Digidexo.com

Hjem rettsmidler for acid reflux sykdom

Hjem rettsmidler for acid reflux sykdom


Dem som berøres av acid reflux sykdom er verken få eller langt mellom. Årsakene til denne hyppige og ubehagelig tilstand varierer også, alt fra Gulf War Syndrome til angst å bare ren følsomme mager. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige, men du kan spare tid og penger ved å prøve disse naturlige hjem rettsmidler først.

Melk

Fikk acid reflux? Ned et glass melk ved første tegn. Det er en tid-testet quick-fix som umiddelbart roer symptomer og strøk magen.

Papaya Leaf Tea

Denne lekre frukt er mer enn en bare symbol på tropisk klima. Det er også rik på enzymet papain, en ferdigfordøyelsesapparatet, så vel som et anti-inflammatorisk.

Kamille te

Et medlem av daisy familien, er kamille uten tvil den mest beroligende te der ute. Det er ofte brukt til medisinske formål som urolig mage og irritabel tarm syndrom.

Ingefær

Ingefær er en naturlig mage-smokken og effektiv i noen form. Ingefærøl, pepperkaker og sushi ingefær kan alle hjelpe rolig sure oppstøt og kvalme.

Forebygging

Som Benjamin Franklin sa en gang: "En unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen." Unngå krydret mat, syrlig mat, og spise for fort og du er allerede seksten skritt foran!