Digidexo.com

Hvordan bruke alternative metoder for å behandle en gjær infeksjon

Hvordan bruke alternative metoder for å behandle en gjær infeksjon


Det er ingen tvil om det, kan en gjær infeksjon slår en perfekt god dag i en elendig kamp av svie og kløe så intense du ønsker å tilbringe dagen sitter i en balje med kaldt vann. Siden det er ikke alltid mulig, det finnes alternative metoder for å behandle problemet uten beskytningen ut store penger for en lege besøk.

Hvordan bruke alternative metoder for å behandle en gjær infeksjon

Kontroller at det virkelig er en soppinfeksjon. Hvis du har lidd fra en før, vet du symptomene. Men hvis dette er en første for deg, noen medisinske eksperter foreslår at du ser en lege for en innledende diagnose, og deretter behandle påfølgende infeksjoner hjemme.

Følg dine symptomer når diagnostisere en gjær infeksjon. Ofte vagina og vulva vil klø og brenne, og du kan oppleve en hvitaktig utflod som har distinkt lukt av gjær.

Fremme en sunn pH balanse i skjeden din med bruk av acidophilus. Spise to eller tre små kartonger med yoghurt hver dag etter kontrollerer at etiketten lister Lactobacillus som en ingrediens. Du kan også douche med vanlig, unflavored yoghurt. Acidophilus kommer også i kapsel og tablettform.

Sett inn en eller to skrelte hvitløksfedd i skjeden før du går til sengs om kvelden. Hvitløk inneholder en sterk soppdrepende middel som dreper gjær bakterier. Hvis du er bekymret for et uhell "miste" nellik, finne en fersk te-pose, fjern tealeaves og sette hvitløken i posen, sikre den med en streng. Sett posen inn i skjeden som du ville en tampong, fjerne det i morgen med strengen.

Gjør en urte douche som pakker en soppdrepende punch. Kok vann og kast i noen få never vanlige løvetann blader, slik at blandingen til å steile i 20 minutter. Sil og avkjøl væsken før skylling med det. Vill løvetann blader er et godt valg siden de er lite sannsynlig å bli behandlet med kjemikalier.

Drikk en rekke urtete som fremmer en sunn pH i kroppen din, beroligende en gjær infeksjon og hindre fremtidige utbrudd. Gode ​​valg er berberis, kamille og UVA Ursi, kombinert eller alene.

•  Bruk kraften i tea tree olje når du trenger lindring raskt fra intens svie og kløe. Fukt en tampong i en kopp vann med noen dråper tea tree olje lagt til. Sett inn i skjeden og bære en bind for å beskytte klær fra "lekkasjer"

Cut karbohydrater ut av kostholdet ditt når du har en gjær infeksjon. Gjær bakterier trives på høyt sukker nivåer i kroppen. Bytt til en low-carb diett før du oppleve lettelse, og deretter gradvis legge karbohydrater i dietten din.

Hint

  • Hvis fanget tidlig, kan alternative metoder helbrede svie og kløe av en gjær infeksjon i løpet av få dager.
  • Hvis du opplever utflod som er mørk brun eller grønn med en stygg lukt, kan du ha en bakteriell infeksjon som trenger legehjelp.