Digidexo.com

Hvitløk hostemedisiner

Hvitløk hostemedisiner


Det er ingenting verre enn en sta hoste som bare ikke vil gå bort. Du kan prøve mange forskjellige medisiner tilgjengelig for deg på apoteket, eller du kan prøve en velprøvd hjem rette. En av de beste måtene å undertrykke hoste er med bruk av hvitløk.

Hvitløk hostesaft

Hvitløk er en naturens medisinske rettsmidler. Det har vært lenge brukt som behandling for ting som fordøyelsesproblemer, nyreproblemer og, selvfølgelig, en hoste. En hvitløk søknad om hoste er å gjøre deg selv en hvitløk hostesaft. Dette gjøres ved å trekke rundt en halv kilo hvitløk. Du kan la hvitløk hele hvis du vil, eller du kan Finhakk nellik i en lime. Uansett vil fungere fint, men chopping hvitløk vil frigjøre mer av hvitløk helbredende kvaliteter. Sett hvitløk i en krukke, og dekker hele hvitløk med honning. Sett norgesglass i kjøleskapet i ca to uker. Etter to ukers periode vil du ha hvitløk hostesaft. Ta en spiseskje om morgenen og når du føler trang til å hoste.

Hvitløk Tea

Urtete er en annen stor rette for en hoste. Tilsett litt hvitløk til det, og du har en super løsning. Finhakk noen deler av hvitløk. Legg dem til omtrent to liter vann og kok opp blandingen. Når den er rykende varm, fjerne fra ovnen og hell i din tekopp med kamille te-pose. Legg litt honning for å tykne blandingen og drikk sakte. Dette er et veldig kraftig hjem rette.

Hvitløk og ingefær

Til hjelp i herding din hoste, prøv å hakke et par fedd hvitløk sammen med litt frisk ingefær. Bland i litt honning og la marinere over natten. Når marinaden er god og klar, ta en spiseskje av blandingen i morgen, og når trangen til å hoste er filt. Ingefær skal hjelpe til i fordøyelses hjelp samt hoste.