og røde irritasjoner på baksiden av halsen. En oppsamling av flass kan også være en indikasjon på at lus er truende. Gjøre en grundig hodesjekk på barnet ditt, på jakt etter små nits følges hårstrå. Skall er tan farget og er på størrelse med en smule, så omhyggelig kontroll er avgjørende. Ta ekstra tid til å se bak ørene og over hårfestet i nakken da disse er hot spots for egglegging.

Olive Oil & Lice

Leger og spesialister både har vært å anbefale bruk av olivenolje som et alternativ behandling for å bekjempe lus i mange år. En uformell test ble gjort av Harvard School of Public Health der forskerne plassert seks lus bugs i olivenolje, og seks lus bugs i en tom beholder. Etter 2 timer, fant de at lus i olivenolje hadde omkommet, mens lus i den tomme beholderen levde i 18 timer. Selv om dette var bare en test, uten formelle funn, mange eksperter på feltet mener olivenolje å være en effektiv kvelningsmiddel, og har hatt stor suksess i sin behandling mot hodelus.

Behandling

På grunn av sin evne til å kvele lus, olivenolje kan brukes på forskjellige måter å behandle denne sta tilstand. En behandling alternativ er å liberalt slukke håret med olivenolje til den er mettet. Dekke hodet med en dusj cap og la olivenolje til å sitte i 8 timer. Sove med olivenolje er en god måte å fordrive tiden. Et annet alternativ som ikke krever så mye tid er å skape din egen lice sjampo. Tilsett 3 ss olivenolje, 1 ts av tea tree olje og 1 ts av eukalyptus olje til en liten mengde vanlig sjampo. La sjampo mix på håret i 30 minutter under en dusj cap. Etter enten behandling, vask håret grundig for å fjerne alle spor av olivenolje. Vær oppmerksom på at det kan ta noen sjampo for å oppnå dette.

Gre

Det neste avgjørende skritt i behandling av lus er nit fjerning. Den mest praktiske måten å oppnå dette på er gjennom gre. Denne prosessen kan virke skremmende, men det er den viktigste del av behandlingen, og bør utføres på riktig måte for å være effektive. Gre mens håret er vått vil gjøre fjerning mye enklere. Dette kan gjøres samtidig som olivenolje behandling er fremdeles i håret, etter skylling eller den ut. Før du begynner å gre, er det nyttig å dele opp håret i seksjoner. Bruk en lusekam eller kam som tenner er tett sammen, og forsiktig gre gjennom. Etter hvert slag, skyll kammen ut i en kopp med vann. Denne prosessen vil tillate deg å se om du skal fjerne nits. Hvis du ser små, brune prikker flytende i koppen, så du er vellykket.

Oppfølging

Riktig oppfølging behandling er avgjørende med lus. På grunn av insekter 'sykliske natur stadig legge egg, er det viktig å fjerne hvert eneste nit. Dersom mengden av nits som du ser i koppen ikke synes å være avtagende etter hvert kam-through, gjenta olivenolje behandling. Gre er en integrert del av prosedyren. Sørg for å følge opp med daglige kam-throughs opp til en uke etter et utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann med ingen nits etter en kam gjennom.

Husholdningenes Hodelus Cures

Hodelus kan være en truende problem. Lus er faktisk små parasittiske insekter som lever av små mengder blod i hodebunnen av mennesker. Behandling av hodelus kan være meget vanskelig, fordi noen ganger ikke alle av lus er drept i en behandling. Hvis du ikke ønsker å gå den dyre veien og bruke over-the-counter produkter, prøve å bruke noen av disse at-home rettsmidler for å bli kvitt husholdningenes hodelus.

Husholdningenes Cures

Med en hvilken som helst behandling, kan det ikke virke fullt ut første gang. Du må kanskje bruke noen av disse husholdning botemidler to til tre ganger for å drepe alle lus. I noen tilfeller kan det være nødvendig å hente de gjenværende lus ut av håret for hånd. Også prøve å gni vaselin i håret. Mens vaselin kveler lus, vil det være svært vanskelig å få vaselin ut av håret ditt, og det kan kreve mange sjamponeringer å få produktet ut. Du kan også være lurt å prøve å bruke oppvaskmiddel i håret for å få vaselin ut.

Du kan også ta vanlig sjampo og bland det med 3 ss. av olivenolje, 1 ts. av tea tree olje og 1 ts. av eucalyptus olje. Massasje denne blandingen gjennom håret og la den i en halv time. Et annet alternativ er å gni barberskum i hele håret for å danne en tykk pels. La den stå på en halv time. Kjemikaliene fra barberskum vil arbeide for å drepe lus og egg.

En annen løsning er å prøve å gni Listerine antiseptisk munnvann gjennom håret. Den inneholder kjemikalier som er effektive i å drepe lus. Hvit eddik kan også brukes til å løsne lice egg fra håret før du plukke dem ut. For å bruke denne behandlingen, suge håret i hvit eddik og deretter bruke en fuktig håndkle som også har blitt dyppet i denne blandingen til håret ditt. La virke i 30 minutter og deretter bruke en kam for å plukke ut lus fra håret.

Hjemmelaget rettsmidler for hodelus

Lus ikke diskriminerer når det gjelder å velge sine hårete hjem. De herjer de fleste aldre og kjønn, men de er mer sannsynlig å hjemsøke barn opp til en alder av 12. Det er en misforståelse at de har en tendens til å lande på folk med laber hygiene. I virkeligheten, de foretrekker ren håret over skittent hår fordi nits følge rydde tråder enn fet, glatt hår.

Symptomer

Når lus har satt opp huset i hodebunnen begynner overgrep og fører til ekstrem kløe i hodebunnen og nakken. Hvis kilden til kløe er utforsket, er små hvite nits sett tviholdt til håret kanaler. Det er den voksne lus spytt som forårsaker så mye intens kløe. Det kan også egner seg til inflammasjon og mulig infeksjon.

Lusa kan deretter skifte til en annen innstilling via en hårbørste, laken, kammer, håndklær, skjerf, hatter og jakker. I tillegg lus er i stand til å leve i minst 24 timer når de ikke er koblet til en persons hode.

Hjem Rettsmidler

Dessverre har hodelus blitt mer motstandsdyktige mot kjemisk-baserte plantevernmidler. I tillegg Cancer Prevention Coalition advarte på et pressemøte i 1995 at noen av de mer vanlige lus sjampo som er foreskrevet kan forårsake kreft hos barn som kan være dødelig. Det er derfor det er viktig å finne trygge hjem rettsmidler for lus utslettelse. Det er flere naturlige anekdoter som består av trygge husholdning ingredienser. Ett middel oppskriften kan gjøres ved å kombinere en teskje av hvitløk og 1 ts limesaft og gni det på håret. Eller prøve å bruke olivenolje til hodebunnen og håret og la den absorbere opptil ni timer. Vask den med vanlig sjampo og skyll den med hvit eddik. Et annet alternativ er å gni majones på hodebunnen og dekk med en plastpose. Tillate det å bo i en time og deretter blåse tørke den i fem minutter. Så shampoo med typisk shampoo og bruke en fintannet kam for å bli kvitt nits. Skyll godt.

Forebygging

Forebygging av lus er viktig for å unngå irriterende angrep. Så snart de første nits og lus oppdages, begynner vaske puter, sengetøy, håndklær, luer, skjerf, børster og kammer umiddelbart for å stoppe den potensielle spredningen. Børst håret hardt to ganger om dagen med en børste med naturlig bust. Vask håret to ganger per uke og tilsett to dråper geranium, tea tree, rosmarin eller eukalyptus essensielle oljer til en PH shampoo.

Hvordan bli kvitt hodelus og egg

Hodelus synes å være mer utbredt i skolen hvert år. Infestations er svært smittsom og kan inngås uten engang å berøre en person som har hodelus. Det kan være et vanskelig problem å bli kvitt, og kan kreve flere behandlinger. Det finnes en rekke måter å behandle hodelus. Kan ta litt prøving og feiling å velge det alternativet som fungerer best for deg. Lus kan bli immun mot behandlinger; så hvis de fortsetter å gjenta seg, kan bytte behandlinger være svaret.

Hvordan bli kvitt hodelus og egg

Behandling av lus Shampoo

•  Vask håret med en sjampo laget for å drepe lus. La virke i 10 minutter før du skyller. Noen sjampo 'bruksinstruksjoner variere litt, så alltid lese instruksjonene før du begynner.

Det anbefales at du behandler hver person i husholdningen for hodelus for å hindre re-angrep.

•  Del håret i små seksjoner og begynner å gre gjennom en seksjon med en nit kam.

Etter flere swipes gjennom denne delen av håret, skyll kammen i varmt vann.

Comb gjennom andre deler av håret som ovenfor.

Gjenta sjamponering og gre for nits minst to ganger for å sikre at all hodelus er helt fjernet.

Nå må du spraye alle møbler og tepper i hjemmet ditt med et insektmiddel spray laget for lus behandling. Spray elementer grundig.

Vask sengetøy i veldig varmt vann, og tørk i en tørketrommel.

vaske Også alle utstoppede dyr og andre kosedyr, eller legge dem i lukkede plastposer for en måned.

Lag en løsning av varmt vann og blekemiddel, og suge noen hatter, hår tilbehør og børster i den.

Sjekk med jevne mellomrom for de neste ukene for nits og lus i håret. Gjenta behandling etter behov.

Hjem middel for behandling av hodelus

En naturlig alternativ for behandling av hodelus er å dekke håret helt i majones. Sørg for å suge hver strand.

Nå dekke majones fylte hår med en plast dusjhette og la den sitte i to timer. Denne behandlingen virker ved å kvele lus og egg for å drepe dem.

Ta av dusjhette og shampoo håret. Du må kanskje vaske håret flere ganger for å få alle majones ut.

Nå skyll håret i eddik. Eddik løser opp "limet" som sikrer hodelus egg til håret ditt, slik at det er lettere å gre nits ut.

Hint

 • Bruk balsam etter sjamponering for å gjøre det lettere å gre gjennom håret ditt. Bryte opp gre i små seksjoner vil gi barn med små pauser.

Hvordan behandle hodelus med eddik

Hvordan behandle hodelus med eddik

Lus kan være svært vanskelig å bli kvitt fra noens hode. Det er hundrevis av løsninger for lus fjerning og behandling, men bare et fåtall er legitime. Eddik virkelig vil behandle hodelus når det brukes riktig. Her er fremgangsmåten for å kunne behandle hodelus med eddik.

Hvordan behandle hodelus med eddik

•  Varm opp eddik og legg den over hele hodet og hodebunnen. Plasser en dusjhette over håret i 30 minutter, slik at eddik ikke kan unnslippe og duftene er fortsatt arbeider på lus.

Dypp en nit kam i eddiken og gre den gjennom håret. Du kan finne en nit kam hos din lokale stoffet butikken. Dette vil bidra til å ødelegge limet som nits bruker for å holde festet til håret og hodebunnen. Børst gjennom håret mange ganger. Du kan dyppe kammen tilbake i eddik så mange ganger du ønsker.

•  Bland eddik med mineralolje dersom nits ikke kommer av lett. Du kan finne mineralolje hos din lokale stoffet butikken. Mette hodet med denne blandingen og nits bør komme seg enkelt og smertefritt. En dusjhette kan plasseres på hodet etter at denne prosessen også.

Gjenta denne metning og vasking av håret med eddik på en nattlig basis til og lus er helt borte. Det er ikke en dårlig idé å fortsette å vaske håret på denne måten 3-5 dager etter at lus er borte. Dette gjøres for å sikre at lus ikke komme tilbake. Den grer med nit kam kan fortsette så lenge du vasker håret på denne måten.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

Hodelus er svært smittsomme parasitter som lever i håret. Klørne er spesielt godt egnet til å gripe håret og henger på. Barn er mest sannsynlig å få lus fordi de er mer sannsynlig å komme i nærkontakt med andre barn. Dette, sammen med deling av klær, børster og hatter, fører til spredning av lus. Når diagnosen, behandling av lus er en enkel prosess.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

•  Gni majones inn i befengt hår. Majones vil kvele den voksne lus. Mengden av majones, avhenger av hvor mye hår barnet har. Arbeid det inn i håret, mye som sjampo og la den sitte i tre timer.

•  Vask majones ut med sjampo og skyll den grundig med eddik. Eddik vil tjene til å smøre håret slik en kam kan komme gjennom det enkelt.

Bruk lusekam å gre ut håret når du er ferdig med skylling. Gre små deler av håret på en gang, se nøye for å sikre at du gre alle eggene, også kalt nits og døde voksne lus ut av håret. Fortsett denne prosessen til du har fått alle lus og luseegg. Dette tar vanligvis en uke eller to.

Forhindre reinfestation ved å sette alle utstoppede dyr, puter eller noe annet barnet kan ha hugged eller snuggled med inn i en søppelpose i to uker. Ved slutten av denne periode ble vaske alt som er vaskbare.

Hint

 • Hvis denne metoden ikke fungerer, bør du oppsøke lege. Du vil sannsynligvis få en resept for en skylling eller lotion for å drepe lus. Uansett hvilken metode som brukes, må du følge instruksjonene nøye for å unngå skade på hodebunnen. Etter behandlingen, gre håret med en lusekam, eller en fintannet kam. Du må kanskje gjenta behandlingen i 7 til 10 dager.
 • Bruk aldri farlige kjemikalier, som parafin eller insektmidler, for å drepe lus.

Hvordan vite om du har et tilfelle av hodelus

Du tror kanskje du har en kløende hodebunn av flass, men det kan være hodelus. Her er hvordan du kan fortelle.

Hvordan vite om du har et tilfelle av hodelus

•  Prøv en nit kam. Det er nesten umulig for deg å fortelle selv om du har hodelus selv med en nit kam kan du være i stand til å gre ut og se nits og live feil.
Det er pinlig, men du må sannsynligvis en venn til å inspisere hodebunnen.

Se etter brun ser små bugs, som ligner bittesmå havet krabber, og bittesmå ovale hvite egg eller luseegg.
Hvis hodet har vært spent på en stund, for det meste der håret er tykkest, ofte mot baksiden, kan du ha hodelus.

Smell din kam for en stygg lukt. Et annet tegn i tillegg til levende lus og egg er en stygg luktende hodebunnen. Du kan lukte avfallsprodukt av lus. Det lukter lik råtnende løv og skitt.
Hvis du finner noen nits eller lus må du begynne behandlingen umiddelbart. Prøv å dekke hele håret og hodebunnen med vanlig majones i en time eller lenger og sjamponering, deretter gre ut nits med en spesiell nit kam. Du vil også trenge en venn til å gjøre dette, så gjenta majones behandling for en time å kvele lus. Du kan behandle med over mot produkter som kvitt også, selv i forbindelse med majones behandling. Hodelus er svært vanskelig å drepe dessverre.
Du må vaske alt sengetøy og klær og tørr på høy varme.

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Kontraherende hodelus

Hodelus er svært smittsom, ofte gått rundt barn i skolen. Du kan få hodelus ved å stå ved siden av noen som har lus eller håndtering elementene som den personen med lus brukes, for eksempel ark fra en seng, en lue eller en jakke.

Når kontrakt

Når lus komme inn i håret ditt, de begynner å legge egg. Disse eggene kan vises klar eller hvit som små flak av flass. De er festet til håret sjakter tett inntil hodebunnen. De vil ikke komme av lett. De kunne fjernes manuelt, men det er ingen måte å være sikker på at du fikk hver egg. Behandling anbefales for selv den minste tilfelle av hodelus. Hvis hodet ikke er behandlet, vil lus klekkes fra eggene sine og begynner å vokse i til voksen lus. Voksne lus ser ut som små brune bugs. De er mer lang enn bred. Med tiden vil du begynne å se dem vandre rundt i håret ditt.

Personlig behandling

Alle apotek bære en over-the-counter hodelus sjampo. Den infiserte individ trenger å vaske håret med hodet lice sjampo og la den på hodet for den foreslåtte beløpet av tid. Når hun skyller sjampoen ut, vil hun trenger noen til å gre gjennom håret med en lusekam. Denne kammen er gitt i kit med sjampo eller kan kjøpes separat. Håret må da være kjemmet hver dag i et par dager for å være sikker på at alle lus er fjernet.

Husholdningenes Treatment

Det er viktig at du ikke bare behandle håret ditt, men også behandle alt du rørt. Alle sengetøy og klær må vaskes i varmt vann. Alle møbler og bil sete må sprayes med en lus spray som også er tilgjengelig på apotek. Dine utstoppa dyr og klut-lignende leker bør også sprayet og stues bort i plastposer i en måned. Etter det, vil eventuelle lus som var i live være død. Som en forholdsregel, kan det være lurt å behandle alle andre familiemedlemmer med lus sjampo. Dette bør alt gjøres på samme dag, slik at eventuelle gjenværende lus ikke re-hjemsøke deg neste dag.

Slik unngår du at hodelus med billig kokos sjampo og balsam

Slik unngår du at hodelus med billig kokos sjampo og balsam

La oss innse det, uansett hvor mange ganger vi fortelle våre barn ikke å klemme sine venner eller dele sine hatter - de kommer til å gjøre det! I stedet for å bekymre seg og føle seg hjelpeløs i forebygging av hodelus, her er en veldig billig måte å holde lusa borte fra familiene deres hoder!

Slik unngår du at hodelus med billig kokos sjampo og balsam

Mange er ikke klar over det faktum at kokosolje er en stor avskrekkende for hodelus, også kjent som Pediculus humanus capitis. Det er lurt å begynne med å finne en sjampo og balsam som er parfymert med kokos. Se på ingredienslisten for å kontrollere at kokos faktisk brukes i produktet også.

Vask barnets hår i kokos sjampo og følg med balsam hver gang de har et badekar eller dusj. Kokosolje er bra for hår og vil også la den lukter fantastisk og skinnende briljant!

I tillegg til bare å bruke det for vask, anbefaler jeg også å legge litt til håret rett etter deres bad, på samme måte som du ville legge gel, mousse eller noen Hårpleie produkt. Jeg har alltid massere det i å sørge for at produktet kommer hele veien til hodebunnen.

For jenter Jeg anbefaler også å holde håret opp. Etter å sette ekstra balsam i håret, flette det eller sette den i en søt bolle eller hestehale. Dette vil være til hjelp ved forhindring av hodelus.

Coconut Oil fungerer også for å bli kvitt lus ettersom oljen sies å være dødelig for lus. Vask håret hver dag med kokos sjampo for å drepe lus og noen nye nymfer som de klekkes.

Hint

 • Du kan kjøpe ren kokosolje hvis du har en alvorlig utbrudd eller bare som en add mål på forebygging. Varme den opp og bruke som en varm olje behandling på håret for en herlig luktende godbit for deg håret.
 • Hvis du er kampen en Infestation, legger balsam til tøyet under innlastingen skylling på samme måte som du ville legge tøymykner. Det vil fungere som tøymykner, gi din sengetøy en fin lukt og bidra til å holde lus i sjakk.

Hvordan virker Cetaphil Arbeidet med å behandle hodelus?

Studien som startet det hele

I 2004, en studie av Dale Lawrence Pearlman i "Official Journal of the American Academy of Pediatrics" annonsert en ny, effektiv måte å behandle hodelus. I stedet for å bruke giftige produkter tilgjengelig på drugstores å forgifte lice, en tørr-on, kvelning basert pediculicide, eller DSP ble brukt til scalps av barn som hadde hodelus. Resultatene var oppsiktsvekkende: 96 prosent av tilfellene ble kurert. Dette sammenlignet med en 85-97 prosent kur rate i tradisjonelle lus giftstoff.

Hvordan en giftfri lotion kan konkurrere med gift

Så hvordan virker det? Cetaphil er en hud cleanser som inneholder ingredienser som i hovedsak kveles en lus. Imidlertid er det ikke så enkelt som å anvende rensemiddel og deretter skylle den ut. Foreldre må søke Cetaphil grundig til barnets hode, og deretter helt føn håret. Dr. Pearlman beskriver denne prosessen som "krympe innpakning" live lus. Dekker hele pest med denne filmen fører det til å kveles og dø, betyr det kan ikke legge noen flere egg. Prosessen med kvelning kan ta opptil åtte timer, der bør du ikke skylle barnets hår. Men hva om egg igjen?

Hvorfor reapplication er nødvendig

Hodelus modnes i ca to uker, etter som de kan legge egg og fortsette infestation. Mens søknad Cetaphil og blåser det tørre dreper alle av den levende lus, gjør det ingenting å skade nits, som er de lice egg. Når disse klekkes, vil barnet ditt har live lus roaming i håret igjen. Dette er grunnen til at Dr. Pearlman metode innebærer 02:58 ytterligere anvendelser av Cetaphil. Den første søknaden tar seg av den modne lus. Den andre søknaden, utført på nøyaktig samme måte om en uke senere, dreper de nyklekkede lus. En tredje programmet etter en uke, mens ikke alltid nødvendig, dreper noen lus som klekket etter andre påføring av Cetaphil. Fordi de nyklekkede lus ikke har nok tid til å modnes mellom programmer, kan de ikke legge nye egg og syklusen er brutt.

Bruker Cetaphil nok?

Tror ikke at ganske enkelt å bruke Cetaphil og vaske det ut vil ta vare på ditt barns lus. Denne prosessen fungerer bare når utført som foreskrevet og arbeider kun med huden renere. Cetaphil lotion, mens bærer samme merkenavn, er ikke effektiv i å drepe lus. Skylling ut cleanser før lus kveles kan tillate dem å leve og fortsette å legge egg. Også, hvis flere programmer ikke er gjort som anvist, kan nits unnslippe uskadd og klekkes til lus, som modnes og legge flere egg. I tillegg bør sengetøy, leker og kammer vaskes grundig for å ødelegge enhver modne lus som kan ha migrert fra barnets hode. Bruke Cetaphil er en effektiv, giftfri måte å behandle lus i din husstand, men bare når de brukes riktig.

Hvordan virker hodelus Infestation oppstå?

Hvordan virker hodelus Infestation oppstå?

Hvor går Lus kommer fra?

Hodelus er kontrahert ved direkte kontakt med lus nits, nymfer eller voksne lus. Voksen lus kan leve i opptil to timer på klesplagg, møbler, puter, børster, håndklær, utstoppede dyr og husholdningsartikler, og nits, eller egg, kan leve for en uke på slike elementer. Hodelus infestation er vanlig blant barn som ofte deler infested elementer som hatter, frakker, kammer, hår bånd eller skjerf.

Hodelus lever ikke utendørs, i bakken eller luften. De er menneskelige parasitter, og har sannsynligvis eksistert så lenge mennesket. Faktisk har egg av lus (nits) blitt oppdaget på hodene til flere egyptiske mumier.

Infeksjons Symptomer

Voksne lus trenger å mate på blod. Når klekket, tar det en nymfe om en uke for å utvikle seg til en voksen. På grunn av dette behovet for blod, er hodelus funnet oftest bak ørene, og nær baksiden av halsen, langs hårfestet. Hodelus bruk kroklignende klør for å holde på håret mens de spiser. De er sjelden funnet andre steder på kroppen.

Barn som har hodelus kan klage over "kiling" i håret og en kløe følelse, som er en allergisk reaksjon på lus spytt. De kan klør seg i hodet og selv utvikle sår fra skrape.

Behandling av hodelus

Hvis du tror barnet ditt kan ha hodelus, kan du se etter nits, som vil bli festet til hårstrå, nær hodebunnen. Det er vanskelig å se en voksen. Noen ganger er det best å ha noen erfarne sjekk for lus, for eksempel en helsesøster eller lege.

Hvis barnet ditt har lus, er det to måter å behandle det: Du kan enten bruke en medisinert sjampo eller krem ​​på barnets hode, eller du kan fjerne lus hånd. Ved hjelp av en medisinert sjampo må gjøres nøye. De gjør vanligvis drepe lus og luseegg, men de er insektmidler, og som sådan, kan føre til skade på hodebunnen i store doser. Noen barn kan ha en dårlig reaksjon på selv en liten dose.

Et annet alternativ er å gre lusa ut med en lusekam. Håret bør være betinget og våt ned først, da dette ser ut til å immobilisere den voksne lus og nymfer. Gre bør skje hver tredje eller fire dager, i to uker. Husk at lus ikke lever for lenge etter å ha falt av en person, så det er ikke nødvendig å desinfisere alt i huset ditt. Det er en god idé, men å vaske barnets puter, tepper, utstoppede dyr, luer, skjerf og klær.

Hodelus behandling

Hodelus behandling

Hodelus er et vanlig problem, særlig når barna er i gruppe innstillinger, for eksempel skole, overnattinger og barnehager. Det er en tilstand som er meget smittsom på grunn av det faktum at lus har klør, som gjør dem i stand til å gjennomgå fra en persons hode til en annen. De er også spres når en infisert person aksjer klær eller sengetøy med noen i familien sin. Hodelus kan formere seg raskt, vanligvis innen en uke eller to, og det er derfor behandle dem så snart som mulig er så viktig.

Tegn på Lice

Det første tegnet på at barnet kan trenge behandling for hodelus er kløe. Den lus overleve ved biting og foring av blod til personen de er festet til. Akkurat som loppe og myggstikk forårsake kløe, lus biter ha samme virkning. Hvis kløen blir for alvorlig, kan barnet utvikle sår, som kan åpne og blir smittet. Omfanget av irritasjon barnet opplever vil variere avhengig av hvor sensitiv huden hans er.

Identifikasjon

Før behandling av barnet ditt, vil du være sikker på at hodelus er hva du trenger for å behandle dem for. De nit, eller egg, vil være festet til skaftet av hår og er ytterst liten. Fargen kan være brun, tan eller gul før de klekkes, og etter klekking, vil deres skall være hvit eller nesten klar. De kan ligne på flass, men vil ikke bare riste av håret. En voksen lus vil være større enn på størrelse med en sesamfrø, og deres farge er vanligvis grå eller brun.

Behandling

Å behandle hodelus, kan du kjøpe medisinert sjampo, kremer eller kremer, som er tilgjengelig over-the-counter, eller du kan få en resept fra legen din. Disse medikamentene er designet for å drepe både lus og egg for å hindre reinfestation. Når du har fullført behandlingen, gre nits ut med en fin-tann kam eller kammen som følger med medisinen. Det er alltid en god idé å gjenta behandlingen i syv dager i tilfelle noen nye egg er klekket. For barn som er 2 og under, de medisinert sjampo er for sterk til å brukes på deres skalp. I disse tilfellene, våte håret og kjøre balsam gjennom den. Så fin-tann kam og plukke nits ut. Gjenta denne prosessen med dem hver tredje dag i løpet av to uker før det er ingen tegn til nits eller lus.

Forebygging / løsning

En del av renseprosessen er å behandle andre familiemedlemmer og husholdningsartikler, så vel. Dette vil sikre at hjemmet ditt er helt lusefri. Når du har behandlet den smittede, behandle de andre medlemmene av ditt hjem. Deretter vil du ta alt sengetøy og klær og vask dem i varmt vann, etterfulgt av en varm syklus i tørketrommelen. Eventuelle klær, sengetøy og Slipsenåle ikke kan vaskes behov for å bli plassert i en lufttett plastpose i en periode på minst to uker; lus kan leve i to dager uten menneskelig kontakt, og dette vil sikre at de ikke kan reprodusere eller spredning. I tillegg grundig støvsuge alle tepper og stoff både i ditt hjem og biler.

Misforståelse

Mange tror at det å ha hodelus er et symbol på urenslighet, men dette er usanne. Faktisk, lus ha en tendens til å holde seg å rengjøre håret hurtigere enn hår som er unkempt. Også er det noen som tror at elementer som majones, olivenolje og vaselin er effektive behandlinger for hodelus. De mener at disse elementene kvele lus; men disse har ikke vist seg effektive, og bør ikke brukes i stedet for de medisinske sjampoer på markedet.

Eddik hodelus behandling

Hodelus er en svært smittsom sykdom, spesielt blant barn i skolealder. Det kan være vanskelig å behandle på grunn av den lille størrelsen på eggene og den mengden som kan legges. Selv om det er mange over-the-counter kjemisk-baserte behandlinger tilgjengelig, er mange foreldre leery av bivirkningene og velger en sikrere metode. Eddik er kjent for sin makt til å rengjøre og har vært spioneringen som en god at-home rettsmiddel for å fjerne lus luseegg.

Identifikasjon

En lus er en liten brun vingeløse bug som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. "Lice" er flertallsform av lus. Lus bruker hår som et reir for å legge egg, også kjent som nits. Skall er liten og har brune eller tan prikker som holder seg til de enkelte hårstrå. Hvis barnet ditt er klødde seg i hodet for mye og / eller har et rødt utslett på nakken, er det tid for et hode sjekk.

Head Innsjekking

For å gjøre en skikkelig hode sjekk, skille barnets hår i seksjoner og nøye undersøke individuelle hårstrå for nits og / eller lus. Betale ekstra oppmerksomhet til de områdene bak barnets nakke og ører, da disse varme områdene er hvor lus liker å legge egg.

Om Eddik

Selv Hippokrates, tidlig gresk lege, anses eddik å ha antibakterielle og anti-sopp egenskaper og brukes eddik til å bekjempe infeksjonen. Leger også brukt eddik for å behandle skjørbuk under den amerikanske borgerkrigen, og for å berolige sår under første verdenskrig I.
I dag, på grunn av sin kraftige syrlig innhold, har eddik bruk utenfor matlaging eksplodert. Eddik høye nivå av surhet er kjent for å drepe bakterier og mugg, så det har blitt en moderne-dag stift i manges spiskammers samt deres rengjøring garderobeskap. Ikke bare er eddik brukes til å rense, men dens makt for å fjerne lukt og fjerne flekker er også godt dokumentert.

Eddik og Lice

En av de mest vanskelige deler av behandling lus er nit fjerning. Eddik er en stor hjelp med denne prosessen, som surhet bidrar til å løsne "limet" som holder nits festet til hårstrå. Etter vask barnets hår med sjampo, skyll den med en kopp vann og 2 ss. eddik. Dette skylling kan hjelpe ødelegge enhver lus samt bidra til å fjerne nits under kammen gjennom.

Gre gjennom

Etter vasking barnets hår, er en passende kam gjennom en vesentlig del av nit fjerning. Få en lusekam eller kam som tenner er nær hverandre. Separer barnets hår i små seksjoner, og begynner å gre. Etter hvert slag, sørg for å vaske kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om du får de nits. Hvis det er små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne dem. Gre bør følges opp i minst 1 til 2 uker etter en lus utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en kam gjennom.

Hvordan End Vendende Infestation av hodelus

Hodelus er små, vingeløse insekter som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. De legger sine egg eller luseegg på individuelle hårstrå. Lus er svært smittsom, spesielt blant barn. Det kan også være svært vanskelig å behandle, som nits er svært liten og holder seg til håret. På grunn av den sykliske natur nye eggene blir lagt, er nit fjerning avgjørende. Hvis nit fjerning er ikke 100 prosent, vil infestations gjentas om og om igjen.

Hvordan End Vendende Infestation av hodelus

Bli kvitt Lice

Hvis du vil finne ut om lus er til stede, sørg for å gjøre en grundig hodesjekk. Du kan ikke se noen lus, så du må se nøye for nits. Disse små, brune prikker følge individuelle hårstrå og er ofte vanskelig å se. Separat håret i små seksjoner. Se nøye bak ørene og halsen, da disse er hot spots for egglegging.

Når du har fastslått at lus er tilstede, sjampo med en lus sjampo. Det finnes både kjemiske og naturlige baserte shampoos tilgjengelig. Følg instruksjonene for hva sjampo du bestemmer deg.

En grundig kam gjennom er den mest avgjørende skritt i å få slutt lus. Gre små deler av vått hår med lusekam eller en kam hvis tennene er svært tett sammen. Etter hvert slag, skyll kammen av i en kopp vann. Hvis du har lus, vil du se små, brune prikker som fløt i vannet, er det disse nits. Det er viktig å gre gjennom to ganger om dagen, og å fortsette å gre i minst en uke etter utbruddet å sikre nits er borte. Du vil vite at lus er borte når koppen er helt klart etter en kam gjennom.

Hvis du finner ut at du ikke kan fjerne alle nits på egen hånd, og at infeksjoner fortsette å gjenta seg, kan du prøve en av de mange selskapene som vil komme hjem til deg og fjerne nits for deg.

Hint

 • Sørg for at du og barnet ditt ikke deler noe hår brukerutstyr. Dette inkluderer hatter, barrettes og hestehale holdere. Ved utbruddet av et utbrudd, sørg for å vaske alle sengetøy og håndklær. Det finnes også spray tilgjengelig for møbler og teppe.
 • Ikke anta at lus er borte etter én sjampo. Hvis du gikk glipp av bare én nit, vil lus være tilbake.