Digidexo.com

lekker spinalvæske etter epidural

Lekker spinalvæske fra en Spinal Tap

Lekker spinalvæske fra en Spinal Tap


Cerebrospinalvæske, eller CSF, er en beskyttende væske som omgir hjernen og ryggraden. Visse skader eller prosedyrer, for eksempel en spinalpunksjon, kan føre til en lekkasje av spinalvæske. I noen tilfeller kan en alvorlig infeksjon utvikle seg dersom lekkasjen blir stående ubehandlet.

Beskrivelse

Et CSF lekkasje er karakterisert ved drenering av klar væske i øre, nese eller svelg, i henhold til UC Irvine Department of Øre.

Årsak

En spinalpunksjon, eller Spinal Tap, er utført for å samle inn en prøve av CSF for diagnostisering av visse medisinske tilstander. Som kroppen fortsetter å produsere væske, kan det oppstå lekkasjer på stikkstedet etter inngrepet.

Symptomer

Kvalme og hodepine, spesielt når du sitter oppreist, er vanlige symptomer. Fluid drenering gjennom øret kan føre til hørsels komplikasjoner. Andre symptomer, som for eksempel tinnitus eller tåkesyn kan oppstå avhengig av alvorlighetsgraden av lekkasjen.

Farene

Cerebrospinalvæsken kan overføre bakterier til hjernen som det renner. Som et resultat, kan en infeksjon så som meningitt utvikles og føre til større medisinske komplikasjoner.

Behandling

Hvis en lekkasje ikke løser spontant, leger bruker en blod patch å koagulere punktering området. Standard smertestillende midler benyttes for å behandle hodepine assosiert med en CSF lekkasje. Kirurgi er nødvendig i sjeldne tilfeller.

Symptomer på spinalvæske lekkasje fra Back Surgery

Symptomer på spinalvæske lekkasje fra Back Surgery


Den cerebral spinalvæske (CSF) omgir hjernen og ryggmargen. Når dura (membranen som omgir væske) tårer, kan væske lekke ut. Flere ting, blant annet spinal kirurgi, kan utløse en lekkasje, forårsaker flere symptomer.

Ekstern Lekkasje

CSF væske kan lekke ut av ørene og nesen. Ear lekkasje er mye sjeldnere.

Hodepine

Du kan oppleve en hodepine som forsterker når du sitter opp, men det blir bedre når du ligger nede eller plassere hodet ned mot brystet.

Øreproblemer

En CSF lekkasje kan føre til øresus (tinnitus) og hørselsproblemer.

Nerveproblemer

Nerve smerte eller radicular smerte, kan streiken armene. Nummenhet, svakhet og prikking typisk følge denne smerten.

Andre symptomer

Andre mulige symptomer på CSF lekkasje inkluderer ansikts nummenhet, tåkesyn og kvalme.

Hvordan øke sædvæske Etter Prostate Surgery

Prostata kirurgi er et tveegget sverd som av og til kan gi symptomer så plagsom som dem det tjener til å helbrede. Ifølge informasjon fra New York Times, en av fem menn (20 prosent) som har prostata kirurgi senere angre på beslutningen, på grunn av de mange mulige bivirkninger, inkludert full impotens og erektil dysfunksjon. Herding disse bivirkningene er ikke alltid mulig, men noen forbedring kan vanligvis gjøres.

Bruksanvisning

•  Øk det daglige væskeinntaket til minst åtte 8-unse glass vann per dag. Holde kroppen skikkelig hydrert kan bidra til å øke sædvæskevolumet litt i henhold til informasjon fra AskMen.com

Ta aminosyrer og andre kosttilskudd. Spesifikke kosttilskudd som har blitt rapportert å ha en positiv effekt på banebrytende volum inneholder sink, lysin, arginin, og bispelue.

Utfør Kegel øvelser daglig for å bidra til å forbedre styrken av ejakulasjons muskler, potensielt bidra til å øke volumet av sæd utvist under orgasme. Å utføre Kegels, bare kontrakt og slipp bekkenbunnsmusklene - de samme musklene du vil bruke til å stoppe flyten av urin midtstrøms. Utføre 50 til 100 kegels hver dag.

Vurdere å ta en testosteron-boosting supplement som Tribulus eller Tongkat Ali (eurycoma). Øke testosteronnivå gjennom urte midler kan bidra til å styrke kvaliteten på banebrytende volum.

Symptomer på infeksjon etter galleblæreoperasjon

Galleblæren sykdom oppstår ofte i overvektige mennesker i alderen mellom 35 og 55. Det påvirker også mange gravide kvinner uavhengig av vekt eller alder. De fleste galleblæren kirurgi er gjort laparoskopisk og utvinning er normalt enkel. Det finnes unntak, imidlertid, og noen ganger infeksjoner og andre problemer kan utvikle seg.

Normal Pain

Etter operasjonen normal smerte inkluderer trykk i høyre skulderblad. Dette er på grunn av den gass som anvendes til å blåse opp buken under operasjonen og kan bli løst ved å dreie på skulderen.

Innsnitt nettsteder

Galleblæren kirurgi vanligvis består av tre til fire små snitt. Disse kan hovne opp eller lekke væske etter operasjonen. Dette er vanligvis normalt med mindre ekstreme smertene vedvarer.

Fortsatt Pain

Vedvarende smerte kan bety at gallestein ble igjen forårsaker betennelse eller infeksjon i bukspyttkjertelen. Dette vil kreve en oppfølging ultralyd for å se etter flere steiner.

Andre faresignalene

Høy feber og blødninger fra innsnitt området er tegn på en mulig infeksjon eller annet problem med operasjonen. En lege bør konsulteres umiddelbart i disse tilfellene.

Gulsott

Gulsott er et tegn på at operasjonen har gått galt og kirurgen har utilsiktet skadet leveren. Gul hud er et tegn på stor infeksjon og andre problemer som må løses umiddelbart, da dette kan være dødelig.

Spinal hodepine behandling

En rotere hodepine, også referert til som et innlegg dural punktering hodepine (PDPH), oppstår når cerebrospinal fluid er fjernet fra kroppen. Cerebrospinal fluid bidrar pute hjernen. Ved å fjerne noe av væsken i hjernen ikke er fullstendig støttet, noe som fører til smertefull hodepine. Det tar seks til åtte timer for spinalvæske til å regenerere. Men hvis det er en lekkasje på stedet av den Spinal Tap (trelast punktering), vil kroppen være å spille catchup til lekkasjen er stengt. Flere behandlinger finnes for spinal hodepine, inkludert hvile, hydrering, medisiner og blod patcher.

Symptomer

Det er flere symptomer på en rygg hodepine. Disse symptomene vil også være til stede i andre typer hodepine, slik som migrene. Hvis du opplever dem innen 24 til 48 timer etter en ryggmargsprøve, da de er forbundet med en spinal hodepine.

Mild til alvorlig hodepine er kjennetegn symptom på at en person opplever. Hodepinen forverres når personen står vertikalt (stående eller sittende). Hodepinen blir bedre når du ligger nede. Svimmelhet og kvalme oppstår ofte med en spinal hodepine. En persons visjon kan også endres, for eksempel å bli uskarpt.

Blood Patch

En blod lapp vil ofte utføres ved intervensjon er nødvendig for å behandle en spinal hodepine. For å utføre en blod plaster, må en lege å først trekke blod fra pasienten. Da blodet er satt inn rundt området der rygg springen oppstått. Blodpropp, noe som bidrar til å redusere eller stoppe lekkasje av spinalvæske. Dette gjør at hullet i ryggmargen til å lukke uten å lekke spinalvæske.

En 2006 artikkel av Dr. Robert Gaiser, publisert i Current Opinion i anestesiologi, gjennomgått litteratur om spinal hodepine. Han fant at 72 prosent av disse hodepine løst etter 7 dager uten intervensjon. Leger er ofte nølende til å utføre blod flekker på grunn av risikoen for infeksjon. Det er en risiko for infeksjon helst en Spinal Tap, er epidural eller blod patch utført.

Dessverre er det ingen strenge retningslinjer for når en blod patch bør administreres. Det er en leges personlige preferanser. Noen leger vil bruke en blod patch etter 24 timer. Andre vil vente flere dager til en uke før administrering én.

Medisinering

Ulike medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe med spinal hodepine. Smertestillende midler brukes vanligvis. En lege kan fortelle en pasient å bruke en over-the-counter smerte medisiner, for eksempel ibuprofen, acetominiphen eller naproxen. Reseptbelagte smertestillende midler, for eksempel narkotika, kan godkjennes av en lege. Migrene medisiner, for eksempel sumatriptan, kan også være foreskrevet for å gi lindring.

Rest

Fastsettelse er en av de beste tingene en person kan gjøre når lider av en spinal hodepine. Når i denne stilling (supine) er det mindre trykk mot hodet, slik at hjernen til å bli bedre støttet. Det overveldende flertallet av leger vil ha en pasient bruke dette som et første alternativet for behandling. De fleste spinal hodepine vil rydde opp etter 24 til 48 timer med sengeleie.

Hydration

Kroppen reproduserer cerebrospinalvæsken den mister fra en Spinal Tap. Til riktig gjøre dette, trenger kroppen å være hydrert. Noen som ikke er riktig hydrert kan ikke reprodusere spinalvæske like lett, og dermed spinal hodepine kan vare lenger. En kombinasjon av sengeleie og drikke væske, helst vann, kan bidra til å bidra i gjenoppbyggingsprosessen.

Meningitt Vaksinasjon Informasjon

Meningitt Vaksinasjon Informasjon


Det er ingen vaksine mot viral meningitt. Tre typer vaksiner bidra til å forhindre bakteriell meningitt, og de fleste statene krever beboerne å motta én eller flere av disse vaksinene. De vaksiner mot Neisseria meningitidis, Haemophilus influensa type b og Streptococcus pneumoniae hver blir administrert i henhold til forskjellige planer. Å vite når du skal få vaksinert og hva du kan forvente fra vaksiner er viktig for å unngå infeksjoner i væsken rundt hjernen og ryggmargen.

Meningokokkvaksine

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at alle ungdom og tenåringer i alderen 11 og 18 år får meningokokk konjugatvaksine, som er forkortet MCV4 fordi den gir beskyttelse mot fire stammer av N. meningitides. Etaten anbefaler også at barn mellom 2 og 10 år får MCV4 hvis disse barna reise til eller oppholde seg i et land der hjernehinnebetennelse oppstår ofte, hvis de har hatt fjernet milten, eller om de har et immunsystem lidelse som kalles terminal komplement mangel. Voksne som ikke får vaksinert mot N. meningitides som barn eller tenåringer bør få enten MCV4 eller meningokokk polysakkaridvaksine hvis de bor i et college sovesal, verve i de væpnede tjenester, har fjernet milten, arbeid med N. meningitides i laboratoriet, eller reise til eller bor i land der hjernehinnebetennelse er endemisk eller epidemisk.

Voksne kan få en boosterdose med meningokokkvaksine etter fem år. Den mest betydelig risiko fra å motta meningokokkvaksine er Guillain-Barré syndrom, som forårsaker vanskeligheter med å puste og gå, manglende evne til å kontrollere ansikts-og kjevemusklene, prikking og sever smerter i korsryggen.

Haemophilus influensa type B-vaksine

Generelt bør bare spedbarn få vaksinert mot Haemophilus influensa type B, som vanligvis forkortet til Hib. Bakterien forårsaker sjelden sykdom hos noen eldre enn 6 år, så CDC anbefaler kun rutine Hib vaksiner for barn mellom 2 og 15 måneder. Spedbarn bør få totalt fire Hib vaksinedoser. Eldre barn og voksne som ikke ble vaksinert når yngre kan få Hib-vaksine hvis de har HIV / AIDS, har hatt fjernet milten, hadde en benmargstransplantasjon eller får kjemoterapi.

Pneumokokk Vaksiner

To typer vaksiner mot S. pneumoniae infeksjon eksisterer. Den første beskytter mottakere mot syv stamme av pneumokokkbakterier og er anbefalt av CDC for alle barn yngre enn 5 år. Den andre pneumokokk vaksine beskytter mot 23 stammer av S. pneumoniae. CDC anbefaler mer-potente pneumokokkvaksine for alle personer eldre enn 65 år, og for alle som er eldre enn to år som har skrumplever, cochlea-implantater, diabetes, hjertesykdom, lekker spinalvæske eller lungesykdom.

Spedbarn bør få fire doser av mindre potent pneumokokkvaksine. Voksne kan få en boosterdose av pneumokokkvaksine etter 5 år. CDC har mottatt noen rapporter om alvorlige bivirkninger hos personer som mottar pneumokokk vaksine.

Vaksine bivirkninger

Mange pasienter opplever rødhet og hevelse rundt injeksjonsstedet og feber etter å ha mottatt en vaksine. Disse problemene forsvinner vanligvis i løpet av to eller tre dager, men hvis de vedvarer eller blir uutholdelig, bør pasienten kontakte sin helsepersonell. Sjelden, pasienter har allergiske reaksjoner på vaksiner. Allergisymptomer omfatter svimmelhet, rask hjerterytme, elveblest, tung pust og svakhet.

Statlige krav

Barn i skolealder må få Hib vaksinering i hver stat, men Alabama, Montana og South Dakota. Tilsvarende 36 stater krever meningokokkvaksine før college påmelding, og ytterligere 18 stater krever meningokokkvaksine for ungdomsskole eller videregående skole innmelding. Barn i 30 stater må få vaksine som gir beskyttelse mot syv stammer av S. pneumoniae, og beboere i langsiktig omsorg anlegg i 25 stater må få vaksinen som beskytter mot 23 stammer av S. pneumoniae. For å se hva dine stater krever, klikk på staten lover lenken nedenfor.

Rhizotomy Komplikasjoner

Rhizotomy Komplikasjoner


Rhizotomy er en nevrokirurgi som kutter, nerverøtter i ryggmargen. Kirurger gjør dette for å lindre smerter fra andre forhold, som cerebral parese, eller for å hjelpe til med en klemt nerve eller alvorlige ryggsmerter. Det finnes mange forskjellige typer rhizotomy, hver med sine egne mulige komplikasjoner.

Fasett rhizotomy

Kirurger gjør fasett rhizotomy å ta smerter på grunn av leddskade eller degenerative sykdommer. Leddene kan ofte gni eller skrape sammen når personen er i bevegelse, forårsaker enorm smerte. Komplikasjoner kan starte med administrasjon av lokalbedøvelse. Narkosen kan noen ganger føre til ytterligere smerte. Hos noen pasienter kan kirurger må gjenta prosedyren årlig for å lindre smerte. I noen tilfeller, kan nålen bli plassert feil. Dette kan føre til nye smerter i ulike områder av ben eller rygg. Noen komplikasjoner er generelt til alle kirurgi, inkludert svimmelhet, blødning eller lengre perioder med svakhet.

Selektiv Dorsal rhizotomy

Selektiv dorsal rhizotomy er oftest utført på pasienter med cerebral parese. Denne operasjonen innebærer å kutte noen sensoriske nervefibre som kommer fra muskler og går inn i ryggmargen. De potensielle komplikasjoner av kirurgi er mangfoldig. Operasjonen kan føre til lammelser i bena og blære, impotens og sansetap. Infeksjon er mulig, som lekker spinalvæske. Noen tilfeller kan føre til unormal følsomhet i huden, men dette ofte klarner opp etter ca seks uker. Blære problemer kan løse seg selv etter noen uker. Noen få tilfeller kan føre til urinveisinfeksjoner og lungebetennelse.

Selektiv Bakre rhizotomy

Noen få pasienter som har spastisk cerebral parese kan ha spasmer forårsaket av nerver i bakre ryggraden. Pasienter som velger selektiv posterior rhizotomy kan stå overfor mange farer og komplikasjoner forbundet med operasjonen. Noen er kortsiktige og løse seg selv; andre er mer alvorlig. På New York Medical Center, ble det rapportert om alvorlige komplikasjoner hos 15 prosent av pasientene siden 1986. De alvorlige komplikasjoner inkluderer bronkospasme, aspirasjonspneumoni, urinretensjon og sansetap. Umiddelbart etter operasjonen, kan pasientene lider store smerter og en reduksjon i muskelbevegelser. Hip forvridning er også en mulighet. Iboende komplikasjoner kan skje i enhver operasjon, som svimmelhet, smerter, kvalme og blødninger.

Spinal Block Farene

En spinal blokk blir ofte brukt under kirurgiske eller arbeidsprosedyrer for å nummen nedre ekstremiteter av kroppen, spesielt den nedre mageregionen, genital området, korsryggen, lyske, ben og føtter. En ryggblokken blir administrert inn i spinalvæske rundt ryggraden, ved hjelp av en liten nål. Pasienten opplever deretter nummenhet fra livet og ned.

Bivirkninger

Bivirkninger er alltid mulig med en hvilken som helst form for bedøvelse behandling. En spinal blokk kan føre til at noen eller alle av følgende bivirkninger: hypotensjon (lavt blodtrykk), pruritus (kløe), kvalme, oppkast og en alvorlig hodepine. Alvorlig hodepine er ofte rapportert i tilfeller der spinal blokk har forårsaket spinalvæske å lekke. Hvis pasienten opplever hodepine lettelse mens du ligger nede, kan det være et tegn på lekker spinalvæske.

Risiko

Risiko forbundet med en spinal blokk inkluderer nerveskader, infeksjon på injeksjonsstedet, allergisk reaksjon på anestesi, hjerteinfarkt, kramper og anfall. En gravid kvinne kan ha problemer med å skyve under fødsel hvis en spinal blokk brukes. Hvis en kvinne er i stand til å presse, kan en lege ringe for bruk av tang, vakuum eller keisersnitt.

Misforståelse

Folk ofte tror at en spinal blokk og en epidural er det samme prosedyre. Ifølge Charlotte E. Grayson, MD "med en rygg, er medisinen injisert inne i dura, den tøffe belegg som omgir hjernen og ryggmargen, og ligger rett ved siden av ryggraden. Under en epidural, er medisinering satt inne i ryggsøylen bare utenfor posen som omgir ryggmargen. " Epidurals levere kontinuerlige anestesiologi og spinal blokker levere bare én.

Betraktninger

Hvis du har noen bekymringer om en spinal blokk, bør du snakke med legen din. Diskutere eventuelle medisinske problemer du måtte ha for eksempel tidligere allergiske reaksjoner på bedøvelse eller tidligere operasjoner. Må du la legen vite om du har hjerteproblemer.

Hva du bør vite

En spinal blokk handlinger raskt å nummen kroppen din. Du vil være i stand til å bevege føttene og ben på grunn av tap av følelsen i dem. Du vil også miste kontroll over deg blære så en lege vil mest sannsynlig sette inn et kateter for å tømme blæren for deg. Spinal blokker bruker narkotika eller bedøvende midler som fetanyl, lidokain og bupivacain.

Hva er en laminotomy?

En laminotomy er en kirurgisk prosedyre ment å lindre smerter forårsaket av problemer med ryggvirvel. Ulike forhold, som for eksempel leddgikt i ryggraden og spinal stenose kan føre til endringer i ryggvirvel. Selv om fremgangsmåten kan utføres på den cervikale område i ryggraden, er det som oftest utført i korsryggen.

Fakta

Lamina er en ryggrad ben som kan bli utvidet på grunn av ulike rotere betingelser. Den beinvekst legger press på de omkringliggende nerver og komprimerer dem. Dette kan føre til nummenhet og smerter i rygg, bein eller nakke, hvis problemet er i nakken av ryggraden. En laminotomy fjerner en del av lamina, som avlaster trykket på nerver og kan lindre smerte.

Betraktninger

Laminektomi og laminotomy kan en gang bli forvirret. Selv om de er like, omfatter en laminektomi fjerne all lamina. Under en laminotomy bare en del av benet er fjernet. Ifølge Oregon Health and Science University, har en laminotomy fordeler og er mindre sannsynlighet for å skade musklene rundt bein i ryggraden. Fordi bare en liten del av arket er fjernet, er mindre snitt nødvendig enn i laminektomi.

Prosedyre

Fremgangsmåten kan utføres tradisjonelt med generell anestesi eller endoskopi, som er ansett som mindre invasiv. I tradisjonen åpne ryggoperasjon, snittene må være større enn i endoskopisk kirurgi. Dersom endoskopisk utstyr, blir rør gjenget inn i innsnittene, og et kamera er satt inn i et rør for å vise nerveroten. I begge typer kirurgi kan bli gjort et lite hull i arket og en liten del av benet er fjernet. Snittene blir deretter sydd.

Risiko

Ifølge Mayo Clinic risikoen for en laminotomy er lik de av en laminektomi. Risikoer inkluderer nerverot skader. En annen mulig komplikasjon lekker spinalvæske. Infeksjon kan forekomme, så vel som overskudd av blødning. Risiko forbundet med narkose inneholde en allergisk reaksjon på anestesi.

Utvinning

Hvis prosedyren ble utført med et endoskop kan en pasient bli utskrevet fra sykehuset samme dag som operasjonen. Medisiner vil bidra til å kontrollere smerte. Den tradisjonelle kirurgi kan kreve en to-dagers sykehusopphold. Leger vanligvis oppmuntre pasienter til å gå så snart som mulig etter operasjonen.
Hvis laminotomy ble gjort uten et endoskop og store snitt ble gjort i ryggen, bør pasienten unngå løfting og vridning i ca seks uker for å tillate snitt til å helbrede. Den suksessraten varierer, avhengig av hvilken tilstand som blir behandlet. For eksempel, i henhold til American Academy of ortopediske kirurger, folk som har mest smerter på grunn av press på nervene har om en 90 prosent suksessrate.

Tegn og symptomer på sykdommen Dropsy

Tegn og symptomer på sykdommen Dropsy


Dropsy, også kalt ødem, er en lidelse der kroppens vev hovne opp med væske. Ifølge Medline Plus, det skjer vanligvis i ben, føtter og ankler, men kan oppstå hvor som helst, selv internt. Den rammer ofte gravide kvinner og eldre mennesker. Det finnes en rekke potensielle årsaker samt tegn, symptomer og mulige behandlingsalternativer hvis du lider av dropsy.

Tegn og symptomer

Det første tegnet på dropsy er hevelse og hevelser i føtter, ankler, ben og muligens ansikt og hender. Ifølge Family Doctor, vil huden over hovne området bli strukket og skinnende. Hvis du trykker på området, vil det føre til et smilehull for å danne og vil forbli der i flere sekunder. Ifølge Mayo Clinic, kan du oppleve en utvidet magen. Hvis du opplever kortpustethet, pustevansker eller brystsmerter, er det mulig du kan ha lungeødem, som er dropsy i lungene. The Mayo Clinic sier å søke legehjelp umiddelbart hvis du opplever noen av disse tegn eller symptomer.

Årsaker

Dropsy kan ha en rekke årsaker. Ifølge Mayo Clinic, oppstår det når små blodkar kalt kapillærer lekke væske etter å ha blitt skadet eller fra lidelse overtrykk. Nyrene deretter oppbevares ekstra natrium og vann for å bistå de funksjonsfeil kapillærer. Kapillærene og slipp mer væske, som bygger i vev og fører til hevelse. Mulige årsaker er sittende eller stående i en stilling for lenge, spiser for mye salt mat, graviditet, visse medisiner, solbrenthet og problemer med indre organer som lever, nyrer og hjerte.

Behandling

Familie Legen sier at den eneste måten å riktig behandle dropsy er å behandle tilstanden som forårsaket den. Hvis dropsy oppstår i bena, bør du heve dem eller slitasje støttestrømper. Ikke sitt eller stå i lange perioder uten å ta tid til å jevne gå rundt. Begrens mengden salt du spiser. Legen din kan forskrive en vanndrivende å redusere mengden av vann og salt i kroppen din. Massasje kan hjelpe hevelse og poser som kan unngå ekstreme temperaturer. Det er best å konsultere legen din for å være skikkelig testet og diagnostisert før du prøver noen behandling på egen hånd.

Bivirkninger av Cervical Epidural Blocks

Bivirkninger av Cervical Epidural Blocks


En cervical epidural nerveblokk er en behandling som innebærer injisering av en anti-inflammatorisk medikament inn i epiduralrommet i halsen, hvor det er mange nerver. Det kan også gjøres i midten av ryggen eller korsryggen som kan redusere smerte for en fødende kvinne. Når en cervical epidural blokken er gjort, er det vanligvis gjøres for å gi lettelse for en person som har kroniske smerter. De kan være svært effektive i å forebygge og redusere smerte selv om livmorhals epidural blokkene har flere potensielle bivirkninger.

Ryggmargsskade

Den epiduralrommet er et lite område som omgir membranen som dekker ryggraden. Det er noen ganger vanskelig å treffe nøyaktig rett sted når injisere et medikament der så noen ganger ryggmargsskader oppstår. Dette skjer oftest når en pasient beveger seg plutselig som injeksjonen kommer inn i hennes ryggraden.

Hodepine

Hodepine er en vanlig bivirkning av cervical epidural blokker. Når nålen kommer inn i sac i halsen, hvor spinalvæsken er inneholdt, er det mulig for noen spinalvæske lekke ut i epiduralrommet og forårsake hodepine. Hodepine fra epidural blokker kan fortsette i noen dager etter inngrepet eller kan selv komme tilbake sporadisk for et par måneder.

Pusteuregelmessigheter

Selv om det er ikke veldig vanlig, noen ganger når en lammende type medisin injiseres, bedøvelsen i seg selv, eller bedøvende middel, kan gjøre det vanskelig å puste. Bedøvelse medisiner, når det injiseres i visse pasienters cervical spine, påvirker brystmusklene gjør det vanskeligere å puste. For dette sjelden bivirkning, kan oksygen gis til de som trenger det, inntil bivirkning slites av.

Nakke eller ryggsmerter

Noen pasienter opplever en lokalisert nakke eller ryggsmerter fra nålen settes inn som kan vare noen dager. Andre pasienter har en generell smerte i hele sin nakke eller hele ryggen etter en epidural blokk som kan vare opp til et par måneder etter epidural.

Redusere risiko for bivirkninger

Som en pasient, er det et par ting du kan gjøre for å redusere risikoen for bivirkninger når du får en cervical epidural blokken. Dyp pusting og avslapping teknikker før og under innsetting av nålen kan bidra til å hindre den plutselige krampetrekninger av muskelen som kan forårsake skader. Snakk opp og la legen vite om du har noen smerter som ikke virker normalt for deg, eller du har noen bekymringer. Det er bedre å være føre var og forsiktige enn å måtte gå tilbake til legekontoret senere på grunn av en bivirkning.

Hjelp hjemme etter operasjonen for Acoustic neuroma Surgery

En akustisk neuroma er en godartet vekst på den delen av den åttende hjernenerve ansvarlig for balanse. Det er også kjent som en vestibular schwannom, og er sjelden en årsak til alvorlig bekymring. Mange velger å få dem fjernet kirurgisk hvis de forårsaker problemer, og på grunn av den relativt invasive natur av kirurgi, er vanligvis nødvendig for postoperativ behandling hjemme.

Post-Operative Hjelp

Etter operasjonen kan du oppleve en rekke postoperative bivirkninger, for eksempel problemer med å lukke øynene, ansikts svakhet, hodepine og tørre øyne. Dette er på grunn av nærhet av ansiktsnerven til neuroma. Hvis du har problemer med å holde øynene lukket, kan en øyelapp ledsaget av regelmessig bruk av smøre øyedråper forebygger uttørking og ubehag. Du bør også bevisst gjøre en innsats for å blinke, som ansikts svakhet kan påvirke din evne til å gjøre det. Hodepine er vanlig og kan behandles med over-the-counter smertestillende som ibuprofen. Hvis saldoen er berørt, kan en fysioterapeut lære deg noen øvelser som kan utføres hjemme for å forbedre den.

Forholdsregler

En mulig bivirkning av kirurgi er lekkasje av cerebro-spinalvæske fra nesen, øret eller operasjonssåret. Som et resultat er flygende anbefales ikke, da det kan føre til at fluid lekker forbi den beskyttende plasteret påføres etter operasjonen. Hvis du opplever cerebrospinalvæsken lekkasjer, bør du oppsøke lege umiddelbart. Du kan imidlertid bidra til å forhindre at det skjer ved å utøve særlig aktsomhet og ikke engasjere seg i tunge løft eller slik at trykket i hodet til å øke.

Muligheten for svimmelhet, balanse eller synsproblemer kan gjøre walking vanskelig, og hvis disse problemene blir alvorlige, bør du ikke forlate huset uten hjelp fra en venn eller et familiemedlem. Denne hjelpen kan også være gunstig hjemme. Ikke gå tilbake til å kjøre før du har fullstendig helbredet. Hvis du må kjøre hvor som helst, ansette hjelp av en venn til å gjøre det.

Hva er bivirkningene av en epidural?

Mange gravide kvinner ser mot en epidural som sin frelsende nåde når smerten av arbeidskraft setter inn. Den anestesi brukes i sykehus med over 50 prosent av kvinner i arbeid, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Den lokaliserte prosedyren tillater kvinner å føle mindre smerte i underkroppen. Vordende mødre er i stand til å holde vakt sans overdreven smerte som følger naturlig fødsel. Epidurals ofte er gitt i kombinasjon med andre medisiner for å øke effektiviteten, sier APA. Før du tar et legemiddel, bør pasienten diskutere med legen sin eventuelle risikoer eller bivirkninger.

Senket blodtrykk

Sykepleiere ofte sjekke trykket av kvinnene som får epidural fordi en senket blodtrykk er en mulig bivirkning blod. Hvis ikke fanget med en gang og gitt riktig behandling, kan dette føre til babyen din ikke får tilstrekkelige mengder blod eller oksygen.

Hodepine

Mindre enn en prosent av tiden, en epidural forårsaker en lekkasje av spinalvæske som resulterer i en alvorlig hodepine, avslører American Association graviditet. Denne foreteelse må bli avløst av en injeksjon av pasientens blod, hvor epidural ble gitt, også kjent som en blod plaster. The University of North Carolina Department of Anestesiologi sikrer vordende mødre som hodepine på grunn av epidural (som kan være moderat til alvorlig) er bare en midlertidig bivirkning, og ikke utgjør en alvorlig trussel mot mor eller barn.
.

Muskelsvakhet

Noen kvinner opplever mer svakhet enn andre når gitt en epidural. Dette kan føre til at pasienten ikke klarer å presse med nok kraft til å fullstendig ta barnet ut på egen hånd. I dette tilfellet, kan leger må bruke tang, vakuum ekstraksjon, et keisersnitt eller andre midler for å levere barnet ditt.

Bremset Ap

Hos noen kvinner kan en epidural føre til at arbeidsprosessen for å bremse ned. I disse tilfellene, leger vanligvis administrere medikament Pitocin, som tjener til å øke hastigheten på arbeidsprosessen.

Varig Nummenhet

Effekten av en epidural kan slites av raskere for noen kvinner enn andre. Noen kan likevel oppleve nummenhet i underkroppen et par timer etter fødselen. Disse pasientene kan trenge ekstra hjelp gang inntil medisiner avtar og de gjenvinne følelse og styrke i beina.

Nerve Damage

Et kateter settes inn i en kvinnes nedre del av ryggen når en epidural administreres. På ekstremt sjeldne tilfeller kan dette området opplever permanente nerveskader, ifølge den amerikanske Graviditet Association. UNC Institutt for Anestesiologi sier at nevrologiske skader er alltid en mulighet når de bruker enhver anestesi, selv om lammelser og andre problemer svært sjelden oppstår.

Andre bivirkninger

En epidural kan også føre til skjelving, kløe, verkende av ryggen, øresus, kvalme eller problemer med å tisse. Stedet der epidural nål kom inn i nedre del av ryggen kan være sår i noen dager, men det er ingen avgjørende forskning som tyder på at en epidural fører til kroniske ryggsmerter, ifølge UNC Institutt for Anestesiologi.

Ulempene ved en epidural

Ulempene ved en epidural


Mer enn 50 prosent av kvinner ber om en epidural under fødselen, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Hensikten med en epidural er å tilveiebringe lokalisert smertelindring i motsetning til total bedøvelse. En epidural virker ved å blokkere nerveimpulser i de nedre segmentene i ryggraden. Selv om de er generelt sikker og ganske effektive, er det ulemper forbundet med epidural.

Blood Pressure

En epidural kan føre til at blodtrykket å slippe plutselig. Hvis du ber om en epidural, vil blodtrykket må være kontinuerlig overvåket for å sikre barnet ditt er å få tilstrekkelig blodgjennomstrømning. Hvis blodtrykket ikke synker, må du kanskje å bli behandlet med intravenøs væske, medisiner og oksygen.

Hodepine

Mindre enn 1 prosent av kvinner opplever hodepine etter en epidural prosedyre på grunn av lekkasje av spinalvæske. For å fikse lekkasjen en "blod patch" er gjort. Det er der legene sprøyte inn litt av blodet inn i epiduralrommet.

Arbeidskraft og levering Vanskeligheter

Epidurals kan noen ganger bremse eller stoppe arbeidskraft helt. For å holde ting i gang, må du kontinuerlig rotere fra side til side. Mest sannsynlig sykepleier vil overvåke og hjelpe deg med denne prosessen. Når leveransen kommer, rapporterer noen kvinner har problemer med å skyve. Hvis dette skjer, kan legene administrere Pitocin eller kanskje bruke tang, vakuum utvinning, eller trenger kanskje utføre et keisersnitt.

Ubehagelige bivirkninger

Vanlige bivirkninger er ringe ører, skjelving, ryggsmerter, kvalme, problemer med vannlating, og sårhet på stedet der nålen ble satt inn. Bena vil også være nummen i noen timer etter fødselen, og du vil sannsynligvis trenger hjelp walking. Og siden du ikke kan gå på toalettet, trenger du et kateter. Noen kvinner opplever permanente nerveskader på stedet der kateteret ble satt inn.

Risiko for baby

Forskning tyder på at noen babyer med mødre som får epidural vil ha problemer latching på under amming. Andre studier tyder på at fosterfeilstilling, respirasjonsdepresjon og en endring i hjerterytmen kan føre til nødvendigheten av tang, vakuum ekstraksjon eller keisersnitt.

Epidural injeksjoner for en svulmende Disc

Epidural injeksjoner for en svulmende Disc


Epidural injeksjoner kan bidra til å lette smerter og redusere betennelse forårsaket av en svulmende plate. Medisinen gis i en epidural injeksjon kan inneholde steroider, anti-inflammatoriske medisiner og bedøvelsesmidler.

Definisjon

En epidural injeksjon blir gitt i løpet av ryggraden utsiden av spinalvæske sac. Mer enn en injeksjon er ofte nødvendig, og de er gitt en måned fra hverandre.

Forberedelse

Pasienter kan ha behov for å endre sine medisiner tidsplan før injeksjonen. Pasienter bør ikke spise eller drikke i flere timer før injeksjonen og skal legge til rette for noen til å kjøre dem hjem etter inngrepet.

Prosedyre

Epidural injeksjon kan gis i ett av flere steder avhengig av hvor pasientens smerte ligger. Medikamentene blandes i en sprøyte som ligner på en vaksinasjon sprøyte. En CT-skanner brukes til å hjelpe legen plassere nålen. Pasienter bo i klinikken for noen få minutter etter prosedyren for overvåking.

Fordeler

Mange svulmende plate pasienter opplever smertelindring og en reduksjon i hevelse rundt bulged plate og er i stand til å gå om daglige aktiviteter med mindre ubehag. Disse resultatene kan være midlertidig eller langvarig.

Risiko

Noen pasienter kan reagere negativt på medisiner med en hodepine, utslett eller hetetokter. Infeksjon, blødning og nerveskade er andre sjeldne risikoer.

Bivirkninger av en Thoracic Epidural

Bivirkninger av en Thoracic Epidural


En thorax epidural er en epidural anestesi som er sprøytet inn i brystområdet på baksiden eller på midten av ryggen. Denne typen smertelindring er ofte brukt for operasjoner utført i brystkassen. Det gir lokal smertelindring uten å gjengi pasienten bevisstløs. Epiduralbedøvelse kan gis til pasienten i kombinasjon med andre rusmidler, som for eksempel narkotika, som bærer risikoen for ytterligere bivirkninger.

Bivirkninger

En thorax epidural kan forårsake kvalme og oppkast etter operasjonen. Hvis du har alvorlig kvalme og oppkast, kan kirurgen foreskrive en anti-kvalme medisiner for å kontrollere det. Pasienter kan også oppleve hodepine, ryggsmerter eller infeksjon. Ifølge American Graviditet Association, kan du også oppleve et alvorlig fall i blodtrykket. Mens du er på anestesi, vil kirurgen kontrollere blodtrykket og holde deg hydrert å bidra til å forhindre en brå fall i blodtrykket. Dersom du opplever denne tilstanden, kan legen også administrere oksygen og andre medisiner.

Blodpropper

Blodpropp er også en mulighet med en thorax epidural. Disse kan være potensielt farlig. Ifølge National Institutes of Health, hvis du legger merke til hevelse og smerter i bena, typisk oppstår noen dager etter operasjonen, kan det hende du har en blodpropp. Blodpropp kan reise fra bena til lungene. Hvis dette skjer, kan du også oppleve kortpustethet og brystsmerter. Blodpropp i lungene er livstruende. Få medisinsk hjelp raskt hvis du opplever symptomer på blodpropp. For å unngå dette mulig bivirkning, prøv å komme ut av sengen snart etter operasjonen og ambulate å øke blodsirkulasjonen.

Komplikasjoner

En thorax epidural kan også resultere i andre sjeldne komplikasjoner. Ifølge Redding Anesthesia Associates Medical Group, kan disse inkluderer nerveskader, lammelser, tap av tarm, blære og seksuell funksjon, samt beslag, allergiske reaksjoner, hjertestans, lekkasje av spinalvæske og død. Disse komplikasjonene er ikke vanlig. Å bidra til å avverge mulige komplikasjoner, informere din kirurg over alle dine medisinske tilstander, allergier og eventuelle medisiner (reseptbelagte eller annet) som du tar.

Epidural injeksjon bivirkninger

Epidural injeksjon bivirkninger


Epiduralanestesi er den mest populære formen for smertelindring som brukes under fødsel, med over halvparten av alle fødende kvinner på sykehus som bruker det. Epidurals administreres vanligvis ved å sette en nål inn i et sløvet parti av den nedre del av ryggen, som omgir ryggmargen.

Short-Term Effekter

Common og kortsiktige bivirkninger av epidurals inkluderer et fall i blodtrykket, kvalme, kløe, hodepine, skjelving, ryggsmerter og øresus. Feber kan forekomme hvis epidural varer lenger enn seks timer.

Mindre vanlige Effects

Mindre enn en prosent av kvinner vil oppleve en "rygg-hodepine," en alvorlig hodepine forårsaket av lekkasje av spinalvæske som kan bli behandlet ved å injisere blod inn i epiduralrommet.

Betraktninger

Epidurals kan gjøre skyve vanskeligere for noen kvinner, som gjør bruk av foreceps, vakuum eller keisersnitt mer sannsynlig.

Sjeldne komplikasjoner

Sjeldne, men alvorlige bivirkninger inkluderer infeksjon, blødning og nerveskader.

Misforståelse

I motsetning til det mange tror, ​​medisinen som brukes i løpet av en epidural gjør nå baby, men mengden er svært liten og er ikke kjent for å forårsake noen skade.

Problemer med å tømme blæren etter fødselen

Barnets fødsel er en gledelig begivenhet, men det kan være anstrengende også. Kroppen bare utført tilsvarende en marathon-- utvinne tar tid og masse hvile, god ernæring og rikelig med væske. Men noen ganger en mors kropp ikke spretter opp igjen til normal svært raskt og utvikler postpartum komplikasjoner, for eksempel problemer med vannlating etter fødselen. Hvis du synes du har problemer med vannlating etter at barnet er født, kan du få fart på utvinningen og unngå ytterligere komplikasjoner ved å ta godt vare på deg selv, betaler oppmerksomhet til kroppens signaler og søker hjelp fra legen din.

Urinering etter unmedicated fødsel

Nybakte mødre som har oppnådd en unmedicated fødsel er i stand til å komme opp og bruke toalettet i løpet av den første timen etter at barnet er født. Sykepleieren vil hjelpe deg å komme ut av sengen, siden du kan være svimmel når du står for første gang. Det er viktig å urinere dette fort, slik at blæren ikke kommer i veien for livmoren involuting (tilbake til sin før-graviditet størrelse). Dersom blæren fylles opp og hindrer involusjon av livmoren, er det risiko for blødning etter fødsel økes. Ta deg god tid og ikke stresser for å urinere - kroppen din har mye overflødig væske fra økt volum blod av svangerskapet, tørst under fødselen og intravenøs væske.

Recovery etter epidural

Plassere en urinkateter å trekke urinen er en vanlig praksis med epidural anestesi fordi lammende medikamenter hindre arbeidende kvinne fra å komme opp til å bruke badet når blæren er full. Moms som har en epidural har vanligvis kateteret fjernes når de begynner å få tilbake følelsen i nedre ekstremiteter etter at barnet er født. Hvis du velger en epidural for smertelindring under fødselen, når du er klar til å stå opp, vil sykepleieren hjelpe deg på do og hjelpe deg å ta vare på din sår bunn, noe som kan være øm fra masker og kateterisering.

Problemer med vannlating

Noen ganger kvinner har problemer med å slippe sin urin på grunn av mangel på muskel tone, sårhet, hevelse eller blåmerker i deres nederste magemusklene. Hvis du ikke kan enkelt slippe urin, prøve å kjøre vann over perineum (bekkenbunnen) og øve dyp pusting å slappe av. Noen kvinner svarer godt til lyden av rennende vann fra en kran eller står i en varm dusj.

Hjem rettsmidler

En sitz bad kan være en trøst til sårhet av perineum og hjelp i utgivelsen av urin. Lag en sitz bad ved å kjøre noen få inches av varmt vann i karet med Epsom salter, havsalt eller en urte "bath te" blanding som kan bli funnet på ditt lokale herbalist eller helsekost butikk. En medisinert aktuell smertestillende spray kan også lindre svie i forbindelse med vannlating etter perineal rive eller en episiotomi.

Identifisering og behandling av infeksjon

Hvis du konsekvent har problemer med vannlating, til tross for å bruke teknikker for å stimulere flyten, kan en urinveisinfeksjon (UVI) utvikle. Bakterier introdusert av kateterisering kan også bidra til UVI. Se etter tegn på feber, smerter ved vannlating, inkontinens og abdominal sårhet. Informer legen din om disse symptomene. Hun kan foreskrive en antibiotika og smertestillende som paracetamol eller ibuprofen å behandle infeksjonen, samt å drikke mye væske, tømme blæren ofte og få masse hvile.

Epidural for Back Pain

Selv om en epidural er ofte tenkt på som en type bedøvelse som brukes for kvinner i arbeid for å dempe smerten de føler fra virkningene av barnets fødsel, kan en epidural være nyttig på andre måter også. En person som lider av ryggsmerter kan potensielt få en epidural for å minimere problemene som stammer fra nedre ryggsmerter eller isjias.

Effektivitet

Fordi det ikke har vært mange studier utført om effekten av epidural for ryggsmerter, er det litt vanskelig å si at epidurals for ryggsmerter er effektiv eller ineffektiv. De fleste studier viser at mer enn halvparten av pasientene som får en epidural for ryggsmerter føler smertelindring. Men det er mye mindre data som gjelder de langsiktige effektene av disse injeksjonene.

Fordeler

Fordi epidural injeksjoner levere kortikosteroider svært nær kilden til smerten. De er noen ganger mer effektive enn muntlige medisiner som er spredt over hele kroppen og er ikke så fokusert. Fordi mange av ryggsmerter er et resultat av kjemisk inflammasjon i ryggen, kan en epidural bidra til å kontrollere inflammasjon. Det kan også bidra til å fjerne proteiner og kjemikalier som kan ha forårsaket de betennelser.

Advarsel

Motta en epidural for ryggsmerter kan høres ut som en god idé, men det er noen personer med visse betingelser som ikke skal ha disse epidural injeksjoner. For eksempel, hvis du har en lokal eller systemisk infeksjon, er en epidural ikke for deg. Hvis du tar blodfortynnende som Coumadin eller hvis du har blødning problemer som hemofili, ha en epidural injeksjon kan være farlig og bør unngås.

Time Frame

Den generelle konsensus er at tre epidurals kan gis til en person som lider av ryggsmerter hvert år. Måten disse epidurals administreres varierer fra lege. Noen leger vil gi en epidural injeksjon hver fjerde måned. I andre tilfeller, hvis den første injeksjonen var effektiv på å lindre ryggsmerter, vil legen administrere andre og tredje epidurals to til fire uker senere. Hvis den første epidural ikke lindre ryggsmerter, er det vanligvis ingen grunn til å forsøke en ny injeksjon, ifølge Dr. Richard Staehler i sin artikkel på spine-health.com.

Risiko

Som er sant med de fleste medisinske prosedyrer, er det en viss risiko forbundet med å bestemme seg for å få en epidural injeksjon. Infeksjoner er svært sjeldne, forekommer i mindre enn 0,1 prosent av injeksjoner. En dural punktering er litt mer vanlig, men likevel svært lite sannsynlig. En dural punktering resulterer i hodepine som kan vare i noen dager etter epidural. Selv blødninger kan oppstå, det vanligvis bare skjer hvis mottakeren av epidural har allerede en blødning lidelse.

Prosedyre

Før en person mottar en epidural, ryggen hennes renset og deretter nummen med en lokal bedøvelse. En kanyle innføres deretter inn i huden og dirigert til den plass som skal motta epidural. Når nålen er i riktig posisjon, kortikosteroid sakte injiseres. Noe trykk kan bli følt, men det er generelt ikke smertefulle. Etter injeksjonen, vil pasienten bli i minst 15-20 minutter for å bli overvåket. Hun er da lov til å dra hjem.

Spinal svulster etter brystkreft

Brystkreft har rammet om lag 2,5 millioner kvinner i USA som fra 1 januar 2006, den nyeste statistikken tilgjengelige ifølge National Cancer Institute. Noen ganger, ikke kreften ikke bo i brystet, men metastasizes til ryggraden, der det resulterer i unormal vekst langs ryggraden.

Fem prosent av kreftpasienter, oftest de med bryst, prostata og multippelt myelom kreft, har sin kreft metastaserer til ryggraden. Noen ganger spinal svulster kan trykke på eller fortrenge den tilstøtende ryggmargen hvis de er store, i henhold til Ohio State University Comprehensive Cancer Center, James Cancer Hospital og Solove Research Institute.

Seksti prosent av spinal svulster oppstå i ryggvirvlene i bryst regionen, mens 20 prosent forekomme i nakken og 20 prosent i korsryggen, ifølge American Brain Cancer Institute.

Tjue til 25 prosent av brystkreftpasienter kan se kreft metastaserer til sin sentralnervesystemet. De kan oppstå som hjernesvulster, spinal svulster eller spinalvæske metastaser og er vanligvis forbundet med en unormal opphopning av væske, eller ødem.

Symptomer

Smerte er tydelig i mer enn 80 prosent av spinal svulster. Smerten kan bli verre til tross for behandling og være ledsaget av trøtthet eller vekttap. Det kan være verre om natten og uten tilknytning til fysisk aktivitet. Smerte kan kjøre nedover beina eller den lidende kan miste tarm eller blære-kontroll. Muskelsvakhet og tap av følelse er andre tegn. Klumper, støt og føflekker hvor som helst på kroppen kan være andre ledetråder, ifølge Back.com.

En unse av forebygging

Kreft noen ganger kan forebygges ved å ikke røyke, opprettholde en sunn diett lav på bearbeidet og rødt kjøtt og høy i grønnsaker og frukt, trene regelmessig, unngå eksponering for kjemikalier og stråling, og begrense soleksponering, men det er lite en person kan gjøre med en familiehistorie med kreft i bryst eller eggstokkene.

Diagnose

CT skanner eller magnetisk resonans imaging (MRI) skanner med kontrastforbedring, er røntgen og tester av spinalvæske, blod, urin og avføringsprøver brukes til å diagnostisere disse spinal kreft, ifølge American hjernesvulst Association. Spinalvæske oppnås gjennom en spinalpunksjon.

Behandling

Legen baser anbefalinger for behandling av svulsten befinner seg og hvorvidt kreftcellene har invadert spinalvæske, ifølge American hjernesvulst Association.

Den vanlige behandlingen er stråling etterfulgt av kjemoterapi, og noen ganger leger anbefaler operasjon, ifølge foreningen, og legger til at hormonbehandling kan hjelpe for brystkreft og prostatakreft.

Mestring med kreft

The American Cancer Society tilbyr opplæring klasser på ulike fag for å hjelpe folk å takle kreft. Folk kan besøke http://www.cancer.org/docroot/ESN/content/ESN_3_1X_I_Can_Cope.asp eller ringe (800) 227-2345.