Digidexo.com

Ved hjelp av kaffe som en behandling for kreft

Ved hjelp av kaffe som en behandling for kreft


Dr. Max Gerson, en tysk lege som døde i 1959, først brukt kaffe Klyster i sin medisinske praksis når du forsøker å avgifte pasientenes lever. Han senere introduserte kaffe Klyster som behandling for kreftpasienter i 1930-årene. Han baserte sitt arbeid på tyske lab funn, og trodde koffein ville stimulere leveren og galleblæren til å slippe ut galle. Å tro at dette ville hjelpe helsen til kreftpasient, bestemte han seg for å bruke det i sin behandlingsprotokoll for dem.

Selvstendig vitenskapelig arbeid som gir troverdighet til Kaffe Klyster som kreftbehandling

Dr. Lee Wattenberg og hans kolleger i 1981 var i stand til å demonstrere at unike stoffer i kaffe & mdash; kahweol og cafestol palmitate & mdash; støtte aktiviteten til et viktig enzym system, glutation S-transferase. Dette systemet detoxifies et bredt spekter av elektrofiler fra blodet.

Gar Hildenbrand av Gerson Institute rapporterer at dette systemet, "må anses som en viktig mekanisme for kreftfremkallende avrusning." Dette enzymet gruppen nøytraliserer frie radikaler som er skadelige kjemikalier nå kjent for å føre til kreft.

Hvordan Kaffe Klyster Arbeid i behandling av kreft

Det antas at kaffe enemas forbedre kroppens DETOX systemer i leveren og tynntarmen og nøytralisere vanlige vev toksiner slik som ammoniakk, toksisk-bundet nitrogen, elektrofiler og polyaminer.

To andre kjemikalier i kaffe, teofyllin og teobromin, motvirke betennelse i magen og utvide blodårene. De forbedrer enzymsystem som fjerner toksiske frie radikaler. Fluidet av klyster stimulerer visceral nervesystemet for å fremme peristaltikk. Da transporten kan skje av fortynnet galle toksisk fra duodenum og ut anus.

Som klyster holdes internt i ca 15 minutter, og alt blodet i kroppen passerer hvert tredje minutt gjennom leveren, "disse Klyster representerer en form for dialyse av blod over tarmveggen" (Healing nyhetsbrev, # 13, May- juni 1986).

Max Gerson er Detox Diet å ledsage Kaffe Klyster

Dr. Gerson også trodde på at hans kreftpasienter følge en streng diett mens du mottar kaffe klyster. Kaffe enemas var ment å oppnå avgiftning av giftstoffer i kroppen introdusert av dårlig kosthold. Han plasserte sine pasienter på en streng diett av naturlige fruktjuicer, grønnsaker og kalvenes leveren.

Etter at legemet er detoksifiseres, "de vesentlige organer ødelegge kreftcellene av en allergisk inflammatorisk reaksjon." (Colonic vanning, "Helse Encyclopedia-sykdommer og tilstander, http://www.healthscout.com/ency/68/342/main.html#cont)