Digidexo.com

Diett og mosjon rutine

Diett og mosjon rutine


Det er mange forskjellige øvelser å velge mellom. Riktig kombinasjon av kosthold og trening vil avhenge av din nåværende fysiske tilstand og personlige mål. Mens spesielle tilfeller krever spesielle rutiner, de fleste kan kontrollere sin vekt og forbedre sin fysiske tilstand med en standard diett og treningsprogram. Du kan trene og gå ned i vekt uten engang å sette foten i et treningsstudio. Det handler om å spise riktig mat og være aktiv.

Diet

Pass på hva du spiser. Det er viktig å konsumere riktig mat for å kontrollere vekten og opprettholde god helse. Mange mennesker spiser altfor mye sukker, og dette er en viktig årsak til fedme og andre helseplager. Slutte å spise godteri og fast food. Prøv å kutte ut fet mat og enkle karbohydrater fra kostholdet ditt. Eksempler på dette inkluderer brus, pasta, hvitt brød, hamburgere, pommes frites og potetgull. Bruk sunn fornuft når det gjelder å unngå matvarer. Fokus på komplekse karbohydrater, grønnsaker, frukt og matvarer rike på protein. Til frokost, spise egg med en bit av hel-korn toast. Prøv å spise salater med grillet kylling til lunsj. Sauteed fisk med en side av grønnsaker gjør en god middag, og du kan topp det hele med litt frisk frukt til dessert. Spise mindre porsjoner og drikker mye vann vil hjelpe deg å redusere størrelsen på magen. Litt etter litt, vil din mat cravings avta etter hvert som du slanke seg midjen din.

Cardio Exercise

Grunnlaget for noen treningsprogram er cardio. Du trenger for å få pulsen opp og bryte en svette for å hoppe starte stoffskiftet og brenne kalorier. Sette av minst en halv time for cardio trening tre dager hver uke. Fire eller fem dager hver uke er bedre hvis du ønsker å miste mye vekt. Variasjon er alltid en god ide for å holde ditt treningsprogram fra å bli kjedelig. Hver uke, sørg for å variere cardio økter. For én økt, gå for en lang avstand kjører i parken. Jogg i høyt tempo i en halvtime. For neste økt, jobbe med intervalltrening med et armbåndsur. Starter økten med en lett joggetur i to minutter. Deretter kjøre så fort du kan i et minutt før du redusere hastigheten til en langsom jogge igjen. Jogge og gjenopprette for to minutter, og deretter sprint igjen. Gjenta denne syklusen for tjue minutter. Et annet alternativ for en cardio økt er å ri på sykkel for en halv time. Dette legger litt variasjon til rutine, og det virkelig fungerer leggmusklene hvis du går for en oppoverbakke tur.

Styrketrening

Ingen øvelse rutine er komplett uten noen styrketrening. Sterkere muskler hjelpe deg å oppnå en mer tonet utseende, og muskelvev forbrenner også mer kalorier enn vanlig vev, slik at du vil være i stand til å holde vekten av med en økt metabolisme. Utfør styrketrening tre ganger i uken, helst på de dagene du ikke gjør cardio. En dag bør være dedikert til push-ups. Denne øvelsen fungerer brystet, skuldre og triceps. Utføre fem sett med ti push-ups for å starte, og jobbe deg oppover derfra. Neste økt er for din kjerne. Utfør tre sett av tjue crunches, og tre sett av tjue sit-ups. Den siste dagen er for leg lunges å tone ben og setemuskler. Stående rett, ta en lang skrittlengde med høyre fot. Nå bøye seg ned med venstre benet til venstre kne nesten berører bakken. Hold stillingen i ett sekund og sakte tilbake til startposisjon. Gjenta denne bevegelsen for tjue repetisjoner før du bytter ben. Utfør tre sett for hver etappe. Vekslende styrke øvelser som disse gjør ditt treningsprogram mer interessant, og det gir også musklene tid til å gjenopprette og gjenoppbygge etter å ha jobbet ut hver uke.