Digidexo.com

Hvordan rense kolon raskt

Selv om kolon renser kan innebære utvidet livsstilsendringer, mange mennesker er ikke i en posisjon til å gjøre en rask eller bli veganere for livet, men de fortsatt ønsker å dra nytte av denne avgiftende prosess. Av denne grunn er det kolon-rensing teknikker som er rask og vil ikke forstyrre din nåværende rutine. Colonic vanning bare ta en halvtime, og urte ikke-vanedannende avføringsmidler kan tvinge avfallet ut i løpet av en dag eller to, selv om ditt vanlige kosthold ikke endres.

Bruksanvisning

•  Ta urte avføringsmiddel piller før du har regelmessig avføring. Hvis du allerede har avføring mer enn én gang daglig, hoppe over dette trinnet, men ifølge Dr. Richard Schultze, en autoritet på naturmedisin, 97 prosent av hans pasienter trenger å gjøre dette først.

Ta kolon-rensing piller, og fortsetter å ta avføringsmiddel piller hvis nødvendig. Drikk din vekt i gram av destillert vann hver dag.

Få et klyster eller colonic vanning behandling hvis nødvendig for å holde avføringen regelmessig, spesielt hvis rens er gjort i forbindelse med et vann eller juice raskt. Hvis avføring i løpet av kolon rens bli sjeldnere enn én gang daglig, kan dette trinnet være nødvendig for å hindre giftige oppbygging.

Kolon rens avsluttes etter et gitt antall dager eller når rensing tabletter har alle blitt konsumert. Gå tilbake til normalt kosthold sakte, eller du kan ha kramper. Du kan ikke ønsker å gå tilbake til ditt gamle kosthold, avhengig av resultatene.

Stopp drikking destillert vann etter kolon rens, da den mangler mineraler som kroppen din trenger på lang sikt. Slutt å ta urte avføringsmiddel piller når regularitet er etablert - de er ikke ment å være vanedannende.

Tips og advarsler

  • De mest effektive kolon renser er gjort i tillegg til å avstå fra å spise raffinert mel, bearbeidet mat og animalsk protein. Unngå brus, energidrikker og koffein for bedre resultater under rens. Et kolon rens kan ta alt fra tre dager til tre uker.
  • Klyster bør ikke brukes mer enn en gang hver 24 timer. Mulige bivirkninger inkluderer dehydrering, elektrolyttforstyrrelser og anal perforering. En vann-bare rask med et kolon rens representerer den raskeste måten å detox, men det finnes potensielle helserisikoen forbundet med det som bør diskuteres med en medisinsk faglig. Enhver kolon rens som er gjort i forbindelse med en rask bør diskuteres med din helse utøveren. Du må ha regelmessig avføring i løpet av rens, eller du kan lide virkningene av giftige buildup i kroppen din.