Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Mold Allergi Symptomer

Hvordan gjenkjenne Mold Allergi Symptomer


Mold allergi er noen av de vanligste allergier som påvirker mennesker. Mold er til stede i luften i form av mikroskopiske partikler som er inhalert inn i lungene, noe som resulterer i irritasjon av bihulene og luftveiene. Overraskende, mold partikler er mer utbredt i luften selv enn pollen partikler, og dette er grunnen til at mold allergi er så vanlig.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på bihulene. De første og vanligste symptomene på mold allergi manifesterer seg i bihulene. De primære symptomene er rennende nese, irritasjon i øynene - forårsaker kløe - og en vedvarende hoste.

Erkjenne en sinus hodepine som et symptom på mold allergi. Hvis du plutselig utvikle en sinus hodepine og dette er noe nytt for deg, så kan du bli opplever symptomer på en mold allergi.

Se etter en hud utslett eller lignende irritasjon på kroppen din. For mange mennesker, vil huden reagere når det kommer i kontakt med mold. Symptomene vil være svært lik de oppleves av folk med kjæledyr allergi når de tilfeldigvis berører en katt eller hund.

Ta et dypt åndedrag. Jo mer intens en mold allergi, jo mer vil det påvirke lungene og total luftveiene. Mold allergikere kan oppleve kortpustethet og problemer med å puste riktig.

Lag en liste over alle dine symptomer. Dette vil hjelpe deg å gjenkjenne en mold allergi og hjelpe deg å være forberedt på å snakke med legen din. Symptomene på en mold allergi er så nær de av pollen allergi at de to er ofte forvirret, noe som gjør det vanskelig å gjennomføre en effektiv behandling plan. Jo lengre tilstanden går udiagnostisert og ubehandlet desto større risiko for helsen din.

Snakk med legen din med en gang så snart du gjenkjenne symptomer på en mold allergi. Enhver tilstand som påvirker luftveiene er potensielt farlig, og du bør søke diagnose og behandling umiddelbart. Legen din kan utføre noen enkle tester for å skille mold allergi fra andre typer og starte på et behandlingsopplegg.

Tips og advarsler

  • Hindre mugg allergier er mye enklere og mer kostnadseffektivt enn å behandle dem. Har ditt hjem inspisert for mugg, holde temperaturen og luftfuktigheten ned og bruke en luftrenser.
  • Mold allergi kan ha utrolig langvarige symptomer. Mye som pollen allergi, kan det hende du lider av tidlig vår hele veien gjennom til vinteren fryse hvis du ikke søker behandling umiddelbart.