Digidexo.com

Hjem rettsmidler for hunden allergier

Hjem rettsmidler for hunden allergier


Hunder lider av allergi akkurat som mennesker gjør, men det kan ta litt snoking for å avgjøre den skyldige. En av de vanligste symptomer som indikerer en hund kan være allergisk mot noe er en uvanlig mengde skrape. Ved inspeksjon, kan hundens hud vises røde og skjellende. I tillegg til å skrape, kan en hund tygge på halen, poter, eller bakparten i et forsøk på å stoppe hans hudens kløe og svie. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å berolige hundens symptomer.

Bruksanvisning

•  Se etter lopper på hunden din. Mens det er vanlig for de fleste hunder å få lopper minst én gang i sitt liv, vil en hund som er allergisk mot loppebitt lider av alvorlig kløe og kan tygge sår på huden hans mens du prøver å lindre kløen.

Bade hunden din. Spe litt tåreløs hund sjampo med varmt vann og gni det i en ring hele veien rundt hundens hals før bading ham. Ringen vil hindre lopper fra å reise fra kroppen hans til hodet mens han bad. Bruk din vasken for små hunder og et stort badekar for store hunder, og tillate dem å sitte i varmt såpevann mens du masserer huden. Lopper vil drukne under ringen linje, men du er nødt til å plukke av lopper på hodet området. Bade hunden din hver uke før alle loppene er borte.

Kok 2 liter vann og tilsett en håndfull av vanlig eller rask matlaging havregryn til vannet. La vannet koke i 10 minutter, og la det stå til kult. Sil vannet og kast de faste stoffer. Bruk havregryn vann som en beroligende skylling etter hundens bad.

Stopp histamin effekten av allergener i hunden din med en over-the-counter antihistamin. Se etter et produkt som bare inneholder difenhydramin, for eksempel Benadryl eller et generisk merke. Administrer én 25mg tablett for hver 50 pounds av kroppsvekt. Dele en tablett med en skarp kniv, og følgelig for små hunder.

Supplement hundens kosthold med linfrøolje for å styrke huden hans immunitet å kontakte irritanter. Dr. Høst Drouin, DVM, forfatter av "The Allergi Cover-Up", antyder de essensielle fettsyrene i linfrøolje og lakseolje kan redusere effekten av en allergisk reaksjon.

Hvis du har eliminert alle andre årsaker til en allergisk reaksjon på hunden din, kan du prøve en annen hundemat. Noen hunder reagerer negativt på fyllstoffer og tilsetningsstoffer i maten deres.

Rengjør valpens kennel daglig hvis hun utvikler et utslett på hennes myke rosa buk. Denne huden er svært følsom for kontakt med urin eller avføring, to vanlige elementer i en valp penn. Et rent, tørt gulv vil holde en valp fra å utvikle en urin utslett. Når utslettet er til stede, kan du bruke varmt vann (med jod, til en kurs på 1 teskje per 2 kopper vann) og en myk klut dyppet i løsningen å bade irriterte området.

Støvsug teppet og feie gulvet daglig hvis hunden har en allergi mot støv eller pollen. I tillegg, brygge en kopp generisk svart te, løs det ved å legge til to kopper vann, og fylle en sprayflaske med løsningen. Etter rengjøring, tåke interiøret i hjemmet ditt med løsningen, da dette vil drepe støvmidd. Unngå misting lyse møbelstoffer.

Tips og advarsler

  • Det er lettere å forebygge en allergisk reaksjon enn det er å behandle den. Når du vet hva hunden din er allergisk mot, fjerne den skyldige fra hjemmet eller holde hunden borte fra det; for eksempel, hvis hunden din er allergisk mot pollen, holde ham innendørs på spesielt vindfulle dager. Tenk å ha en veterinær foreta en første diagnose av hundens allergi deretter konsentrere seg om å behandle ham med hjem rettsmidler.
  • En valp urin allergi kan raskt utvikle seg til en sekundær infeksjon hvis den forblir ubehandlet. Hvis du legger merke støt under valpens myke buk huden, må du kontakte veterinær med en gang. Han vil sjekke valpen og foreskrive antibiotika.